Loggede ind med Firefox browser, den valgte næste uge som default - øv, kan man så ændre sin billet, jo jo +100 i gebyr. Men næ nej, fuld pris for endnu en billet, selm jeg ikke havde trykket på "bekr... Se mere
De opfordre på oplysnings tavler til at tale pænt til hinanden......det gælder i så fald åbenbart ikke for deres personale. Men de kunne da heldigvis servere de dårligste pomfritter jeg har fået læng... Se mere
Man tilbydes alle mulige tilkøb lige fra reservation af sæde til at undgå at holde på ramper. Hvis man skal følge denne logik, at alt ud over det mest nødvendige skal koste ekstra, så mangler der et... Se mere
Billetprisen for gående er fra januar 2026 steget fra 149 kr til 299 kr. LAVPRIS! Standardpris 359 kr. Børnebillet er også steget. Det koster mig nu 647 kr at hente barnebarn i Århus med færgen... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
Andre kiggede også på
Der kunne ønskes mere fleksibilitet når man bliver nødt til at ændre planer pga sygdom!
Der kunne ønskes lidt mere fleksibilitet når man bliver nødt til at ændre planer pga sygdom/behandlinger. Har ledt forgæves efter «nogen højere oppe i systemet» end Kundeservice at klage min nød til. Man kan ikke ændre en gul retur-personbillet til en enkelt bilbillet! Måske det er mig der har misforstået noget, men synes det ville være en rimelig gestus, når man kommer uforskyldt i nød!
160519: Da jeg skrev anmeldelsen, synes jeg at der stod at Molslinjen ville svare på det. Men det er da ikke sket endnu?!
Tænk hvis Helsingør/Helsingborg færger gjorde det samme !!!
Færgerne får flere stjerner, men pris og kundeservice trækker så meget ned at den samlede vurdering er en stjerne.
Jeg er fast pendler fra Odden og er meget skuffet over de dårlige betingelser Molslinjen byder dem der rejser ofte.
BlueClass er himmelråbene dyrt og kun for personbil, ikke stor bil eller mc.
Almindelige billetter variere i pris, tænk hvis DSB gjorde det samme.
Den såkaldte rute til Ebeltoft er ren fiktion og ingen alternativ for pendlere.
Jeg har kun kritik til overs for Molslinjens måde at tilbyde trafikal infrastruktur i Danmark, eneste lille plus er at færgerne stort set altid sejler til tiden.
FORVENTER AT POLITIKKERNE TAR AKTION og giver pendlere og andre bedre mulighed for at tilrettelægge og ændre rejsen og vigtigst af alt ENS PRISER DØGNET RUNDT.
Køb ikke morgenbuffet det er dårligt.
Køb ikke morgenbuffet det er dårligt.
En ubestemt hvis creme agtig masse det vides ikke om det skal være yogurt eller skyr med trætte melon agtige ting. Herudover lunt tungt brød usmagelige bacon overvarmet leverpostej sikkert for 3 gang og pålæg samt pandekager uden smag ... Alt i alt et fake måltid der er alt for dyrt. En dyr kop te ... 139 og et dyrt glas juice også 139 ... Kan ikke anbefales desværre.
Mols Linien er et godt alternativ til…
Mols Linien er et godt alternativ til den lange køretur nedenom Fyn, når familien på Sjælland skal besøges.
Det virker bare ikke...
Det virker ikke og havde fortjent 0 stjerner. Aflyste afgange, virkelig ubehagelig overfart blæser det bare det mindste, mega dårlig service og ukombitent personale. Og når man nu er på vej til Bornholm burde I måske droppe det jyske. Det giver jo ikke mening...
Flexbillet var ikke flex alligevel...
Bestilte en flex billet, da jeg var lidt i tvivl om mit afrejsetidspunkt, så jeg ville hellere være på den sikre side, hvis afrejsetidspunktet sulle ændres. Da jeg skal ombord på færgen bliver jeg mødt af et ekstragebyr på 100 kr, dette på trods af jeg har købt en flex billet, hvor der ikke er noget gebyr for at ændre afrejsetidspunkt.
Det er sgu ikke godt nok..
molslinien efterlader 4 personer på vigndækket
Dagens Molbo-historie.
Flere uacceptable oplevelser med Bornholmslinien.
Fredag den 14. Dec 2018 afgang kl 0615 Rønne-Ystad.
Fra vogndækket er den kun en elevator og den virker ikke - mindst 3 personer som ikke kan benytte trappen er tvunget til at opholde sig på vogndækket under hele overfarten.
Dårlig oplevelse og dårlig service
Dårlig oplevelse og dårlig service
Jeg er er flittig kunde af Molslinjen men oplevelsen idag bil jeg nu vurderer om jeg nogensinde sejler med dem igen. Kørte i god tid til færgen og ventede i over 45 minutter og havde bekræftet billetten men kom alligevel kom ikke med. Så de oversælger billetterne med vilje. Der burde klagemyndighed kigge på. Hvis det var flyveselskaberne skulle de lægge kompensation til men ikke molslinjen. Har godt nok fået refunderet penge for ny sejltur men nu går jeg flip af familie sammenkomst hvor jeg kunne have nået at køre hjemme hele vejen. Kombardo er det ikke. Barblivdo er det mere. Vil aldrig nogensinde igen anbefale molslinjen til nogen hvis det er sådan de behandler kunderne. Så langt de får så kan vi bare vente flere timer.
Tyveri !
Jeg sidder den 9. nde november og planlægger en kviktur da jeg skal hente en mc på Sjælland.
Jeg slår priserne op, kr. 149,- for en gående passager og 249,- for at komme retur. Nå, det er jo fint tænker jeg. Og "kom bare do" har jo gjaldet i højtalere og mails i måneder.
Lige inden jeg skal ud af døren vil jeg så købe billetten. Men .. nu koster den så kr. 359,- for en gående og retur kr. 391,- med en MC.
KOM BARE DO .. for en gang bedrageri og tyveri af mine penge. Det er ikke beløbet, men måden man skal bedrages på bare fordi man vil "komme bare do" på rejsedagen.
KOM BARE DO, For så kan vi tage SNYDE dig lige når du har størst behov !
Personalet var i alle henseender søde og hjælpsomme, så ros til dem. Men ledelsens pris politik .. FØJ, det STINKER !
Har aldrig i mit liv oplevet så…
Har aldrig i mit liv oplevet så forfærdeligt et selvskab, de overbooker deres færge og lader folk vente udenfor.
Får at vide jeg skal gå op og snakke med dem oppe ved gaten så jeg kan få mine penge tilbage, da jeg så kommer deroppe skal jeg ringe til kundeservice.
Udover de er 15min forsinket fra at sejle så har de overbooket båden.
Plus deres service medarbejder er mega flabede og burde fyres..
Havde det været min forretning havde kunden for det mindste fået et gavekort af som undskyldning.
Afgangen den 24/10 klokken 17:45
Aldrig skal jeg bruge det firma igen.
Hvordan kan i sige at der kom for mange businessclass og de har førsteret..
sikke et firma at drive.....
Odden-Århus og tilbage igen
Odden-Århus og tilbage igen.
Det fungere bare.
Fløjtende ligeglade med gående passagerer
Jeg brugte for første gang Molslinien som gående passager her i weekenden. Det er simpelthen katastrofalt - der ikke INGEN skiltning for gående passager. Især på Århus siden er den gal: Jeg måtte gentagne gange spørge i billetsalget hvor jeg skulle hen og hver gang blev der sagt "gaten" - det viser sig så at være en gitterport hvor der på det eneste skilt står "VAGT" og med billedet af en schæferhund. Herefter måtte vi så krydse hele området med ventende biler for at komme ned til landgangen, hvor det viste sig at scanneren ikke ville godkende stregkoden på billetten. Og der er INTET personale og INGEN hjælp at hente. Til sidst måtte jeg sammen med min søn på 4 år kravle gennem et hul under gelænderet på landgangstrappen for at komme ombord. Molslinien, I må simpelthen komme ind i kampen og yde en bedre service overfor jeres gående passagerer - jeg ved godt vi ikke har betalt 850 kr. som bilisterne (hvilket for øvrigt også er vild overpris), men vi har stadig købt en billet!
Århus eller Ebeltoft
Jeg var desværre ikke opmærksom på at afrejsehavnen ikke var Ebeltoft (som jeg var ankommet til) men Århus. Efter lidt forvirring i Ebeltoft kom jeg igennem til Molslinien 2 minutter efter afgang og der var det for sent at ændre og billetten var tabt. Min anke går på at det absolut ikke var tydeligt nok at der var tale om 2 havne under bookningen. Man booker fra Jylland og kun på selve biletten helt nede står havnen anført i småt. Turister og andre kan let tage fejl her.
Fantastisk oplevelse hver gang 😍😍😍
Fantastisk oplevelse hver gang 😍😍😍. Hyggelig atmosfære med søde og rare medarbejdere. Kombardo Expressen fungerer også super fantastisk !!. Til dem som brokker sig over priserne, så kan man da bare købe i bedre tid, man ved vil hvornår man skal afsted. Vil også gerne rose den fantastiske skiltning for gående både i Aarhus og på Odden, de er simpelthen så nemt og enkelt at finde vej på ud og hjem 😊😊
De elektroniske døre, som gående passagerer skal igennem virker ikke hver gang.
Som gående passager lukker man sig ind ad elektroniske døre ved hjælp af en stregkode på billetten, hvis den altså virker, det gør den ca hveranden gang. Jeg har oplevet det selv og jeg har oplevet medpassagerer i den situation. Her er mit råd: Sørg for at der er andre passagerer der skal ind samtidig med dig. Når så stregkoden ikke virker, går du ind sammen med en passager, hvis stregkode virker den dag, men du skal være hurtig.En høj alarm sætter nu i gang, men det skal du ikke tage dig af, der sker ikke noget.
Det er værre hvis du står der alene, du kan så ringe til Molslinien, husk altid at have deres tlf.nr. med dig, her får du at vide at du kan gå over bildækket !! Der skal du så begive dig hen, her tror de ikke deres egne øjne, når de ser dig. Pas på du ikke bliver kørt over, hvis du overhovedet når derhen. Det er nok lettere at kravle under de elektroniske døre, hvis din bagdel tillader det.
Måske skulle Molslinien bede om et kursus hos SAS, her virker systemet hver gang.
Gider ikke besvare en klage
Skrev en klage fredag den 18. maj vedr. den dårlige service omkring ændring af billetter. Molslinien gider åbenbart ikke svare. Havde en returbillet fra Sjælland torsdag den 17. maj og retur fra Århus den 21. maj. Af private årsager kunne billetten fra Århus til Odden ikke bruges. Den kunne ikke ændres til en billet med afgang fra Sjælland til Århus, da man åbenbart ikke kan skifte landsdel, når det er en returbillet. Så for eftertiden vil vi altid købet enketlbillet, for så kan man åbenbart godt skifte landsdel, efter hvad kundeservice fortalte.
Utrolig dårlig oplevelse med Mols…
Utrolig dårlig oplevelse med Mols Linjen. Færge turen resulterede i to skadet biler grundet at de ikke tager hensyn til sikkerhedsafstanden på et ellers tomt dæk! Endnu en meget dårlig oplevelse med Mols Linjen.
Næste gang vælger vi en længere køretur, fremfor endnu en dårlig færgetur med Mols Linjen!!
Jeg hader Kombardo sangen
Jeg hader Kombardo sangen, man spiller for passagererne på færgen. Den er grund nok til, at man hurtigst muligt må se at få bygget en fast forbindelse over Kattegat.
I dag den 20/3
I dag den 20/3, 2018 har afgangen fra Århus kl. 09.00 problemer med at manøvrere ind i havnen, da den ankommer fra Odden. Kl. 09.25 (25 min efter planlagt afgang) ligger færgen fortsat ude i havnebassinet og kan ikke komme ind til kaj og læsse biler af i Århus. Jeg opgiver derfor at komme med og går op forbi deres reception for lige at høre hvad problemet er. Manden i receptionen siger at færgen bare lige skal ind til kaj og at de iøvrigt har annonceret 15 min forsinkelse (færgen er allerde 25 min forsinket i afgangs tid på dette tidspunkt og ligger fortsat ude i bassinet med fuld last)! Receptionisten oplyser endvidere at færgen herefter være klar til at sejle igen og at de "bare lige skifte reservedele ud på vejen over til Odden", hvorefter færgen ikke vil have noget problem med at ligge til kaj derovre. Jeg går hjem og kan herefter se at de aflyser færgens næste planlagte afgang fra Odden, hvilket naturlivis betyder at man ikke bare lige kan skifte så vitale reservedele ud på 1 time og at personalet på Molslinjen i øvrigt ikke har et særligt godt greb om deres arbejde.
Få styr på jeres forretning
købte billet i gårfor at være sikker på at komme med idag kl 07:20. Møder op rettidig for så at blive brændt af som den sidste. Molslinien i stinker😡