Min kæreste har købt en pakke rejse med transfer fly og hotel igennem dem. Lige nu sidder vi i Tyrkiet og har fundet ud af at firmaet er gået konkurs, dette medfører så at alle de ting som er planlagt... Se mere
Se, hvad kunderne siger
MIXX TRAVEL i få 5 stjerner for jers fantastisk service, guiden var god og især turen til lufthavnen var fantastisk vi blev kørt hjem i en mini luksus bus, vi var på CLEOPATRA GOLDEN BEACH HOTEL I... Se mere
Virksomheden har svaret
Ikke imponeret over serviceniveauet, så ingenting til guider, så man er helt overladt til sig selv. Dejligt når man kommer til et overbooket hotel, og skal flyttes til andet hotel. Ligeledes mangler... Se mere
Virksomheden har svaret
5/5 for jeres kundeservice og store hjælp. Vi havde bestil flybilletter uden hotel igennem mix travel og dertil også transfer. Vi kunne så konkludere at når man bestiller uden hotel er der et drop o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Meget mere ferie for pengene. Mixxtravel tilbyder billige solferier, rejser med All Inclusive, golfrejser, voksenhoteller, børnevenlige hoteller mm..
Kontaktoplysninger
Kastrup Lufthavn Terminal 3 4.sal, 2770, Kastrup, Danmark
- info@mixxtravel.dk
- www.mixxtravel.dk
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vi har rejst mange gange med Mixx…
Vi har rejst mange gange med Mixx Travel til Tyrkiet senest i maj 2025, og jeg må sige der aldrig har været nogle problemer, alt er forløbet som planlagt. Så 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Mixx Travel
Fra starten da vi bestilte vores rejse
Fra starten da vi bestilte vores rejse, og til vi kom hjem igen, var der ingen slinger i valsen. Alt forløb fejlfrit🥳🥳🥳

125 fodboldbørn på femstjernet hotel Kemer
Vi købte en all inclusive rejse til Kemer i april 2025 og boede på Viking Star Hotel (femstjernet).
Vi boede i 5 dage sammen med ca. 125 fodbolddrenge i alderen 6-12 år, der fyldte hotellet med larm i de fleste af døgnets timer, svinede hotellet til med jord og græs.
Vi kunne ikke bruge hotellets faciliteter til noget, da alt var optaget af dem.
Det var svært at føre en samtale i spisesalen. De voksne mandlige fodboldtrænere lod børnene passe sig selv.
Vi klagede til hotellets ledelse, vi bad Mixxtravels guider om et andet hotel, og vi skrev til Mixxtravel i Danmark under opholdet.
Vi har fået en kompensation på 10% af rejseudgiften, men vi føler os ikke taget seriøs hverken under eller efter rejsen.

Ultra All inklusive
Lake and River side - Ultra All inklusive? Absolut ikke! Der manglede alt og det der var løb de tør for! Vi brokkede os til guiden der kom på hotellet, men der skete ikke noget. Stedet er slidt og der er ikke solstole ved poolen nok, så vi kunne aldrig være ved poolen. På stranden var der heller ikke stole nok. Der var ikke kød nok til nogen af måltiderne. De løb tør for rigtig meget i baren hver dag. Personalet var helt ligeglade med at yde en service - fuldstændig forfærdeligt sted!

Besvarelse fra Mixx Travel
Denne tur var 2. gang med Mixxtravel. Som første gang, har jeg absolut intet, at sætte fingre på. Billetter, indtjekning, info og fly gik som det skulle.
At hotellet var det rene Rusland,var ærgerligt, men som sådan ikke mixxtravels skyld.

Besvarelse fra Mixx Travel
Endnu rejse med MixxTravel igen til…
Endnu rejse med MixxTravel igen til Alanya, og må sige man får hvad man betaler for.
Havde købt en rejse til 4 stjernet hoteller med all inclusive til det jeg vil kalde en billig pris for 12 dage.
Man skal huske på, når man bestiller et hotel i Tyrkiet, så glæder stjernerne ikke rigtigt som i andre lande.
Har vurderet hotelle på trivisor.
Rejseselskabet har eksisteret i små 10 år.
Tænker at det lever op til nutidens selvskaber, alt foregik via iPad eller mobilen og det fungeret.
Og alt på vores rejse forløb som det skulle.
Dog var transferen fra hotellet til lufthavnen rimelig lang, da vi skulle hente gæster på mang hoteller, således vi brugte 4 timer på dette inden vi nåede lufthavnen.

Rejst med Mixtravel x flere
Rejst med Mixtravel x flere, altid nemt at booke og god service med påmindelser om bestilling af boardingkort mv.

Besvarelse fra Mixx Travel
Vi er lige kommet hjem fra Kaila Beach…
Vi er lige kommet hjem fra Kaila Beach hotel dejligt hotel - men mixx travels guider er ikke til nogen former for hjælp og når man så kontakter kundeservice får vi besked på at guiden vil kontakte os da vi blev glemt på hotellet da vi har betalt for en udflugt igennem guiden
Skriver efterfølgende til reklamations afdelingen hvor jeg får et autosvar at de mangler folk til at besvare reklamationer så vil ikke få svar - betalte 90 euro for pågældende udflugt
Dårlig stil

Besvarelse fra Mixx Travel
Super nemt at bestille online…
Super nemt at bestille online rejser,nemt at komme igennem på telefonen da jeg havde nogle spørgsmål og fik fint hjælp til dette..
Har rejst mange gange med mixx travel,de får min bedste anbefaling

Transfer
Boede på hotel Kaila Krisantem som var et super godt hotel, men jeres transfer fra Antalya til Alanya var under al kritik. Blev hentet kl 24 i lufthavnen og var først i obar kl 04 om morgenen, da chaufføren kørte forkert flere gange og kørte som spøgelsbilist over 1 km i forkert vejside. Totalt uforsvarligt. 😱

Besvarelse fra Mixx Travel
Som sagt skal jeg give en
Som sagt skal jeg give en, men det er de ikke værd, de burde lave så man kan give 0. 2 dage før vi skal afsted 5 mennesker, får vi af vide at hotellet ikke er åben, de finder et nyt hvor vi vi få et værelse suite. Det ønsker vi ikke da vi er 5, så finder vi et hvor vi vil få tre lejligheder, og går så fra all inklusive, til selv at skulle købe mad, de vil tilbage betale 3100,- hvad ikke dækker all inklusive for 5 personer i 9 dage. Vi går med til det, da vi vil afsted på ferie. Vi ankommer på hotellet kl 8 tyrkisk tid, Mixx har så ikke lige fået booket værelserne, og hotellet har ingen ledige, deres guide vil så komme dagen efter, hvad ikke ændre noget her og nu. Hotellet skaffer os så to studie boliger, og så vil vi få 2 lejligheder dagen efter i stedet for tre. Det får vi ikke kompensation for, men vi får de to lejligheder. En ny gruppe på 3 kommer, og samme historie og den ene måtte skifte værelse 3 gange på en uge. Så kommer den næste gruppe på 4 personer, samme historie ingen værelser. Det begynder at lugte af økonomisk kriminalitet, da vi betaler for toværelses lejligheder, og Mixx betaler for studie værelser, i en eller tre dage, gang på gang på gang. Og kunderne får ikke pengene tilbage, for det produkt de har købt men ikke får.

Alt forløb vel
Alt forløb vel. Havde bestilt transfer fra lufthavnen og fik transfer med minibar til hotellet. Fint hotel, maden var god og naturen omkring Kemer var helt fantastisk. Havde brug for guide en enkelt gang og det var super effektivt

Besvarelse fra Mixx Travel
Alt har været så godt fra start til…
Alt har været så godt fra start til slut.

Besvarelse fra Mixx Travel
Vores bekymringer blev gjort til skamme
Vores bekymringer blev gjort til skamme... alt forløb uproblematisk, og der var god service fra Mixx Travel de par gange vi havde brug for at kontakte dem med spørgsmål til vores rejse.
God information både før og under vores rejse.
Hotellet Club Nena i Tyrkiet var angivet med 5 stjerner.. det levede det ikke helt op til, men det leverede hvad man kan forvente af et all inclusive familiehotel.

Vi rejste til Dimond Hill i Tyrkiet
Vi rejste til Dimond Hill i Tyrkiet. I den uge vi var der fik vi hverken gjort ren , skiftet håndklæder eller fik toiletpapir. Og selv om vi henvendte os flere gange og vi kunne se de andre gæster fik gjort rent osv… var der ingen hjælp at hente. Så vi måtte selv til den lokale købmand og købe toiletpapir til sidst. Så det var en halv klam oplevelse. Kan ihvertfald ikke anbefales til andre. Det er den ringeste hotel vi har boet på i Tyrkiet og lever slet ikke op til de 5 stjerner de skriver de har.

Besvarelse fra Mixx Travel
Vi har rejst med mixxtravel flere…
Vi har rejst med mixxtravel flere gange, og har altid været fuldt tilfredse. Kundeservice har været k top, og hotellerne har altid levet op til vores forventninger. Så vi vil fortsat bruge mixxtravel som vores rejsearrangører. Tak for altid nogen gode og uforglemmelige ferieminder.

Besvarelse fra Mixx Travel
I er rigtig god til at give…
I er rigtig god til at give informationer

Lake and River Hotel
Lake and River Hotel , har intet med at gøre 5 stjerner , max 3 de kan få og ikke mere . Receptionen snakker dårligt engelsk og er ikke venlige . Hoteller trænger til renovering , vores værelse var ikke helt klar til os . Gulv var beskidt , masser hår og andre "genstande" efter tidlige gæster . AC piver som slidte bremseklodser . Selve poolen var ok , rutsjebanen osv. Minibar var aldrig genopfyldt , vi har sørget for det selv . Maden er kedelig og ens hverdagen , masser af grøntsager tilberedt i forskellige måder , næsten ingen kød , når er fisk som laks til aftensmad er kæmpe kø foran restaurant, hvis man er ikke hurtigt nok få man ikke det da antal af "bedre mad" er begrænset . Animation for mindre fungerer næsten ikke . Den miniklub er åben men der kan man kun se fjernsyn eller tegne . På Hotellet næsten alt foregå på russisk . Næste gang vælger vi ikke den Hotel i Tyrkiet.

Besvarelse fra Mixx Travel
Hej rejser aldrig med mixx travel
Hej
Vi har prøvet at få hjælp via mixx travel Danmark, det kunne ikke lade sig gøre.
1. Vi kommer til et hotel fyldt med børn. Har ønsket voksnehotel.
2. Vi skulle betale ekstra for saftyboks leje.
3. VI har pøvet at få en guide forbi vores hotel i side umuligt
4.Efter 2 dage kan vi ikke få drinks mere på trods af all inklusive, det koster ekstra lige pludselig.
5. VI har betalt ekstra for et bedre værelse da det vi fik henvist ikke var det vi forventede
6 elevator virker ikke hele tiden på hotel...
REJS ALDRIG MED MIXX TRAVEL..

Besvarelse fra Mixx Travel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.