Køb ikke herfra!!! Stjæler dine penge. Sendte nogle varer retur og de nægter at give mig pengene tilbage og siger jeg skal kontakte banken. De direkte stjæler deres kunders penge og påstår de ik... Se mere
Jeg har som sådan aldrig haft problemer med Missguided men det er nok sidste gang jeg bestiller derfra. Jeg har d. 6 lagt en ordre med express levering og i dag, d. 15 ikke modtaget noget, min pakke h... Se mere
Jeg skulle bestille 2 kjoler fra siden, og når jeg så indtaster kortoplysningerne, og bekræfter med mit nem-id så siger hjemmesiden at der er sket en fejl og de ikke kunne trække fra. I starten tænkte... Se mere
Har før købt tøj hos dem uden problemer, men denne gang er den helt gal. For det første betaler jeg 200kr for hurtig levering. Alligevel kommer pakken mange dage forsent. Jeg ender med at sende de... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
WE ARE MISSGUIDED. We are an empowering, bold and original online fashion brand, inspired by real life. We design and create product inspired by you - our customers, our friends - and the biggest global touch points: the catwalk and the hottest celebs. We are not fast fashion, we are rapid fashion, and with exclusive in-house designs and the freshest threads dropping every single day, we are the only one-stop shopping destination you need. We create a killer product offering for the dreamers, believers and night lovers at unbeatable price points, and take the risks no one else dares to take. We champion our customer and everything she stands for, and we want to instil a confident, positive and aspirational brand image she can come back to time and time again. With collections for every aspect of her non-stop lifestyle, and global competitive delivery, we’re here for when the good times roll. And most importantly, we believe shopping is a right, not a luxury, so we aim to deliver the biggest trends at the most affordable prices, on a global scale. We are Missguided, We are real. And we do things the Missguided way.
75 Trafford Wharf Road, M17 1ES, Manchester, Storbritannien
- www.missguided.co.uk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Der er problemer med returlabel, dog go service.
Der er problemer med deres returlabel, siden min pakke ikke nåede frem. Efter samtale med firmaet, fik jeg dog pengene tilbage.
Ellers god service..
dårlig returneringsvilkår
Man kan ikke sende en pakke tilbage uden at det koster mega meget! Det er dårlig stil!
Jeg køber der ikke igen!
Føj!
Hvis jeg kunne give minus stjerner så…
Hvis jeg kunne give minus stjerner så havde jeg gjort det.... Det er simpelthen for dårligt at de ikke tilbyder retunering fra danmark... man kan ikke lave et label på hjemmesiden og hvis man skal sende det retur fra danmark så koster det altså over 300 kr at sende pisset retur.... og det eneste de kan tilbyde er at dække 4 euro, hvilket svare til sølle 30 kr... kan ikke anbefale nogen dansker at handle på denne hjemmeside!!!!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det: Det alle andre siger: Retur label virker ikke. Man kommer selv til at betale for retur, og det koster en krig! Og så kommer de med det samme standardsvar her på Trustpilot, men det er simpelthen løgn, at det er løst. Så lad jer ikke narre. Man skal stadig selv betale (dyrt, dyrt) for at returnere :/

Returnering for idioter
jeg havde bestilt en kjole i 2 forkellige størrelser, og en ting er at man selv skal ud og finde en printer man skal printe ens retur label med, for det er ikke mange der har sådan en stående derhjemme. Da jeg endelig får den printet ud og skal sende den retur finder jeg ud af at de har sendt et label til mig på fransk og til en fransk forsendelse. Jeg har prøvet at skrive til dem men svarende går uden om og de nægter at de har sendt noget forkert der ikke kan sendes i Dk. Nu har jeg en kjole til 270kr jeg ikke kan få pengene tilbage på. Jeg er bare glad for jeg ikke havde købt mere end det. Men altså, undskyld mit sprog, men det er kraftedme for dårligt.... Jeg køber aldrig noget på Missguided igen.

Dårlig returneringsmulighed
De har faktisk meget fedt tøj, men da jeg skulle returnere nogle varer kunne jeg ikke vælge Danmark som afsenderland. Det var som om de prøvede at gøre det hele besværligt at returnere.
Det er ærgerligt fordi det faktisk er fine varer, men dårlig returneringsmuligheder.
Øv øv øv

FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP FUP
Dette er den værste hjemmeside jeg har handlet på. Jeg overdriver ikke, da man bare kan kigge lidt længere ned på alle anmeldelserne. Dette er et firma som fupper så tydeligt at det ikke er til at tro på, og når man prøver at komme i kontakt med dem er det en eller anden robot som svare dig. Dette firma burde informere kunderne før køb at man ikke kan returnere fra lande som f.eks. Danmark! Jeg er meget sur da jeg føler at det mindste de kunne gøre at sende pengene tilbage, men selvfølgelig svare de ikke en, efter man har fundet ud af det hele er fup. Dette firma skal lukkesssssssss.

Besvarelse fra Missguided
Har købt tøj fra Missguided flere gange MEN...
Har købt tøj fra Missguided flere gange og har været så heldig, at tøjet passede mig fint. Desværre ville jeg denne gang prøve at returnere 2 varer, men instrukserne var slet ikke behjælpelige (selvom der står det er SUPER nemt). Man får en returseddel med de varer man køber og på hjemmesiden står der man bare skal markere de ting man vil returnere, klistre retursedlen på pakken også vil der blive trukket 4 euro fra de penge der skal tilbagebetales. Desværre står der ikke hvilke danske postfirmaer pakken kan afleveres til. De foreslår kun 2 firmaer der ikke tilbyder deres service i DK. Har skrevet til dem og de bliver ved med at henvise til den samme side som forklarer det samme som retursedlen. Grunden til de får 2 stjerner og ikke 1 er fordi jeg andre gange har været nogenlunde tilfreds med deres varer (nok tilfreds til jeg ikke havde behov for at sende dem retur).
Hvis I skal have noget tøj fra Missguided så vil jeg anbefale at søge tøjstykkets navn på asos eller Zalando (de har noget tøj fra Missguided), så kan I være sikker på I kan sende varen retur uden problemer

Besvarelse fra Missguided
Jeg havde også problemer med deres…
Jeg havde også problemer med deres returlabel. Pakken blev sendt som brev uden tracking med post nord. Havde kun et billede af pakken inden den blev sendt. Den kom aldrig frem. Men må sige at jeg havde en rigtig god oplevelse med deres live chat og kundeservice. De fik billedet af pakken og overførte så straks pengene til min konto. Så derfor 4 stjerner. Men ingen stjerner for deres retur system
Jeg har oplevet det samme som så mange…
Jeg har oplevet det samme som så mange andre. Det kostede mig 285 kr at returnere mine vare. Plus den ene af kjolerne havde en plet, som jeg informerede den om. Det eneste de kunne gøre var at give mig en Credit note og ikke pengene tilbage på mit kort. Jeg har ikke lyst til at handle der længere, især når jeg kun kan få penge på et gavekort som i øvrigt skal bruges inden for 3 måneder! Elendig service! De plejede ellers at være så gode til at løse problemer når jeg kontaktede dem før i tiden.

Besvarelse fra Missguided
Retursystem fungerer ikke !!
Som jeg også kan se at mange andre har oplevet, kan man ikke bruge deres returlabel i DK. Dvs. at man selv skal betale 250-300 kr for at sende varen retur. De tilbyder istedet en eller anden form for voucher, men jeg har slet ikke lyst til at købe flere varer i dette firma.

Besvarelse fra Missguided
Dårlig returpolitik og kundeservice.
Jeg ville sende noget tøj tilbage, eftersom det ikke passede i størrelsen, og der var en plet på (det kan ske for enhver virksomhed). Til trods for at der på deres hjemmeside står, at man kan anvende deres returlabel, så det kun koster 4€ at sende tøjet retur, så står der ikke noget om at deres label kun gælder i bestemte lande, hvilket har resulteret i at det har kostet mig 320 kr. at sende to stykker tøj til UK. Jeg har forgæves forsøgt at få hjælp fra deres kundeservice, men har fået den besked at de ikke kan gøre noget eftersom jeg ikke har betalt fragten til dem. Så medmindre man er HELT SIKKER på at man kan passe tøjet og vil beholde det, så vil jeg ikke anbefale nogen at handle hos Missguided.

Forfærdelig service!
Jeg bestilte for nogle dage siden en masse tøj til min studenteruge, og endda meget af det samme i flere størrelser, så jeg var sikker på, at det passede. På dette tidspunkt var jeg i god tro om, at der ingen problemer ville være med at returnere, da et stort brand som Missguided vel har styr på sådan noget. Men der må jeg indrømme, at jeg tog fejl.
Da det kom var tøjet af ringe kvalitet, og meget af det passede mig ikke optimalt, så næsten alt skulle retur. Men da jeg kiggede på retur sedlen, så var det lige pludselig ikke så nemt. Den vedlagte returseddel forklarede, at det kun kostede 4€ at sende tøjet retur. Problemet er så bare lige, at retursedlen ikke virker i Danmark og man istedet skal sende ved hjælp af vores lokale postservice, hvor det koster en herregård at sende til Storbritannien.
Med en overbevisning om, at dette ikke kan passe, kontakter jeg en ansat via Missguideds chatfunktion, men ej ingen hjælp at hente. Han forsikrer mig om, at der er sket en fejl og beklager meget, men kan kun tilbyde mig et gavekort til deres hjemmeside på de 300kr, som det nu koster at sende pakken, og ingen penge retur.
Jeg er forarget over, at det kan være så svært for et kæmpe stort firma at få retur-servicen til at fungere. NA-KD kan, Zalando kan, Boozt kan, Magasin kan, H&M kan. Ja, jeg kunne blive ved. Disse hjemmesider bliver hvor jeg handler fremover. Aldrig mere Missguided.

Handler aldrig her igen
Ligesom så mange andre herinde, har jeg sat i den situation, at skulle sende noget retur, og betalt mange penge for dette. Jeg fik en rabatkode til Missguided for de penge jeg brugte på forsendelse. Koden virker ikke, og jeg har nu af flere omgang sat og chattet med kundeservice og de kan ikke hjælpe. Det var første og allersidste gang jeg handlede på missguided.

Deres størrelser variere meget
Deres størrelser variere meget! Er en 8 I kjoler men skal op i en 12 I trøjer for kunne få plads til alting.
Men fin kvalitet, gode priser.
Men kom igen med beskrivelserne af produkter... Det er svært at vælge størrelse hvis man ikke helt ved om den er lille af størrelse.
Skriv hvor høj modellen er og hvilken størrelse hun bruger. Så er det nemmere at regne sig frem til sin egen.
Kan jeg få mine penge igen?
Hej...
Jeg kan ikke sende min pakke tilbage. Vil I ikke være venlige at sende pengene tilbage?

Besvarelse fra Missguided
Køber du varer hos Missguided fra Danmark? Vær klar over at du selv står for udgifter til retur på 300kr. Deres vedlagte returlabel virker ikke.
Som så mange andre danske kunder, der har ønsket at returnere varer fra Missguided, er jeg i den situation, at jeg skal betale 300kr for at returnere varer for 950kr. Jeg købte i god tro, fordi Missguided på deres hjemmeside skriver, at man kan bruge deres vedlagte returlabel og derefter bliver man trukket knap 30kr (€4, for at være helt præcis). Det ville være mere end rimeligt. Problemet er bare, at dette returlabel ikke kan bruges i Danmark. Jeg har været tre steder, og alle tre steder fået samme svar, nemlig at det ikke virker. Jeg har tidligere chattet med kundeservice og også fået en mail som blot siger, at returlabel virker, og ellers kan jeg sende tøjet retur for egen regning og få et tilgodebevis på de 300kr.!! What? Det er jo absurd og fuldstændig vanvittigt. Jeg troede det var en fejl, indtil jeg så alle de mange anmeldelser med nøjagtig samme problem. Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at en stor virksomhed som Missguided ikke har evnet at løse dette problem. Jeg er chokeret over, at et firma der virker i EU, har en så ringe returpolitik over for deres kunder. Jeg har tøj for 950kr, som jeg ikke kan bruge, og så vil Missguided “løse problemet” ved at jeg køber tøj for yderligere 300kr. Det er virkelig uforskammet og åbenlyst urimeligt, og selvfølgelig bliver jeg vred, når jeg er blevet lovet at kunne sende tøjet retur og det viser sig ikke at passe, og når Missguided så heller ikke vil gøre noget ved et reelt problem. Og heller ikke som det mindste erkende problemet. Det er meget almindeligt hos nogle firmaer, sagde ekspedienten i en pakkeshop, og gav mig det råd at sælge tøjet.
Det var en ærgerlig oplevelse, men jeg vil gøre mit til at give min erfaring videre, og selvfølgelig køber jeg mit tøj andre steder for fremtiden.

Besvarelse fra Missguided
Dårlig returpolitik, BEDSTE kundeservice!
Jeg står, som mange af de andre kunder, også med en vare der skal sendes retur. Dog har Missguided ikke en særlig optimal returpolitik, i det ingen postservices i DK tager imod den returlabel, der følger med i ens pakke. Det forklarede jeg til Missguided over deres livechat og deres svar: Behold varen og vi giver dig et voucher (rabatkode) på ca. 215 kr. tilbage (min vare kostede 172 kr.). Det er rigtig fin kundeservice, jeg fortsætter med at handle der, som jeg har gjort lææænge! Tak tak tak :)
Returnering koster 300 kr!!
Jeg ønsker at returnere nogle vare som ikke passede alligevel og desværre er jeg ude for det samme, som mange andre herinde. Det shipping-label som de giver med i pakkerne virker ikke hos nogle af de danske postleverandører - ikke engang DHL som leveret pakken til mig! Jeg har prøvet alle steder men fik det samme at vide, nemlig at jeg selv skulle betale fragten til Paris (som er den adresse der fremgår af deres shipping-label) Det koster over 300 kr, hvilket er meget mere end hvad jeg havde at returnere for! ergo kan det da sket ikke betale sig og jeg må beholde en bluse både jeg og min søster kan være i på samme tid!
Efter at jeg skriver en meget sur klage til dem, hvor jeg beder dem betale for fragten, får jeg at vide at det eneste de kan gøre for mig er at sende et "tilgodebevis" til deres hjemmeside med tilsvarende beløb for fragten... tænk at de regner med at man vil handle der igen, det er jo latterligt.. føj for en kundeservice ad, ad, ad!

Returmulighederne er elendige!
Jeg har længe været en trofast kunde hos Missguided og har som udgangspunkt altid været tilfreds med mine køb. Men efter min sidste handel på deres side, vil jeg aldrig anbefale dem til nogen længere!!! Sagen er den at jeg har foretaget køb af nogle kjoler til nytårsaften d. 26/12/18 med EU next day delivery, der som bekendt koster ekstra. De dukker dog ikke op før d. 02/01/19, hvilket betyder at jeg ligeså vel kunne have brugt deres standard leveringsmetode. Jeg ønsker derfor at returnere nogle af varerne. Desværre er jeg ude for det samme, som mange andre herinde. Det shipping-label som de giver med i pakkerne virker ikke hos nogle af de danske postleverandører - og jeg mener ingen af dem! End ikke dem som havde leveret pakken til mig! Jeg prøvede både hos UPS, GLS, DHL, Bring og Post Nord. Alle steder fik jeg af vide, at fragten til Paris (som er den adresse der fremgår af deres shipping-label) ville koste mig over 300 kr.
Efter kontakt med deres costumer service, blev jeg så opfordret til at sende mine varer til deres return center i Manchester, hvilket i stedet kostede mig 150 kr. som de så lover at refundere mig i form af en såkaldt "voucher-code" - der er et tidsbegrænset tilgodebevis til hjemmesiden.
Jeg synes det er noget svineri at man lover en nem returning for 4 € på hjemmesiden, når dette bestemt ikke er tilfældet! Og så betaler de ikke engang kunderne tilbage for denne fejl, som koster os dyrt, med andet end et tilgodebevis. Når man erfarer at man ikke kan returnere, ønsker man sjovt nok ikke at satse igen og købe noget nyt på hjemmesiden?!
De burde enten indgå en aftale med et internationalt firma, der også er i Danmark, fx. DHL eller også skal de udtrykkeligt skrive på hjemmesiden, at danske kunder selv skal betale for deres returninger - men evt. kan få et tilgodebevis for det. Alt andet er at snyde kunderne!