Brug ikke gruppe betaling er håbløst. Er man 3 par og 2 enkelt personer hvor nogle har udgifter så skal alle udgifter angives procent fordeling Total umuligt at redigere og overskue
Get Paid appen er en ommer. Manglende funktioner. Har kun betalingsoversigt som ikke har søge funktion. Kan ikke længere lave anmodninger. Snakkede med supporten som sagde “du må have tålmodighed... Se mere
Venter forgæves på refusion. Firmaet, der skulle refundere til mig, siger beløbet er hos Mobilepay. Mobilepay sender mig tilbage til firmaet. OSV. Efter en del frem og især tilbage, ender problemet ig... Se mere
Fuldstædig vanvittigt. Mobilpay vil fra 1/10-2023 tager procentmæssig betaling for brug af deres betalingsløsning til erhverv (det betyder + ca. 700 % i forhold til tidligere) Det er jo så desværre... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Få mobilbetaling med MobilePay-appen, så du nemt kan betale med mobilen i enhver situation - fra mobilbetaling i fysiske butikker og webshops til mobilbetaling af abonnementer og regninger. Du kan også overføre penge med mobilen til venner og bekendte...
København, Danmark
- www.mobilpay.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
TAK FORDI VI FÅR LOV TIL AT BRUGE MINE…
TAK FORDI VI FÅR LOV TIL AT BRUGE MINE PENGE PÅ EN BETA VERSION. HOLD DA OP EN GANG UOVERSKUELIGT MØG. INGEN BRUGERVENLIGHED OG JEG KAN IKKE SE HVILKE KONTOER JEG TÆKKER PENGE FRA. DET BURDE I KUNNE HA GJORT BEDRE, DET ER TYPISK SELVFED HALV OFFENTLIG ROV RINGE MÅDE AT UDRULLE IT PÅ..
Virker ikke efter opdateringen er…
Virker ikke efter opdateringen er blevet noget rod ,finder en anden løsning. jeg kan komme ind i mobilpay uden kode/fingeraftryk det vil sige at alle kan bruge min mobilpay, anbefaler alle at slette den med det samme,
Kunne man give nul stjerne havde jeg…
Kunne man give nul stjerne havde jeg gjort det, den nye opdatering til Android er så ringe at det gør helt ondt, måtte starte helt forfra, fuldstændig vanvittigt.
App'en er nu rodet og langt mindre sikker end før, det er en ommer
Helt igennem elendigt de går fra en…
Helt igennem elendigt de går fra en overskuelig app til en rodet elendig app med en masse ligegyldige funktioner som sikkert ikke virker aligevel, desuden vinker vi farvel til mobilepay i erhvervsdelen grundet tårnhøje stigninger.
I lukker og slukker på det her så det ser vi frem til
Alt for dyrt og for grådig efterhånden
Alt for dyrt og for grådig efterhånden
Ujævn Konkurrencepraksis og Ignorering af Henvendelser hos MobilePay
Jeg ønsker at udtrykke min dybe bekymring over MobilePays forretningsmetoder, som efter min mening har skabt en skæv konkurrencesituation i branchen. I mere end to år har jeg observeret og selv oplevet, at MobilePay ignorerer gentagne henvendelser omkring denne problematik.
Det, der især foruroliger mig, er deres inkonsekvente håndtering af regler omkring indhold. På den ene side tillader MobilePay nøgenindhold og pornografisk materiale, som tilsyneladende ikke kræver verifikation af de medvirkendes identitet eller alder. På den anden side lukker de adgangen for lovlige, alders- og identitetsverificerede pornografiske tjenester. Dette skaber en ulige konkurrencesituation, hvor nogle virksomheder tillades at bruge MobilePay, mens andre uretmæssigt udelukkes.
Denne praksis rejser alvorlige spørgsmål om retfærdighed og lige konkurrencevilkår. Det er min opfattelse, at MobilePay, som en dominerende aktør på betalingsmarkedet, bør handle mere ansvarligt og gennemsigtigt, særligt når det gælder om at sikre et fair og konkurrencedygtigt miljø for alle virksomheder.
Jeg håber, at MobilePay vil revidere deres politikker og praksisser for at sikre en mere retfærdig og gennemsigtig tilgang til alle virksomheder og indholdstyper.
Fejlfri app og hurtig service når det gælder
Jeg har aldrig haft problemer med min daglige brug af mobilepay. Og da jeg en dag blev udsat for svindel, der var MobilePay hurtige til at hjælpe mig igennem den trælse situation. 10/10
Meget dyr pris
Meget dyr pris
Vi håber , at priserne vender tilbage igen som i 2023
Hvis de fortsætter på denne forkerte måde og høje priser , mister de deres kunder .
Klage
En tilfældig kom til at overføre til min erhvervskonto hos mobilepay
Det kostede en masse tid og energi at få tilbageoverført pengene. Mobilpay lovede, at de ville få styr på det, så jeg ikke skulle betale gebyr for den overførsel. Da pengene jo som sagt ikke var tjent, men en fejl og derfor tilbageoverført.
Men det fik de så bare ikke lige gjort.
Hvilket gør, det pludselig koster enormt meget tid og besvær, fordi regnskabet ingenlunde passer.
dælme dårlig service, især når man har haft fat i dem, og de garanterede, at de ville få styr på det. ØV.
Uprofessionelt
Mage til klamhuggeri skal man lede længe efter. Efter jeg lukkede min virksomhed for snart 2 år siden, sender MobilePay mig pludselig et inkassokrav på 49 kr, med inkassogebyr som løber op på næsten 400 kr, uden først at gøre mig opmærksom på udestående krav først. Ikke nok med dette, men det viser sig at det "skyldige" beløb er for en måned hvor jeg slet ikke har brugt deres produkt, men som de alligevel mener at de skal have penge pga "regler".
Ved henvendelse til support bliver man behandlet som et skurkagtigt væsen, men hvem skulle dog have lyst til at snyde for sølle 49 kr. Meget uprofessionelt og desperat, og de resterende anmeldelser herinde tegner jo et lignende billede, så jeg kan se at jeg ikke er alene.
Ved forespørgsel på bevis af at de skulle have sendt disse rykkere viser det sig at der ikke kan fremvises noget bevis herfor (for hvorfor i alverden skulle man ikke få sølle 49 kr ud af verden - det giver jo ikke mening). Herefter bliver man forvist til deres inkasso forretning for yderligere kontakt. Absolut forkasteligt.
Brug ikke deres elendige produkt hvis du kan undgå det. Hvem ved hvor mange fiktionelle rykkere man dog må "modtage" så de kan skrabe flere håndører sammen fra godtroende kunder der desværre fejlagtigt valgte deres elendige produkt.
Alt for dyr at bruge for erhverv
Alt for dyr at bruge for erhverv.
Var kasserer i en lille forening kaldet Asylvenner Jammerbugt
Var kasserer i en lille forening kaldet Asylvenner Jammerbugt som ikke har anvendt mobilpay.
2 år efter foreningen er ophørt kommer der via Intrum en inkasso på mobil pay som foreningen ikke har anvendt. Snyd og svindel
Pas på når I går ind
Pas på når I går ind, tryk ikke på knapperne....der er ingen advarsel hvis du laver et nyt nr.....MP hæver bare pengene på din konto og siger det ikke kan slettes, selv om jeg ikke har noget at bruge det til...Det første nr. jeg lavede for et år siden, blev vi spurgt hvilket nr. vi ville have, det gør man ikke ved andet nr. der har man bar trykket og så er det det, og pengene er trukket....1.206,00 ud af lommen.....
PAS PÅ med brug af MobilePay
PAS PÅ med brug af MobilePay. Jeg har betalt for vare på gul og gratis og blev snydt i 30.03.2023 af en vis Charlotte Nielsen på mobil nummer 50299222. Jeg har haft alle info fra snyderen, men mobilpay kan ikke gøre noget ved det. Det betyder at hvis I betaler noget og bliver snydt, kan mobilpay ikke hive pengene tilbage selvom alle oplysninger er der, så brug det evt. kun ved personlig fremmøde eller bedre overførsel gennem bank så bank kan gøre noget ved det. Jeg har tilmeldt sagen hos politi, men indtil i dags dato er der ikke sket noget selvom der var telefon nummer og alle oplysninger der, så det er let at finde hvem det tilhører da telefon nummer skal være tilknyttet bank kort som tilhører personen som har snydt. Så fremover vil jeg tænke mig godt om om brug af mobilpay.
Deres gebyr er sat voldsomt op per…
Deres gebyr er sat voldsomt op per transaktion fra 0,75DKK per transaktion til en procentdel. Det har ca 8 doblet vores udgifter til Mobilepay.
Fra at være en klar fordel at bruge dem, er det blevet til en ulempe.
Meget voldsom approach fra deres side og aggressiv måde at hive penge ind på. Dialogen med dem har ikke ført til nedsætning af gebyrene.
Mobilepay har sat vores takster op fra…
Mobilepay har sat vores takster op fra 1338DKK om året til 10965DKK for en lille selvstændig virksomhed. Vi betaler nu i stedet for 0,75 DKK pr transaktion, 12,87 DKK.
Jeg har haft dialog med deres support afdeling om der var noget der kunne gøres. Det var der ikke.
elendige app
L O R T E app
Får mig til at gamble alle mine penge væk
Farvel og tak, Gribbe!
Jeg respekterer skam ambitioner om at blive milliardærer, men det blegner hurtigt, hvis JEG skal betale for det... som her, med endnu en håbløs beslutning fra Mobilepay..
Firmaet, der ellers allerede tidligere toppede mange andre vanvittige tiltag, ved simpelthen at forære erhvervskunders penge væk, under parolen "MobilePay BACK"... angiveligt for at "udbrede kendskabet til MobilePay", selvom enhver Dansker der kunne KRAVLE, allerede havde Mobilepay..! SÅ dumt, at det næsten var tragikomisk!
Men nu vil man åbenbart prøve at aflive denne (teknisk lækre) service, med en uforskammet mangedobling af gebyret, der er SÅ langt ude i hampen, at den ENESTE fornuftige reaktion er at lukke sit erhvervs abonnement!
Jeg accepterer således ikke længere MobilePay i min virksomhed, og lukker min konto, hvis vrangforestillingerne fortsætter!
Hurra for straksoverførsler, og kontanter!
Hvis I ikke tjener nogen penge, skyldes det naturligvis at jeres omkostninger er for høje, og da selve softwaren er jo et klassisk eksempel på en "Profitmaskine", der ER færdigudviklet, og passer sig selv, gør (eller tror) I tydeligvis noget forkert, hvis I ikke tjener nok, uden at drive grov plat på de erhvervsdrivende!
UPDATE efter 1½ måned:
Omstillingen er gået overraskende nemt, og det går HELT fint uden MobilePay! Mine kunder har alle forståelse for min beslutning, for de er nemlig stort set alle sammen lige så forargede over den fuldstændigt uacceptable prisstigning, som mig!
Der smuttede desværre 4 betalinger igennem i November.. men nu er skiltet nede, og gebyrfesten er nu helt slut! - Farvel og tak!
Virker fint som betaler
Virker fint som betaler, men hvad er begrundelsen for at hæve gebyret for modtagere dramatisk og gøre det afhængigt af beløbets størrelse. I kvæler Jer selv !!
Manglende betaling
Er flyttet til udlandet, og kan derfor ikke umiddelbart bruge mobilepay. Både i går og i dag får jeg meddelse om, at "betaling kan ikke gennemføres", hvad det er for en betaling oplyses ikke, og jeg kan ikke komme i tanke om hvad det kan være, så nu må jeg vel vente på en rykker.
Carsten Simonsen