Missguided Anmeldelser

51.431

1,2

Køb ikke herfra!!! Stjæler dine penge. Sendte nogle varer retur og de nægter at give mig pengene tilbage og siger jeg skal kontakte banken. De direkte stjæler deres kunders penge og påstår de ik... Se mere

Jeg har som sådan aldrig haft problemer med Missguided men det er nok sidste gang jeg bestiller derfra. Jeg har d. 6 lagt en ordre med express levering og i dag, d. 15 ikke modtaget noget, min pakke h... Se mere

Jeg skulle bestille 2 kjoler fra siden, og når jeg så indtaster kortoplysningerne, og bekræfter med mit nem-id så siger hjemmesiden at der er sket en fejl og de ikke kunne trække fra. I starten tænkte... Se mere

Har før købt tøj hos dem uden problemer, men denne gang er den helt gal. For det første betaler jeg 200kr for hurtig levering. Alligevel kommer pakken mange dage forsent. Jeg ender med at sende de... Se mere

1. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

WE ARE MISSGUIDED. We are an empowering, bold and original online fashion brand, inspired by real life. We design and create product inspired by you - our customers, our friends - and the biggest global touch points: the catwalk and the hottest celebs. We are not fast fashion, we are rapid fashion, and with exclusive in-house designs and the freshest threads dropping every single day, we are the only one-stop shopping destination you need. We create a killer product offering for the dreamers, believers and night lovers at unbeatable price points, and take the risks no one else dares to take. We champion our customer and everything she stands for, and we want to instil a confident, positive and aspirational brand image she can come back to time and time again. With collections for every aspect of her non-stop lifestyle, and global competitive delivery, we’re here for when the good times roll. And most importantly, we believe shopping is a right, not a luxury, so we aim to deliver the biggest trends at the most affordable prices, on a global scale. We are Missguided, We are real. And we do things the Missguided way.

Dårlig

51 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(51.431)

Lang leveringstid

Bestilte derfra d. 31/1, og har stadig ikke modtaget mine ting i dag d. 12/2. De lover en leveringstid på 5-7 dage, derfor ikke tilfredstillende.

12. februar 2021

Værste service

Værste service! Har betalt for Express levering og har ventet over 1 uge og har stadig ikke set min pakke endnu. Og skulle have den idag senest og nu skal jeg vente yderligere 4 dage. Ik køb derfra.

8. januar 2021

Tøjet kan ikke returneres

Ikke køb derfra da tøjet ikke kan returneres i DK!!! Købte en kjole derfra, og ingen fragtfirmaer i Dk vil tage imod deres returlabel! Mega svineri når de lover returnering for 4€. Istedet koster det 300kr at returnere, hvis det er det man ønsker, da pakken skal sendes til Holland først! Kan absolut ikke anbefalde den hjemeside!!

2. januar 2021

Virkelig positiv oplevelse

Virkelig positiv oplevelse.
Jeg var virkelig skeptisk i starten, eftersom jeg tjekkede Missguided på trustpilot..

Alligvel valgte jeg at bestille på hjemmesiden for over 2000 kr..
varerne kom efter en uge og var alligvel meget positivt overrasket over kvaliteten. Der var Ingen problemer med tøjet, men jeg skulle alligvel sende noget tilbage som var for småt.
Jeg prøver så først at følge hjemmesidens vejledning omkring returnering hvor jeg får printet en label hvor der står rebound på. Jeg går ned med pakken men de kan ikke tage imod den. Jeg finder så ud af jeg skal følge linket på den seddel der ligger med i pakken også er der en underlig label, som skal sendes med brev, der står en masse underligt og noget med france på. Den kunne PostNord godt tage imod. Så man kan sagtens sende retur fra Danmark gratis ! Du skal bare bruge EU labelen som de har sendt et link til i papiret. HUSK at tage et billede af pakken inden du sender afsted!
Deres kundeservice er virkelig god og de svare så hurtigt og er virkelig søde, så jeg ville klart anbefale det. Pengene er allerede også kommet retur til mig, man skal bare skrive til dem og have tålmodighed :)
Håber det kan hjælpe andre, da der er fede ting på deres hjemmeside

21. december 2020

En fuldstændig forfærdelig hjemmeside

En fuldstændig forfærdelig hjemmeside, som jeg ikke anbefaler nogen at købe fra nogensinde. Jeg købte 2 trøjer i den mindste størrelse, som viste sig at være for store og ønskede således at returnere dem. De tilbyder, misledende nok, gratis international retur. Dog glemmer de at sige at det ikke gælder fra Danmark, åbenbart. Den label der hører med, modtages nemlig IKKE af postnord. Jeg kontaktede derfor deres kundeservice og får at vide at jeg blot selv skal betale og at de efterfølgende så vil returnere beløbet jeg har betalt. Jeg blev iøvrigt først tilbudt et "store credit" men da jeg sagde at jeg ikke ønskede dette gik medarbejderen med til at returnere det betalte beløb. Da jeg så får betalt de 190 kr. for forsendelse, så får jeg efterfølgende pænt at vide at de kan de ikke alligevel, de kan kun give mig store credit. Fuldstændig latterlig kundeservice, utrolig useriøst! Jeg havde oven i købet screenshots af samtalen, hvor jeg bliver lovet at få refunderet det beløb jeg er nødsaget til at betale, men alligevel holder de så fast i at det kan de ikke. Ikke nok med at tøjet var utroligt dårligt kvalitet, var ualmindeligt oversized, så krydder de den lige med at mislede folk og give verdens dårligste kundeservice. Det var ihvertfald første og absolut sidste gang, at jeg personligt køber derfra igen!

22. oktober 2020

Man kan godt returnere fra Danmark

Jeg forstår ikke alle anmeldelserne der siger man ikke kan returnere fra Danmark? Jeg skulle returnere noget af min ordre og går ind og læser anmeldelserne om at det koster flere hundrede kr. Jeg skriver derfor til Missguided kundeservice og spørger hvordan jeg skal returnerer min pakke fra Danmark. De svarer hurtigt tilbage at jeg kan aflevere den hos PostNord. Da jeg skulle aflevere den hos PostNord siger de at det er en international label og det derfor ikke er noget problem at sende den?

Efter 10 hverdage havde jeg dog stadig intet hørt fra Missguided og heller ikke fået penge tilbage, så jeg skriver til dem igen. De skriver de ikke har modtaget pakken, men spørger om hvad jeg har returneret og om jeg har en kvittering for indlevering af pakken. Da jeg ikke havde nogen kvittering (det får man ikke af PostNord) sender jeg et billede af pakken jeg tog inden jeg sendte den afsted. Det accepterede de og jeg havde fik mine penge tilbage to dage efter.
Det var selvfølgelig ærgerligt at min pakke var blevet væk, men jeg synes deres håndtering af situationen var fin. Men vil nok tage et billede af pakken igen en anden gang, for at være sikker.

14. oktober 2020

Alt for dyr returnering

Fin oplevelse indtil jeg skulle returnere mine varer. Missguided skriver så fint på deres hjemmeside at returnering koster 4 euros med en prepaid returlabel som følger med og som skal sættes på pakken. Her starter problemerne så. Den prepaid returlabel virker ikke i Danmark, og man skal derfor selv betale for fragt til Storbritannien hvilket koster omkring 200 kr, bestemt en del mere end de omkring 30 kr som lovet. Synes de burde opdatere deres information omkring returnering fra Danmark. Jeg bestiller i hvertfald ikke derfra igen.

29. september 2020

Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser…

Normalt skriver jeg aldrig anmeldelser på trustpilot, men denne gang bliver jeg nødt til det. Jeg bestilte for 4 dage siden, to kjoler og gik efterfølgende herind for at læse anmeldelserne og jeg blev noget forskrækket og fortrød med det samme mine køb, da der bla stod at tøjet var hullet, dårlig kvalitet, lugtede og leveringen/returnering var dårlig. Jeg modtog mine to kjoler i dag og forventede ikke noget positivt, men her tog jeg fejl!! De to smukkeste kjoler jeg nogensinde har ejet, så fin kvalitet og ikke en finger at sætte og så til sølle 360,- inkl fragt? Jeg synes det er super synd, at mange folk bruger trustpilot til at komme ud med deres vrede og frustationer. Jeg vil give de fleste herinde ret i, at de godt kunne gøre returneringsmulighederne bedre og at tøjet selvfølgelig skal være ok når man modtager det, men nogle gange skulle man måske også lige slå koldt vand i blodet inden man sætter sig til tasterne og skriver... der er ikke nær så mange der skriver en god anmeldelse, som en dårlig, hvilket jeg synes er ærgerligt...

27. august 2020

Langsom levering end betalt.

Kan klart ikke anbefale og betale ekstra for hurtig levering. Jeg betalte for 2 dage, som var det hurtigste man kunne købe, men nu efter 4-5 dage efter, har jeg dog stadigvæk ikke modtaget noget..
Jeres tøj er absolut sikkert godt nok, men syntes bare at det er træls at man så betaler ekstra for leveringen og så den kommer så lang tid efter... Jeg står desværre i en situation hvor jeg skulle bruge tøjet, som jeg "sørgede" for at have hjemme, til den tid, men da i er så langsomme, så kan jeg desværre ikke nå og få den hjem til den tid... En skuffelse fra mig...

4. august 2020

Kæmpe minus stjerne

Kæmpe minus stjerne

Jeg kan ikke returnere min vare, og kundeservice svarer ikke. Kan forstå det er et gentagende problem hos Misguided.

19. juli 2020
Missguided-logo

Besvarelse fra Missguided

Thanks for your recent review.

We're sorry for the issue returning and we have sent you an email with more information to help get this resolved. Please get back in touch with our live chat team if you have any additional questions and we will be happy to help. You can contact our team via the following link: https://www.missguided.co.uk/help#tab6

Thanks,

Værste side der findes....

Hvis det var muligt at give 0 stjerner havde jeg godt nok gjort det. Bestilte to par bukser, den ene par var ødelagte og ALLE tråde var gået op. Jeg skriver Så til dem, og den første medarbejder tilbyder mig enten refundering eller nye bukser, men da jeg ikke kan passe dem, ønsker jeg at returnere dem. Efter læser jeg anmeldelser herinde at returnering koster mere end selve varerne så jeg skriver jeg bare vil have en refundering. Efter svarer en ny medarbejder mig og hun sender mig en returlabel og bliver ved med at tro jeg skal RETUNERER det, når jeg har skrevet jeg bare vil have mine penge refunderet, men op til1-2 gange formår hun stadig IKKE at forstå en dyt og sender mig returlabel hele tiden. EFTER 1038382 gange svarer en ny medarbejder mig og siger jeg ik kan få pengene tilbage uden at sende varen tilbage og det noget som JEG selv skal betale for. Nu hvor de ikke giver “gratis returlabels ud” Hvordan er jeg ansvarlig for de sender mig ødelagte varer og hvorfor slal JEG betale for det. Værste hjemmeside ever, de svarer en efter 10 år, medarbejderne har ik styr på reglerne siden de giver mig 10 forskellige råd hver især, SIDSTE gang jeg handler der. Istedet for spare de penge, så giv lidt mere og køb hos zalando, MEGET MERE professionelt.

28. juni 2020

fik aldrig mit odrenummer

Tidligere i dag var jeg igang med at bestille en masse tøj til 617,94 kr. Da jeg skal udfylde mine kortoplysninger og trykkede videre, hvor jeg herefter får pop op besked som siger at der er noget galt med kortoplysningerne og at jeg skulle prøve igen. Jeg ved, jeg har nok på mit kort til at kunne betale få tøjet, men jeg skriver det så igen og bliver igen afvist. Synes det, er meget mærkeligt og tjekker på min konto for en sikkerheds skyld. På min konto står der så at der er blevet trukket 600 kr to gange. Det forstår jeg slet ikke, hvordan kan lade sig gøre. For det første ved jeg, at jeg ikke har råd til at købe det her tøj TO GANGE. for det andet får man altid en besked eller mail, hvor der står ens ordrenummer og at de gør pakken klar til forsendelse. Den besked har jeg aldrig fået og det er nogle timer siden nu... Forstår ikke, hvordan det her kan lade sig gøre og vil bare gerne have mine penge tilbage!!!!!

10. juni 2020

Kan ikke betale sig

Kan ikke betale sig at bestille fra siden, for hvis man skal returnere tøjet, kommer det til at koste dig mere at sende retur end hvad selve produktet har kostet. Skulle betale 380kr for at returnere en jakke til 270kr der lugtede helt vildt.
Du kan hellere aldrig regne med størrelserne, selvom du følger deres sizing guide. Havde målt mig selv og stadig var tøjet for stort.

1. juni 2020

Forfærdelig returnering

Missguided har så meget fint tøj, men det nytter intet, når man ikke kan returnere sine ting igen!! Kan se, at mange andre har oplevet det samme, og har stået med det samme problem, som jeg gør nu. FORFÆRDELIG dårlig service. Handler der ikke igen.

22. maj 2020

Så jeg købte en del på missguided

Så jeg købte en del på missguided. Efter det kom hjem, valgte jeg at returnere noget af det. Smed retur label på som de sender med og prøver at poste det. Umuligt, det label virker slet ik her. Det er fransk og på deres hjemmeside står der at det koster 4 euro at retunere som de vil trække fra ens tilbagebetaling af vare. Det er en kæmpe løgn. Jeg har købt en del, så prisen for at returner er 360 kr. I posthuset. Det er ik i orden, og detumuliggøre processen. Jeg har også kontaktet dem, men de svare ikke. Sidste gang jeg handler her nogensinde, føj et scam. Jeg kan se mange andre som brokker sig over dette, så hvorfor får man ikke styr på det?

29. april 2020

Retur labels virker ikke i DK

Ok kundeservice - de er hurtige til at svare - men slet ikke hjælpsomme når det kommer til returnering. Som det fremgår af flere anmeldelser, fungerer deres returnering ikke i Danmark. De giver en credit note til dig som et plaster på såret, når du skal returnere en vare (og i den forbindelse er nødsaget til at betale en større sum penge for det, da du ikke kan benytte deres retur label i Danmark, men skal sende varen selv) - rimelig ligegyldigt, når man kun har købt varer for ca. 300 kr. De oplyser, at de vil videregive feedback’en til den rette afdeling, men tror ikke, at de nogensinde får ændret deres labels, så danske kunder kan returnere varer uden problemer. Glad for at jeg ikke købte for et større beløb. Vil anbefale jer at købe andetsteds, såfremt I er usikre på, om I kan passe den pågældende vare.

16. marts 2020