Var på G&T cruise på Silkeborgsøerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsøg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange g... Se mere

Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desværre var udsolgt. Fin service - meget tilfreds👍

Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... Se mere

Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen... Se mere

1. Alkoholbutik

Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nøje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kærlighed til gin med ligesindede.

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk oplevelse

Tusind tak for en dejlig dag på Limfjorden d. 24.7.21. Rigtig godt arrangement med lækker G & T og sluttede med dejlig mad på Kystens Perle. I er utrolig opmærksom på gæsternes velbefindende👍🤗 Tak for det hele.
Vh Jette og Michael

25. juli 2021

Gin og havnerundfart

Tog afsted fra Aalborg i høj solskin og forventningerne var høje. Alle vores forventninger blev indfriet.
3 gode og forskellige gin med en lille goodieback med snacks dertil, mens Aalborg blev set fra vandsiden i høj solskin. Så bliver det ikke meget bedre.
Perfekt afslutning på kystens perle.

16. juli 2021

Cruise med masser af indhold

Lørdag til frokost var vi på gin&tonic Cruise med mr Booze. Selve sejlturen i Aalborg havn var en god måde at se den nye havnefront fra søsiden.
Medarbejderne var meget engagerede, de tre gin var spændende, og stemningen ved den efterfølgende frokost på Kystens Perle var god. Et fint arrangement, som jeg gerne anbefaler

13. juli 2021

Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag…

Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepose med forskellige slags snacks, som alt sammen blev nydt under den dejligste sejlads på Limfjorden. Dagen sluttede med dejlig middag på restaurant Kystens Perle.
Virkelig et genialt koncept, som anbefales til andre, som også nyder at blive forkælet. Stor ros til Mr. Booze

12. juli 2021

GIN & TONIC Cruise med Mr Booze er…

GIN & TONIC Cruise med Mr Booze er super skøn oplevelse som kan anbefales til alle der elsker en god GT.
Fedt koncept, med sejltur rundt i Limfjorden hvor du får serveret lækre drinks og slutter med lækker mad på Kystens perle.

11. juli 2021

Gin-cruise med Mr Booze er en god oplevelse

Gin-cruise med Mr Booze er en rigtig god oplevelse. Vi smagte 3 spændende og meget forskellige gin, der blev ledsaget af en fin lille goodiebag med forpakkede snacks (chips og peanuts). Arrangementet levede fint op til forventningerne. Jeg giver "kun" fire stjerner. Fem stjerner kunne lidt misvisende antyde, at sejlturen foregik på et luksusskib og middagen på en gourmetrestaurant. Det gør det ikke. Skibet er såmænd hyggeligt, men byder ikke på nogen god siddekomfort. Maden på Kystens Perle var glimrende (valget stod mellem stjerneskud eller stegt flæsk). Det er jævn og god mad, men ikke femstjernet. Så alt i alt betyder de fire stjerner en god oplevelse, hvor pris og kvalitet hænger godt sammen. Det kan jeg godt anbefale.

9. juli 2021

I aftes indløste jeg min…

I aftes indløste jeg min fødselsdagsgave. Sikke en fornøjelse. Lækre drink med 3 vidt forskellige gin, som jeg ikke kendte og der var ikke sparet på alkoholen 😉 der var også goddiebag med snack til turen. Vi så Aalborg / Nørresundby fra sin smukkeste side. Skibet lagde til ved Steeetfood og vi gik derefter til Kystens Perle, hvor vi fik de lækreste nylavede stjerneskud. Virkelig er godt arrangement,
som får mine bedste anbefalinger.

Skønt gin-cruice på Limfjorden

Skønt gin-cruice på Limfjorden! Stort variation i smagene, god kort beskrivelse og præsentation. Dejligt med en forpakket snack-pose. Venligt og imødekomme personale.
Dejligt mad efterfølgende.
Vil meget gerne prøve lignende arrangementer i fremtiden. 🥳