Var på G&T cruise på Silkeborgsøerne. Sejlturen og konceptet er super, men det virker mere som et forsøg på at skabe maksimalt profit frem for at give kunderne en oplevelse. Der blev stuvet så mange g... Se mere
Blev kontaktet da det viste sig, at nogle af mine bestillinger desværre var udsolgt. Fin service - meget tilfreds👍
Vi havde en fantastisk oplevelse lørdag d. 10. juli, hvor vi deltog i Gin Cruise - arrangeret af Mr. Booze. Vi fik serveret og blev præsenteret for 3 forskellige slags velsmagende Gin og en godtepo... Se mere
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen... Se mere
Hos Mr. Gin er vores mål klart: at udbyde unikke gin & ginoplevelser. Vores webshop er fyldt med et omfattende udvalg af gin af fra hele verden, nøje udvalgt for deres kvalitet og karakter. Vi tror på, at gin er mere end blot en alkoholisk drik; det er en historie, en kultur og en passion. Derfor skaber vi også unikke ginevents i hele Danmark, hvor vi deler vores ekspertise og kærlighed til gin med ligesindede.
Vingårdsgade 15A, 9000, Aalborg, Danmark
- Kontakt@mrgin.dk
- www.mrgin.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Der er ikke så meget at rafle om
Der er ikke så meget at rafle om; god, hurtig og effektiv service og levering
Fantastisk hjemmeside og god service.
Fantastisk hjemmeside og god service.
Spændende udvalg og ikke sidste gang jeg handler her :)
Købte lækker gin og fik leveringen…
Købte lækker gin og fik leveringen hurtigt. Umiddelbart intet at klage over her 😊 Hvis jeg skulle give 5 stjerner, skulle der være mulighed for at opnå fri fragt, hvilket der desværre ikke er på denne side. Øv, købte to ret dyre gin, over 700 kr. Så det syntes jeg godt man kunne.

Besvarelse fra mrgin.dk
Kan 100% anbefales
Fantastisk service, hurtig levering, fast lav pris, gode tilbud og lækkert udvalg! De får en stjerne for hver⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg handler helt sikkert hos Mr. Booze igen🍹
Nu håber jeg bare på
Nu håber jeg bare på, at flaskes indhold, smage lige så godt som den service og levering de har givet mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for et fantastisk gin&tonic Cruise…
Tak for et fantastisk gin&tonic Cruise d. 5.8.
Vi nød både drinks, sejltur i skønt vejr og dejlig mad på Kystens Perle.
Det hele var flot tilrettelagt og vi syntes virkelig, vi fik noget for pengene. Det er bestemt ikke sidste gang, vi deltager i sådan et arrangement.
Hurtig levering men en hjemmeside der ikke er opdateret holder ikke. Det betyder dog ikke at det er sidste gang jeg handler der. Der skal dog gives kredit for at ringe og rette op på fejlen på hjemmesiden
GinTonic Cruise med god udsigt fra fjorden
Vi havde en skøn oplevelse på GinTonic Cruise, som vi gerne gentager næste år ☀️🍸
Nemt og billigt
Nemt og billigt
Godt tilbud, nemt at følge link. Og ikke mindst hurtig levering
Fantastisk udvalg og super god service…
Fantastisk udvalg og super god service - og en dejlig hurtig levering 😀 5/5 👏🏼👏🏼
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og…
Gin&Tonic Cruise | Fantastisk tur og gæstfrie værter Oliver & Tina
Udover selve fantastisk ide at sejle og opleve Aalborg fra vandet med tre smagsfulde gins, vil jeg gerne fremhæve at oplevelsen blev så god takket været vores værter - Oliver & Tina fra Mr.Booze
Værterne er utroligt søde og lyttende og har sørget for at vi følte os velkommen og godt tilpas fra start på bådet til slut på Kystens Perle.
Før sejlturen har de sørget for at vores forespørgsel om at sidde sammen med vores venner under tag på bådet blev imødekommet.
Top oplevelse, service og gæstfrihed - mange tak!
Det der Cruise skal da helt sikket…
Det der Cruise skal da helt sikket prøves igen. Men hyggeligt. Også selv om vejret ikke var heelt iorden. Men dejlig oplevelse.
Skal man sige noget. Så kunne Mr booze sætte sig lidt ind i Aalborg og Nørresundby og fortælle lidt om de forskellige steder vi sejler tæt forbi. Sådan så der er kontakte til ham hele tiden.
Men jeg er solgt og kommer gerne igen.
Fremragende Gin og Tonic cruise
Jeg var til Mr. Booze Gin og Tonic cruise sammen med to af mine venner og hvilket et arrangement det var!
- God stemning
- Fremragende gin
- Hyggelig frokost
- Skøn service
Må sige jeg var meget imponeret over hvor professionelt arrangementet var.
Kan varmt anbefale Mr. Booze og bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Super god service og lækkert udvalg
5/5 stjerner. Det har været en super god service jeg har fået, de er virkelig flinke og levering skete inden for 24 timer efter bestilling. De har et lækkert udvalg og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget fra Mr. Booze.
Tusind tak for en helt fantastisk tur i…
Tusind tak for en helt fantastisk tur i lørdags.
I var super søde og turen var helt fantastisk,
det er ikke sidste gang vi skal på tur med Jer 🤩😀🥰
Rigtig god service og hurtig levering