Min kæreste har købt en pakke rejse med transfer fly og hotel igennem dem. Lige nu sidder vi i Tyrkiet og har fundet ud af at firmaet er gået konkurs, dette medfører så at alle de ting som er planlagt... Se mere
MIXX TRAVEL i få 5 stjerner for jers fantastisk service, guiden var god og især turen til lufthavnen var fantastisk vi blev kørt hjem i en mini luksus bus, vi var på CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL I... Se mere
Ikke imponeret over serviceniveauet, så ingenting til guider, så man er helt overladt til sig selv. Dejligt når man kommer til et overbooket hotel, og skal flyttes til andet hotel. Ligeledes mangler... Se mere
5/5 for jeres kundeservice og store hjælp. Vi havde bestil flybilletter uden hotel igennem mix travel og dertil også transfer. Vi kunne så konkludere at når man bestiller uden hotel er der et drop o... Se mere
Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..
Kastrup Lufthavn Terminal 3 4.sal, 2770, Kastrup, Danmark
- info@mixxtravel.dk
- www.mixxtravel.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi kom hjem fra 10 dages ferie i Side i…
Vi kom hjem fra 10 dages ferie i Side i Tyrkiet i tirsdags.... ja, vi kom hjem med nød og næppe. Vi blev hentet kl. 02.15 om natten i en lille bus som ikke havde plads til vores Airshell. Det havde bussen faktisk ikke hverken på ved ankomst til Tyrkiet eller da vi skulle hjem. Vi har trods alt betalt for transport.
Det værste var hun da vi skulle hjem. Chaufføren var træt eller fuld. Han slingrede og kørte midt på vejen og bremsede op næsten oppe i rø.... på andre. ALDRIG har jeg været så ræd for at køre i bus. Da han holdt på en rasteplads for at få en pause var der nogle der ringede på mixxtravels akut telefonen for at sige at vi ville have en ny Chauffør/bus, men de tog ikke telefonen. En fra bussen måtte sætte sig ned og snakke med Chaufføren for at holde ham vågen. Så hvis i vælger mixxtravel med transport, så er det alså ik sikkert i kommer hjem.

Besvarelse fra Mixx Travel
Jeg har rejst med mixx 6 gange nu og…
Jeg har rejst med mixx 6 gange nu og har været utrolig tilfreds hver gang. Vil bruge mixx næste gang også.

Besvarelse fra Mixx Travel
Vi er altid glade for at rejse med mixx…
Vi er altid glade for at rejse med mixx travel får altid en god rejseoplevelse og rigtig god service tusind tak

Besvarelse fra Mixx Travel
Jeg bestilte for nylig en rejse gennem…
Jeg bestilte for nylig en rejse gennem Mixxtravel og havde en god oplevelse samlet set. Bookingprocessen var nem, og personalet var hjælpsomt og hurtig til at svare på spørgsmål. Hotellet og transferen levede op til beskrivelsen, og alt forløb som planlagt. Jeg kan anbefale Mixxtravel til andre, der søger en prisvenlig og velorganiseret ferie.

Nemt og overskueligt
Kan virkelig anbefale Mixx Travel. Vi var 2 piger afsted i Alanya og da vi havde nogle problemer med rejsen ringede vi til Mixx travel som hjalp os så fint. Virkelig nemt og overskueligt at rejse med dem

Maden var ensformig
Havde en god rejse med Mixx travel igen til Kemer i Tyrkiet, lidt vanskeligere at finde rundt i Terminal 2 i lufthavnen. men ellers ok fra os
VH. Inger og Bjarne

Besvarelse fra Mixx Travel
Alt var galt på hotellet
Alt var galt på hotellet. Vi fik madforgiftning på vores all inklusive hotel, og der var flere end bare os, da vi var af sted. Vores hotelværelse blev ikke rengjort, og der var huller i væggene. Vi kunne ikke være ved poolen, så vi var nødt til at betale for at ligge ved en anden pool eller strand hver dag, samt gå ud at spise. Det er nogle af de få ting som vi oplevede…
Den eneste løsning fra MixxTravels side var at tilbyde os et andet hotel mod mere betaling.
Jeg kan på ingen måde anbefale MixxTravels, og jeg ville ønske jeg havde vist noget mere om dem inden jeg bestilte min rejse, ellers havde jeg helt klart valgt et andet rejsebureau!

Efterladt kl. 2 nat uden transfere
Efterladt kl. 2 om natten i lufthavnen uden transferen.
Fredag morgen kl.3 måtte vi selv finde en taxa til 80 euro.
Da vi ringede til Mixx travel, sagde de at de havde ringet mig op en gang på afrejsedagen, fra et udenlandsk nummer jeg anså som spam. Og så havde de Sendt en besked på Whatsapp. Det har jeg slet ikke. Jeg havde regnet med at hvis der var noget vigtigt on rejsen så ville jeg få en mail eller en sms.
MIXX Travel mente da at det var min egen skyld at jeg bare fulgte skiltet i lufthavnen og gik til en tom skranke 23.
Vi har heller ikke mødt nogen guid. Eller hørt fra dem.
Hotellet er fint og maden er god.
Vh. Claus Malling
Håber Mixx Travel får rettet op på dette så ingen fremover efterlades i en lufthavn kl.2 om natten.

Alt fungerer hos MIXX Travel
Alt fungerer hos MIXX Travel - Kan varmt anbefale at rejse med dem :-)
Super god service :-)

Rubi Platinum Hotel
Fantastisk hotel med høj service.
Vi bestilte denne gang havudsigt, fordi der er nogen bilstøj fra hovedvejen til den anden side.
MEN, vi fik i stedet technomusik til midnat fra forskellige steder. Det var meget generende, selvom vi elsker GOD musik.
Så jeg kunne tænke mig, at I bringer musikstøjen videre til hotellet.
Man kan stå og høre musik fra 3 steder på en gang.
DET er ikke hensigtsmæssigt!

Besvarelse fra Mixx Travel
Hotel Viking i Tyrkiet i byen Kemer.
Hotel Viking i Tyrkiet i byen Kemer.
Vi kom desværre til hotellet hvor der var kommet ca. 200 pige/drenge fodboldspillere samt trænere. Meget larm på hele hotellet og flere nætter var der først ro kl. 02.00 - Øv. Nå de rejste torsdag - dejligt. Men Men. Fredag kom der 200 nye fodboldspillere- de var dog mere under opsigt af deres trænere men meget uro, dog ikke til senere end 23.30. Hotellet var nogenlunde men Max 3 stjerner. Maden meget ensformig men bedre fra søndag aften og mandagen inden vi rejste.
Drinks var Gin - Vodka og Rakkie ellers skulle du betale 8 Euro pr. drinks - ej godt men øllet var fint.

Hotel Sayanora gode anbefalinger
Sayanora ligger perfekt i forhold til by og strand. Gammel og slidt, men rent overalt. Personalets service er helt i top. Passer fint til voksne, men nærmest ingen fasiliteter til børn.

Dejligt hotel og beliggenhed
Hotellets beliggenhed lige ud til strand er helt i top. Skøn udsigt over strand og hav, hvis man har værelse mod havet.
meget hjælpsomme og servicemindede personaler.
Tilpas lille hotel til at man føler sig hjemme og godt tilpas.
God seng og fint værelse. Pænt, rent, enkelt.
man har både by og hav lige udenfor døren! jeg vil gerne dertil igen.

Besvarelse fra Mixx Travel
Har rejst med Mixxtravel flere gange.
Har rejst med Mixxtravel flere gange.
Har også haft kontakt med dem over mail med forskellig spørgsmål (inden afrejse)
Har kun haft gode oplevelser med dem på mine ture til Tyrkiet

Har lige bestilt ferie
Har lige bestilt ferie - imens betalingen går igennem, modtager jeg en rabat kupon på 1500 kr, til distinationen. Ringer straks til Mixx Travel - og nej de vil ikke krediterer de 1500 kr. Nu er det 2 gang jeg prøver det. Svindel og humbug....

Useriøs rejseselskab
Useriøs rejseselskab
Hvis du kommer ud for et dårligt hotel eller andre klager, så skal du ikke regne med støtte fra mixx Travel. Vi er færdige med at rejse med dem. Havde en forfærdelig tur til Lake & River Side Hotel 5* Tyrkiet, og trods en seriøst klage, fik vi desværre ikke andet end ævl og direkte usandheder tilbage fra mixx Travel. 40.000 kr. smidt ud af vinduet, absolut ingen hjælp at hente😢😢 HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE REJSEBUREAU, SÅ HELLERE BETALE LIDT MERE HOS EN AF DE ANDRE

Besvarelse fra Mixx Travel
Mixx travel behandler ikke din…
Mixx travel behandler ikke din henvendelse /reklamation seriøst
Mixx travel skal bruges optil 10 uger til at behandle ens reklamation ovre fejl og mangle på ens ophold
Citat:
Pkt. 9 - Reklamationer
Eventuelle reklamationer skal med henblik på eventuel afhjælpning på stedet gøres gældende overfor rejsearrangørens personale på rejsemålet snarest muligt efter, at den rejsende har opdaget manglen. Undladelse heraf kan have indflydelse på behandlingen af kravet. Dette gælder dog ikke, hvis rejsearrangøren har handlet i strid med almindelig hæderlighed eller groft uagtsomt, eller såfremt kravet skyldes skade på den rejsendes person.
Ud fra ovenstående kan vi ikke imødekomme din forventning om kompensation.

Besvarelse fra Mixx Travel
Hotelværelse under al kritik og manglende svar fra mixtravel efter 10 uger!
Et hotel værelse som bestemt ikke lignede hvad Mixtravels billeder viste. Havde betalt ekstra for deluxe værelse og får et værelse som slet ikke er rengjort ved ankomst og under al kritik. Defekt køleskab, TV, komfur, glasdør til bruser som faldt af, blod på lagnet, brun plet på håndklædet. En beskidt dug fra tidligere gæster som ikke blev skiftet. Gentagende gange lovet at tingene blev bragt i orden af både hotel og guide uden der skete handling. Indsender klage efter ferie og efter 10 kontakter jeg dem mhp. Svar og får af vide at mit opkald bliver noteret så de kan rykke fra svar. Har endnu intet hørt! Synes under alt kritik at der intet er hørt efter 12 uger.

Besvarelse fra Mixx Travel
Vælg et andet rejseselskab, hvis I ønsker bare den mindste form for service
Vi har rejst med Mixtravel i 15 år, men denne ferie var en total fiasko.
Min bedstefar, der ankom før os, havde ikke transfer arrangeret, og hans hotelværelse var ikke klart ved ankomst. Værelserne på Aqua World Belak var beskidte, og madudvalget var skuffende, ensformigt og uorganiseret.
Desuden blev der ikke booket flybilletter til min bedstefar og hans kæreste på hjemrejsen, og vi måtte kæmpe i lufthavnen i flere timer for at få dem med hjem. Hele situationen blev behandlet meget uprofessionelt, og vi var ikke klar over, om vi skulle efterlade min bedstefar, indtil 20 minutter før afgang – på det tidspunkt skulle vi selv til at booke nye billetter.
Det er uacceptabelt at behandle kunder på denne måde. Nu er der gået 6 uger, siden vi indsendte en klage, og ikke engang den har I gidet at kigge på.
Gør dig selv en tjeneste og vælg et andet rejseselskab.