Mobiludsalg Anmeldelser 326

2,4

Som overskriften nok også siger, har jeg dybt fortrudt jeg har handlet her på mobiludsalg.dk Der er nu gået en uge, og har stadig ikke modtaget mine to hovedtelefoner. Selvom jeg havde læst en masse... Se mere

Har ikke modtaget min vare endnu efter 14 dage, til trods for at varen er på lager og leveringstiden er 1-3 dage! (iføle hjemmesiden). Har kontaktet Mobiludsalg både via mail og pr. telefon, men dett... Se mere

Stadig ingen penge trods forbrugerstyrrelsen mener der max må gå 30 dage fra returnering til udbetaling.... stop alle handler med denne skodbutik. ringer man til dem er der telefonsvarer som siger de... Se mere

Jeg bestilte nogle lækkre højtalere der inde, og der stod 2 ugers levering, tænkte fair nok de er ærlige med det. Det skal siges jeg bestilte d. 3 November. Jeg har rykket dem hver måned, men d... Se mere

1. TV-butik
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Mobiltelefonbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mobiludsalg.dk, er din garanti for en seriøs og sikker handel – hvad enten du er vant til at handle på Internettet eller ej. Ved at samle det bedste fra flere verdener, har Mobiludsalg.dk siden etableringen, således været i stand til at tilbyde mere

2,4

Under middel

MOBILUDSALG.DK

2 dage efter at jeg havde bestilt 1 stk. Grundig Ovation 2, modtog jeg den pr. post uden problemer.
Betalingen skete pr. dankort, og beløbet blev først trukket dagen efter leveringen.
Jeg har derfor ingen betænkeligheder ved fremtidige køb hos mobiludsalg.dk, og kan varmt anbefale firmaet til venner og bekendte m. fl.

22. oktober 2009

Ordre modtaget, afventer ekspedition

Bestilte d. 5 okt en vare hos mobilsalg.dk. Nu d. 21 okt har jeg stadig ikke modtaget varen på trods af, at leveringstid var/er sat til 1-3 dage. Har emailet med butikken, hvor der hver gang er gået min. et døgn før der kom svar. I dag var svaret at de "håbede" at varen kom i dag eller i morgen...:-/
Alt i alt ikke en særlig positiv oplevelse.

21. oktober 2009

For ringe

Jeg har endnu ikke modtaget varen, men jeg kan ikke længere vente med at anmelde mobilpriser.dk.

Bestilte fastnettelefoner forrige søndag d. 11 og har i dag d. 21. ikke modtaget dem. Jeg havde meldt mig til en beskedservice som gav mig et praj, når de havde telefonerne igen. Tidligere var de ikke på lager.

Så bestilte jeg så og fik besked om 1-3 dages levering. Når jeg tracker ordren står der "Ordre modtaget, afventer ekspedition". Jeg kan ikke få fat på nogen på deres servicetelefon i åbningstiden. Tror jeg bliver nødt til at køre til Glostrup for at rykke dem i ørerne..

21. oktober 2009

No title

Varen kom til tiden (2 dage senere)
Ingen problemer.
Kan indtil videre kun anbefale Mobiludsalg.

12. oktober 2009

Totalt mangel på overblik

Bestilte TV som på Mobiludsalgs hjemmeside var anført som værende på lager med leveringstid på 1-2 dage.

Forsøgte efter 2 dage uden aktivitet på ordrestatus at ringe til Mobiludsalg, men traf kun en telefonsvarer som meddelte, at telefonerne var lukkede og i hvilket (meget korte) tidsrum telefonerne er åbne, og det var endda i det angivne tidsrum jeg ringede.

Sendte mail og fik et døgn efter det svar, at varen IKKE var på lager, og at leveringshorisont var ukendt. Gik omgående på Mobiludsalgs hjemmeside, og sørme om ikke samme vare stadig var på lager til omgående levering.

Stol ikke på Mobiludsalg, de har ikke styr på deres lager og spilder bare din tid.

12. oktober 2009

Manglende leverinsevne

Bestiller vare d. 4/9 (leveringstid 2-3 dage)
Ser intet til varen
Modtager 19 dage efter en mail "Varen er i restordre"
Herefter annulere jeg ordren og handler ikke mere med Mobiludsalg
Der er mange andre netbutikker som "levere varen"

4. oktober 2009

God betjening og meget hurtig levering.

Jeg bestilte et BT headset, men fortrød og bestilte et nyt.
Denne operation gik nemt og smertefrit; dog er de måske lidt for få medarbejdere til at betjene telefonerne. Men de var søde til at besvare mails inden for rimelig tid, og dem jeg have telefonkontakt med, var både kompetente og venlige, og jeg skulle IKKE stilles om i en uendelighed.

Levering gik meget hurtigt; respekt til Mobiludsalg og Post Danmark.

MVH Peter

2. oktober 2009

For lang reaktionstid

Jeg har to gange forsøgt at handle hos mobiludsalg.dk. Begge gange har jeg måtte rykke for at høre hvordan status var på ordren. Første gang gik der to dage inden jeg måtte rykke for at høre hvorfor min ordre ikke var ekspederet. Anden gang rykkede jeg efter 5 dage, og fik at vide at varen var i restordre. Jeg afbestilte, og bestilte istedet hos wupti.dk, og havde varen dagen efter.

24. september 2009

God og problemfri handel

USB stick, 16 GB til 232,00 kr.

På hjemmesiden var nævnt en leveringstid mellem 3-5 dage.
Bestilte torsdag 17.09.2009 og produktet kom med posten tirsdag den 22.09.2009.

Intet at klage over og en god handel.

23. september 2009

Intet at klage over

Jeg bestilte et micro sd kort med adapter søndag, og tirsdag lå det i postkassen. Jeg havde regnet med en længere leveringstid, selvom der stod 1-3 dage, da jeg før har været udefor en uges ventetid ved andre webbutikker. Så jeg har ikke noget at klage over her:)

15. september 2009

1 Stjerne - Helt forkert angivelse af lager/leveringstid

Jeg bestilte et sæt pc-højttalere d. 2. sept. Der var angivet at de var på lager og vil blive afsendt om 1-3 dage. Da jeg ikke havde modtaget noget d. 15. sept. (eller hørt noget om forsinket leveringstid), ringede jeg på 7023 1418, hvor jeg efter 9 minutters ventetid kom igennem. Her sagde en rimelig ekspedient, at det så ikke ud til at blive bedre mht. leveringen, da den slet ikke var på lager og der ikke var nogen udsigt til hvornår den ville blive leveret. Han tilbød at delete bestillingen, hvilket jeg sagde ja til. Én stjerne til dem for at bruge små to uger på ingenting andet end at tilbyde ikke at levere varen.

15. september 2009

Opdaterer ikke deres varelager

Jeg bestilte en microsdkortlæser som på hjemmesiden stod som værende på lager. Der står 1-3 dages levering. De hverken skriver eller ringer for at fortælle produktet ikke er på lager. Var nødt til at kontakte dem 4 gange for at få klar besked. Jeg måtte vente i over en måned på mit produkt!
De ved godt at mange kunder vælger udfra leveringstid og det virker nærmest som bevidst fusk at de skriver leveringstider på som ikke passer. Så konklusionen er at de enten snyder med leveringdatoer eller er håbløst inkompetente. Vælg selv.

14. september 2009

Lagerstatus forkert og rettes ikke.

Bestilte nogle Sennheiser MX 85 Sport II fordi de havde dem på lager med leveringstid sat til 1-2 dage.
Da jeg intet havde hørt efter 3 dage, ringede jeg til dem og fik af vide, at der ville gå min. 4 dage mere.

I dag kontaktede jeg dem igen for at høre om leveringstid, idet varen stadig står til levering 1-2 dage - og da var svaret, at der ville gå mere end 1-2 dage.

Synes EDB priser skal lave en rating af leverandører indenfor nogle specifikke områder, som vi forbrugere så kan rate dem på. Bl.a. leveringsdygtighed ift. opgivet.

10. september 2009

Perfekt forløb

Varen kom dagen efter den var bestilt. Hurtig og kyndig kundeservice ved spørgsmål. Alt i alt et perfekt forløb

10. september 2009

Pas på med manualer

Købt et Nikon D300. På mange måder en OK handel, men:
1) Det fremgår ikke nogen steder, at kameraet leveres med TYSK brugervejledning. Så længe man stadig har fortrydelsesretten (de 14 dage) er der ikke grænser for hvor meget de vil gøre for at hjælpe, men derefter....ikke en lyd fra Mobiludsalg.
2) Pga af manglende lager (på bestillingstidspunket var varen på lager) skete der ikke noget den første uge, end ikke en besked derom. Da jeg selv henvender mig, bliver ordren ændret til noget der er på lager da de ikke ved hvornår det oprindelig bestilte kommer igen.
3) En ændring af ordren pga manglende lager, medførte at der blev trukket for meget på netbank. Efterfølgende bragt i orden.

8. september 2009

Hurtigste levering jeg har oplevet.

Bestilte 2 telefoner om eftermiddagen, fik en time efter em mail, at telefonerne var klar til forsendelse, kort tid efter en track and trace. Varen leveret næste morgen kl 0900 med postvæsenet. Det kan IKKE gøres bedre.

8. september 2009

Nemt og hurtigt

Jeg bestilte ordren kl 15. Samme dag kl. 17 fik jeg en mail om at min pakke nu var afsendt med posten. Dagen efter stod jeg glad med hovedet ned i postkassen med mit nyerhvervede produkt.

Hurtig, enkel og billig service!

7. september 2009

Er dette din virksomhed?