Mixx Travel Anmeldelser

1.932

3,1

Min kæreste har købt en pakke rejse med transfer fly og hotel igennem dem. Lige nu sidder vi i Tyrkiet og har fundet ud af at firmaet er gået konkurs, dette medfører så at alle de ting som er planlagt... Se mere

MIXX TRAVEL i få 5 stjerner for jers fantastisk service, guiden var god og især turen til lufthavnen var fantastisk vi blev kørt hjem i en mini luksus bus, vi var på CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL I... Se mere

Ikke imponeret over serviceniveauet, så ingenting til guider, så man er helt overladt til sig selv. Dejligt når man kommer til et overbooket hotel, og skal flyttes til andet hotel. Ligeledes mangler... Se mere

5/5 for jeres kundeservice og store hjælp. Vi havde bestil flybilletter uden hotel igennem mix travel og dertil også transfer. Vi kunne så konkludere at når man bestiller uden hotel er der et drop o... Se mere

1. Rejsebureau
  2. Flybilletbureau
  3. Familiehotel
  4. Luksushotel
  5. Rejseselskab

Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..

Middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.932)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Dårligste service nogensinde !!

Bestiller en rejse til en bestemt dato, får billetter tilsendt med en anden dato.
Fra booking til afrejse indenfor 48 timer.
Mixx Travel nægter at være behjælpelige med at ændre billetterne, til trods for ledighed på flyet.
“Vi kan ikke hjælpe dig ifølge vores regler. Du må betragte din rejse til en værdi af 23.000 kr. som værende spildt”.
Dårligste service jeg nogensinde har oplevet !!

25. juli 2024

Kære Nadia,

Vi er selvfølgelig kede af at læse om din oplevelse hos os. Men det er sådan at når man booker via Mixx Travels hjemmeside, så acceptere man vores vilkår og derfor kan vi desværre ikke ændre i datoerne på jeres rejse.

I kontakter os først dagen efter angående jeres booking og når der sker fejl, anbefaler vi at man kontakter os med det samme enten via telefon eller mail.

Sabina - Mixx Travel

God service ved ankomst da vi skulle…

God service ved ankomst da vi skulle finde vores transfer. Derudover hjalp Oliver os med at få et nyt værelse på vores hotel, da det værelse vi havde fået lå op af en stort ventilationsanlæg der brummede i hele værelset. Vi boede på hotel monte Carlo i Alanya med all inclusive, der mere bør betragtes som et 3 stjernet hotel end et 4 stjernet.

17. juli 2024

Kære Sandi,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at værelset ikke levede op til jeres forventninger. Vi er dog meget glade for, at alt andet var godt og I fik god serviece af Oliver.

Vi håber kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang os.

Karen

Fremragende service!

Jeg vil gerne give en stor tak til Sabina for hendes hjælp, da jeg skulle rejse. Jeg stod i en presset situation og havde brug for at få booket både hotel og transport samme dag, som jeg skulle flyve. Sabina trådte hurtigt til og sikrede, at alt blev arrangeret uden problemer. Hendes hurtige respons gjorde en stor forskel for mig.

Tak, Sabina, for din fantastiske service og for at gøre min rejseoplevelse meget mere behagelig og stressfri!

Jeg har brugt MixxTravel i flere år og har aldrig haft nogle problemer med dem! 👍🏼👍🏼

1. juli 2024

Kære Ahmed,

Tak for de fine ord!

Jeg er glad for at høre at i har rejst med Mixx Travel i flere år.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Sabina - Mixx Travel

I år var vores tredje rejse med…

I år var vores tredje rejse med Mixxtravel - må sige at, det fungere og tingene er i orden. Vi er lidt trætte af flyselskabet Pegasus og håber Mixxtravel vil stoppe deres samarbejde med dem. Personalet på flyet gik og gabte og gad ikke rigtig hjælpe eller servicere passagerene, der har været forsinkelser de gange vi har fløjet med dem og komforten i flysædet er virkelig dårligt.
Vi ankom til Antalya ved 17 tiden og oplevet strejke blandt bagagepersonalet, vi ventede 3 timer på at få vores kuffert - det var virkelig en hård omgang.
Hotellet var et fint hotel J'adora deluxe - man skal dog finde sig i russiske turister som virkelig bare er noget for sig, og af den grund skal vi aldrig tilbage dertil - derudover virkede det til at personalet var underbemandet, vi fik ikke rengøring alle dage selvom vi havde gjort opmærksom på det. Personalet virkede trætte og prøvede virkelig at gøre hvad de kunne.
Vi prøver igen næste år, dog et andet sted i Tyrkiet

13. juli 2024

Hej Bjørn

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at læse i har rejst med Mixx Travel mange gange og at i har været tilfredse. Men vi er da kede af i har fået sådan en oplevelse af Pegasus, jeg skal selvfølgelig går vider med det til rette sted. Hotellet er et hotel med mange forskellige mennesker og noget fylder desværre mere end andre ;)

Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang hos Mixx Travel

God ferie til prisen

Vi har haft en hel igennem perfekt oplevelse med mixx travel!
Vi havde lidt begynder problemer med at check ind online !
Jeres medarbejder hjalp os …ingen vente tid da vi ringede hun guide os igennem …og vi var næste dag på vej …på ferie
Hotellet vi var på casa de Maris,var mere end vi havde forventet, lækker placering ..god mad og det bedste personale !
Vil anbefale at booke hos mixx travel pris og kvalitet hænger sammen!

16. juli 2024

Kære Lisa,

Tak for din fine anmeldelse af os samt hotellet.

Vi er så glade for at læse at i har haft en dejlig ferie.

Sabina - Mixx Travel

Nem booking, forfærdeligt hotel og fly

Super nem og overskuelig booking hos MixxTravel med gode guidelines

Vi blev desværre forkølede inden ankomst i Antalya da flyet havde en temperatur der føles som et køleskab og vi var mere end en time forsinkede da vi fløj med SunExpress.

Hotellet var bestemt heller ikke noget og råbe hurra for, ved ankomst var der en lille dreng der havde fået madforgiftning og det gik desværre ud over vores kufferter i receptionen, de var ikke klar til at tage imod os og vores værelse var ikke klar til check in, det resulterede i en time i receptionen.

Da vi endelig fik checket ind lugtede hele hotelværelset af kloak fra toilettet, og der var 1 person på hele hotellet der kunne snakke Engelsk på niveau med en første klasser, det gav anledning til en masse gæt og grimasser.

Buffeten fra all inclusive var mildest talt ikke pengene værd, inden vi ramte sidste dag af vores ferie var samlet set 3 mennesker blevet sendt på hospitalet med madforgiftning og hotellet tog intet ansvar for dette, vi så deres køkken kort igennem dørene og det så rigtig fint ud hvilket får en til og tænke på deres personlige hygiejne, flere gange blev deres CO2 beholdere til drinks tømt ud og de måtte hente sodavand på flaske til gæsterne, det endte med flere varme drinks da vi nægtede og tage imod is i vores drinks af frygt for hygiejne problemer ved håndteringen af isen, derudover var den ene af to elevatorer ude af drift flere gange end der kan tælles på 2 hænder og flere gange sad folk fast i den i op til en time imens hotelpersonalet prøvede og få åbnet den.

Hotellet var herudover fuldstændig proppet med stive russere der konstant holdt en kø ved poolbaren og som sørgede for problematisk søvn når de skulle skælde deres kone og børn ud kl 4 om natten som hvis de stod 5cm fra ventilationsskakten på toilettet.

Madrassen på værelset var hård som de klinker der er anlagt på værelserne, og det var bestemt heller ikke nogen behagelig søvn.

Deres rengøringsdamer på hotellet er uden tvivl den eneste årsag til at de kommer op på 2 stjerner, deres Engelsk er ikke det bedste, men de kæmper virkelig for at kunne kommunikere og de er super behagelige og snakke med, selvom man ikke vil have rengøring på dagen så tilbyder de stadig rene håndklæder og andre nødvendigheder, da vi fik rengjort vores værelse var der intet og sætte en finger på og de var da også de eneste der fik drikkepenge på turen.

13. juli 2024

Kære Nicklas,

Vi er kede af at høre at i havde problemer på jeres hotel, jeg håber i havde kontakt med vores guider, så i kunne få løst problematikkerne som i har oplevet på hotellet.

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel igen en anden gang.

Sabina - Mixx Travel

Første gang vi har rejst med Mixx…

Første gang vi har rejst med Mixx Travel, og det levede bestemt op til alle vores forventninger ✅
Lækkert hotel Side Su, god service og dejlig beliggenhed
Tæt på stranden, og centrum også tæt på 😊 kun 10 Euro i taxa...

14. juli 2024

Kære Lill Charlotte,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at læse i har haft en god ferie på Side su hotel.

Vi håber at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Sabina - Mixx Travel

har lige rejst med mixx travel

har lige rejst med mixx travel, og haft en virkelig dårlig oplevelse med hotellet vi ankom på. startede med at de slet ikke havde noget værelse til os. sov på et loftsrum første nat, med barn. fik et ringe værelse dagen efter...
ringede ogtalte med mixx, som bad mig henvende mig i receptionen, som bad mig ringe til mixx. ingen hjælp at hente. mixx lovede at sende en guide ud til os, som vi aldrig så. bad mig sende billeder, hvilket jeg gjorde...
stadig ingen hjælp.
rejste med min søn, og da der ikke var nogen hjælp at hente nogen steder.... måtte vi bare bide det i os!!!
nu da jeg er kommet hjem, har jeg skrevet til mixx, men intet hørt. ringede til dem, og fik at vide jeg måtte vente 10-12 uger på et svar!!
det kan simpelthen ikke være rigtigt, at de kan sælge en rejse - betalte ekstra penge, for et lidt bedre værelse... og så ender vi på loftet, med 65 trappetrin op.
og nu ikke vil høre hvad jeg har at sige....før om 10-12 uger!!!
synes det er svindel....
alle kan lave en fejl, men så må man sørme også kunne finde ud af at undskylde...
på rejsen, fik vi gang på gang at vide, at vi måtte klage når vi kom hjem...
nu er vi hjemme....og må nu vente 10-12 uger!!!

8. juli 2024

Hej Heidi

Vi er meget kede af at læse, at i oplevede problemer med jeres hotel og vores guide service. Vores reklamations afdeling vil besvare din klage hurtigst muligt men her i sommerperioden er der en længerer svar tid end normalt da der er ferie og at indhente info fra guider kan tage lidt længer tid også.

Vi håber dog vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang.

Mvh Djinna / Mixx Travel

Charmerende ældre hotel med støjgener

Fly og transfer fungerede fint. Vores hotel Tropic Hotel var et ældre, noget nedslidt hotel med en hyggelig charme , fx et dejligt pool område med palmer og store gummitræer , der også gav skygge på vores altan. Der blev gjort fint rent på værelserne, men der var absolut INGEN service at hente fra personalet i receptionen. Værelset var ret sparsomt indrettet med et larmende køleskab, et tv, der ikke virkede, og myrer på altanen. Det største problem var dog larm fra andre gæster, som bla.badede i poolen efter kl. 23. Heldigvis kunne vi ikke høre støjen fra de mange musikbarer og restauranter fra værelset. Vi endte med at skifte og betale for et andet hotel de 2 sidste dage for at få mere luksus, mindre støj, og en bedre badestrand samt morgenmad, og vil give Tropic hotel maks 2 stjerner. Det skal tilføjes at rejsen blev købt som en afbudsrejser, så vi tænker, at det var hvad man kunne forvente til prisen.

Kære Mixx Travel: Vi fik desværre ikke kontakt med jeres guider under vores ophold, men fandt selv et andet hotel.

10. juli 2024

Hej Margrethe

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er da kede af at læse at i har haft lidt vanskeligheder på jeres hotel, men godt i fik kontaktet vores guider så de kunne hjælpe jer.

Mixx Travel kan anbefales

Vi havde en rigtig god rejseoplevelse med Mixx Travel. Vi rejste til Alanya på Diamond Hill Resort. Vi fik mail inden hjemrejse med afhentningstidspunkt, som passede præcist. Eneste lille klage er, at vi skulle med flyet fra Antalya kl 6 om morgenen, men vi klarede den alligevel med et lille barn, som først sov i bilen på vej hjem fra Billund :-)

15. juni 2024

Hej Helle

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at læse, at I har haft en dejlig rejse med Mixx Travel, ja det er et lidt dumt tidspunkt men desværre ikke noget vi kan bestemme hos flyselskabet.

Dårlig rengøring på hotel

Det har været nemt og bestille gennem mixet travel.

Vi måde på Lake og river spa hotel.
Og det gør vi ALDRIG ALDRIG IGEN OG RÅDER ANDRE TIL IKKE AT TAGE PÅ DENNE HOTEL.

ALLEREDE DA VI ANKOM var der problemer med nøglekort til værelserne og de udlevere kun 1😡😡😡
OG MÅTTE RYKKE FOR RENGØRING!!!! LIGNEDE SVINESTI.Vi var afsted i en uge og rengøring på værelserne er sååå ringe, har rynket dem hver evig dag. Allerede fra dag 1 af fortalte jeg dem om at min den lille på 15 mdr har astmatisk bronkitis og ønsker gulv vask. Og jeg har selv rengørings serviettter med og tørre selv alle overflader af.
Men det eneste de gør her at kun at feje Krummerne væk og tømme skraldespande. Badeværelserne bliver ikke gjort rent. Senge tøj bliver ikke skiftet og på 5 dagen var jeg så vred at jeg sagde NU VIL JEG SIMPELTHEN FOR DEM SKIFTET!!!!😡
Snakkede med flere på hotellet som har klaget flere gange og måtte flytte deres værelser. De fortæller hvor ulækkert og beskidt der er på værelserne og især under sengene føj.

Også anden ting er jeg synes det er så synd for de unge medarbejder, de bliver haglet ned af deres ansvarlige (chef)
En ung mand stod bag baren og serverede drinks og snacks og de skåle er meget små i forvejen og denne unge fyr fyldte skålen op og skulle til at give den til en kunde over disken. Denne ansvarlig (chef) tog den ud af hånden og råbte til ham der skulle spares på snacks og der ikke skulle fyldes så meget i skålen og kastede den efter ham.
Virkelig virkelig for dårlig at behandle de unge sådan. Det gjorde ondt i min moder hjerte.
Fanme om jeg nogensinde sætter mine fødder der!!!! Dårlig oplevelse og mange penge at miste

6. juli 2024

Hej Gülsen

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er da enormt kede af at læse der har været disse problemer med hotellet og vi håber da du/I har været i kontakt med vores guider omkring det eller sendt en mail til vores reklamations afdeling reklamation@mixxtravel.dk så vi kan få taget kontakt til hotellet ang. dette.

Vi håber dog vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Kan godt anbefales

Juni/juli 2024 første gang med mixxtravel og ikke sidste gang. De har hjulpet med det der var brug for både før og under rejsen, guiderne var nemme at komme i kontakt med og tog de ting seriøst som vi kom med. Kan kun anbefale dem

26. juni 2024

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for du du hade valgt at rejse med Mixx Travel og at i har været tilfredse med vores information og guider.

Djinna / Mixx Travel

Første gang vi rejser med mixx travel

Første gang vi rejser med mixx travel, til alanya. Flyet var desværre forsinkede både ned og hjem. Boede på hotel boulevard. Ganske fint hotel, venlig personale. Rengøring på værelset hver dag. Hotellet lå tæt på Centrum og strand. Eneste minus var sengene var meget hårde. Ellers intet at sætte på det.

27. juni 2024

Hej Maiken

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at læse at i har været glade for at rejse med Mixx Travel trods nogle fly forsinkelser.

Vi håber dog vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Gode pools

Det var nemt at bestille igennem Mixx Travel, guiden i Alanya var virkelig sød og hjælpsom, hotellet Green Park havde også meget venligt personale, værelset var ok dog var sengene lidt hårde, fine pools hvor det altid var muligt at få en solsengen. Jeg synes Mixx Travel skulle overveje om man vil blive ved med at samarbejde med Sun Express, der er kun problemer med det selskab, hvilket jo smitter af på Mixx Travel

2. juli 2024

Hej Birgit

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at læse, at I har oplevet at booke rejse med Mixx Travel har været let, vi er glade for at læse i har været tilfredse med vores guider og hotel. Dog er vi da kede af i oplevet problemer med Sun Express, det skal vi give vidre til rette sted.

Rigtig god service

Rigtig god service . Alt gik som det skulle . Rejst mange gange med Mixx Travel uden problemer. Denne gang til Chania

4. juli 2024

Hej Anette,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at læse, at I haft en god oplevelse og at I har haft en god ferie.

Karen- Mixx Travel

Dårlig hotel oplevelse

Hej Mixx Travel
Efter hjemkomst fra 1 uge i Alanya på Sultan Sapihi Otel, vil vi dele vores oplevelse med andre. Dette er et SKOD hotel, dårlig behandling fra personalet, føler man kommer til ulejlighed.
Første dag til morgenmad, spurgte høfligt om der er skål til yoghurt, overtjeneren gik fornærmet ud i køkkenet og kom tilbage og bare satte en for næsen af mig. Så overhovedet ikke til min side på resten af opholdet,
En kamp om aftenen bare for at finde et bord til at nyde aftensmaden, Smart fra hotellets side, det gjorde at vi gik andre steder hen for at spise.
De gange vi spiste, og efter at have fået et bord, og forsigtig spurgte tjeneren om drikkevare til maden, det kunne vi selv hente. Hvis vi var heldige fik vi vin i glas, andre gange i tynde plastikkrus.
I billedbeskrivelse af hotellet, kan man få det indtryk, at det ligger direkte ned til stranden med egen tennisbane og masser af liggestole. Nej, der går en trafikeret gade, Damlas, imellem, og alt på stranden er mod betaling.
Jamen der er da en pool til hotellet. Ja men kommer du ned kl f eks 07,30 til morgenmad, er samtlige solsenge reserveret med håndklæder.
Mange af solsengene blev først taget i brug om eftermiddagen. I løbet af 1 uge lykkedes det os kun 1 dag om eftermiddagen at få en solvogn. Surt, men det er vel hotellets dårlige ledelse der er bange for reaktion fra de højtråbende gæster fra Rusland.
Jeg kunne blive ved med dårlige oplevelser fra dette hotel, men en ting er sikkert, sætter aldrig mine ben der mere, ikke at jeg ikke vil rejse med Mixx Travel, har før haft gode erfaringer med dem, dog ikke deres Transfer.
0 stjerner til dette SKOD hotel

Flemming

21. juni 2024

Hej Flemming

Vi er meget kede af at læse, at i oplevede hotellet som et dårligt hotel, jeg skal selvfølgelig give din information vider til rette sted, så hotellet kan gøre det bedre til fremtidige gæster.

Ang. billederne er vores hjemmeside meget tydelig med der er en vej og faciliteterne som man kan se er ikke hotellet og det står der inden steder i beskrivelsen at det er, det er for at vise området og stranden. Der står tydeligt på hjemmesiden at : Solsenge og parasoller på stranden kan lejes mod betaling. All Inclusive indgår ikke på stranden.

Vi håber dog vi kan byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden god gang.

Mvh Djinna / Mixx Travel

Det er første og sidste gang jeg…

Det er første og sidste gang jeg bestiller gennem Mixxtravel hvis samarbejdet forsætter mellem pegasus og mixxtravel.
Det har været noget af det mest uprofessionelle personale man havde at gøre med. Afrejse resulteret i 3 timers forsinkelse. Hjemrejse med lidt forsinkelse, men jeg havde bedt dem specifik om at min 2 årige barn skulle sidde sammen med enten moren eller jeg. De sagde bare at systemet vælger nogle pladser. Var ligeglad med tre sammenhængende. Da vi kommer ind i flyet så sidder vi alle 3 forskelligelige steder og der var ingen hjælp at hente fra personalet. Vi skulle tigge og bede om at få 2 sammenhængende pladser fra de andre passager. Aldrig igen. Håber I får rettet op på det med pegasus.

16. juni 2024

Hej Ekrem

Vi er meget kede af at læse, at i oplevede problemer med flyselskabet. Forsinkelser kan desværre altid opstår og det er ikke noget vi kan kontrolerer. Jeg er dog ked af at læse der ikke var noget hjælp at hente i forhold til pladserne på flyet, men der er desværre aldrig nogen garanti for man får pladser samlet medmindre man vil betale for dette.

Jeg skal selvfølgelig sende det vider til rette sted.

Mvh
Djinna /Mixx Travel

Værste rejseselskab og Acar Hotel. Hold jer langt væk.el Hold…

Værste rejseselskab og Acar Hotel Hold jer langt væk
Hold jer langt væk.
Først var flyet forsinket. Herefter bussen. Vi ankom til ACAR HOTEL I OBA ALANYA kl. 05.30 lokaltid. Ca 2 timer senere ankomst end forventet.
Acar hotel skulle være et 4 stjernet hotel. Dette hotel burde kun have max. 2 stjerner. Vi får et værelse der ikke efterlever det bestilte. Der lugtede af kloak på badeværelset. Ligesom den ene seng som skulle fremstå som ny og redt vær lagen brugt. Mixx travel blev kontakte flere gange ligesom hotellet blev gjort opmærksom på problemet på hotellet. Efterfølgende går hotellet personale og putter noget ekstrem parfurmeret lignende i deres kloak system. Så hele vores familie værelse stinker langt væk. Det river i halsen og i næsen. Selv ens egen parfume ville man ikke kunne dufte. Vi får andet værelse efter meget besvær på hotellet, selvom der ikke skulle være noget ledigt. Efterfølgende viser det sig, at alle lagner også i det værelse er der pletter på. Beskidte. Ligesom at vi ikke har hverken varmt vand eller tryk på i bruseren på det nye værelse. Igen blev der taget fat på hotellet personale. Der sker absolut intet. Efter en lille 1/2 time bliver mixx travel kontaktet på deres akut tlf. De prøver flere gange at ringe til hotellet og får at vide de snart kommer og fikser vand. Efter snart 2 timer bliver det nogenlunde fikset. Enten bliver bruser BRÆND VARM eller kold. Vores aften med at skulle ud og ikke kan få saltvand og sved af koppen. Er simpelthen for ulækkert. Jeg har bedt om flere gange at blive flyttet til anden hotel. Men nej nej vi havde jo fået det andet værelse, men uden vand til bad mellem 18-22 lokal tid. Fik at vide at akut tlf. kun er til akutte ting. Så hvis ikke det er akut man ikke har vand i bruser er akut, så ved jeg ikke hvad akut tlf. bla er til. Mixx tralvel gør ingenting, får bare at vide at de ikke kan gøre noget for lørdag kl. 9.00. Men heltinden er vi blevet holdt hen og grundet Ramadan skulle alt være booket. Men når man gik ind og søgte på rejse til Tyrkiet/Alanya/Oba havde de stadig nogle hoteller ledige. Vi har ikke kunne komme i dialog med deres maneger som jeg har efterspurgt. Mixx travel bliver gjort skriftlig opmærksom på, at vi besluttede og bestille flybilletter og tage hjem til DK igen fra en ferie som startede d. 12/6-24 kl. 18.15 i Aalborg lufthavn og hjemtur d. 15/6 -24 kl. 8.15 fra Antalya lufthavn. Den mest stresset og frustrerende oplevelse jeg nogen sinde har oplevet. Vi skulle holde ferie for netop afslapning og blive fyldt op med skønne oplevelser. Men nej vi har været fanget på hotellet med at få løst og udbedret fejl og mangler, som aldrig blev rigtig løst. Godt man kender tyrker der kan være behjælpelig med klaring af kørsel fra Alanya/Oba kl. 04.00 til lufthavn. Det er ikke det sidste Mixx travel høre fra mig. For vi har total fået ødelagt vores ferie fra dag 1 af. Så rejs aldrig med mixx travel og Acar Hotel er ikke 4 stjerner værd. Glemte lige vi blev tilbud et andet hotel som ligger 18 min kørelse væk fra Oba længere mod øst og mod mere betaling ville de have, så nej tak. Når man har bestilt ferie i Oba og kan nå Alanya på gå ben. Der er blevet brugt så meget tid på at ringe skrive til mixx travel ventetid på hotellet, så vi ikke har kunne forlade stedet. Acar hotel receptionen handler ikke hurtig og ligeglade med deres gæster. Nul stjerner herfra. Skod firma både Mixx travel ig Acar hotel.

12. juni 2024

Hej Anja

Vi er meget kede af at læse, at jeres rejse ikke har levet op til jeres forventninger.

Desværre har vi ikke mulighed for at svare på sådanne sager via trustpilot og jeg vil derfor bede dig rette henvendelse til vores reklamationsafdeling på reklamation@mixxtravel.dk

Mvh
Djinna /Mixx Travel

Vi har rejst med Mixx travel 2 gange

Vi har rejst med Mixx travel 2 gange.
Min mand og vores to små børn på 5 og 2 år.

Vi har været heldige med dejlige hoteller.
dog er vi rigtige kede at de oplevelser vi har haft med privat transfer som vi betaler 1600kr for. Begge gange har vi ikke kunne få en autostol til vores mindste. de har ikke ville tænde for Air conditions det har så resulteret i to unger som har været kede af det på den times kørsel og badet i sved. Dog er det værste at begge gange har været ved at ende i bil uheld. Første gang ligger vores driver i modsætte spor. her falder han i søvn ???? En modkørende bil køre direkte imod ham. Biler dytter og blinker. Og min mand ender med at må råber alt hvad han kan af ham. Og helt chokeret vågner han. Og når at trække ind.
Sidste gang. Køre folk så sindsygt og da der pludselig er politi, drejer en bil ind foran vores og han må bremse hårdt op.

Vi vil som famile gerne rejse en gang om året men er ikke helt sikker på vi vil ligge vores penge hos Mixx travel længere.

13. juni 2024

Kære Joy,

Vi er naturligvis meget ked af at høre om jeres oplevelse med jeres transfer.

Jeg håber i har kontaktet en af vores guider, så de kunne finde en løsning sammen med jer.

Vi håber trods omstændighederne at kunne byde jer velkommen hos Mixx Travel en anden gang.

Sabina

Super velorganiseret, god pris

Bookingen, rejsen, transfer frem og tilbage gik super nemt og velorganiseret. Top hotel!

31. maj 2024

Kære O.K,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at læse at det hele har været nemt og du har haft en god ferie.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Mixx Travel en anden gang.