MobilePay Anmeldelser

1,3

Brug ikke gruppe betaling er håbløst. Er man 3 par og 2 enkelt personer hvor nogle har udgifter så skal alle udgifter angives procent fordeling Total umuligt at redigere og overskue

Get Paid appen er en ommer. Manglende funktioner. Har kun betalingsoversigt som ikke har søge funktion. Kan ikke længere lave anmodninger. Snakkede med supporten som sagde “du må have tålmodighed... Se mere

Venter forgæves på refusion. Firmaet, der skulle refundere til mig, siger beløbet er hos Mobilepay. Mobilepay sender mig tilbage til firmaet. OSV. Efter en del frem og især tilbage, ender problemet ig... Se mere

Fuldstædig vanvittigt. Mobilpay vil fra 1/10-2023 tager procentmæssig betaling for brug af deres betalingsløsning til erhverv (det betyder + ca. 700 % i forhold til tidligere) Det er jo så desværre... Se mere

1. Teleudbyder
  2. Mobilnetoperatør
  3. Telefon- og internettjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få mobilbetaling med MobilePay-appen, så du nemt kan betale med mobilen i enhver situation - fra mobilbetaling i fysiske butikker og webshops til mobilbetaling af abonnementer og regninger. Du kan også overføre penge med mobilen til venner og bekendte...

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig opdatering af app

Utroligt at have et noglelunde produkt, hvorefter man lytter til div. It ansvarlige og laver sit produkt om til en uoverskuelig app
Hvorfor skal flere aktiviteter gemmes under samme navn

31. marts 2024

Makværk

Opdateringen af MobilPay er elendig, besværligt og ulogisk.
Hvis målet har været at ødelægge noget der virker - så er det lykkedes ganske godt.

29. marts 2024

Jeg forstår ikke hvorfor skulle jeg få…

Jeg forstår ikke hvorfor skulle jeg få en regning på 147 kr. Når jeg ikke har meldt mig til erhverv.
Jeg har netop ringet for at høre hvorfor skulle jeg få den regning og ventet 40 minutter med en meget stressende musik i baggrunden.
Efter 40 minutter ventetid forbindelsen gik ud.😡

25. marts 2024

Dårlig opdatering

Efter opdatering er det blevet meget uoverskueligt og alle tidligere modtagere er væk. Man forventer at når der kommer en opdatering, at så kommer der forbedringer, men i det her tilfælde går man tilbage til nul, så en stjerne er en for meget.

24. marts 2024

Det er simpelthen uanvendeligt

Det er simpelthen uanvendeligt. Før var det simpelt. Og vi kunne se med det samme hvem der havde betalt. Og det var lagt sammen. Nu skal man trække en rapport og klikke 100 gange. Det her gider vi ikke bruge penge på mere. Hvor herre bevares en gang tidsrøveri. Og betale 1 pct. Mvh Michael Jøker.Hovborg fiskeri og lystfiskersø.

24. marts 2024

Elendig opdatering. Kun 1 plus!

Har forsøgt at vænne mig til den nye app, siden den blev lanceret... og må bare konstatere, at det er en ELENDIG opdatering.

Mobil pay er gået fra super intuitiv til fuldstændig uoverskuelig at bruge.
Overførsler i den gamle app er kommet med over i den nye, men ligger under Arkiverede... og man kan ikke trykke sig ind på den enkelte overførsel og se, hvilket af de tilknyttede kort man har brugt! Det er en ommer.
Søgefunktionen er også væk, så man ikke længere kan søge en bestemt person/firma/boks ud for at se, om/hvad/hvornår man har overført.
Det er utrolig kontra-intuitivt at bruge den nye app, og især at man skal vælge/indtaste modtager FØR man taster beløbet...
Oversiden er ubrugelig... de hovedfunktioner man skal bruge, som skal være let ved hånden skal man lede efter, og forsiden er fyldt med reklamer for alt muligt man også kan bruge appen til, og en liste af virksomheder man kan sende penge til... Men umiddelbart ikke nogen i nærheden, sidst jeg tjekkede var nr 3 på listen en virksomhed der ligger 155 km fra min bopæl...
MANGLER listen over dem jeg hyppigst overfører penge til... mand, børn, kaffekassen i sportsklubben!
Og hvor kan man se, hvor meget man har modtaget/sendt i år i alt?
Det er simpelthen en ommer! Har I ikke testet appen på brugerne!?

Den absolut eneste grund til, at I får 2 stjerner er, at man nu kun kan oprettes med NemID og ikke kan skifte navn i appen. Det gør det væsentligt sværere at svindle igennem Mobil pay.

12. marts 2024

Elendig og forvirrende opdatering

Elendig og forvirrende opdatering.
Før havde vi en enkel og helt logisk forside, som var klar til det væsentlige, at overføre penge på en nem måde.
Nu skæmmes halvdelen af forsiden af reklamer for, hvad appen også kan, konto- og kortoplysninger, samt en liste over tidligere transaktioner, mens det væsentlige er blevet til en bjælke med flere muligheder.
ØV, hvor er det ærgerligt!

22. marts 2024

Efter “jeres nyeste” forsøg på at give…

Efter “jeres nyeste” forsøg på at give MobilPay en ansigt løft, har i fået det gjort nærmest ubrugeligt.
I har ikke informeret jeres brugere om hvordan og hvor meget der faktisk skal gøres for at få MobilPay til at virke.
Prøver i slet ikke jeres produkter af, inden i frigiver dem???????

14. marts 2024

Efter opdateringen skulle jeg starte…

Efter opdateringen skulle jeg starte helt forfra med hvad land jeg er fra, cpr nummer og mitid. i har slette min konto.. og nu kan jeg ikke tilføje mit kort, Der er sket en uventet fejl prøv igen, 15 forsøg senere og samme besked hver gang. min kammerrat opdaterede bare sin uden og skulle starte forfra. prøvede og ringe til jer og var i kø i 45 minuter for og få at vide jeg skulle prøve og ringe på et andet nummer til teknik afd og så lige vente ydeliger i 30 minutters kø for og få at vide jeg skulle prøve igen senere og vis det ikke virker, kan jeg ringe igen imorgen. hvad sker der ??????? men i svare jo ikke nogen her inde alligevel

12. marts 2024

Er dette din virksomhed?