Bestelling geplaatst voor 18.00 uur. Gekozen bezorgtijd 19.15 uur Werd na betaling veranderd in 20.00 uur. Om 20.00 uur nog niets..Telefonisch wareen ze niwt bereikbaar, werd niet opgenomen. Dus zelf... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We've been regular customers of this place in Hilversum for a long time. However, after the latest incident, we've decided to stop doing business with Mr. Sushi. They often don't deliver the extra f... Se mere
We hebben een bestelling gedaan met rolletjes met komkommer en met ei. Degene met ei ontbraken bijna allemaal. Toen we erover belden hebben ze ons eerst een half uur aan de telefoon gehouden, heel ond... Se mere
Sushi besteld smiddags voor savonds 19:00, 60minuten te laat bezorgd, nadat we een deel van de sushi ophadden 1,5 uur later mijn partner en ik zelf dood ziek. 3dagen voedselvergiftiging gehad. We he... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top bedrijf
Top bedrijf! heerlijk eten en de bezorging is ontiegelijk snel.
Smerig, direct uit de markt nemen!
Mr Sushi vestiging in Nijkerk:
Ik had eerst de eerdere reviews moeten lezen. Ongelofelijk hoe je van iets dat ongekend lekker kan zijn zoiets ongekends goors kunt maken. De Maki Mix bestond uit sompige nori en een smakeloze vulling. De rijst had nog harde kerntjes en was niet op smaak gebracht. Onderin het bakje veel vocht, dus zeker niet vers. De Wasabi Soju Tuna Tataki bestond uit smakelose en papperige vis met enkele sesamzaadjes en een kwak wakame. De vis was zo papperig dat het zeker niet vers was (misschien refreshed), maar had daarna ook zeker nog lang liggen wachten voordat het uiteindelijk in mijn bestelling terecht kwam. Zeker geen aanrader. Het blijft wat mij betreft bij een eenmalige kennismaking. Jakkie!
Hele lekkere sushi
Hele lekkere sushi, vriendelijke medewerkers bellen altijd na als je een opmerking achter laat bij je bestelling. Vriendelijke bezorgers en ook leuke acties! Mijn favorite sushi restaurant zal blijven bestellen!
Franchise Hoogeveen niet bekwaam om zijn/haar klanten een goede service te bieden
al 16:07 besteld ivm vriendin moest werken en om 18:00 weg, verwachte bezorgtijd 17:10... wachten wachten inmiddels 17:30... geven het nog even tijd. 17:50 nog niks, toen maar gebeld en kregen als antwoord dat het nog gemaakt moest worden en het binnen 10 min dan klaar is. Naja vriendin zometeen zonder eten naar werk. Uiteindelijk pas 18:25 pas bezorgd.... wat een piep service
laatste keer twee jaar geleden besteld, dachten geven het nu weer een kans en ruim optijd besteld. Ik probeer het over 2 jaar wel weer of toch niet..
Denk dat de hoofdvestiging maar moet gaan kijken welke franchisenemer hierop zit en moet gaan uitleggen hoe je een zaak runt, de klant tevredenheid en delivery positief houdt;)
Met zoveel slechte reviews moet je je maar eens iets gaan afvragen
Aller slechste Mr Sushi zaak van heel…
Aller slechste Mr Sushi zaak van heel Nederland. Het is ongekend hoe slecht deze zaak gerund word, als je dit leest. BESTEL HIER NIET!!. Je krijgt alleen maar spijt en extra trek. Ik wacht inmiddels een welgetelde 3 uurtjes op een simpele bestelling. Na 4 keer bellen en valse beloftes dat het inmiddels wel onderweg zou zijn, nogsteeds niets. Het is daadwerkelijk te gek voor woorden. Die hele zaak is zo lek als een mandje, iedereen ontslaan en nieuwe medewerkers aannemen, naam veranderen. En dan is heel misschien deze zaak nog te redden. PS: eigenaar/locatiemanager, als je dit leest. Wat ben je in godsnaam aan het doen? Als iemand die bij meerdere horeca/bezorg ketens heeft gewerkt. Hoe kan dit? Pak je personeel is aan, of ben je daadwerkelijk zo’n dramatisch slechte ondernemer.
Wachten, wachten, 2,5uur later nog niets
Na 2,5 uur wachten nog steeds niets ontvangen. Zelfs 1 ster is al teveel.
Hou rekening met 2 uur wachttijd
Wij hebben langer dan 2 uur op bestelling moeten. Gebeld met Mr. Sushi en geeft zelf aan dat ze de bestellingen NIET 5721op tijd krijgen. Heb je snel trek, dan niet hier bestellen!
Niet blij. Duurt echt belachelijk lang
Niet blij. Duurt echt belachelijk lang daar en het intressert ze verder niet.
Echt heerlijke sushi
Echt heerlijke sushi! Altijd goed geholpen en warm klaargemaakt.
Vandaag om 19:56 eten besteld
Vandaag om 19:56 eten besteld, de bezorger komt vervolgens als een idioot der parkeerplaats op, geeft het eten af vervolgens is de bestelling niet compleet en bel ik direct op, en de gene geeft aan dat het direct gemaakt word of dat ik een kortingscode wil ontvangen, uiteraard heb ik ik me eten ontvangen. Vervolgens 30 minuten verder is het eten der nog steeds niet en krijg ik weer het zelfde verhaal. Vervolgens 2 uur verder en komt me eten ijskoud aan waar beloof was een gratis drankje erbij te krijgen en een code zit er uiteraard niks bij. Jullie moeten je echt beter voorbereiden op drukte of meer personeel wat beter opleid is. Jullie waren me vaste toko maar ik ga wel een deurtje verder
Nooit meer mr Sushi in Haarlem
Om 18.15u besteld, zou om 19.20u bezorgd worden. Kwam niet. Ben het zelf gaan halen, stond om 20.05u nog op de toonbank. Smoesjes over een fout in het systeem. Wel 6 keer gebeld. Ze namen de telefoon niet op of waren in gesprek.
Kwaliteit van de sushi’s was matig, klef en koud. Dat was de eerste en de laatste keer dus.
Bedorven voedsel, geen aanrader
Geen aanrader. Altijd tevreden geweest en meermaals hier besteld. Snelle levering (doorgaans) - daar geen problemen mee gehad! De pokebowls van onlangs waren alleen niet goed gevallen. Last van maag & darmklachten; niet fijn. Ik bestel hier in ieder geval niet weer!
Per abuis verkeerd adres ingetypt
Per abuis verkeerd adres ingetypt, telefonisch zijn ze niet bereikbaar, meer dan 20 min in gesprekstoon. Nu alsnog erheen moeten rijden om de bestelling te onderscheppen van de bezorger. Heel irritant doe wat aan je bereikbaarheid!
Heel slecht
Heel slecht. Bij het bestellen kon het pas na een uur bezorgd worden stond er. Vervolgens wordt ik direct na bestellen gebeld of het erg is als het eerder komt. Na 1,5 uur werd het een keer bezorgd.
De bezorger had verderop, niet in zicht, de fatbike neergezet. Zie ze daarna met zijn 2e op een fatbike wegrijden. De 2e zat op de tas waar de sushi in zat. De sushi was ook helemaal platgedrukt en daarnaast ook erg klef. Smaakte niet lekker.
Ze zijn altijd op tijd en heel beleeft
Ze zijn altijd op tijd en heel beleeft
Het hadden 5 sterren kunnen zijn
Het hadden 5 sterren kunnen zijn. Bezorgtijd was prima, binnen 45minuten was het geleverd.
Direct na levering alles klaar willen zetten maar ik miste een box. Contact gezocht naar telefoon is niet in werking. Ook de chat was niet beschikbaar want zondag. Naar Zevenaar gereden om het te bespreken. Er kon helaas geen excuses vanaf.
Ondanks dat het eten oprecht heel erg lekker was, weet ik niet of ik hier terug kom.
Super slecht eten
Super slecht eten. Na het eten ontzettend misselijk geworden. Bel je om dit te melden en willen ze er niks mee doen! Echt waardeloos. Hier gaan we dus nooit geen eten weer bestellen.
Oprecht lekkere sushi (AANRADER)
Lekkere sushi, oprecht lekker, vooral crispy box echt een aanrader!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.