TOTAL KATASTROFE. En helt igennem frygtelig oplevelse. Beskidte glas. Vinmenu med forskellige glas - da vi påtaler det, er svaret at de ikke troede vi opdagede det 😱😱. Vi havde valgt en vinmenu.... Se mere
Efter at have besøgt ejerens andre to restauranter, Meille og Mes, 5-6 gange var forventningerne høje, men her blev vi slemt skuffede! Der herskede kaotisk stemning, og selvom de unge udenlandske stud... Se mere
Fantastisk aften på Restaurant Mist. Maden smagt skønt, virkelig lækker tilberedt og inspirerede servering. Vi blev betjent af et dejlig og imødekommende personale og ikke mindst var stemningen i top... Se mere
Andre kiggede også på
En utrolig dårlig oplevelse.
Vi havde købt 10 retter a 3 serveringer gennem Early bird, som normalt skulle koste 500 kr. Vi fik det til 250 hvilket jo var en fin pris når de solgte det på at det var tidligere noma og geranium kok, men det var ikke i nærheden af at være 250 kr. værd. Det var godt nok det mest sølle mad jeg længe har fået serveret. Simple, basic retter, Ekstremt tørre falafler, og fisken var et par bløde panko rejer, der virkede til at være blevet tøet op fra frost. Vil ikke anbefale denne restaurant, og kommer bestemt heller ikke selv tilbage dertil.
Tjener var sød
Tjener var sød, resten kunne vi have købt i Netto.
Havde købt en gourmet middag på 10…
Havde købt en gourmet middag på 10 serveringer til kr. 500/pers. Der var intet gourmet over det mad vi fik. Billige råvarer. Derudover betaler man kr. 50 for en flaske postevand. Bestilte en vin menu til kr. 250/pers. - kr. 125 for verdens mindste glas. Chardonnay og tilsvarende lille glas rødvin. Det er utroligt hvad man kan tillade sig, når man kalder sig Michelin kok
En blandet fornøjelse...
En blandet fornøjelse...
Jeg havde bestilt bord til 2 personer i god tid og havde skrevet til restauranten at vi skulle fejre fødselsdag, så derfor ville jeg sætte pris på der evt. kom et flag på bordet. Men jeg får intet svar. til gengæld sender de mig flere beskeder på både e-mail og sms og minder mig om reservationen. Derudover spørger de ind til allergener m.m. og det er jo fint. Igen nævner jeg, at et flag vil være værdsat. intet svar.
Dagen oprinder og vi ankommer (meget?) for tidligt ca. en halv time og får så at vide fra overtjeneren(?) på en meget uhøflig måde, at vi da absolut ikke kan forvente at komme til når vi kommer så tidligt! Men får i stedet en belæring om at, hvis vi var kommet 5-10 minutter for tidligt så kunne vi måske være kommet til. Det kunne måske have været sagt på en lidt mere diplomatisk måde end at belære gæsterne omkring mødetider på en restaurant? Så vi måtte gå og komme igen 25 minutter senere.
Der fik vi så et bord og den unge tjener var vældig høflig og gav god betjening. Ingen klager over det.
Men maden levede ikke helt op til forventningerne af, hvad jeg havde forventet af et sted, hvor det er en "stjernekok og ejer med tidligere Michelin erfaring" der står bag. Smagen var såmænd ok, men det stak i alle retninger og absolut ikke imponerende og, hvis jeg ville have tapas så havde jeg taget på tapasrestaurant.
Måske var det fordi det var et Early Bird tilbud?
Nu er det prøvet og jeg kommer ikke igen.
Dårlig hygiejne
Min mand og jeg spiste på Restaurant Mist i går. God mad og super betjening. Men… vi havde fået en plads hvor vi ku følge med i hvad der skete køkkenet, og her mistede vi desværre appetitten.
Der var i den grad mangel på hygiejne hos et par personer, specielt lage vi mærke til køkkenchefen. Vi mener ikke det er god hygiejne når vi kan se, at han mens han anretter maden med den sidste finish, også lige selv propper noget i munden. Det var bl.a. pomfritter en anden kunde skulle have, dressing der skulle i en skål hvor fingeren blev brugt til at tage det sidste af skeen, for dernæst at slikke fingeren og nej der blev ikke vasket fingre bagefter osv.
En anden personale havde problemer med næsen, godt nok havde han handsker på under håndtering af maden, men når næsen løb lidt blev det øverste stykke af handsken ved håndleddet brugt til næsen.
Akustikken er også dårlig, snakkende gæster og musik med meget bas, gjorde at vi til tider havde svært ved at høre hvad vi sagde til hinanden.
Vi syntes ikke at vi er sarte, men denne oplevelse gav detsværre et kedeligt helhedsindtryk at restauranten.
En jævn oplevelse
En jævn oplevelse. Der var highlights - vores tjener Mikkel var vældigt sød, og vi syntes deres hummus og tempurarejerne var lækre, men altså, den "charcuteritallerken"! Jeg køber bedre produkter i supermarkedet. Tomatsalaten smagte af ingenting, og hvordan kan man servere en wasabimayo, der slet ikke smager af noget? Alt i alt småkedeligt og bestemt ikke i nærheden af Meilles niveau. Når så rødvinen oveni købet serveres i hvidvinsglas, og vinen generelt er dyr, bliver det ikke en oplevelse, jeg kommer til at gentage. Deres systemer fejler også noget - jeg fik en e-mail om at min reservation var annulleret, efter jeg kom hjem fra restauranten (!) Alt i alt skyder de forbi med dette koncept efter min mening.
Retningsløst og Ubehageligt
Det er farligt, at lave henvisninger til relaterede Michelin Stjerner, når det man serverer er så fuldstændig uinspirerende og fantasiløst. Køledisk-tapas, tør og kold falafel, en bunke vandede tomater, og en skål hummus..det her er altså ikke retter, venner. Ikke når man insisterer på, at pynte sig med lånte fjer og sætter sine priser efter det samme.
Der er ingen sammenhæng mellem retter, vin eller stemning. Alt virker så pinligt skrabet og samtidig er prisen presset til den absolutte smertegrænse.
Hvis man har besøgt søster-stedet Mes, der ligger en stenkast derfra, og synes det var dejligt, så kan man nemt fristes af Mist. Men de har intet tilfælles. Det er en skam. Og faktisk lidt skammeligt.
Dyr og dårlig - hold jer væk.
Det bedste der kan siges er, at det er tydeligt at man er blevet snydt.
Aldrig har jeg oplevet noget så langt væk fra gourmet som i aftes. Restauranten slår sig op på Michelin kokke, men maden kunne lige så godt være serveret i skolens kantine. Sjusket anrettet og meget langt fra det jeg forventer, når ord som Michelin og gourmet nævnes i forbindelse med en restaurant. Maden smagte sådan set ok, men det var ikke noget specielt.
Det store røveri var på vinkortet. På to ud af to forespurgte vine, havde de ikke lige den vin der stod på kortet, men havde så en anden vi kunne få til samme pris. Ved en simpel søgning, kunne man så finde samme vin hos Kjær & Sommerfeldt til 69 kr. På mist kostede den så 650 kr.
Kort fortalt jævn mad og dyr og dårlig vin. Der kan desværre ikke gives halve stjerner, så det bliver til en.
Anbefaling: Hold jer væk!
FALSK MARKEDSFØRING SÅ DET BATTER
Når man markedsfører med Michelin-kokke og gourmet-oplevelser, så forpligter det. Vi var 4 personer, som var hoppet på en 10 retters Early Bird Special og vi havde glædet os meget, til oplevelsen. Men det var - selv til specialprisen på 250kr pr prs - en kæmpe skuffelse.
Ved ankomst fik vi et vinkort i hånden, som slet ikke matchede det online-kort, vi havde studeret hjemmefra. Alle vine var utrolig dyre og den rødvin vi endte med at vælge var udsolgt, så dyrere igen. Vi damer ville gerne have haft et glas rosé, men det kunne man heller ikke. Vi blev tilbudt Riesling til 110 kr pr glas og tja, det var nok de mindste glas vin, vi nogensinde har fået. Små kedelige vinglas med halvdelen af, hvad man normalt får serveret. Vores mænd fik også de små vinglas til deres dyre rødvin. Først da vi bad om rigtige rødvinsglas, blev disse fremskaffet med en bemærkning om, at de var bagud med opvasken. Det ene glas var iøvrigt beskidt. Postevand til de dyre vine blev afregnet med 25kr pr prs. Altså 100 kr. for vand, som vi ikke blev orienteret om.
Selve maden var velsmagende, men en omgang family style serveringer uden sammenhæng. Kedeligt serverer chacuteri, som lignede skiver taget ud fra en supermarked pakke. Hummus som man kender det. Våde, kolde agurkeskiver med soya, halverede små tomater med ost og kalvespidsbryst. Vi skulle have 10 serveringer og flere var ingenting, som fx skålen med hummus. Selve desserten var meget ringe. En kugle jordbæris med et stort mynteblad serveret i en mini metalskål på fod. I siden var der sat en dehydreret, uspiselig appelsinskive. Der var absolut ingen sammenhæng mellem retterne og ikke bare en af dem, kommer i nærheden af ordet gourmet.
Vi gav det en chance, men selv til reduceret pris for maden blev det en dyr og skuffende oplevelse. Øv, at jeg ikke så alle de andre anmeldelser inden. Vi kommer aldrig igen, og mit råd til andre vil være: Hold jer væk.
Pålæg fra Netto og Priser fra Noma
Det var en kæmpe skuffelse.
Vi er glade for at vi “kun” havde købt gennem Early Bird så vi sparede 50% på kuvert prisen, for 500kr pr næse var det ikke værd. Akustikken var forfærdelig så vi måtte bede om at få en ny plads da vi skulle råbe til hinanden. Retterne havde man alle smagt før, mange af dem kan min kæreste endda lave bedre selv derhjemme. Der var både uinspirerende pålægs tallerken som (måske) kom direkte fra Nettos køledisk? Hovedretten var ok men resten var bare ikke noget man gider betale 500kr for. Vi ville have givet 2,5 stjerne hvis ikke bar priserne havde været helt henne i vejret. Det var direkte frækt at kræve 45kr for en dåse cola der bare blev placeret på bordet, altså det jo ikke en Shawarma biks, eller? Vi fik jo falafler?
Og 65kr for den mindste pilsner jeg har fået serveret i mit liv. Vinen måtte vi jo straks konstatere at vi ikke gad betale over 100kr for et glas (vi kunne jo se hvor lidt naboen fik i glasset da man nærmest sidder oven på hinanden derinde). Pris og kvalitet hang ikke sammen her.
Vi havde allermest lyst til at gå.
Til slut måtte vi da også bede om regningen af tre omgange da vi først blev opkrævet for 2*vinmenu som vi aldrig havde bestilt derefter også lunken postevand (som man også betaler for her), men som vi ikke havde bestilt, først tredje gang fik vi den korrekte regning.
Det var en ringe oplevelse til den pris…..
vi kommer ikke igen med det menu kort og vi drikker helt sikkert vin på den anden side af gaden…
Kejserens ny klæder i værreste version!
Kejserens ny klæder i værreste version!
Min datter og jeg havde set frem til en 10 retters menuer til 500 kr. pr person. Skuffelsen var stor. Serveringerne bestod bl.a. af kedeligt pålæg direkte taget ud fra vakuumpakningen til den kødspisende, hvor pescetaren fik to knald hårde, tørre bittesmå falafler. Endvidere blev der serveret en lille klat humus, bløde agurker med chili, et eller andet kønsløst ragout, brød, en couscous salat. Fiskeretten bestod af tre indbagte rejer som vel var ok og det var den langtidsstegtet kalv også. Isen til dessert var også ok bortset fra de grønne blad der skulle være pynt. De var i kanterne mørke og våde, som når grønt ikke længere er spiseligt grønt, men på kanten til at gå i forrådnelse. Resten af retterne er allerede lykkeligt glemt.
Nævnte jeg, at en lille bitte fadøl koster 65,- kr...
Well, vi var begge enige om, at havde serveringerne kostet 175 kr ville det have været absolut i overkanten, men så ville vi ikke have tænkt mere over det og lykkeligt glemt stedet.
Men 500 kr pr person giver absolut ingen mening ift restauranter i samme prisleje i København!
Første, sidste og eneste besøg på Mist!
Når man vifter folk om næsen med Michelin-kokke, så forpligter det også.
Maden var ualmindelig skuffende - torpedorejer fra nærmeste supermarked; præsenteret som deres egen ret. Store agurkestykker, med soya og sesamfrø præsenteret som signatursalat.
Vi skulle have 10 serveringer og det kom de meget let om ved, f.eks var en af disse en skål købe-hummus.
Vi bestilte 2 glas vin til 120 kr pr glas, men mængden der blev fyldt i glasset var ca halvdelen af, hvad det ville være på en hvilken somhelst anden restaurant.
Adspurgt om dette svarede tjeneren at det var den mængde de plejede at servere.
Betjeningen var doven og uinspireret. Det virkede som om de gik mere op i hvordan de så ud end, hvilken oplevelse deres gæster skulle have.
Og sluttelig: Når man præsenterer så ringe en oplevelse, så er det ekstra stramt at skulle betale 25kr pr person for halv-lunkent postevand.
Der er så mange steder i byen der - for samme beløb eller marginalt mere - byder på en markant bedre oplevelse. Tag derhen i stedet!
Må sige at der er tale om falsk…
Må sige at der er tale om falsk varebetegnelse, egen omtale contra oplevelse,, var pivringe. Never again.
Proportinalitet mellem super dyr vin og basis mad var ikke til stede.
Meget skuffende og kan slet ikke…
Meget skuffende og kan slet ikke anbefales. Havde set frem til 10 lækre serveringer til en normal pris på 500 pr. person. Vi havde købt en “early-bird deal” til 50 %, men ikke engang denne pris var værd at betale for denne menu, som mest af alt virkede til at være en underlig blanding af retter, som de fleste kunne have lavet bedre selv. Charcuteri brættet lignede skinke, som var pakket direkte ud af en pakke købt i netto eller Rema.
Tror næppe på at “top-kok med erfaring fra Noma, Geranium, Falsled Kro og El Bulli” har lavet andet end at gå ud med skraldet disse steder.
Skuffende og kedeligt.
Havde set frem til at spise her, da stedet blev fremhævet med tidligere michelin kokke. Serveringen bestod af pølser, parmaskinke og mortadello serveret som om de lige var hevet ud sf en pakke fra Lidl. Resten af maden var ok men kedelig og noget man kunne have gjort bedre selv. Dårlig akustik, stressfyldt og uengageret betjening. Spurgte kokken hvilken vin han ville anbefale til menuen, som vinikke kendte. Han anbefalede en Riesling som ville gå godt til fisken. Der blev bare kun servetet 3 rejer, som vi selv måtte spørge efter, resten havde fungeret bedre til rødvin.
Ikke et sted jeg kan anbefale.
Virkeligt lavt niveau
Der er flere ting man kunne kritisere ved oplevelsen men ultimativt er det vigtigste maden. Den var desværre af et virkeligt lavt niveau. Jeg har tidligere fået retter som jeg ikke syntes om men jeg har aldrig tænkt at jeg kunne have gjort det bedre selv. Det har Mist lavet om på.
Chokerende dårligt
Stedet havde hverken skyggen af tidligere michelin kok eller et ordentlig måltid.
Vi ventede en halv time før en tjener overhovedet anerkendte vores tilstedeværelse, halvanden time på vores forret, som ærligt talt lignede noget der lige var åbnet fra Netto.
Hovedretten var oksespidsbryst og havde japansk inspireret agurksalat. Altså agurker som man er for doven til at skære i ordentlige skiver.
Til det var også en tacosauce med cremefraiche på toppen?!
Desserten skulle have været blød italiensk is med crunch, men blev til en vaniljeis med oregano, druknet i rom?? Fuldstændig uspiselig.
Gik derfra fuldstændig i vildrede, både chokeret og rasende, men også grinende, fordi det var så grotesk elendig en oplevelse.
Super skuffende køkken og uopmærksom og…
Super skuffende køkken og uopmærksom og sløv betjening. Jeg behøver ikke at gå i detaljer - det var bare ikke i orden. Generelt manglede der en "voksen". Hvem ejer den biks? Få styr på den! Eller luk den!
Læg din tid og dine penge et andet sted...
Lidt skuffet
Lidt skuffet. Noget af maden smagte dejligt, men det var en rodet oplevelse.
Jeg havde bestilt bord til 5, men havde om formiddagen sendt en mail om at vi kun blev 4. Da vi ankom bemærkede tjeneren at vi kun var 4. Jeg forklarede at jeg havde sendt en mail. ‘Den er jo sendt til min chef, så det ved jeg ikke noget om’ - ingen varm velkommen eller det skal du ikke tænke på. Rummet var iskoldt og ved siden af vores bord stod to intermistiske varmeapperater, som jeg eller tjeneren ikke kunne få til at fungere. Lyset var koldt og alt i alt var det ikke et sted jeg på nogen måde har lyst til at besøge igen.
God aften
Maden var god værdi for pengene, når man havde købt en deal (10 servings kr. 250), men hvis nogen skulle købe til fuld pris, kr. 500, går jeg ud fra, at mange ting ville blive udskiftet til noget mere exceptionelt fx fra spisekortets small dishes, der lyder fristende.
Mine egne favoritter fra første ombæring var den sprøde broccoli-aspargesen og de små tomater med krydret friskost. Fra anden ombæring var det supermøre kalvebryst med bulguren og shashukaen (der blev serveret uden æg) en fin kombi. Softicen med strintet af mojitosmagende hvid rom var også god.
Men vinkortet var beregnet til nogen, der uden at blinke kunne punge godt ud for vinen. Så vidt jeg lige kunne se, lå den allerbilligste rødvin på 500 kr, og der var kun én til den pris. Jeg kan dog ha' set forkert, men på vinkortet på Mists websted står der flere til kr. 450.
Så længe Mist kører på deals, burde der være en ok husets hvidvin/rødvin/rose til rimelig pris. Hvis det var tilfældet vendte vi nok tilbage til Mist igen.
Men spørgsmålet er vel, hvad Mist vil. Ha' fyldt restauranten med deal-kunder, der kommer én gang, eller med kunder, der sætter pris på retterne på a la carte-kortet og har råd til at gå op i vinkortet, altså dem restauranten vel oprindeligt var rettet mod.
Vedr. det øvrige. Travlt, da vi - et selskab på 4 - kom, men det var jo også en lørdag. Vi blev placeret godt ved rundt bord, og servicen var venlig. Akustikken er ikke den bedste, men det problem er denne restaurant ikke ene om.
Jeg havde jo frygtet det værste og varslet mine gæster ud fra nogle af anmeldelserne her på Trustpilot, men det blev en rigtig god aften for os. 4 stjerner, men kun ud fra, at det var en deal.