Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv. Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur. Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere... Se mere
Hvis i bare skal ind og købe et billigt ur, eller noget andet krims krams, kan man vel godt gå i butikken og handle. Skal i derimod have lavet reparations arbejde på ringe eller andet, HOLD jer... Se mere
Købte et sæt marguerit ørestikker til min kæreste til gave. Da de var 5 måneder gamle begyndte det sorte gummi/maling på bladene at falde af. Min Guldsmed ville ikke dække noget da de mente at øres... Se mere
Vi har haft en utrolig god og positiv oplevelse hos Min guldsmed, da vi ledte efter vielsesringe. Udover et kæmpe udvalg, er de virkelig søde og venlige, og har en stor viden indenfor sten og per... Se mere
Min Guldsmed leverer guldsmykker og sølvsmykker, vielsesringe, dåbsartikler dameure og herreure af højeste kvalitet. Min Guldsmed er autoriseret guldsmed og har eget værksted med håndværks guldsmede.
Nærumvænge Torv 21, 2850, Nærum, Danmark
- salg@minguldsmed.dk
- www.minguldsmed.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på…
Overholder ikke aftaler Min Guldsmed på Nærum Vænge Torv.
Vi havde fået en mundligt pris på udskiftning af et batteri i et ur.
Ved afhentning dagen efter forlangte de pludselig 70 kr. mere end aftalt. En prisstigning på næsten 40 procent, på en i forvejen høj pris.
Det eneste der var aftalt var en batteriudskiftning, hverken mere eller mindre.
Sidste vi gang vi handler der, ærgerligt når man gerne vil støtte de lokale butikker.
Bedste guldsmed
Jeg har brugt min guldsmed i mange år. Jeg har kun ros til jer begge for god kompetent vejledning og udførelse af arbejdet. Jeg har lige hentet to ringe som skulle laves større. Flot, flot arbejde.
De bedste hilsner og anbefalinger fra Anne
Sød og forstående
Sød og forstående, lyttende, hjælpsom, ærlig i rådgivning.
Jeg var sendt op af Støvring da de havde ringen i min str til at prøve. Jeg endte dog ikke med at købe da den var lidt for fin stor som hverdags ring.Men stadig vild med ringen og service var virkelig god!
Overvejer stadig komme tilbage og købe den til festlige lejligheder☺️

Besvarelse fra Min Guldsmed
Ny rem til mit armbåndsur
De skaffede en ny rem til mit armbåndsur, og prisen var overraskende billig.

Besvarelse fra Min Guldsmed
Lad være med at handle her
Lad være med at handle her. De sendte mig et forkert produkt, og da jeg så henvender mig for at gøre opmærksom på det, får jeg at vide, at de ikke ser det som en fejl. Jeg fortæller, at de umiddelbart var de eneste, der havde varen, jeg ønskede på lager, og jeg får så at vide, at de nok bare ikke havde opdateret hjemmesiden, og den var udgået for flere år siden.
Jeg spørger efter at få betalt min fragt, da jeg ikke vil betale for den fejl, de har lavet. Så får jeg at vide, at jeg går i for små sko, når hun ikke synes, der var sket en fejl.
Lad være med at handle her. Kundeservice er en by i Rusland. Jeg skal nu sende min vare tilbage, og så må vi se, hvor mange penge jeg får retur af mine 559 kr.
Magen til ubehøvlet medarbejder. Det var min sidste ordre her.
Fantastik forretning som ALTID leverer…
Fantastik forretning som ALTID leverer et fair og korrekt svar og produkter. De tager sig altid tid til at svare og behandle en godt, også selv om man ikke handler hver gang. Professionel og kompetent rådgivning. 5 store stjerner herfra, hvor de igen i dag har ydet service i topklasse. En butik hvor man kan stole på, at man får det man betaler for, hvilket jeg desværre ikke har oplevet hos auktionshusene, så jeg må slå et stort slag for guldsmedene og i særdeleshed denne butik i Nærum.
Jeg har købt et armbånd i 14k guld på…
Jeg har købt et armbånd i 14k guld på 18.5 cm. Det er desværre lidt stort til min kærestes håndled så vi er inde og spøger om det kan kortes lidt af. Det kan det sagtens det kan de klare til dagen efter. Vi spøg i butikken hvad dette vil koste - ingenting da det er købt hos der. Vi skal afhente dagen efter og jeg er med og spørg til stumpen som er blevet klippet af altså 2.5 cm 14 k guld i 0,75. Bi for advide at det beholder i som betaling? Hvad for noget i står og siger det er gratis også beholder i guldet. Jeg er færdig med at handle i jeres forretning efter den oplevelse. Vil faktisk kalde det tyveri. Ærgerligt da jeg godt kan li at handle lokalt.

fantastisk forretning
Jeg har anmeldt Min Guldsmed Nærum flere gange. Jeg ville ønske jeg kunne give dem 10 stjerner. Der er flink, serviceminded of top professionelle. Jeg samler på mekaniske ure som en gang imellem skal services, renses ogstilles Min Guldsmeds urmager er formidabel og oven i købet til en rimelig pris. Jeg hentede et ur der havde været til fuld service. Det ser ud som nyt. Er meget glaf for at komme i forretningen o år gerne ind bare for en lille sludder.
Fejl på fejl - og surhed over, at jeg gerne vil, at den vare, jeg har bestilt - også er den, jeg modtager
Nå, ok, kan se, det nok var en fejl, at jeg ikke lige googlede anmeldelser, inden jeg lagde et køb her. For problematikken er nok, at jeg har bestilt en vare, de slet ikke har på lager... Ser også nogle af de svar, Min Guldsmed kommer med på kundernes anmeldelser, som har samme nedladende tone, som det jeg oplevede i telefonen med hhv en mand og en kvinde i butikken i Nærum... og græmmes...
Men altså:
Bestiller læderrem til ur... Modtager læderrem, men en forkert. Ringer pænt for at få fejlen rettet og får utrolig nedladende svar fra mand, der tager telefonen. Jeg glider af. Han siger derefter, at han simpelthen ikke ved, om han kan gøre noget ved problematikken. Men at han vil tale med Grete om det...
Et par dage efter, vi har talt, modtager jeg en besked fra Grete: De vil sende en ny rem, og at de beklager fejlen. Og at jeg faktisk må beholde dem begge to. (Fint og ok service på denne del). Den nye rem modtog jeg i dag. Men det er stadig ikke den rem, jeg har bestilt... Og denne gang er den endda ikke i læder.
Jeg genlæser min bestilling/ordre, da jeg tænker, at jeg måske selv har taget fejl, men nej - det ER stadig ikke det, jeg har bestilt.
Jeg ringer, igen pænt - for at forklare, hvad jeg har modtaget. Grete tager telefonen, sukker dybt, og jeg får svaret: At de simpelthen ikke gider bruge mere tid på den rem. (De kunne bare sige, hvis de ikke havde den på lager, men... istedet bliver det til, at det er mig, der er besværlig.)
- fik at vide, jeg kunne sende begge remme retur for egen regning, så skulle de nok kreditere, men altså... det koster 70 kroner i porto og remmen koster ca. 200.
Tror simpelthen bare, jeg lader det fare. Og tager udgiften selv. Men er der nogen, der mangler en sort urrem i 14mm. Har to, jeg ikke kan bruge. Ene i læder, den anden ikke i læder.
Kan ikke anbefale nogen form for køb her... Hvis man har ønsker og forventninger til den vare, man bestiller eller håber på, at få en venlig person i røret, når man ringer op.

“Min Guldsmed”
“Min Guldsmed” - det bliver det aldrig!
Ualmindelig flabet og dårlig kundeservice.

Fantastisk service
Min mand og jeg har været hos minguldsmed 2 gange for at kigge på vielsesringe og hver gang fået en fantastisk godt service og gode råd. Vi fik bestilt 2 super flotte ringe til en virkelig god pris og ejerne var så søde og rare og klar på en sludder selvom det var ved at være lukketid. Vi følte os rigtig godt behandlet 😁👍🏻

Besvarelse fra Min Guldsmed
Sten faldet ud af ring - dårlig kundeservice
Nærum guldsmed har lavet min forlovelsesring større, hvilket vi var meget glad for kunne lade sig gøre, da det er et arvestykke. Her 2 mdr senere er stenen faldet af, og jeg bliver mødt med at “det har noget med dig at gøre”, at den er faldet af. Jeg har brugt ringen ganske normalt, hvilket er forventelig med en ring.
Meget ærgerligt forløb.
Har tidligere købt diamantøreringe og stikkere til min datter, men er færdig med at handle der med den meget flabede/manglende kundeservice.

Besvarelse fra Min Guldsmed
Købte guldarmbånd og det gik i i…
Købte guldarmbånd og det gik i i stykker første gang min kæreste tog det på uden hun gjorde noget aktiv for at ødelægge det. indleverede det og var af den overbevisning at det var på garantien.
Fik efter 1,5 mdr en besked at det var færdigt og en regning på 500 kr. god service øhhh nej. Så har jeg prøvet at handle der første og sidste gang

Besvarelse fra Min Guldsmed
Min kæreste og jeg skal forloves
Min kæreste og jeg skal forloves. Vi har set på mange forlovelses ringe, men ingen var rigtig faldet i vores smag.
Vi så på nettet at MIN GULDSMED i Nærum, havde nogle rigtig flotte ringe. Så vi tog fra Roskilde og til Nærum for at se på dem.
Vi blev budt velkommen, og vi følte os straks rigtig godt behandlet 😃.
Ejeren fortalte og viste os forskellige ringe, og fortalte om både 8 og 14 karat guld.
Vi fik prøvet de ringe vi havde set, og da den ring til mig ikke var i størrelsen, lavede han straks en “midlertidig” ring, som blev tilpasset min finger.
Han tog mål og til sidst fandt vi frem til min ringmål.
Han skulle lige ringe for at få oplyst pris, og i ventetiden blev vi budt på kaffe ☕️
En virkelig flot gestus 👍😃👏
Vi fik efter en times tid, bestilt og betalt for ringene, og vi gik derfra rigtig glade og tilfredse 😍
Vi kan kun give MIN GULDSMED i Nærum vores allervarmeste anbefalinger, og kunne vi give 10 stjerner til jer, så gjorde vi det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedre SERVICE har vi ikke fået før.
FREMRAGENDE
De bedste hilsner
Lotte og John

God og sød service
Vi skulle have vielsesringe da vi skulle giftes på rådhuset 2 uger efter. Det hele skulle gå lidt hurtigt så vi bliver vist de ringe der ville kunne være klar inden for tidsrammen. Da vi hellere ville have et andet sæt ringe blev min mand og jeg enige on at vi så vare måtte få ringene efter.
Trods ferie fik vi ringene en uge efter, midt i deres ferie. Da vi skulle have et specielt tegn indgraveret kom vi ned med ringene efter brylluppet og fik dem indgraveret. De er blevet super smukke.
Rigtig sød og god service, vi kommer klart til at købe herfra en anden gang!
Altid god kundeservice og hurtig…
Altid god kundeservice og hurtig ekspedition. Vil til enhver tid bruge og anbefale Min Guldsmed. Både til reparationer, køb og gode priser.
Hilsen Bettina
Alt var fint
God betjening og stor tilfredshed hos modtageren af armbåndet
Meget uprofessionelle!!!!!!!
Meget uprofessionelle!!!!!!!
Er rystet over den behandling vi har fået. Købte meget dyre vielsesringe, skulle have ændret datoen (ikke butikkens skyld) da vi skulle hente havde de glemt det. Ventede og da vi fik dem var det som om det var er barn der havde graveret. Vi ville få det ændret når vi skulle hente det armbånd som vi havde bestilt. Et armbånd som var lidt en kopi af et forgyldt armbånd. Det ville koste kr. 5000,- ville være klar om 4 uger. Nu er der gået over 8 uger og de skriver og spørger om vi kan sende billeder, da de er i tvivl om hvordan det hænger sammen. Armbåndet som de har fået billeder af har jeg ikke mere. Tillader os at ytre os om, at det ikke er ok, hvorpå vi får at vide at vi bare kan få de penge tilbage vi har forudbetalt. De har fået mange ordre ind efterfølgende og er derfor forsinket. Totalt uprofessionelt og meget umoden opførsel!! Kan bestemt ikke anbefale dem til noget som helst. Brug dem aldrig hvis det er til en bestemt dato!!!

Besvarelse fra Min Guldsmed
En fantastisk service og virkeligt…
En fantastisk service og virkeligt konkurrencedygtige
priser.

Fin Levering trods Corona tider