Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Se mere
Hvis i bare skal ind og købe et billigt ur, eller noget andet krims krams, kan man vel godt gå i butikken og handle. Skal i derimod have lavet reparations arbejde på ringe eller andet, HOLD jer... Se mere
Købte et sæt marguerit ørestikker til min kæreste til gave. Da de var 5 måneder gamle begyndte det sorte gummi/maling på bladene at falde af. Min Guldsmed ville ikke dække noget da de mente at øres... Se mere
Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Se mere
Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.
Nærumvænge Torv 21, 2850, Nærum, Danmark
- salg@minguldsmed.dk
- www.minguldsmed.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
hurtig og effektiv levering. fuld tilfredshed.
Min vare blev overraskende hurtigt leveret, og alt har fungeret til min fulde tilfredshed.
Hurtig og effektiv levering
Hurtig levering også til firmaadresse.
god og dejlig service.
jeg fik en god og dejlig sevice hos guldsmed,og hurtigt levering og portofri fragt,kan det være bedre,det er ikke sidste gang jeg køber hos guldsmed.
ikke noget at klage over.
Rigtig god service og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Den bestilte vare var desværre udgået, men jeg fik tilbuddet om at købe en tilsvarende til samme pris - rigtig god service!
Perfekt!
Billigere end i alm butik og dag til dag levering! SUPER!
Helt perfekt!
Super godt sted a købe smykker. Billigere end i forretningerne og hurtig levering! Har handlet her flere gange og kan varmt anbefales!
Super
Alt er som det skal være. God service og dejligt med en interesse for forsendelsesforløbet er gået godt, og om produkterne er som de skal være.
Super handel !
Det var det billigste sted jeg kunne finde min vare og der var hurtig levering! Så bestemt ingen klager herfra ! Og varen var super flot som forventet ! Så alt i alt en super handel!
SKØNT!
Bestilte et smykke torsdag aften og havde det i hånden lørdag formiddag - bedre kan det ikke være!
Alt var også som det skulle være med smykket, så det er bare så fint. Tak for det!
Alt ok .
Ikke noget at klage over, dejlig hurtig levering.
Og så gør det jo ikke noget at det er billigere, for samme varer .
Overraskende hurtigt dag til dag - Det gør jeg igen !
Det er jo helt vildt positivt at der ikke beregnes forsendelse.
Prisen på smykket ligger under butiksprisen i Sønderborg.
Let at bestille + betale og super ordre feedback pr. mail.
Det bestilte smykke var en gave og den mdleverede indpakning var flot og stilfuld (gratis). Det er bare iorden.
Det er jo helt tosset hvis man ikke køber her igen !
Tak for god service og fair pris:-)
Mvh.
Michael Sandager
Der er bare et sted man vil handle igen, utrolig god service og hurtig levering + en rigtig flot indpakning.
Service ud over det sædvanlige
Min Guldsmed er absolut værd at anbefale. Servicen er helt i top - og portofri levering. Jeg fik byttet et armbånd, der ikke var nyt, men ubrugt. Det kunne bestemt ikke lade sig gøre andre steder. Og de varer jeg har bestilt, er altid kommet meget hurtigt. Hvis du skriver et spørgsmål på Min Guldsmeds side, får du hurtigt et svar. De er meget hjælpsomme. Mht. priserne kan jeg kun sige, at de sagtens kan konkurrere med andre.
Alt i alt - kun SUPER anmeldelser fra min side. Min Guldsmed kan varmt anbefales og de får 5 stjerner med pil opad :-)
Hurtigt og problemfri handel
Vi fik varen hurtigt, problemfrit og fragtfri... en fornøjelse
Meget flot vare og indpakning
Flot vare (Story Charm) og fin indpakning m/lille treat, men kunne nu godt komme hurtigere frem og gerne som ikke-forsikret brev til kr. 0 i stedet for
Stort udvalg med gode priser.
Jeg kan kun anbefale køb hos Minguldsmed.dk - gode priser og et stortudvalg. Leveringen var 4 dage i december, hvilket vel er ok i en travl tid, men jeg håber at ordre fremover kan leveres inden for maks 2 dage. Fremover vil jeg også bestille mine smykker hos jer :) Godt nytår
Lidt lang leveringstid
Men varerne nåede dog frem, inden de skulle gives som gave.
Gode priser og ekstremt hurtig levering.
Super service. Bestilte en dag og havde varen dagen efter.