Mht cafeen: Rigtig dejligt, der findes en glutenfri salat, og man kan bede om glutenfri brød til. Lækre rødbeder, salat, nødder og god dressing! Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtid... Se mere
Egentlig spændende museum men enormt stressende med meget høje lyde som intet havde med udstillingerne at gøre og som gjorde det svært at koncentrere sig om oplevelsen. Museet er meget mørkt og ud... Se mere
Fuldstændig outrage sted,dyr lider og behandles som skrald,senest er et dags gammelt føl skudt,uden dyrlæge tilsyn.Der er ingen mad og vand til dyrene, vanrøgt af dyrene er daglig adfærd,gennem flere... Se mere
Fem stjerner til museet, men maks én stjerne til caféen, som stort set havde udsolgt – endda også af det brød, som skulle følge med den enlige salat, der var tilbage at “vælge” imellem. Kedeligt, at... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for børn og voksne.
Moesgård Allé 15, 8270, Højbjerg, Danmark
- www.moesgaardmuseum.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alt alt for dyr café!!
Alt alt for dyr café!!
Flot ser det ud - men virkelig tør og kedelig fastelavnsbolle, og så kostede den 50 kr.!!
Vi ville have haft muffins, men der var desværre udsolgt.
Kommer der aldrig igen.
café eller pirat-virksomhed
Bare jeg kunne skrive Sindssyge priser i caféen! Nej det er det ikke det er pirat-virksomhed i høj lys dag. En hent selv tevand med et tebrev til 40 kr. Pirateri er nok en god måde at tjene penge på folk.
Manglende gavekort og support
Jeg købte for snart 3 uger siden et gavekort på Moesgaards hjemmeside.
Alt gik igennem fint, men jeg modtog intet gavekort.
Jeg tog kontakt og fik at vide, jeg nok ikke havde gennemført handlen.
Dagen efter kunne jeg dog se at pengene var trukket.
Jeg tog kontakt igen og forklarede at handlen altså var gået igennem.
Jeg blev bedt om at supplere yderligere oplysninger for at de kunne lokalisere fejlen i deres system, hvilket jeg gjorde.
Dette blev dog aldrig besvaret.
Jeg har efterfølgende rykket for svar adskillige gange, men uden nogen form for respons.
Jeg var på Moesgaard lørdag den 14…
Jeg var på Moesgaard lørdag den 14 oktober for at se særudstillingen om Ægyptere og hyldest til livet. Der var alt for megen tegneserie over udstillingen og den var hurtigt set! Udstillingen henvender sig i overflod til børn, hvilket jeg ikke havde opfattet da jeg valgte at betale for indgangen.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Gjort virkelig meget ud af udstillingerne. Klart bedste museum jeg har været i, så kun ros herfra 👍
Fuldstændig fantastisk oplevelse ♥️
Fuldstændig fantastisk oplevelse ! Både for store og små. Aldrig har jeg oplevet en bedre og mere fantasifuld måde at videreformidle historie på. Mine børn på 9 og 10 år var hele tiden klar på mere, og især der hvor man valgte en “nøgle” og så kunne følge sin historiske person. Dejlige områder, sødt og hjælpsomt personale. Og entre pris er helt fair, for det store arbejde der er lagt i udstillingerne, og ovenikøbet er der gratis indgang under 18 år, og der er MEGET for børn også.
Sindssyge priser i caféen
Sindssyge priser i caféen! Hvis man kommer med børn i skoleferien skal man på ingen måde regne med at der er mad der henvender sig til børn. En simpel bolle med ost koster 55 kr, og de pølsehorn de solgte til 30 kr stk var udsolgt på no time! Men man kunne da få vin 🤪
Museet og udstillingerne er til gengæld rigtig flotte! Men det er simpelthen at flå børnefamilier at man skal betale 75 kr for to frikadeller med kold kartoffelsalat - når en familie ofte tæller flere. Glem det - tag mad med hjemme fra!
Perfekt til de små
Mega fint sted at tage ungerne med. Udendørs areal passer perfekt til de små. De er simpelthen ville med det
Besøgte stedet tirsdag med datteren der…
Besøgte stedet tirsdag med datteren der egentlig ikke var opsat på museum besøg. Men det endte faktisk med at vi havde en rigtig hyggelig dag hvor jeg kunne fortælle hende en masse historie.
Dog savner jeg lidt mere af den slags vi amatørarkæologer/Detektor-folk finder. Det f eks flere fibulaer osv
meget lidt mad for pengene
Selve museet var sædvanen fantastisk. Men priserne i caféen!!!!!!! Kvaliteten er fin, men portionerne er nu så små, at man ikke bliver tilnærmelsesvis mæt og det harmonere på ingen måde med priserne som samtidig er steget markant. Fremadrettet må vi medbringe mad, da vores økonomi ganske enkelt ikke rækker. Tidligere besøgte vi altid cafeen til frokost, men det er nok et overstået kapitel nu - desværre!

Besvarelse fra Moesgaard Museum
Dårlig restaurant, med ringe udvalg og ikke børnevenligt.
Moosgaard museum er en fantastisk oplevelse. Vi havde 4 børn med 10,7,4,3 år og alle kunne få noget ud af det.
MEN Men restauranten. Hold da op hvor er udvalget til børn ingen steder at se. Vi spurgte ind til de. Læs på skiltet. ØØø laksesalat, tiramizu ? Hvad forestiller i jer, at mindre børn spiser ?.
Jeg spurgte til pom frites eller en bolle. Nej i kan få en konditor kager, ( som er en cockies til 25kr) Jeg spurgte hvorfor kalder i det en konditor kage( Det er normalt en flødekage eller lign). Fordi som ekspedienten sagde. den er bagt af en konditor.

Besvarelse fra Moesgaard Museum
Flere timers god underholdning og lækker Café
Flere timers god underholdning og indlevelse.
Søndag d. 9. oktober, besøgte min hustru og jeg Moesgaard. Sikke en oplevelse. Vi havde hørt det skulle være godt, men nu så vi det med egne øjne. Efter flere timers gennemgang af hele udstillingen, afsluttede vi i deres Café. Vi fik en lækker sprød tartelet, med en brand varm svampefyld, der virkelig var kræset for. dertil fik vi et glas godt fadøl. Vi var dejligt mætte da vi forlod Moesgaard.
Til jer der syntes der er for dyrt, så lad dog være med at købe. Brug pengene til brændstof og kør ind til Aarhus og betal i dyre domme for at parkere ;-)
Vi kan varmt anbefale at besøge både Moesgaard og deres Café.
I alt 5 imponerende stjerner.
Lørdag den 27082022 besøgte jeg, sammen med ca 35 andre med relationer til Odins Odense, Jernalderlandsbyen i Odense, Jeres museum – for første gang. Lad mig sige det med det samme: Det KAN vist ikke blive mindre end i alt 5 imponerende stjerner på trods af Jeres meget meget dyre café. Lad det nu ligge!. Selve museet er én eneste lang-, stor- og imponerende gavmild veliscenesat oplevelse!. Flerdimensionel på mange måder: Alle sanser kommer i spil – undertiden næsten samtidig!. Jeg deltog desuden, sammen med ca 20 andre, i en super-begavet rundvisning i den særudstilling, som Moesgaard Museum kalder ”Rus – Vikinger i Øst”. Vi havde hovedtelefoner på og kunne derfor tydeligt høre vor yderst begavede turguide desuagtet de mange mange andre gæster – og lydniveauet i øvrigt. Denne specielle guidede rundtur fortæller en utrolig spændende- og, mig bekendt, uhyre underkendt historie om vore vikingeforfædres færden-, handel- og indflydelse på godt og, meget ondt, ned langs de østeuropæiske floder til Kiev-, Konstantinopel (Istanbul)- og Bagdad. Alt sammen, naturligvis, videnskabeligt velunderbygget. Sluttelig repræsenterer også de mange utroligt fine rekonstruktioner af menneske-artens udvikling en helt speciel visuel plads i min bevidsthed. Selve dén historie er rigtignok et helt kapitel værd. Også arkitektens Henning Larsens imponerende bygningsværk er et kapitel for sig. Alting går her på Moesgaard op i en aldeles højere enhed!. Desværre nåede jeg ikke at besøge Grauballemanden – før tiden var gået. Man farer hurtigt vild på den 'fede' måde. Godt gået – Moesgaard!.
Selve museumsdelen er til fem stjerner
Selve museumsdelen er til fem stjerner. Det er et fabelagtig sted med fantastiske udstillinger. Og vi kommer med garanti tilbage igen. (Og igen).
Caféen er jeg derimod ikke vild med længere. Tidligere var den god og med lækre retter. Lidt til den dyre side, men der var også brugt lækre råvarer, så det betalte jeg gerne.
Men jeg blev noget forarget over at se prisen på jeres smørrebrød. En enkelt skive rugbrød med kartoffelskiver, mayo og lidt kryddergrønt: Kr. 95,-
Beklager, men det er altså vanvittigt.
Viking dag
Nu har vi været forbi jeres såkaldte Viking dag.
Jeg må sige det er nok det dyreste betalte krammer markedet vi har været på. Aldrig har jeg betalt kr. 160 for at købe ting i boder.
Boderne lignede hinanden solgt lav selv halskæder. Flere garn produkter, læder salg. Det rigtig håndværk var der mangel på. Der sad nogle og snittet i en pind, og nogle kogte lidt korn. Det kan i godt gøre bedre.
Der var en rigtig madbod hvor man stod i kø i over en time,for at man alligevel fik kold pitabrød selvom man stod i røg og duft af varm mad.Virkelig skuffende.
Det eneste positive var musikerne.
Hvis det er niveauet for vikingedag, så bliver det et nej tak herfra.
Caféen er ikke noget værd.
Caféen er ikke noget værd.
Alt var udsolgt, men vi bestilte 2 ens salater.
45 min efter kommer der 2 forskellige salater.
De var overhovedet ikke 115 kr værd.
Pr stk. det var kun ren salat.
Fantastiske udstillinger
Fantastiske udstillinger, men ikke 160kr værd i entre. Det er simpelthen for dyrt, hvis man er en familie afsted.
Jeg vil dog anbefale man selv tager madpakke med, deres Cafe har et ringe udvalg og er dyrt som på en michelin restaurant, et micro kyllingespyd med 2 stk rugbrød og en lille lurpak smør 65Kr, det er jo direkte landevejsrøveri.
En Sandwich 85Kr. Et stk smørrebrød 85Kr, tag jer sammen i lever af offentlige midler, men røver folk i cafeen, det kan ikke være rigtigt en dag på moesgård skal koste over 300kr, det er ikke smithsonian i Washington D.C, det er en ommer, hvis ikke er der sidste gang jeg kommer fordi, der kan man sikkert godt leve med, men jeg tror jeg ikke er den eneste
Museet er fantastisk, cafeen en katastrofe
Selve museet er fantastisk - 5 stjerner - men cafeen er en katastrofe. Vi kom 14.30, og da var 3 ud af 5 retter udsolgt. Brødet var tørt, vi fik serveret endeskiver, saften smagte ikke af noget, og cookierne heller ikke. Skuffende oplevelse.
Flot museum, både ude og inde.
Flot museum, både ude og inde. Vi så primært særudstillingen ”Rus” som var meget interessant. Skulle jeg komme med et kritikpunkt, så var dermange gentagelser på tekstskiltene. Det var lidt irriterende, men dog kun en lille skygge over den flotte udstilling.
Vi havde desværre ikke så meget tid, men vi så da lige Grauballemanden som har fået en meget flot afdeling. Vi kommer snart tilbage og ser hele museet og nyder udsigten!
Vi benyttede også kantinen der lavede dejlig mad så den kan også anbefales hvis sulten melder sig.
Fantastisk dygtig rundviser vi oplevede…
Fantastisk dygtig rundviser vi oplevede i dag, hvor vi så RUS. Og en fantastisk udstilling.
(Måske er det lidt småligt af mig, men flere "blinde passagerer" hængte på hele rundvisningen igennem, uden at rødme🤨)