MV Polering A/S  Anmeldelser

1.638

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 112 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange forbrugere udtrykker stor tilfredshed med det professionelle vinduespudsningsarbejde og fremhæver, at de ansatte udfører et grundigt, stabilt og flot stykke arbejde hver eneste gang. Derudover sætter folk stor pris på den praktiske sms-service dagen før besøget, hvilket gør det utrolig nemt at forberede terrassen og rydde vejen for vinduespudseren. Dog bemærkede nogle kunder også, at de samlede priser på de udførte opgaver til tider var markant højere end det oprindelige modtagede tilbud. Andre anmeldere var ikke glade for kommunikationen og oplevede gentagne problemer med manglende aftaler, forsinkede besvarelser samt besværlige ekstraregninger efterfølgende.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mange kunder er yderst tilfredse og fremhæver pålidelighed,... Se mere

Staff

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde omkring personalet, idet mange fremhæver, at medarbejderne er... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser og gebyrer. Mange anmeldere udtrykker frustration... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kontakt og kundeservice, hvor nogle oplever høflig telefonisk... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver blandede oplevelser med kvaliteten, hvor nogle kunder roser servicen som pålidelig med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Må indrømme jeg tog fejl i min første anmeldelse om MV Polering A/S...:-) Det er faktisk et yderst seriøst firma der gør et utroligt flot arbejde og de er ikke mindst vildt flinke at tale med og ret s... Se mere

Kommer som aftalt. Det kunne være rart at der kom en besked før de kommer, står her bare pludselig.

1. Vinduespudser

MV Polering er Danmarks største vinduespudser firma indenfor privat vinduespudsning. Vi har eksisteret siden 1983. Vi bruger specielt vand og sæbe, der giver en vinduespudsning i særklasse.

God

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.638)

Det kører bare.

Det kører bare.
Vinduespudseren sender en sms dagen før og møder bare op og ligger en slip i postkassen.
Det er pænt og ryddeligt når de forlader området og man kan tydeligt se at de har været her og man har flotte ruder igen.
Jeg har brugt dem på tidligere ejendom og valgte bevidst at de skulle være fast pudser hos mig på ny ejendom. Det gik virkelig også fantastisk nemt.

25. oktober 2025

Vi har fået pudset vinduer hos MV…

Vi har fået pudset vinduer hos MV Polering gennem flere år og har været meget tilfredse.
Vi modtager sms dagen før polering, så vi kan flytte f.eks grill mv fra terrassen, så vinduespudser kan komme til. Om vinteren får vi en mail med info om at de bruger pandelampe, hvilket skaber god tryghed. Meget flinke og venlige medarbejdere. Kan kun anbefale MV Polering.

20. oktober 2025

Vil ikke give tilbud på skrift eller aftale dato.

Ønskede tilbud på vinduepolering. Jeg beder om at få tilbuddet på mail, får at vide at det kan jeg ikke få, jeg skal svare ja eller nej med det samme. Siger jeg gerne vil se tilbuddet (for hvordan ved jeg ellers at prisen er korrekt på fakturaen) og finde datoen, de skal komme. Jeg siger, jeg har brug for at vide hvornår (fordi jeg skal bruge til et bestemt tidspunkt) - det vil de heller ikke give mig og at så må jeg finde en anden! Man siger da ikke ja til noget man ikke har på skrift.

21. oktober 2025

Farvel efter mange år som kunde

Op Efter mange år som kunde hos MV Polering har jeg i dag opsagt mit abonnement.
Der har længe været rod i aftalerne – de melder, at de kommer, men ændrer tidspunktet på dagen eller udebliver helt. Sidst blev der pudset efter kl. 18, hvor det var mørkt.

Da vi har hund, kræver indvendig pudsning, at nogen er hjemme, og de mange ændringer med kort varsel har gjort det svært at planlægge. Jeg blev derfor glad, da de mandag skrev, at de kom tirsdag i efterårsferien – men det blev på dagen ændret til onsdag.

Onsdag kom vinduespudseren, pudsede udvendigt og kørte igen uden overhovedet at tage kontakt til nogen af de tre, der var hjemme. Han skrev bagefter, at han ikke kunne pudse indvendigt, fordi der ikke var ryddet. Der stod én vase i en karm, og to vinduer var delvist dækket af en sofa – noget der kunne være løst på ét minut, hvis han blot havde henvendt sig.

Efter en samtale med kundeservice blev jeg kontaktet af opsigelsesafdelingen, der spurgte, om jeg ville opsige abonnementet 😎
Jeg fik en mindre rabat og en kølig attitude – og så var det slut.

Ærgerligt, for jeg har været tilfreds i mange år. Nu efterlader MV Polering et indtryk af et firma, hvor presset personale og manglende kundeservice overskygger alt.

I sin nuværende form kan de desværre ikke anbefales.

15. oktober 2025

Forsigtig med dette firma

Forsigtig med dette firma, det er svært at komme ud af. Jeg skrev på en Facebook annonce om et tilbud, det fik jeg aldrig men et opkald om at det kom til at koste omkring 150 kr, de ville komme indenfor ca 3 ugers tid men ville sms inden de ankom. Det var fint så jeg kunne advisere underbo. Men 1,5 uge efter dette opkald fortrød jeg og sendte dem en mail med at de ikke skulle komme og jeg annullerede alt hos dem. Men 1,5 uge efter denne mail, har jeg så modtaget en faktura på udført arbejde 149 kr som jeg IKKE har bestilt.

14. oktober 2025

Holder ikke som lovet. Tilbud blev dobbelt så dyrt

Blev ringet op med tilbud om pudsning. Tilbuddet lød på 2x pudsning a 150kr. Herefter ville de tælle vinduer op, og lave et endelig tilbud.

Allerede få dage efter første pudsning - der i øvrigt ikke var helt tilfredsstillende da rammer ikke er tørrer af - fik jeg er regning på 298kr for 1 pudsning.
Der var noteret at der var brugt stige 4 gange. Antallet af vinduer var også forkert. De kan maks have pudset 12 vinduer med skrev 14 på.
Vi har tidligere haft 2 forskellige vinduespudsere i de 11år vi har boet her. Der er aldrig brugt stige da vi bor i et en-etagers parcelhus uden kælder. Og vi har maks givet 140kr for en pudsning, hvor rammer er taget med.

Jeg skriver en mail til mv, får svar tilbage at der er informationer jeg åbenbart ikke har fået i telefonen, og tilbud om at blive ringet op, så de kan fortælle mere.
Jeg svarede tilbage at det ikke var relevant, og at de ikke behøver komme igen

3. oktober 2025

Jeg bestilte først en prøvevinduespolering

Jeg bestilte først en prøvevinduespolering efter at have modtaget et postkort i postkassen til 50 kr. Der stod tydeligt: "Uforpligtet prøve vinduespolering".

Desværre var jeg ikke tilfreds med servicen, da I kun rengør ruderne og ikke rammerne. Jeg ønskede derfor ikke yderligere kontakt og bad om, at alle mine data blev slettet.

Jeg sendte også en e-mail om dette, men modtog intet svar. Efter en måned kom en medarbejder og pudsede vinduerne, mens jeg var på arbejde – uden min tilladelse!!!

Kort efter modtog jeg en regning på 409 kr. for 12 vinduer, hvilket jeg finder helt uacceptabelt. Nu har jeg endda fået tilsendt en rykker på 507 kr. for noget, jeg aldrig har bestilt!!!

24. september 2025

Super behjælpelig kundeservice

Jeg måtte desværre aflyse en pudsning grundet sygdom. Lui fra kundeservice var utroligt hjælpsom, svarede på mail med det samme og fandt hurtigt en ny tid til mig. Lidt forvirrende at jeg samtidigt havde en korrespondance med vinduespudseren som sagde noget andet, men jeg tror at det løser sig :-)

24. september 2025