Mht cafeen: Rigtig dejligt, der findes en glutenfri salat, og man kan bede om glutenfri brød til. Lækre rødbeder, salat, nødder og god dressing! Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtid... Se mere

Egentlig spændende museum men enormt stressende med meget høje lyde som intet havde med udstillingerne at gøre og som gjorde det svært at koncentrere sig om oplevelsen. Museet er meget mørkt og ud... Se mere

Fuldstændig outrage sted,dyr lider og behandles som skrald,senest er et dags gammelt føl skudt,uden dyrlæge tilsyn.Der er ingen mad og vand til dyrene, vanrøgt af dyrene er daglig adfærd,gennem flere... Se mere

1. Offentlige og lokale services

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for børn og voksne.

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tag madpakke med

Museet, som vi har besøgt mange gange skuffer aldrig , caféen derimod er en helt anden snak.
Vi er kommet på Museet lige siden det slog dørene op , og har været på caféen næsten hver gang de første år var det virkelig lækker mad der blev serveret, lune pastaretter,Charcuteri og lækre anrettede tallerkener til børnene.
Nu minder det mest af alt om de færdigretter du kan købe i diverse discountbutikker bare til en pris der er 3 gange så høj.
Vi betalte lidt over 300,-, for 3 wraps med tør kylling ,hvor der var en knasende overraskelse i form af kyllingeben, og rødkål ,altså den slags rødkål man normalt køber på glas og varmer, og 1 tørt pølsehorn med en lille pakke ketchup til!
Så 5 stjerner til museet, men caféen er virkelig ikke værd at besøge længere desværre.

14. oktober 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tak for din feedback og for at være en trofast gæst hos museet gennem årene. Vi er glade for at høre, at du fortsat nyder museet, men vi er selvfølgelig kede af, at caféen ikke har levet op til dine tidligere positive oplevelser. Vi vil gerne understrege, at vi fortsat bestræber os på at servere mad af høj kvalitet og benytter friske råvarer i vores retter. De priser, vi har, afspejler denne kvalitet, men vi beklager, hvis det ikke har levet op til dine forventninger ved dit seneste besøg. Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage dine oplevelser med i vores videre udvikling af caféen. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang."

Spis hjemmefra

Museet er fantastisk. Information i børnehøjde og en evne til at suge en ind i historien. Caféen er ikke værd at spilde tid eller penge på. Dyrt dårligt mad, som ikke lever op til resten af huset. Har kommet der siden de åbnede, og Caféen har altid været et fast indslag med lækker mad efter sæson. Men det er nu ændret til kantine mad af den lave standard. Besøg det endeligt, men spis hjemmefra.

14. oktober 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på museets formidling og historiefortælling. Vi bestræber os altid på at skabe gode oplevelser for både store og små. Vi er kede af at høre, at caféen ikke længere lever op til dine forventninger. Din oplevelse er vigtig for os, og vi vil tage dine kommentarer til efterretning i vores arbejde med at forbedre vores madtilbud. Vi håber, at du fortsat vil besøge museet, og vi sætter stor pris på din loyale opbakning gennem årene."

Menu og priser i cafeen

De få stjerner er ikke beregnet på museet. Jeg har årskort og nyder at se diverse udstillinger/særudstillinger på Moesgaard. Dog vil jeg lige bemærke, at jeg så Mumierne flere gange incl. 2 X med barnebarn på 6 år - 5 stjerner. Kriger: den udstilling får max 1 stjerne - For børn: 0.
Frokost i cafeen: Næste gang tager vi madpakke og drikkevarer med. For børn fx.: 1 pølsebrød til 30 kr.(det købte vi ikke). 45 kr for 1 juice som man selv bringer ned til bordet..... Priser og kvalitet stemmer ikke overens - det er en cafe, men er jo egentlig et cafeteria ....

22. september 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tak for din tilbagemelding.

Det lyder som om, du virkelig har nydt nogle af udstillingerne på Moesgaard, især Mumie-udstillingen, som du har givet 5 stjerner. Til gengæld har "Kriger"-udstillingen og oplevelsen for børn desværre ikke levet op til dine forventninger, og det samme gælder for caféen.

Det er ærgerligt at høre, at caféoplevelsen og priserne ikke stemte overens med, hvad du havde forventet, særligt når det kommer til valgmulighederne for børn. Jeg forstår også, at det, du kalder juice, ikke rent faktisk er juice, men vores lækre økologiske safte, også var en skuffelse for dig.

Det beklager vi, og vi sætter pris på din feedback. Rigtig god dag til dig!

Et besøg værd

Min veninde og jeg besøgte museet i juli og valgte at betale den ydmyge pris på 75,.for at følge en balsamering. Aldrig har jeg fået så meget for så lidt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at blive så revet med. Desværre husker jeg ikke navnet på den unge mand der guidede os igennem, men hold da op hvor var han god. Et museum jeg helt sikkert vender tilbage til næste gang jeg er på de kanter.
Vi sluttede af med en frokost i caféen og fik en dejlig frokost. Masser at vælge imellem og alt var perfekt

16. juli 2024

Kære Marianne
Tusind tak for din fantastiske feedback! Vi er utrolig glade for at høre, at du og din veninde havde en så positiv oplevelse hos os i juli, og at I fandt vores balsameringsoplevelse både spændende og berigende. Det glæder os også at høre, at den unge mand, som guidede jer, gjorde et godt indtryk—vi vil sørge for, at din ros bliver videreformidlet til vores personale.

Vi sætter stor pris på, at I valgte at afslutte jeres besøg med en frokost i vores café, og vi er glade for at høre, at udvalget og kvaliteten levede op til jeres forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang, du er i nærheden!

Mvh. Renè

Elendig café

Museet ok, café elendig! Kl 14 var der 1 vegetarsandwich og 2 salater til salg. Da vi havde købt de 3 ting - til overpriser - var der ikke mere til de efterfølgende gæster i køen. Vi spurgte, om der ikke var andet at vælge, men nej. Man kan ikke drive en café uden varer at sælge. Borde var ikke aftørret, Kommer aldrig der igen for at spise!

21. august 2024

Kære Tina
Tak for din feedback og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager dybt, at caféoplevelsen ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Vi tager din kritik til efterretning og vil se nærmere på både vareudvalget og rengøringen, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover. Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden.

Godt og skidt

Fem stjerner til museet, men maks én stjerne til caféen, som stort set havde udsolgt – endda også af det brød, som skulle følge med den enlige salat, der var tilbage at “vælge” imellem. Kedeligt, at museet på hjemmesiden reklamerer med lækre sandwicher mm., som øjensynligt ofte ikke kan fås.

14. august 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Mange tak for din anmeldelse og dine fem stjerner til museet – det sætter vi stor pris på! Vi er kede af at høre om din oplevelse i caféen og forstår din frustration over det begrænsede udvalg. Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores udbud matcher de forventninger, vi skaber på vores hjemmeside. Vi vil selvfølgelig se nærmere på situationen for at sikre, at vi fremover kan tilbyde et fuldt sortiment til vores besøgende.

Vi håber, at du vil besøge os igen, og vi vil gøre vores bedste for at give dig en bedre oplevelse i caféen næste gang.

Flot museum, men ikke ankom sulten

Flot museum, men ikke ankom sulten. Der er meget lidt børnevenlig udvalg, og for mig der er glutenfri kunne jeg kun få en grøn salat - selv om det står meget pænt skrevet på menu boardet at der er et glutenfrit udvalg. Og en grøn salat med 4 små tomater mætter altså ikke meget.

24. juli 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du nød museet, men vi er kede af at høre om din skuffelse over vores cafétilbud.

Vi beklager, at udvalget ikke levede op til dine forventninger, især hvad angår børnevenlige og glutenfri muligheder. Vi sætter en ære i at tilbyde en varieret menu, der imødekommer alle vores gæsters behov, og vi er kede af, at dette ikke kom til udtryk under dit besøg.

Hvis du har yderligere kommentarer eller specifikke forslag til forbedringer, hører vi meget gerne fra dig.

Mvh.
Renè S. Ousen

Vi har besøgt jer mange gange og hver…

Vi har besøgt jer mange gange og hver gang er en ny oplevelse. Bygningen i sig selv er jo helt utrolig, og det samme er udstillingerne, der gør at selv unge gæster kan få info undervejs 🤗

14. juli 2024

Kære Bjarne,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af museet. Det sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at se jer på museet en anden gang.

Caféen -Udsolgt??

Caféen, dyr og udsolgt.
Måske underbemandet, men træls at gå forgæves efter Sandwich.

14. juli 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os. Vi beklager meget, at du oplevede, at vores café var udsolgt og underbemandet, og at du gik forgæves efter en sandwich.

Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder en positiv oplevelse, og vi er kede af, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Vi håber, at du vil give os en ny chance til at vise dig den service og kvalitet, vi er kendt for. Hvis du har flere kommentarer eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,
Renè S. Ousen

Kommet igen

Rigtig fin museum og personalet er super dygtige

2. april 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.
Vi glæder os til at se jer på museet en anden gang.
Leder for gæsteservice

Museet var en overraskende god…

Museet var en overraskende god oplevelse. Jeg fik kun en god kop kaffe fra caféen, og det ser ud til at have været en god beslutning, ud fra anmeldelserne..jeg undrer mig dog over, at ingen fra Museet reagerer på anmeldelserne..

11. maj 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for at du havde en god oplevelse os os.

Og du har helt ret - det er virkelig for dårligt at vi ikke har fået svaret på anmeldelserne. Det vil vi forsøge at ændre på.

Vi håber at du kommer og besøger os en anden gang og at du trods alt har mod på at prøve andre ting i vores café end kaffe.

Moesgaard Museum

MOMU cafe - dyrt og ringe kvalitet

Linsesalat, fadøl, cookie og cafe latte - i alt 249 kr. Det er egentlig en ok pris for en frokost med kaffe, hvis altså kvaliteten i orden.

Det var den ikke her. Linsesalaten var kedelig og bestod primært af kål og linser toppet med lidt fisk. Kaffen var ok, men cookien var blød og smagte af bagepulver.

Jeg kan læse her, at mange har haft en tilsvarende oplevelse. Det undrer mig, at cafeen bare fortsætter uanfægtet.

Det var sidste gang, jeg spiste i cafeen.

12. maj 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Det er vi virkelig kede af at høre.

Vi har haft en snak med vores kokke og vores konditor. Vi arbejder løbende med kvaliteten og den skal være i top hver gang.

Vi ændrer på vores menukort fra den 1.6.24.

Vi håber trods alt at se dig på museet igen og at du har mod på at prøve en ret fra den nye menu.

Museet er rigtig godt

Museet er rigtig godt. Elsker at komme der og har også købt årskort.
Jeg kan dog godt ønske mig mindre tekst at læse og måske flere videoer ala den som der blev vidst på storeskræm i særudstillingen om Egypterne.
Eller flere muligheder for guidede turer.
Fik kage i caféen og der var jeg lidt skuffet min cookie var kedelig og tør og min venindes muffin var ligeledes tør. Et sted man helt klart kunne forbedre sig på.
Alt i alt et fantastik museum

3. maj 2024

Kære Mette Emilie,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse af vores museum. Vi er rigtig glade for at du har årskort og dermed er en fast gæst hos os.

Jeg giver videre til vores udstillingstegnestue at du ønsker mindre tekst og mere video.

Vi arbejder løbende med kvaliteten på maden og kagerne i vores café. Vi har vores egen konditor som bager dagligt.

Jeg tager en snak med vores konditor så vi fremover sikrer at kvaliteten er i orden.

Vi glæder os til at se dig på museet igen.

Moesgaard Museum

salt salt og atter salt ( momu cafe )

momu cafe er ikke et sted jeg anbefaler. Deres sliders smagte fint men der var ALT for meget salt i kyllingen. To små oversaltede sliders til 69kr! deres tarteletter havde ingen kød i selvom der ikke stod vegetarisk. Det gjorde der ved lasangen. maden var dyr og servicen var ikke god. Jeg synes cafeen er skrald men museet fortjener helt klar et besøg. Men husk at medbringe egen madpakke.

30. april 2024

Besvarelse fra Moesgaard Museum

Tusind tak for din fine anmeldelse af museet.

Vi er kede af din oplevelse af maden i caféen. Vi arbejder løbende med kvaliteten og jeg vil tage en snak med vores kokke.

Vi håber at se dig på museet en anden gang.

Moesgaard Museum

Super fine og spændende udstillinger.

Super fine og spændende udstillinger.
Flinke og smilende personale.

Dog var maden under alt kritik i forhold til de dyre priser. Samt var der ingen plads så vi måtte sidde ude. Dårlig info.

29. marts 2024

En skoleklasse blev "omvendt"

Med min skoleklasse, 10. special, besøgte vi for 117. år i træk Moesgaard Museum. Vi havde booket en guidet introduktion til "Mød mennesket"- Evolutionstrappen - og endnu en gang var det en stor succes. Dette stod ikke skrevet i stjernerne, for på forhånd var eleverne rimeligt skeptiske, og "gamle mennesker på en trappe" lyder ikke sjovt. Men da vi forlod museet, efter også at have kigget på stedets øvrige udstillingstilbud, forstod eleverne meningen med besøget, og de var begejstrede

14. marts 2023

Elendig cafe

Elendig cafe. Man havde lige glemt at skrive på menuen at man kun kunne få vegetar retter , vi var et selskab som havde glædet os til noget god mad. Ingen retter med kød . Kun grønt og masser af brød og dyrt. Eneste kommentarer fra personalet: " så bliv væk " . Hold da op en kommentar.
Men det gør vi så fremover.

7. marts 2024

Uhørt ringe stykke smørrebrød!

Nok noget nær det absolut ringeste stykke smørrebrød vi længe har fået. En fiskefilet med laks blev valgt. Og jo det var da en fiskefilet, men næppe fra rødspætte. På størrelse med en barnehånd, skamstegt, totalt uden smag og dækket med rigelige mængder kedelig salat, en halvtør citronskive og slatten dild. Fisken blev serveret på et stykke halvtørt rugbrød, som - uden at overdrive - var mindst 3/4 - 1 cm. tyk! Laksen bestod af små smuldrede papirstynde skiver. En skam, at en i øvrigt god museumsoplevelse, i den grad overskygges af en så ringe kulinarisk oplevelse indtaget i et smukt lokale med en fantastisk udsigt. Kunne der gives NUL STJERNER for maden, var det egentlig på sin plads.

29. februar 2024

Caféen er ikke værd at besøge!!

Caféen er ikke værd at besøge. Priserne er tårnhøje og kvaliteten af maden er i bund. Vi fik 2 kyllingespyd med en lille salat (ikke børnevenlig salat) hvor 2 af kyllinge stykkerne var ren brusk (65 kr!!!), en salat - der vitterlig KUN bestod af salat og lidt små pynt med tilløb af kylling (5 trevlede stykker) til 110 kr!!! Bondefangeri og vi fik derfra med stor skuffelse og et godt indgreb i vores pengepung!!

Selve museet er meget spændende og tiltaler alle aldre, selv min 2årige synes det var fedt at se.

15. februar 2024