TOTAL KATASTROFE. En helt igennem frygtelig oplevelse. Beskidte glas. Vinmenu med forskellige glas - da vi påtaler det, er svaret at de ikke troede vi opdagede det 😱😱. Vi havde valgt en vinmenu.... Se mere

Havde set frem til at spise her, da stedet blev fremhævet med tidligere michelin kokke. Serveringen bestod af pølser, parmaskinke og mortadello serveret som om de lige var hevet ud sf en pakke fra Li... Se mere

Fantastisk aften på Restaurant Mist. Maden smagt skønt, virkelig lækker tilberedt og inspirerede servering. Vi blev betjent af et dejlig og imødekommende personale og ikke mindst var stemningen i top... Se mere

2,3

Under middel

En fin oplevelse

En fin oplevelse. Dog var der mange små borde og en del støj i lokalet. Agurkesalaten som mange kritiserer synes vi faktisk var lækker og fuld af smag. Vinene var fine. Lidt lidt kun at få 3 rejer når man vælger fisk. Desserten kunne godt have været noget andet end bare end klat is. Men okay til de 250 kr vi havde betalt for 10 servings. Ville ikke give den fulde pris for det.

2. februar 2024

Oversolgt koncept

“10 retter á 3 serveringer” - “gourmet” “Cocktails” - Mist levede desværre ikke op til det lovede, derfor kun 2 stjerner. Ordinær maf og cocktails, her havde man kun 2. Travlt personale, så der gik 25 min før vi kunne bestille drikkevarer. Skal du ha’ hverdagsmad, så er det ok, men anprisningen her er ikke ok.

1. februar 2024

Chokerende ringe og under ejerens niveau

Efter at have besøgt ejerens andre to restauranter, Meille og Mes, 5-6 gange var forventningerne høje, men her blev vi slemt skuffede! Der herskede kaotisk stemning, og selvom de unge udenlandske studerende som udgjorde tjenerstaben gjorde deres bedste havde ingen overblikket. Forretterne var et uskønt samsurrium af pålæg hvor inspirationen vist var Marokko og Italien, men det meste kom vist fra netto. De to stjerner gives for det braiserede kalvekød som smagte dejligt og var godt tilberedt. Samlet set langt under det niveau man møder på ejerens to andre steder. Hvordan kan det gå så galt? Vi spiste der den 19.12.2023

19. december 2023

De negative anmeldelser passede

Havde købt en deal og så virkelig frem til en god madoplevelse. Kom til at læse anmeldelserne samme dag, som vi havde bestilt bord. Uha, det lovede ikke så godt. Ringede til restauranten og sikrede mig, at vi ikke skulle sidde ved døren og fryse, - det ønske blev efterkommet! Vi bestilte en flaske rødvin til 500 kr, - den var MEGET KOLD, - og det var den igennem hele måltidet.
Vi bestilte menuen med kød, - men meget kød var der ikke, - det var nærmest en vegetarret med et enkelt stykke kød (hovedret) samt noget pålæg fra supermarkedets køledisk til forret. Ajolien havde vist ikke mødt et hvidløg , den smagte udelukkende af mayonnaise, - i det hele taget en skuffende oplevelse.
Vær forberedt på, at tjenerne udelukkende taler engelsk, - i alt fald ved vore serveringer.
Har nu været der og kommer ikke igen!

1. februar 2024

Lokaliteterne er under al kritik.

Lokaliteterne er under al kritik.
Vi var to personer, der havde bestilt bord i god tid forinden, og vi bliver så placeret på et minimalistisk bord, hvor der ikke er plads til de mange små skåle der kommer ind. Vi måtte stable dem ovenpå hinanden.
Lokalet mangler hygge og atmosfære, og det grå cementgulv giver associationer i retning af en nedlagt fabrikshal.
Det var næsten umuligt at rykke stolen bagud uden at genere de bagvedsiddende gæster.
Belysningen består af billige spotlamper, der blot underbygger den manglende atmosfære.
Maden er rimelig, men portionerne små, så man kun lige akkurat bliver mæt.
Man får indtryk af, at det udelukkende handler om mest mulig profit ved at få flest mulige små borde ind på den begrænsede plads.
Kan ikke anbefales.

27. januar 2024

Vil du have ?

Vil du have veganske eller kød eller fisk.
Jeg valgte fisk og hvad får man 3 stk termpurrrjer i min verden er det skaldyr, og meget lidt i forhold til prisen.
10 retter fordelt på 3 serveringer.
Ikke udpræget begejstret.
Jeg vil anbefale at smide pengene et andet sted og få noget mere for dem, gik sulten derfra (vi var 8)
Sparsomt og minimalistisk.
Kommer der ikke mere.

27. januar 2024

Tak for mad

Tak for mad, smagte dejligt, når det så er sagt, så må i steppe op på viden fra personale når i sælger vine til 1000-1300 kr fl.
De 3 første vine vi valgte havde i ikke, den meget flinke unge mand som serverede var totalt uvidende og synd for ham.
I bør instruere personalet om hvad der passer til maden i serverer, vi endte med en fadlagret bourgogne som slet ikke passer til den mad vi spiste, hvilket er ærgerligt for os og ikke godt for helhedsoplevelsen.

26. januar 2024

Er "buffet folket" ved at ødelægge en god restaurant?

Dette er et sted med super god og vel tilberedt mad, er er derfor noget forundret over nogles (buffet folkets) anmeldelser af stedet. Folk (buffet folket) forstår f.eks. ikke at falafel skal være sprød (tør), det er derfor der er hummus til... eller at det er en agurkesalat med et asiatisk twist (som det fremgår af menuen), og fortæller lystigt om hvordan de synes en agurkesalat skal være, der var sågar en der talte om det på vej ud af restauranten...

Hvis du ikke forstår gourmet mad, hvorfor kommer i (buffet folket) så og kritisere det?
Det er gastronomi på et højt niveau, som forsøges at gøres billigt (så alle kan få en gastronomisk oplevelse, uden at det skal koste en bondegård), hvis du vil have buffetmad til en billig pris, så opsøg nogle af de mange Kinesiske restauranter i (buffet folket) allerede har ødelagt.

Personalet var søde og hjælpsomme og fortalte om hvad retterne var.
Eneste minus, som flere har gjort opmærksom på, er at det er noget koldt at sidde i nærheden af døren, her om vinteren, og det bør gøres noget ved (dobbelt vinduer f.eks.).

Men eller alt i alt en super god oplevelse, der kan anbefales til folk, der kan lide lækker mad, hvor der er kræset for detaljen.
Vil du have kvantitet for en billig penge, så gå et andet sted hen.

13. januar 2024

Dårlig service, dårlig attitude, ok mad - spar jer selv og find et andet sted at spise!

Jeg vil klart anbefale alle at finde et andet sted at spise!
Vi blev placeret ved "baren" selvom vi havde booket til dinning roomet. Vi nævnte dette, fik besked på at de ikke kunne gøre noget så de ville give nogle drinks som kompensation. Dem så vi aldrig, men blev så tilbudt at få taget nogle procenter af regningen. Dette skete heller ikke.. Vi var så færdige med det sted at vi bare betalte det fulde beløb og gik.
Betjeningen var noget af det sløjeste jeg længe har oplevet. Deres "manager" havde en af de værste attituder jeg nogle sinde har set. Generelt var betjeningen var uprofessionel og lad. Der var ingen der tjekkede op løbende og det tog 20 minutter før den første tjener var der for at tage vores bestillingen. Vi kunne ikke få forklaret noget om menuen og der var bare en følelse af at selv tjenerne ikke gad at være der.
Der var så koldt at vi måtte sidde med halstørklæder omkring os.
Vi fik ikke en headsup løbende på aftenen, men fik stukket regningen i hånden mens vi sad og spiste dessert og fik besked på at vi havde 10 minutter til spise færdig og smutte. Mens jeg var på toilettet, inden vi gik, kom deres manager over til min kæreste og sagde at vi skulle altså gå nu fordi de skulle bruge bordet. Det her var under 10 minutter efter at vi havde fået stukket regningen i hånden, uden advarsel, og vi var derudover også på vej ud.. Hun havde den værste attitude ingen fornemmelse for kundehåndtering eller service.
Maden var fin, absolut ikke noget at råde hurra for. Vores penge havde været givet bedre ud i en pølsebod.

20. januar 2024

Maden smagte fint

Maden smagte fint, men var ikke prangende på nogen måde. Betjeningen var høflig og energisk (ung tjener). Vi sad lige inde for døren og det var meget koldt, tænker de skal have lavet en dørsluse, så al den kolde luft ikke slipper ind hver gang døren går op. De tog 100,- kr. for vand (som vi ikke havde bestilt) efter at vi havde bestilt 2 flasker vin. Det er i orden at tage penge for vand, hvis det er det eneste der drikkes, men ved bestilling af vin bør det være gratis.

13. januar 2024

Fantastisk aften på Restaurant Mist

Fantastisk aften på Restaurant Mist. Maden smagt skønt, virkelig lækker tilberedt og inspirerede servering. Vi blev betjent af et dejlig og imødekommende personale og ikke mindst var stemningen i top🙌🏻
Jeg er ofte ude og spise på restauranter i Kbh, i forskellige pris niveauer, og man får virkelig noget for pengene på Mist(Mad, kvalitet, service) Vi havde købt en deal/tilbud på en menu.

12. januar 2024

Maden var middel

Maden var middel, og der udover var der så koldt i restaurantens første lokale, så vi sad med jakker på. Det mest ærgerlige var dog, at den kvindelige tjener som styrede reservationer m.v., ikke kunne give mere udtryk for at hun meget gerne ville af med os så hurtigt som muligt, selvom vi havde bordet 1/2 time længere. Regningen blev demonstrativt lagt på bordet uden at vi havde bedt om den, og med sur mine. Vi kommer ikke igen efter den behandling.

25. november 2023

Alt for koldt

Dejlig mad, men en alt for salt kimchi ødelagde helheden.
Og så var der så koldt i lokalet, at det var svært at nyde maden.
Is til dessert er dejligt om sommeren men ikke i januar.

9. januar 2024

Desværre var stedet hundekoldt

Desværre var stedet hundekoldt. Lyset over bordet var mangelfuldt og en af pærerne var gået.
De kommer med en fermenteret japansk ret med kål, men fermenteringen var gået galt og skjult med noget stærkt. Ingen af gæsterne omkring os, spiste det og vi delte vores utilfredshed med hinanden. Kødet var godt, men at kalde en agurk der var sjusket skåret i store stykker med lidt soja sovs over for en ret, er svindel.
2 falafler, der var tørre og gamle.
Isen til dessert var god, Men, hvem gider side i en fryseboks og spise is? Trist.

9. januar 2024

Ligegyldig betjening

Ligegyldig betjening. Ligegyldig mad.
Vi gik halvsultne derfra. Placeret ved bord ved døren, hvor træk og kulde betød at vi efter 15 min. var så stivfrosne at vi - trods iførsel af handsker, huer, tørklæder og overtøj - næsten ikke kunne holde på bestikket.
Vi havde fået Early Bird 50%. Selv med rabatten er stedet bestemt ikke pengene værd.

6. januar 2024

Er dette din virksomhed?