MM-Vision A/S Anmeldelser 10.606

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 824 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med den hurtige levering og den omhyggelige indpakning af produkterne, hvilket sikrer, at varerne ankommer i perfekt stand. Mange fremhæver den fremragende service, hvor personalet er hjælpsomt, imødekommende og professionelt, både før og efter købet. Produkterne, især computere, roses for deres høje kvalitet, stabilitet og fejlfri ydeevne, selv efter mange års brug. Dog oplevede nogle få kunder problemer med transportskader på emballagen, selvom selve produktet ofte var intakt. Enkelte anmeldere var utilfredse med, at nye computere udviste alvorlige hardware- eller driverproblemer, der førte til gentagne nedbrud, hvilket rejste spørgsmål om kvalitetssikringen. Der var også tilfælde, hvor en indsendt computer med en mekanisk fejl kun fik en software-rensning, uden at den underliggende årsag blev adresseret.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet, idet mange roser den hurtige levering og den gode kvalitet af de... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, hvor mange roser den hurtige og professionelle håndtering, selv efter... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, især den hurtige levering, hvor mange modtog... Se mere

Quality

Kunder havde positive oplevelser med kvalitet, hvor mange roser produkterne som fantastiske og velfungerende,... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med ordreprocessen, hvor mange fremhæver den hurtige levering... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Skulle fremskaffe diverse informationer på et ældre køb, og deres medarbejder var simpelthen så flink og imødekommende. Virkelig første klasse service selvom der ikke er salg for øje. Det er rigtig se... Se mere

Vi skulle købe en gamer computer til vores søn konfirmation, og vi blev guidet hele vejen og efter hvor snak kunne han lave nogen forslag til hvad vi skulle købe. Den blev efterfølgende hurtig lavet,... Se mere

Har tidligere købt pc hos MM-Vision - og var meget tilfreds med både vejledning og selve købet. Derfor var det oplagt - efter 12 år - igen at kontakte MM-Vision for nyt køb. Det gentog sig: God vejl... Se mere

Super oplevelse med MM-vision. Virkelig god telefonisk kundeservice i forbindelse med køb af ny computer. Fik rigtig god vejledning, hvor der både blev valgt til og fra i forhold til min egen v... Se mere

1. nr. 1 af de 18 bedste virksomheder i Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

MM-Vision A/S er Danmarks største systembygger af computere, workstations, servere og notebooks. MM-Vision har direkte salg til både erhverv og private via internetsalg og butik. MM-Vision har eksisteret siden 1999 og Vision computere er ofte kåret som testvindere. MM-Vision har også været årets Microsoft Partner.

4,9

11 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, sikker forsendelse

10. april 2026

Hej Jeppe
Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og at fandt forsendelsen sikker . Tak for din feedback!

MM Vision / Vision Gaming

Du fortryder ikke at at have valgt MM-Vision.

Bestilte en ny maskine via MM-Vision for første gang. Valgte hasteordre & den blev sendt med posten næste dag. Den fungerer upåklageligt, så det er nok ikke sidste gang jeg handler ved dem. :)

2. april 2026

Hej Jacob
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din første bestilling hos os, og at hasteordren blev leveret hurtigt. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os!

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering og super support.

11. februar 2026

Hej Michael
Godt at høre, at du er tilfreds med vores produkter, levering og support. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Fantastisk service

Meget hurtig og god service.

Jeg bestilte min computer og få dage efter var den ankommet. Dog var der en transportskade, heldigvis fik jeg et returlabel samme dag og skulle kun vente 4 dage før jeg havde en ny ved hånden.

Den virker upåklageligt, dog bruger jeg den lige nu kun til at spille League of Legends, men den må prøves med nogle kraftigere spil!

31. marts 2026

Hej William
Vi er glade for at høre om din hurtige og gode oplevelse. Vi beklager transportskaden, men er glade for, at vi hurtigt kunne udbedre problemet. Tak for din feedback og vi håber, du får mange gode spiloplevelser!

Super kundebehandling

Hurtig, smidig, kompetent og behagelig kundebehandling.

1. april 2026

Hej Peter
Vi er glade for at høre om din hurtige og behagelige oplevelse som kunde hos os. Tak for din positive tilbagemelding!

Hurtigt og præsist

Hurtigt og præsist af det aftalte produkt

23. april 2026

Hej Jacob
Vi er glade for at høre, at du har fået det aftalte produkt hurtigt og præcist. Tak for din tilbagemelding.

MM Vision / Vision Gaming

Virkelig flot bygget og en god pris

Virkelig flot bygget og en god pris. Også en rigtig fin support, hvis man har spørgsmål til sit nye køb.

10. marts 2026

Hej Matias
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktets kvalitet og prisen. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores support. Tak!

MM Vision / Vision Gaming

Fik min nye computer efter 2 dage og…

Fik min nye computer efter 2 dage og alt spiller bare som det skal. Fik sat en vandkøler i som slet ikke som valg mulighed efter en forespørgsel

10/10!!

2. april 2026

Hej
Godt at høre, at din nye computer lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med vandkøleren. Tak for din positive tilbagemelding!

MM Vision / Vision Gaming

Super oplevelse med MM-vision.

Super oplevelse med MM-vision.

Virkelig god telefonisk kundeservice i forbindelse med køb af ny computer. Fik rigtig god vejledning, hvor der både blev valgt til og fra i forhold til min egen viden og ønsker.

Computeren ankom 5 dage før forventet leveringdato, og det var ovenikøbet op til påske.

Alt i alt, en super god oplevelse, og computeren spiller bare som den skal uden nogen udfordringer.

1. april 2026

Hej Anders
Vi er glade for at høre om din oplevelse med vores kundeservice og levering. Tak for din positive feedback om den gode vejledning og at computeren fungerer perfekt.

Super hurtig leverance

Bestilte en ny computer online. Super hurtig respons. Computeren kom som aftalt. Alt fungerede. Så alt i alt en god oplevelse.

28. marts 2026

Hej Jan
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din bestilling og levering. Tak for din positive feedback!

MM Vision / Vision Gaming

Fandt fejlen med det samme

Fandt fejlen med det samme, og 2 timer efter var den klar til afhentning. Det er god service.

17. april 2026

Hej Kim
Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne finde fejlen og udbedre den. Det er dejligt at vide, at du oplevede god service. Tak for din tilbagemelding!

God og hurtig service!

God og hurtig service :)

30. marts 2026

Hej Kennet
Godt at høre, at du oplevede god og hurtig service. Tak for din positive tilbagemelding.

Perfekt håndtering

Perfekt håndtering

Konkurrence dygtig pris og fleksibelt produktudbud

26. marts 2026

Hej Hans
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser og produktudbud. Mange tak for din positive feedback!

En PC-oplevelse i topklasse fra MM Vision

Jeg har haft seks stationære computere gennem tiden, og min PC fra MM Vision er uden sammenligning den bedste, jeg nogensinde har ejet. Den leverer stabil og fejlfri ydeevne, og hele købsoplevelsen var præget af professionalisme – ikke mindst den hurtige byggetid og levering.

Hvis du overvejer at investere i en ny computer, kan jeg på det varmeste anbefale MM Vision. Ønsker du en løsning, der bare fungerer uden problemer, er de et særdeles sikkert valg.

21. april 2026

Hej Joshua
Det er godt at høre, at du er så tilfreds med din PC. Vi sætter stor pris på din positive oplevelse med vores byggetid og levering. Tak for din varme anbefaling!

Altid godt

God service, hurtig behandling, gode priser. Mindre lokal virksomhed. Alt i alt god oplevelse, igen, igen, igen.

6. april 2026

Hej Allan
Godt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og at du fandt vores gode priser. Tak for din positive feedback!

Jeg bygger normalt selv PC'er

Jeg har selv bygget stationære igennem flere år. Jeg valgte at købe igennem MM-Vision, efter flere havde anbefalet både priser, samle kvalitet og service efter køb ved eventuelle fejl.

Jeg har ikke haft nogle problemer med min PC efter købet og taget disse ret hæftige priser der er på hardware for tiden i betragtning er priserne helt okay.

Kunne sagtens finde på at købe fra MM-Vision i fremtiden og anbefale det til andre

30. december 2025

Hej Jonas
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og vores service. Det er dejligt at vide, at du synes, vores priser er rimelige, især i disse tider. Tak for din anbefaling; det betyder meget for os. Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden.

MM Vision / Vision Gaming

Kanon assistance med at finde den rette…

Kanon assistance med at finde den rette løsning, de rigtige komponenter og generelt blot en god oplevelse fra start til slut. Kan varmt anbefales, og priserne ganske fornuftige.

13. april 2026

Hej Rune
Godt at høre, at du havde en god oplevelse med at finde den rette løsning og de rigtige komponenter. Tak for din anbefaling og positive feedback om vores priser.

MM Vision / Vision Gaming

God købsoplevelse med salgsKONSULENTEN!

MM Visions salgsafdeling (Stefan) gav en fantastisk god rådgivning og hjalp mig til at finde den rette løsning til mit behov og min pengepung.
Jeg bruger min PC til foto og filmredigering, og den sidste løsning fra MM fik jeg for 9-10 år siden, og den har fungeret perfekt indtil nu, hvor KI i billedbehandlingen kræver mere datakraft.

14. april 2026

Hej Børge
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores salgsafdeling. Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning til dine behov. Jeg har givet din ros videre til Stefan. Tak for din positive feedback!

Rigtig god oplevelse!

Jeg købte deres Powerd By Asus Vision TUF A700 + Asus Swift UCDMR og det spiller bare max!!
Ifb med købet i Onsdags bestilte jeg også hasteordre — Fredag formiddag fik jeg leveret et bæst af en PC som var pakket og beskyttet til UG! Ingen ledninger der driller, intet! Alt spiller bare!

Tusind tak for hjernedød hurtig og god service og ikke mindst en totalt flot samlet PC.

17. april 2026

Hej Mike
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din nye PC og den hurtige levering. Tusind tak for din positive tilbagemelding; vi sætter stor pris på det! Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye maskine.