MM-Vision A/S Anmeldelser 10.605

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 824 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering og den omhyggelige indpakning af produkterne, hvilket sikrer, at varerne ankommer i perfekt stand. Mange fremhæver den fremragende service, hvor personalet er hjælpsomt, imødekommende og professionelt, både før og efter købet. Produkterne, især computere, roses for deres høje kvalitet, stabilitet og fejlfri ydeevne, selv efter mange års brug. Dog oplevede nogle få kunder problemer med transportskader på emballagen, selvom selve produktet ofte var intakt. Enkelte anmeldere var utilfredse med, at nye computere udviste alvorlige hardware- eller driverproblemer, der førte til gentagne nedbrud, hvilket rejste spørgsmål om kvalitetssikringen. Der var også tilfælde, hvor en indsendt computer med en mekanisk fejl kun fik en software-rensning, uden at den underliggende årsag blev adresseret.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet, idet mange roser den hurtige levering og den gode kvalitet af de... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, hvor mange roser den hurtige og professionelle håndtering, selv efter... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, især den hurtige levering, hvor mange modtog... Se mere

Quality

Kunder havde positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser produkterne som fantastiske og velfungerende,... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med ordreprocessen, hvor mange fremhæver den hurtige levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Skulle fremskaffe diverse informationer på et ældre køb, og deres medarbejder var simpelthen så flink og imødekommende. Virkelig første klasse service selvom der ikke er salg for øje. Det er rigtig se... Se mere

Vi skulle købe en gamer computer til vores søn konfirmation, og vi blev guidet hele vejen og efter hvor snak kunne han lave nogen forslag til hvad vi skulle købe. Den blev efterfølgende hurtig lavet,... Se mere

Har tidligere købt pc hos MM-Vision - og var meget tilfreds med både vejledning og selve købet. Derfor var det oplagt - efter 12 år - igen at kontakte MM-Vision for nyt køb. Det gentog sig: God vejl... Se mere

Super oplevelse med MM-vision. Virkelig god telefonisk kundeservice i forbindelse med køb af ny computer. Fik rigtig god vejledning, hvor der både blev valgt til og fra i forhold til min egen v... Se mere

1. nr. 1 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MM-Vision A/S er Danmarks største systembygger af computere, workstations, servere og notebooks. MM-Vision har direkte salg til både erhverv og private via internetsalg og butik. MM-Vision har eksisteret siden 1999 og Vision computere er ofte kåret som testvindere. MM-Vision har også været årets Microsoft Partner.

4,9

11 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtigt og nemt

Onlinebestilling og levering var nemt og hurtig.

26. marts 2026

Hej Thomas
Vi er glade for at høre, at du havde en nem og hurtig oplevelse med onlinebestilling og levering. Tak for din feedback!

MM Vision / Vision Gaming

Hurtig levering og hurtig support ved spørgsmål

Hej Mikkel
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores levering og support. Tak for din feedback!

Alt klappede

Alt klappede, og systemet var klar lidt før tid.

17. marts 2026

Hej peter
Godt at høre at systemet var klar før tid, og at alt fungerede godt. Mange tak for den positive feedback!

MM Vision / Vision Gaming

Jeg afhentede ordren selv og fik en god…

Jeg afhentede ordren selv og fik en god snak. Jeg spurgte til installation af min gamle ssd og fik extra kabler med til den extra disk uden beregning.

Hej Jacob
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med din ordre og samtalen. Tak for din positive feedback; vi er glade for at kunne hjælpe dig!

MM Vision / Vision Gaming

Perfekt produkt og levering !

Valget af MM-Vision skyldes, at det var det eneste af de firmaer jeg checkede, hvor jeg kunne få den computer der havde den ønskede konfiguration. Levering skete hurtigt og maskinen var som forventet og kører perfekt.
Jeg kan kun sige, at det har været en meget professionel oplevelse af handle med firmaet, som jeg gerne giver min bedste anbefaling.

6. april 2026

Hej Finn
Vi er glade for at høre, at du fandt den ønskede konfiguration hos os. Det er godt at høre om din positive oplevelse med hurtig levering og en velfungerende maskine. Tak for din anbefaling og feedback om vores professionalisme.

Pakket godt

Pakken kom rigtigt hurtigt, og var super godt pakket. De havde virkelig gjort pakken stødsikker, og da det var computerhardware, så er det vigtigt!
Godt at se at nogle tager beskyttelse af varer seriøst.
Ros til ham der har pakket mit ordre!

12. april 2026

Hej Samer
Vi er glade for at høre, at din pakke ankom hurtigt og var forsvarligt emballeret. Vi prøver at gøre en del på at pakke vores maskiner ind så vi sætter stor pris på, at du anerkender vores indsats for at beskytte dine varer under forsendelsen. Tak for din positive feedback!

Super oplevelse

Super oplevelse, dygtige og kompetente folk! Havde også andre firmaer i kikkerten, men valget faldt på mm-vision. De er bare topklasse og en anbefaling værdig anyday! 👌

4. december 2025

Hej Dennis
Det er dejligt at høre om din oplevelse og at du synes, at vi er dygtige og kompetente. Tak for din anbefaling, det betyder meget for os! 👍

ingen problem

ingen problem, klasse pc. kan helt klart anbefales

15. april 2026

Hej Nicolaj
Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye PC, og tak for din anbefaling og positive vurdering!

MM Vision / Vision Gaming

Professionel virksomhed kan varmt anbefales

Meget professionel virksomhed som går op i at gøre det nemt og enkelt at finde en ny computer. Det er tydeligt at Vision går op i at levere en god kundeoplevelse.

Hej Victor
Godt at høre, at du synes, det er nemt at finde en ny computer hos os. Vi sætter pris på, at du ser vores fokus på en god kundeoplevelse. Tak for din pæne anmeldelse!

MM Vision / Vision Gaming

Hurtig levering, og ingen fejl ved computeren

19. marts 2026

Hej Oliver

Det lyder godt. Vi ønsker dig mange gode timer med den nye computer.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

MM Vision / Vision Gaming

MM Vision er toppen af poppen

Det er bare Danmarks bedste firma hvad PC'er angår.
Deres service er upåklagelig og de er simpelthen så flinke og giver sig god tid til den enkelte kunde.*
Jeg har handlet med dem i over 10 år og jeg har haft flere sager med dem, allesammen har de leveret et serviceniveau der ligger langt langt over hvad man kan forvente. kunne jeg give 6 stjerner gjorde jeg det!

13. april 2026

Hej Theis
Vi er glade for at høre, at du har haft så positive oplevelser med vores service gennem de sidste 10 år(!) Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores indsats for at yde en god service. Mange tak for de pæne ord!

RMA på en 4TB Kingston SSD

RMA på en 4TB Kingston SSD , efter fremragende kommunikation .
2 timer efter de havde modtaget mit drev, får jeg mail om at nyt drev er på vej!

Fremragende service !

13. april 2026

Hej Jan
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores RMA-service. Det er godt at vide, at du oplevede god kommunikation og hurtig behandling. Tak for din feedback!

Bestilte torsdag kl. 15 d. 9/4 og modtog allerede computeren lørdag d. 11/4

Super tilfreds med computeren og endnu mere over leverings tiden👏🏻

8. april 2026

Hej Mads
Godt at høre, at du er tilfreds med computeren og den hurtige levering. Tak for din positive feedback!

Har handlet hos jer før

Har handlet hos jer før, der var et problem med kabinettet, det blev sendt og fixet, og så sendt tilbage igen, rigtig god service og alt virkede som det skulle.

Hurtig levering må jeg indrømme.
Har handlet ved jer igen, og alt virker som det skal

20. februar 2026

Hej Martin
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering. Tak for din positive feedback og for at handle hos os igen. Det sætter vi stor pris på!

MM Vision / Vision Gaming

Jeg har døjet med et problem i flere…

Jeg har døjet med et problem i flere måneder hvor mine 2 skærme ville blinke 1-2 gange om dagen, nogle gange oftere og sjældnere. Jeg prøvede at finde fejlen i længere tid, hvorefter jeg sendte computeren ind til MM-Vision.

På under 1 uge fandt de fejlen. Det var hverken computeren, kablerne eller skærmene der var noget galt med, men derimod at jeg sendte for høj bit rate til skærmene. En simpel indstilling i Nvidia Control Panel løste problemet, og computeren blev sendt tilbage i løbet af 1 dag, og det ser ud til at det har virket.

Selvom det hverken var computeren eller skærmene, var det helt gratis at få hjælpen, og IT-supporteren ringede til mig og forklarede oven i købet hele problemet for mig selvom det var "langhåret", men jeg forstod det.

Jeg kan kun anbefale MM-Vision, hvor jeg har købt næsten alle mine computere, og det vil jeg også fremover. Det er både gode priser, og kanon support.

10. april 2026

Hej Kasper
Det er godt at høre, at vi kunne hjælpe dig med at løse problemet med skærmene og det er dejligt at høre, at vores supporter kunne forklare problemet på en forståelig måde. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige computerbehov.

MM Vision / Vision Gaming

Super nemt og hurtig levering

Super nemt og hurtig levering. God kundeservice.
Kan klart anbefales.
Jan M

18. marts 2026

Hej Jan
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering og god kundeservice. Mange tak for anbefalingen og din feedback!

MM Vision / Vision Gaming

Nemt at finde hvad jeg skulle bruge og…

Nemt at finde hvad jeg skulle bruge og havde det dagen efter.

1. april 2026

Hej Jan

Det glæder os at det var overskueligt og at leveringen også gik som den skulle.

Tusind tak for den flotte karakter.

Genial service

Super hurtig service og den sidste pc jeg købte hos jer holdte 9år med kun 1 gang service da vandkølingen gik, så formidabelt arbejde i laver helt klart, har kun 1 ting ift den her gang, det var ikke muligt at ændre strømforsyningen fra 650w til en højere/bedre strømforsyning

8. april 2026

Hej Jens

Tak for den fine anmeldelse.

Hvis der er ting man ikke kan ændre, som man gerne vil, så skriver vi nederst at man bare kan tage fat i os. Vi bygger selvfølgelig det du vil have så længe det er fysisk og teknisk muligt og er i vores sortiment :)

Er det 650W vil det i udgangspunktet være rigeligt til dit build, men det skal ikke skille os ad, hvis der skulle være ønsker om større.

Vi ønsker god fornøjelse.