Mht cafeen: Rigtig dejligt, der findes en glutenfri salat, og man kan bede om glutenfri brød til. Lækre rødbeder, salat, nødder og god dressing! Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtid... Se mere

Egentlig spændende museum men enormt stressende med meget høje lyde som intet havde med udstillingerne at gøre og som gjorde det svært at koncentrere sig om oplevelsen. Museet er meget mørkt og ud... Se mere

Fuldstændig outrage sted,dyr lider og behandles som skrald,senest er et dags gammelt føl skudt,uden dyrlæge tilsyn.Der er ingen mad og vand til dyrene, vanrøgt af dyrene er daglig adfærd,gennem flere... Se mere

Fem stjerner til museet, men maks én stjerne til caféen, som stort set havde udsolgt – endda også af det brød, som skulle følge med den enlige salat, der var tilbage at “vælge” imellem. Kedeligt, at... Se mere

1. Offentlige og lokale services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for børn og voksne.

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Caféen på Moesgåed museum

Caféen på Moesgåed museum. Overraskede god mad. God afrydning. Betjening middel og varm kakao - dårlig pulver kakao i varm vand til 45 kr. pr. stk. - ikke anbefaldelses værdigt

18. december 2021

Udstillingerne fejler intet, meeen

Udstillingerne fejler intet.
Men caféen er under al kritik.
Vi var mor og far og 2 børn.
Der KUN 4 ting at vælge imellem og allerede der tænkte jeg at vi nok skulle have haft madpakke med i stedet for.
Der var ikke noget specielt til børnene så vi valgte at betale 2x 95 for en skål kødboller der over hovedet ikke virkede hjemmelavet men mere noget købe frost.
Sovsen var meget stærkt så børnene ikke kunne spise det.
115 kroner for det som os voksne ville have er fuldstændig uhørt 3 små pandekager med en lille smule fyld på.
Smagen var meget ringe da der var koriander i det hele.
Og hvorfor i alverden kan man ikke få en regulær cola?

7. november 2021

Første besøg på Moesgaard museum

Første besøg på Moesgaard museum, og det bliver ikke den sidste.
Det er ultimativt den bedste museums oplevelse vi har haft længe. Havde et par teenagere med, som blev lige så tryllebundet af udstillingerne om menneskets rejse fra neandertaler til homo sapiens.
Det var enormt kreativt fortalt, både i de mange udstillinger, og den visuel teknik, som gav et levende og spændende indblik og fremstilling af de forskellige tidsaldre
Selve museet var også en oplevelse i arkitektur, når man beskuede det udefra, beliggende i smukt landskab.
Anbefales her fra.

28. juli 2021

Vildt spændende sted.

Vildt spændende sted.
Jeg har længe gerne ville besøge Moesgaard og forventningerne var høje.
Jeg synes ikke det skuffede. Virkelig flotte udstillinger og spændende aktiviteter der ikke overspiller.
Bevares man skal nok være interesseret i historie men ellers skal man så heller ikke besøge Moesgaard

22. juli 2021

Moesgaard er et museum med god plads.

Moesgaard er et museum med god plads.
Vi oplevede få besøgende i forhold til pladsen og nåede at se alle udstillinger. Ved indgangen blev vi rådet til at vælge noget ud. Det er rigtigt at man ikke kan fordybe sig i alt. Der er nok at vælge imellem. Der gives informationer i billeder, de udstillede ting, genskabelse af situationer, lyde, filmklip mv. Vi brugte 5 timer inklusiv 30 min. Spisepause.
Fantastisk sommerbuffet i caféen. Virkelig lækkert mad og en skøn udsigt til den grønne skov. Styr på corona.

6. juli 2021

Det er en coronatest værd.

Det er en coronatest værd.
Bedre sent end aldrig, kom vi afsted til at opleve det nye Moesgaard Museum. Det var interessant. Jeg kunne især godt lide deres måde at fortælle historier på med små korte film, i det hele taget er det visuelle en stor oplevelse derude. Jeg vil dog sige, at det ikke egner så godt til mindre børn. Mindre børn bryder sig måske ikke så meget om indretningen og der er også meget stejle trapper. Dem vi så virkede ikke synderligt glade i omgivelserne...

15. maj 2021

MOMU har truffet et valg

Det ser ud til at ca 60% er lykkelige for Moesgaard Museum i dets nuværende udformning, 20% synes vist nærmest der er frygteligt. Og resten svinger omkring noget i midten. Jeg er at finde i de 20%.

15. maj 2021

Elendig kundeservice, dårlig forretningsmoral

Elendig kundeservice, dårlig forretningsmoral. Sidst jeg besøgte museet kunne man købe fysisk billet og ikke kun online. Når man så kører langt for at besøge museet, så bliver man noget knotten, når man bliver afvist ved døren. I sådanne tilfælde burde I have en løsning klar i form af nogle fysiske billetter i reserve og at I ikke bare sælger dem alle sammen online. Dårlig stil, men I er vel ikke offentligt virksomhed for ingenting.

12. september 2020

Spændende Museum

Spændende Museum, men ret ringe at man tænker så lidt på Klimaet når man bygger et stort nyt museum at man ikke opsætter en eneste ladestander til Elbil :-(

31. juli 2020

Kan anbefales

Super oplevelse
Flot museum og interessant.
Totalt styr på booking og corona.
Der var bestemt ikke overfyldt, men helt okay antal personer lukket ind. Husk at booke billetter hjemmefra.
Rar oplevelse.
Mvh

12. juli 2020

Gode udstillinger, men uhensigtsmæssig og ikke gennemtænkt farligt (Covid-19), ubehøvlet og skuffende.

Udstillingerne var i sig selv en behageligt, hvis ikke lidt monoton oplevelse.
Dog var museets præsentation og gøren som helhed decideret farlig (Covid-19), ubehøvlet og ubehagelig.

Vi havde bestilt bord i restauranten onsdag, hvor der skulle være brunch - Dette var der grundet corona ikke - Helt forståeligt, så må man gå udfra at det normale menukort gjorde sig gældende, men dette var ikke tilfældet. Der var tre retter på det menukort der blev vist da vi direkte ved køkkenet - En salat, Tarteletter og 'Brød med pølse', sidstnævnte til en ubegrundet pris af 75 kr. Ellers mange tak. Da vi spurgte hvorfor intet af dette var vist på hjemmesiden fik vi at vide at det var det selvfølgelig og at det altså var vores egen skyld - Der står stadig intet om lukning af buffet, ændring af menukort og dermed heller ikke gældende priser på museets hjemmeside i skrivende stund.

Da vi forlod museet skulle vi ud af en lille side entrance - Denne med en stor lukket dør der var langt fra mekanisk, i stedet med et kæmpe håndtag som, uanset hvor tit der måtte sprittes, burde have mindst 100-200 folks hænder - Det er i disse tider simpelthen uacceptabelt.

Alt i alt en rigtig skuffende og ubehagelig oplevelse.

1. juli 2020

Fantastisk museum

Fantastisk museum. Spændende udstillinger, som er levende og interessant formidlet for alle aldre. Utrolig flot bygning i flot natur. Vores familie har aldrig været på et mere imponerende museum. Det er alle pengene værd!

15. oktober 2019

Fantastisk museum!

Dette er uden tvivl en af de største og bedste attraktioner i Aarhus. Vi har købt årskort dertil og benytter os af det jævnligt.
Eneste minus er caféen, hvor pris og kvalitet på ingen måder hænger sammen. Alt andet er dog så gennemført at jeg alligevel giver 5 stjerner.

22. juli 2019

Fantastisk service :-)

Har besøgt dette fantastiske museum mange gange og besluttede derfor for en måneds tid siden at købe et årskort. Dette kort giver gratis adgang til kortholder og en gæst.

Det benyttede min mand og jeg os af for en uge siden, hvor vi inviterede 2 venner til, sammen med os at tilbringe dejlige timer i det skønne museum.

Den ene af vores gæster var så uheldig at falde og slå sit ene knæ. Der gik ikke mange min inden at der kom 3 vagter og hjalp gæsten op. Hun blev fuldt til cafeteriaet hvor hun fik ispose på knæet og fik serveret vand, kaffe og kage.

Lignende flotte service skal man lede længe efter.

25. januar 2019