Mixx Travel Anmeldelser

1.932

3,1

Min kæreste har købt en pakke rejse med transfer fly og hotel igennem dem. Lige nu sidder vi i Tyrkiet og har fundet ud af at firmaet er gået konkurs, dette medfører så at alle de ting som er planlagt... Se mere

MIXX TRAVEL i få 5 stjerner for jers fantastisk service, guiden var god og især turen til lufthavnen var fantastisk vi blev kørt hjem i en mini luksus bus, vi var på CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL I... Se mere

Ikke imponeret over serviceniveauet, så ingenting til guider, så man er helt overladt til sig selv. Dejligt når man kommer til et overbooket hotel, og skal flyttes til andet hotel. Ligeledes mangler... Se mere

5/5 for jeres kundeservice og store hjælp. Vi havde bestil flybilletter uden hotel igennem mix travel og dertil også transfer. Vi kunne så konkludere at når man bestiller uden hotel er der et drop o... Se mere

1. Rejsebureau
  2. Flybilletbureau
  3. Familiehotel
  4. Luksushotel
  5. Rejseselskab

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..

Middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.932)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

En skøn ferie med masser af varme…

Vi har som sædvanlig haft en fantastiks ferie i vores elskede Tyrkiet.
Det første gang vi haft så varm en ferie hernede.
Men alt har bare kørt på skinner, som sædvanlig fristes til at sige.
Vores dejlige hotel Villa Sonata har igen været en fornøjelse at være på.
Vi havde ønsket at være i hovedet bygningen og med en god udsigt hvilket vi i den gard har fået.
Vi tager for en mega varm og ferie.
Vi vil til en hver tid rejse med Mixx Travel

5. juni 2024

Kære Mariann,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre du havde en god ferie og oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos Mixx Travel.

Karen - Mixx Travel

Stop øjeblikkelig jeres samarbejde med…

Stop øjeblikkelig jeres samarbejde med Pegasus Airlines og vær så jeres kunde behjælpelig når vi ringer og klage over fejl.

PEGASUS
Dårligste service nogensinde.
Bestilte sæder for mindre formue de hævede pengene men vi fik aldrig sæderne hverken den ene eller anden vej
Da vi klagede grinte de bare af os og penge retur - har vi ikke set skyggen af. SVINDELFORETAGENDE.
Hold jer langt væk fra PEGASUS OG MIXX TRAVEL .
De er ikke til at stole på.

Som jeg skriver så er Pegasus kontaktet flere gange - jer har endda snakket personligt i Antalya Lufthavn for dem var det hsnske sjovt.

2. juni 2024

Hej Peter

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af at læse du har haft problemer med vores flyselskab Pegasus og jeg er da også ked af at læse du ikke har været tilfreds med vores hjælp hos Mixx Travel, desværre kan vi jo ikke gøre så meget hvis det er jeres sædebestilling, som er bestilt og betalt direkte hos Pegasus, vi har ikke adgang til deres systemer, så vi kan ikke refunderer når i ikke har betalt til os.
Håber da i vil kontakte Pegasus så i kan få jeres penge retur fra dem.

Ønsker dog på trods af dette, vi måske kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang :)

Djinna / Mixx Travel

Dårlig service fra kunde support

Jeg vil på ingen måde anbefalede mix travel til nogle som skal ud af rejse hvis man ringer til dem for af få hjælp til online check in pga flyselskabets side ikke virker og appen ikke virker, som man ellers skal bruge for af komme med på flyet uden af skulle betale extra. Jeg ringer så ind og siger af jeg ikke vil betale det extra gebyr på de minimum 5 euro pr person og den må de enten fixe eller betale får jeg af vide af det har de intet med af gøre da det er noget med flyselskabet men jeg har købt en pakke rejse gennem dem så jeg vil nu mene af de står for det som jeg siger bliver hende jeg snakker med så sur hun vælger af knalde røret på. Så står man der og kan intet gøre ud over det ringer jeg så igen og ber om af tale med en chef han er ikke tilgænglig men ringer så senere fortæller ham så hvad der er sket og får samme svar det ikke deres problem men han vil tage en snak med hende…

I mit firma hvis min medarbejder havde smidt røret på over for en kunde var han/hun røget ud på numse og albuer

Så i helhed vil jeg sige det ikke vær af rejse med selvskabte hold jer fra dem da de totalt ligeglade med dig når du har købt rejsen..

Dejlig feriested god mad og ellers perfekt lige ind til man skal bruge hjælp

Jeg tvivler på jeg noglesinde vil komme til af rejse med selvskabte igen efter denne service

Ps samtalen er heldigvis optaget da jeg både talte med hende der smed røret på og superviser og vil blive delt på både Facebook Instagram og ja hvad der ellers er af sociale midiaer så folk kan høre og se i ikke er vær af bruge og det jeg i min fulde ret til så længe jeg er en del af samtalen af i ikke vil kommentere mere viser bare hvor dårligt et selvskab i er vil jeg mene og tror jeg også andre vil få ud af det her men vi ser☺️👌

Og det viste sig der aldrig var et problem med Sun Express da man bare skulle trykke på en anden ting for af komme videre Sun Express var hurtige til af hjælpe og guide mig så dem har jeg kun godt af sige ting om de hjalp der hvor i smed røret på

Rejsekonsulenten henviste mig ikke til SunExpress hun sagde kun af det havde i intet med af gøre intet andet og har som sagt samtalen optaget som bevis da jeg ved hvordan det er hvis man skal bevise noget.☺️

Steffen Jørgensen

5. juni 2024

Hej Steffen,

Vi er kede af, der i et kort tidsrum var problemer med at checke ind online hos Sunexpress. Vi skal dog gøre opmærksom på, at det ikke koster Euro 100.- pr. person hvis man ikke checker ind online. Det koster Euro 5.- pr person.

Vores rejsekonsulent forsøgte at se, om hun kunne checke ind via app’en – det kunne hun heller ikke. Og da det ikke er Mixx Travels app, henviste hun dig til at kontakte flyselskabet. Der er to opfattelser af jeres samtale, og vi kan derfor ikke kommentere yderligere på dette.

Du talte efterfølgende med vores Supervisor og fortalte, at det nu var lykkedes dig at checke ind, og vi er glade for at høre, at i – bortset fra ovenstående – havde en dejlig ferie.

Linus - Mixx Travel

Vi har haft en meget positivt…

Vi har haft en meget positivt overrasket ferie. Super godt hotel, god beliggendhed, ikke noget at klaget over der. Kan varmt anbefalet at rejse med mixx travle. Hvis jeg skal komme med noget, så book selv transport, vente tiden i lufthavnen til hotel er alt for lang. Det skulle de måske se på.
Men vi vender dog tilbage igen.

1. juni 2024

Hej Helle,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at jeres rejse levede op til alle jeres ønsker og forventninger.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Mixx Travel igen en anden gang.

Træls hotel

River and lake Hotellet er sådan set godt nok,men alt for mange polakker og russer, der kun tror de skal være her.
Maden er kold, skulle man være heldig at få noget varmt, så er kørene så lange til alt andet at det bliver koldt
Der er inger service med drikke, kun lange køre. Borderene er optaget 5min efter resturant åbner.
Pool er fin, men solsenge er optage inden kl 8 så må man stå op
Standen er delt med et andet hotel så der er heller ikke let at få plads, så hvis i ønsker køer og kamp larm, så er i på det rigtige hotel.
Værelser er fine store, dejlig minibar der er gratis, senge og puder er som beton, rengøringer er ..... de fejer da gulvet
Hotellet er en larme bikube af mensker der er sure over at stå i kø
Kolding parret

30. maj 2024

Hej Jane

Tak for din anmeldelse

Vi er da meget kede af at læse at jeres ophold ikke levede helt op til jeres forventninger, desværre dele vi hoteller med mange forskellige rejseselskaber fra mange forskellige lande, men alle skulle gerne kunne føle sig tilpas på vores hoteller.

Vi håber dog at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang

Djinna / Mixx Travel

Vi har haft en fantastisk ferie kun…

Vi har haft en fantastisk ferie kun gode oplevelser og har aldrig oplevet så godt et hotel lige fra personale , mad og rengøring. Vi rejser gerne med jer igen

29. maj 2024

Kære Hanne.

Tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at læse, at I haft en god oplevelse og at I har haft en god ferie.

Vi håber vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Karen - Mixx Travel

Mix Travel er bare det bedste billigt…

Mix Travel er bare det bedste billigt og virkelig god service fra køb af billet lufthavn info hotelværter guider tlfupport og super kundeservice virkelig godt 5 stjerner.

17. maj 2024

Hej Flemming,

Tak for de meget fine ord.

Hvor er vi glade for, at du har haft en god ferie der har levet op til alle dine forventninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Mixx Travel igen en anden gang.

Sophia - Mixx Travel

Godt hotel, dejlig mad, manglede information om åbningstider i a la carte restauranter,havde bestilt til søndag, og da vi kom var der lukket

Jeg har været godt tilfreds med dette hotel, dejlig mad,god service, dog manglede jeg information om åbningstider i a la carte restauranter, vi missede vores gratis aften pga dårlig information
Ellers en dejlig slappe af ferie

20. maj 2024

Kære Birthe,

Tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at læse, at I har været tilfredse med jeres hotel og at I har haft en god ferie.

Vi glæder os meget til at kunne sende jer afsted på ferie med Mixx Travel igen en anden gang.

Anbefales

Godt rejseselskab med styr på det hele.

23. maj 2024

Hej Fam Kold,

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for, at I har haft en god ferie og at alt har været som I ønskede.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Mixx Travel igen en anden gang.

Sophia - Mixx Travel

Har brugt mixx travel et par gange

Alt var iorden, nemt at bestille og super god hotel.

13. maj 2024

Kære Anni,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi er glade for at læse at din ferie har levet op til dine forventninger, og vi vil glæde os til at byde dig velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Sabina / Mixx Travel

At tjekke ind hjemmefra er ok

At tjekke ind hjemmefra er ok, men absolut ikke fra feriestedet inden hjemrejse ! Der var INGEN på mit hotel det lykkedes for, så om igen !

18. maj 2024

Hej Ole

Tak for din anmeldelse

Vi er da kede af at læse i hade problemer med online check in, desværre er det ikke et system vi hos Mixx Travel har med at gøre det er slyselskabet selv. Men hvis det skulle være at i skal flyve med Sun Express og Mixx Travel en anden gang, så er det bare at hive fat i vores guider eller os på kontoret, så skal vi nok være behjælpelige med dette så godt vi kan.

Håber vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Djinna / Mixx Travel

Nem og ukompliceret køb af rejse og…

Nem og ukompliceret køb af rejse og check in. Denne rejse stort plus for fin transfer med en ny bus, sidste rejse en gammel bus der havde svært ved at tage en bakke.
Vores 3. Besøg på white city resort resulterer fortsat i 5 solide stjerner.
Maden er blevet klart bedre og varieret.
Alle er venlige, specielt en ældre tjener i restauranten, dog er sprog ikke deres stærke side.
Trappen ned til solbroen er meget slidt og trænger til renovering sammen med brædderne på broen.
2 lækre nyrenoveret pools hæver nivauet.
Mange er generet af den meget høje og musik ved poolen og søger væk ned mod vandet i fred. KæmpeStort plus at dette kan lade sig gøre.
Vi kommer gerne med mixx travel til samme hotel igen og hotellet og mixx travel fortjener hver en stjerne.

18. maj 2024

Hej Preben,

Mange tak for de meget fine ord.

Vi er så glade for at læse at jeres ferie har levet op til alle jeres forventninger, og vi vil glæde os til at byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Sophia - Mixx Travel

Det er det bedste sted jeg har været i…

Det er det bedste sted jeg har været i Tyrkiet. Dejlig mad og god service. Værelserne er pæne og rene hver dag og mangler du noget er de der med det samme med det. 5 stjerner fra mig. Det er ikke sidste gang jeg er her.

12. maj 2024

Hej Tina,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse at I har haft en god ferie og at alting er som det skal være!

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Hotellet..

16. maj 2024

Hej Jensen

Vi er da kede af du ikke har været tilfreds med dit hotel, håber dog vi kan byde dig velkommen igen hos Mixx Travel en anden god gang

Djinna / Mixx Travel

God udsigt, men mange russere.

Forstår ikke hvorfor, at Mixx Travel, har Utopia Family Resort i Okurcalar i deres program.
Vil ikke anbefale hotellet, medmindre du vil være omgivet af russere.
Det positive, var udsigten, venligt personale samt god kaffe i Lobbyen.
Alt andet, herunder mad og drikkevarer, var under gennemsnittet for et 4 stjernet hotel.

7. maj 2024

Hej Per,

Vi er kede af at læse, at hotellet ikke har levet op til dine forventninger, og håber at du tog fat i guiderne så de kunne hjælpe med en løsning.

Sophia - Mixx Travel

Dårligt hotel, forfærdelig service af Mixxtravel

Vi købte en rejse gennem mixxtravel.dk til Utopia Family Resort i Antalya/Alanya, baseret på deres beskrivelse af det som et 4-stjernet familie resort. Desværre var vores oplevelse på hotellet langt under forventningerne. Ved ankomsten var hotellet mere som et 2-stjernet sted, og maden var af dårlig kvalitet. Værelset var beskidt og fyldt med støv og skimmelsvamp, hvilket forårsagede udslæt hos vores baby. Efter flere forsøg på at kontakte mixxtravel.dk blev vi tilbudt at skifte til Granada Hotel mod en ekstra betaling på 7500, hvilket vi følte var udnyttelse af vores situation. Vi er skuffede over mixxtravel.dks mangel på ansvar over for deres kunder og vil dele vores oplevelse for at advare andre rejsende.

7. maj 2024

Hej Jonas,

Vi er kede af at læse, at hotellet ikke har levet op til dine forventninger, det er naturligvis meget beklageligt. Desværre kan jeg ikke gå ind i specifikke bookinger her på Trustpilot.

Sophia / Mixx Travel

Hvis i vil have syge børn og røves

Vi har købt en rejse gennem mixxtravel.dk, hvor vi valgte Utopia Family Resort i Antalya/Alanya, fordi de på deres hjemmeside beskriver hotellet som et 4-stjernet familie resort, som de har anmeldt som fremragende. Vi er 4 voksne og en baby på 10 måneder, som køber rejsen, og glad tager vi afsted, kun for at få ødelagt ferien på første dag.

Vi ankommer på hotellet, som allerede ved første øjekast ligner et 2-stjernet hotel, fyldt med russere. Vi bliver som det første ført ind til en buffet, som er voldsomt klam. Bordene er urene, maden ligner noget, der er spist på forhånd og brækket op igen. Juice dispenserne dispenser ukorrekte produkter. Hvis vi valgte ananas juice, kom der vand ud, valgte vi appelsin juice, kom der æble osv.

Det skal siges, at vi har betalt en god sjat penge for at komme på dette hotel uden for sæsonen, så som I kan forvente, var det noget af en chok start, som kontinuerligt bliver værre og værre. Mens vi venter på vores værelser, bruger vi de toiletter, der er til rådighed ude på gangene ved receptionen. De er fyldt med afføring, dørene kan ikke lukkes, og vaskene er sundhedsskadelige at se på. Rengøringspersonalet går konstant rundt og lader som om, de gør rent foran en og overalt man går med beskidte mopper, så der stinker over det hele. Utroligt nok er der en støvsky og skimmelsvamp over det hele.

Vi får så adgang til vores værelse, der er afføring i kummen, der ikke er funktionelt aircondition, og man kan knap nok være inde på værelset, som forresten også er fyldt med støv. Inden for den første time inde på værelset får vores baby udslæt på hans højre side af ansigtet. Vi ender med at tage sagen i egen hånd og opgradere til et større værelse på egen regning, og der er ligeså klamt, hvis ikke værre.

Vi går ud på altanen, hvor der er ekstremt støvet, og det første man tænker er, at en nat er nok til, at vi alle går herfra med astma. Vi ringer så til mixxtravel.dk og ytrer vores bekymring og frustration over, at de har solgt os noget, som slet ikke er som beskrevet, og at vi ønsker at komme til et andet hotel i en fart og gerne et nærliggende, da vi har haft en lang og efterhånden ubehagelig start på ferien. De siger, de vil se på det og vende retur.

Der går en time, så ringer vi igen for at få en opdatering, da det er ubehageligt for os at være lukket inde i det sauna/støv/skimmelsvampfyldte værelse, som ifølge mixxtravel.dk skal forestille sig et 4-stjernet resortværelse. De siger, de er i gang med at finde en løsning og spørger os, om der er et bestemt sted, vi kunne tænke os at rykke hen til. Vi nævner Granada Hotel, som vi kan se fra altanen, som er lige over på den anden side, et hotel, vi faktisk har boet på før for godt 7 år siden, som vi husker som et godt hotel. Det siger de, at de vil finde en løsning på.

Vi venter og venter og ender med at tage ned til en af de snackbarer, hotellet har, for at få lidt luft og lidt mad. Da vi er der, får vi ikke halvdelen af det mad, vi bestiller, personalet ignorerer os, og der er hår i maden. Da vi spørger om frugt til vores baby, så kommer de med et uskåret rødt æble til vores 10 måneder gamle baby, som han selvfølgelig ikke kan spise. Vi er selvfølgelig helt naturligt ved at gå ude af vores gode skin, men prøver ihærdigt at være tålmodige i håb om, at mixxtravel.dk kommer til vores undsætning.

Dem fra mixxtravel.dk ringer så tilbage og siger, at de har snakket med vores hotel, og de har lavet en deep clean af værelserne og om det er nok, det siger vi selvfølgelig nej til, da vi ønsker at komme væk. De siger så IGEN, at de vil vende tilbage inden for et par timer. Vi går tilbage til vores værelse, hvor de slet ikke har gjort rent, så de har decideret fyldt os med en løgn. Vi ringer igen til dem, og denne gang ønsker vi, at de snart gør noget, fordi det er blevet for meget for os alle.
De ringer og siger, at vi kan blive rykket til Granada, hvis vi betaler 7500 ekstra. Det ender med, at vi gør det efter en længere diskussion frem og tilbage, hvor de slet ikke vil forhandle om en fair pris med os eller en fair løsning. Vi er jo i sidste ende desperate, og det udnytter de på den groveste måde. Det virker til, at mixxtravel.dk tjener deres penge ved at lokke folk ud til hoteller, der er solgt på falsk markedsføring, for at tjene yderligere for at blive rykket væk fra de mareridtshoteller, man ender på til at begynde med. De er nogle griske snydere, der tydeligvis ikke giver en d*mn for deres kunder.
Jeg har tænkt mig at dele min oplevelse med diverse Facebook rejsegrupper, som har flere 100.000 følgere, Trustpilot og andre rejsende for at hjælpe andre familier, så de undgår den ubehagelige oplevelse, vi har haft med dem. De bliver ved med at slette vores anmeldelse på falske grundlag. Vi kontakter vores kontakt hos EB.dk og kører sagen videre. Det er skammeligt at de lyver overfor trustpilot og at trustpilot vælger at tro på dem. Hold jer væk

8. maj 2024

Hej Henna

Vi er meget kede af at læse, at jeres rejse ikke har levet op til jeres forventninger.

Desværre har vi ikke mulighed for at svare på sådanne sager via trustpilot, jeg vil bede jeg rette henvendelse til vores reklamationsafdeling på reklamation@mixxtravel.dk

Din tidliger kommentar er ikke fjernet, men derimod besvaret som denne også blir nu.

Du ønskes en rigtig god dag.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god ferie - ingen problemer overhovedet.
Vi har absolut intet negativt at sige om Mixx Travel. God information før ferien, fint hotel og sød og hjælpsom guide (Eva) i Alanya i Tyrkiet. Vi rejser gerne med Mixx Travel igen. 👍

13. maj 2024

Hej Karina

Tak for din fine anmeldelse Og de flotte ord.

Skal give den vider til Eva også :)

Vi ser frem til at sige velkommen til Mixx Travel igen snart

Djinna / Mixx Travel

Mixx Travels sædvanlige bortforklaringer...

Hej igen,
Tak for den sædvanlige bortforklaring!

For det første,
Hvordan kan det være at travel markets priser som iflg jer ikke opdaterede altid ligger under jeres priser? og aldrig over? Det burde være 50, 50 iflg sandsynlighedsregning som jeg har læst på skolen i sin tid. Det lugter ikke godt det her. IKKE KØBT DESVÆRRE.

For det andet,
Det passer simpelthen ikke det du siger,
Efter at jeg ikke opgav og forsøgte nogle gange, lykkedes det for mig at bestille den pågældende rejse gennem Travel market for den billige pris som var ca. 2.000 kr. under prisen for det samme produkt hos Mixx travel. Istedet for bortforklaringer kunne det være mere ønskværdigt at I var mere ærlige og ikke tænke på os forbrugere som en flok søvnige mennesker.

11. maj 2024

Hej Akef

Beklager at du oplevede problemer med din bestilling, men som min kollega skrev tidliger har vi desværre ikke mulighed selv for at opdaterer priserne på diverse tilbudsider, det er deres ansvar at holde øje med dette. Derfor synes jeg måske du skal rette henvændelse til den pågælende side ang. fejl priser.

Ønsker dig en god dag

God oplevelse

Hej
De er vi altid glæd for at køb ferie fra jer, god pris, god kundeservice som er rigtigt hjælpsom .

3. maj 2024

Kære Victor,

Tak for din fine ord og anmeldelse.

Vi er meget glade for at hører, at du har haft en god oplevelse på jeres rejse med Mixx Travel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.