Miinto Danmark Anmeldelser

15.153

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 361 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med kundeservice, som ofte var svær at komme i kontakt med og ikke hjalp effektivt med henvendelser. Der var også udbredt utilfredshed med returpolitikken og -processen, herunder korte returfrister, omkostninger ved returnering, og forsinkede eller manglende tilbagebetalinger. Flere modtog forkerte, beskadigede varer eller varer, hvis ægthed blev betvivlet, og nogle ordrer blev annulleret eller leveret ufuldstændigt. Leveringstiderne var ofte længere end forventet, med manglende sporingsinformation og i nogle tilfælde udeblev varerne helt. However, some customers also noted positive aspects, experiencing fast and problem-free delivery, selv fra internationale lokationer. Nogle anmeldere var tilfredse med produktkvaliteten, fandt varer autentiske og værdsatte gode tilbud. Derudover fandt en lille gruppe mennesker kundesupporten lydhør og hjælpsom, hvilket løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange rapporterer om defekte varer, såsom sandaler der... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen tvetydig, da mange rapporterer om annullerede ordrer, selv efter at have... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede hurtig og problemfri... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer udbredt utilfredshed med kundeservice, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med returpolitikken, hvor mange finder processen besværlig og dyr,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere

Miinto’s fragt og returneringsgebyr er alt alt for højt. Det koster 185kr i levering og det samme for returnering. Leveringen tager lang tid og det samme med returnering. Kan ikke anbefale andre at ha... Se mere

Jeg har ventet 13 dage på pakken. Gik ikke besked om det var en lang distance pakken og beløbet blev trukket på min konto med det samme

Jeg bestilte en jacquemus hoodie ( gros grain i sort) jeg går meget op i designer så jeg havde mine forventninger, da den så kommer er den fin og meget pæn, den er tyk osv. Det er indtil jeg søger num... Se mere

1. nr. 14 af de 14 bedste virksomheder i Online markedsplads
  2. nr. 107 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 56 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 68 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik
  6. nr. 136 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(15.153)

Dårlig kundeservice og stadig uafklaret sag

Jeg bestilte en pakke hos Miinto den 18. november og har stadig ikke modtaget den.
Miinto gav mig forkert trackingnummer og forkert fragtfirma, så jeg kunne ikke følge pakken. Kundeservice lovede at undersøge sagen, men efter en uge havde jeg stadig ikke fået noget konkret svar. Jeg måtte selv finde ud af, at pakken var leveret til et andet pakkeselskab, som jeg aldrig har fået besked fra.
Trods dette påstod Miinto efterfølgende, at pakken var leveret hos mig og bad mig bekræfte det. Jeg svarede med det samme den 11. december, at den ikke var modtaget — og har intet hørt siden, på trods af gentagne henvendelser.
Alligevel beder de mig nu om at give feedback på deres kundeservice, mens sagen stadig er uafklaret, og jeg ikke ved, hvor min pakke er. Meget skuffende og uprofessionelt.

22. december 2025

Kære Sofia,

Tak for din feedback!

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og beklager dybt den ulejlighed og frustration, som denne situation har medført. Dette er bestemt ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere!

Efter nøje gennemgang af din ordre kan vi bekræfte, at pakken blev returneret til afsenderen på grund af en fejl i leveringen. Som følge heraf har vi i dag behandlet en fuld refusion for din ordre, hvilket er blevet bekræftet til dig via e-mail.

Vi beklager virkelig den forvirring, som sporingsoplysningerne og den manglende rettidige kommunikation har forårsaget, mens sagen blev undersøgt. Vi forstår, hvor ubelejligt og skuffende dette må have været, og vi beklager, at løsningen tog længere tid, end den burde have gjort.

Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at forbedre vores processer for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Hav en dejlig dag!

Emilia, Miinto

ALDRIG køb fra Miinto og her er…

ALDRIG køb fra Miinto og her er hvorfor:

1) Køber julegave d 8 december.
2) Venter 1 uge uden svar og tænker jeg lige må kontakte dem.
3) Får svar 1 uge efter, som i princippet sagde ingenting brugbart.
4) Følger efterfølgende op 2 gange, uden at få nogen hjælp og nu står jeg d. 22 dec og skriver dette og får ikke gaven i tide til juleaften.

Så er det jo op til dig selv om du vil risikere en lignende oplevelse selv.

22. december 2025

Hej Walther,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse — jeg forstår godt, hvor frustrerende det må være at vente på en gave, der ikke ankommer i tide til jul.

Jeg ville gerne fortælle dig, at min kollega har kontaktet dig personligt via e-mail med en forklaring og en lille gestus for forhåbentlig at rette op på situationen. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og er forpligtet til at forbedre vores service.

— Ronni, Miinto Customer Success Team

Jeg bestilte en vare hos Miinto til…

Jeg bestilte en vare hos Miinto til næsten 2.000 kr., men har aldrig modtaget den. Kundeservice lovede mig, at de ville vende tilbage den 16. december, men det skete aldrig.
Jeg har efterfølgende skrevet flere gange for at få en opdatering, men nu svarer de mig slet ikke længere. Det er ekstremt frustrerende at stå uden både varen og mine penge.
Jeg forventer og håber stadig på, at mine penge bliver refunderet hurtigst muligt. Denne oplevelse har desværre været meget skuffende.

13. december 2025

Kære Ulla,

Tak for din feedback!

Vi er meget kede af at høre, at du stadig ikke har modtaget din pakke, og vi beklager dybt den frustration, dette har medført. Vi forstår, hvor skuffende det er ikke at have modtaget varen eller have klarhed over status på din ordre. Dette er bestemt ikke det serviceniveau, vi stræber efter at levere!

Vi kan se, at vi har været i kontakt med dig angående denne sag, og jeg har personligt kontaktet dig for et øjeblik siden for at give dig en opdatering. Der er nu indgivet en formel klage til transportøren for at undersøge, hvad der kan være sket med din pakke, da vi ønsker at sikre, at dette problem løses så hurtigt som muligt.

Vi forstår din bekymring og forpligter os til at holde dig opdateret om forløbet af denne undersøgelse. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi undskylder igen for den ulejlighed, denne situation har medført.

Tak for din forståelse, og jeg ønsker dig en god dag!

Emilia, Miinto

Indhold i pakken er stjålet eller…

Indhold i pakken er stjålet eller blevet væk under transport, miinto vil ikke dække varen, fordi jeg har givet lov til at varen bliver leveret med forhånds underskrift, selv chaufføren fra UPS har afleveret en tom og ødelagt pakke. Handler aldrig der igen!

4. december 2025

Har ikke modtaget min bestilling 🤨🤨

20. december 2025

Godmorgen,

Tak for at have givet os de ønskede oplysninger om din ordre og for at have taget dig tid til at give os din feedback.

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse og at du ikke er blevet informeret om status på din ordre – det er ikke den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder.

Vi har forsøgt at finde din forsendelse hos den butik, der er ansvarlig for leveringen, men det lykkedes desværre ikke. Jeg kan se, at vi har været i kontakt med dig, og at du allerede har modtaget en fuld refusion den 23. december.

Jeg håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Tak for din forståelse, og hav en god dag!

Bestilte et par støvler den 28/11-25

Bestilte et par støvler den 28/11-25. Ordrebekræftigelse kom Pengene hævet 2/12 og så er der ikke sket mere…. Har skrevet til dem 2 gange. Men har intet svar fået. Nu venter jeg bare på den 3/1-26. Så jeg kan ingive indsigelse i banken og få mine små 1600 kr igen. Yderligere har jeg sendt et par retur, som de har modtaget i sidste uge ifølge ups. Men har heller ikke hørt noget ang penge retur. Hold jer fra det snyde firma.

28. november 2025

Hej Vivi,

Jeg er meget ked af at høre om den frustration, denne situation har forårsaget, og jeg forstår fuldt ud dine bekymringer.

Jeg er dog glad for at se, at du har modtaget den nødvendige hjælp fra vores kundesupport vedrørende dine returneringer. De hjælper aktivt med at sikre, at alt bliver løst, og at din refusion behandles hurtigst muligt.

Tak for din tålmodighed, og vi sætter stor pris på, at du gjorde os opmærksomme på dette.

Ronni, Miinto Customer Success Team

Alt man bestiller bliver annulleret ca

Alt man bestiller bliver annulleret ca. 5-7 dage efter.

Hej Brian,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Jeg vil meget gerne vide mere om, hvad der skete, så vi kan håndtere problemet ordentligt og hjælpe dig. Hvis du kunne dele lidt flere detaljer om dine ordrer, ville det være meget værdsat.

— Ronni, Miinto Customer Success Team

Købte nogle bukser,e47 armani som blev…

Købte nogle bukser,e47 armani som blev leveret i den forkerte størrelse og de stinker fælt af parfume..Ydermere er de slet ikke de penge værd som de koster..Så aldrig mer Minto fra min side.

Hej Kenn,

Mange tak for at dele din feedback med os.

Vi er meget kede af at høre, at du har haft problemer med din ordre. Vi tager sådanne problemer meget alvorligt!

Da du ikke har angivet nogen ordreoplysninger, kan jeg desværre ikke undersøge din sag yderligere. Jeg anbefaler dog kraftigt, at du kontakter vores kundeservice for mere information og assistance i denne sag. Vi hjælper dig gerne med at løse problemet, hvis du kontakter os på info@miinto.dk

Endnu en gang vil jeg gerne undskylde for denne situation, og vi takker dig for din forståelse, mens vi fortsætter med at forbedre vores processer.

Venlig hilsen,
Joanna, Miinto

Scammed

Har været inde og lave en anmeldelse men er nød til at lave en ny da jeg skrev i den første at jeg har fået alle mine penge tilbage.
Miinto endte så med at gå ind på min privat konto og trække alle pengene plus 150kr ekstra. da jeg opdager det kontakter jeg dem inde på deres hjemmeside hvor en af deres medarbejdere bekræfter mig i at der faktisk er blevet trukket og det er for deres hjemmeside. hun sagde så hun ville sende min sag vidre så jeg ville få alle pengene tilbage inde for 3-5 hverdage nu er der gået 18 dage siden og de svare mig ikke længere. Ikke køb fra Miinto!!! så hellere brug lidt eksta penge inde på en anden hjemmeside som tager deres kunder seriøst!!!

Svare aldrig en på mail

Svare aldrig en på mail, og deres tøj kan være fake. Ik køb, og generelt super dårlig oplevelse.

Hej Konrad,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Jeg kan se, at vores kundesupport svarede på dine e-mails og tilbød hjælp den 19. december 2025, men vi har ikke modtaget et svar fra dig. Hvis du ikke så den besked, har jeg kontaktet dig igen i samme tråd for at hjælpe dig yderligere.

Samtidig vil jeg forsikre dig om, at vi kun samarbejder med omhyggeligt udvalgte butikker for at garantere ægtheden af ​​de produkter, vi tilbyder.

Vi håber at kunne hjælpe med at løse dette for dig.

Ronni, Miinto Customer Success Team

Jeg har bestilt en taske på Miinto’s…

Jeg har bestilt en taske på Miinto’s hjemmeside.
Det har sendt den forkerte taske derfor kontakter jeg Miinto.
De nægter at sende den rigtige taske fordi den kommer fra en partnerbutik?
Så den vare jeg har bestilt kan jeg ikke få.

Jeg har fået tilbud om en kompensation på 5%! Hvis jeg vil beholde den forkerte taske
5%!!!

Aldrig handel hos Miinto. De retter IKKE op på deres fejl.
Det er menneskeligt at lave fejl. Men ikke at vil rette op på fejlen. Det er godt nok umenneskeligt og utroligt dårlig kundeservice.

Og dette kommer fra en som selv sidder i kundeservice i en dansk virksomhed

Kære Victoria,

Vi beklager ulejligheden med din ordre. For at sikre, at din returnering var gratis, har vi refunderet returgebyret, og du modtog fuld refusion, når varen blev returneret, samt refusion af returgebyret inden for 5 hverdage.

Vi har også givet dig en rabatkode på 25%, gyldig i en måned, så du kan finde noget andet på vores hjemmeside, som kunne interessere dig.

Desværre tilbyder vi ikke ombytning, da vores partnerbutikker har forskellig lagerbeholdning og priser. I dette tilfælde var den originale vare ikke tilgængelig andre steder, og alternativet havde en anden pris, så en erstatning var ikke mulig.

Vi har også tilbudt muligheden for at beholde varen med yderligere 5% rabat, hvilket kombineret med din tidligere 25%-kode ville have givet i alt 30% rabat – vores maksimale tilbud.

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og vi sætter pris på din forståelse.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Værste shopping oplevelse!

Værste shopping oplevelse!! Havde købt julegaver derinde, får besked om at de er accepteret, pakket og sendt afsted med GLS. Dog rykker de sig aldrig på GLS tracking. Jeg kontakter dem efter en uge, hvor jeg får at vide at de har annuleret ordren. Jeg spørger om en grund til dette, det vil de ikke give mig. Kundeservicen er helt i bund og umulige at snakke med. Virkelig dårlig oplevelse

12. december 2025

Hej Laerke,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse – især når det drejede sig om julegaver. Det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Jeg har kontaktet dig personligt via e-mail, så jeg kan undersøge, hvad der er sket, og hjælpe dig direkte. Jeg håber, vi kan rette op på dette for dig så hurtigt som muligt.

Ronni – Miinto Customer Success Team

Ekstrem dårlig og skuffende kundeservice

Ekstrem dårlig og skuffende kundeservice. Jeg købte en meget dyr frakke gennem Miinto, som jeg besluttede at returnere, fordi frakken var for stor. Partnerbutikken i Italien nægtede dog at acceptere returneringen og påstod, at de lyse fibre fra den uldsweater, jeg havde på, da jeg prøvede frakken, havde “beskadiget” den. Som følge heraf blev returneringen afvist, og jeg modtog ikke nogen refundering.

Jeg fandt senere ud af, at flere andre kunder ligeledes har oplevet lignende problemer med Miinto, hvor partnerbutikken ‘opfinder’ problemer med returneringsvaren for at afvise den. Dette er dybt bekymrende.
Min kommunikation med Miinto var lige så skuffende — deres svar var begrænsede og ubehjælpsomme og gentog blot butikkens beslutning uden at tilbyde reel støtte eller en løsning.

Alt i alt har dette været en ekstremt frustrerende og nedslående oplevelse.

Jeg kan på ingen måder anbefale at købe hos Miinto.

28. november 2025

Jeg var meget bekymret pga af de…

Jeg var meget bekymret pga af de dårlige anmeldelser, men det var klart det billigste sted jeg kunne finde denne Marc Jacobs taske. Bestilte torsdag og den blev leveret mandag (afsendt fra Frankrig). Jeg kan ikke udtale mig om kundeservice og returnerings process, men jeg er meget tilfreds med min vare, pris og levering.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice: har købt et par dyre støvler, der efter én vintersæson gik i stykker. Nu er det over en måned siden, jeg klagede over det, og jeg har stadig ikke fået en afklaring. Og Miinto vender ikke tilbage på mine henvendelser. Det er så dårlig service.

7. december 2025

Kære Gry,

Tak for at dele din feedback.

Jeg er virkelig ked af at høre, at du har oplevet problemer med varen.

Da du ikke har givet os de ordreoplysninger, vi har anmodet om, er jeg ikke i stand til at undersøge din sag nærmere. Jeg opfordrer dig dog kraftigt til at kontakte vores kundeserviceteam for yderligere afklaring og hjælp i forbindelse med denne situation. De vil med glæde hjælpe dig med at løse problemet på passende vis.

Endnu en gang er jeg virkelig ked af denne situation, og vi takker for din forståelse, mens vi fortsat arbejder på at forbedre vores processer.

Eliza, Miinto

Svaretider er umulige

Svaretider er umulige, har bestilt x 2 sko til 1500 og skulle returnere x 2 - 2. Gang pga deres fejltagelser. Og pengene for den 1. bestilling er stadig ikke refunderet! Butikken har fået sine sko den 24. November. Jeg kommer aldrig tilbage.

6. december 2025

Kære Kristina,

Vi er dybt kede af den frustration og de gener, du har oplevet. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende denne situation har været, især i betragtning af værdien af dine ordrer og de problemer, der har været med returneringen.

Så vidt vi forstår, blev din første ordre leveret korrekt, men du ønskede at ændre størrelsen. Den anden ordre blev desværre leveret forkert. Vi undskylder oprigtigt for forvirringen, da vi oprindeligt troede, at leveringen var korrekt. For at kompensere for dette modtog du en rabatkode og fuld refusion for returgebyret, så den anden ordre er nu fuldt refunderet.

Vi beklager også meget de lange svartider. Din sag faldt sammen med Black Week og den travle juletid, hvilket desværre medførte forsinkelser i vores e-mail-respons. I fremtiden vil det være hurtigere at kontakte os direkte via chat, hvor vi kan hjælpe dig langt hurtigere.

Hvis du mener, at der stadig er et problem med din første ordre, bedes du kontakte vores kundeservice med det samme, så vi kan løse det for dig. Vi ønsker oprigtigt at sikre, at alle dine bekymringer bliver håndteret, og at du får den support, du har brug for.

Endnu en gang undskylder vi dybt for ulejligheden og værdsætter virkelig din tålmodighed.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Advarsel - køb aldrig hos dem

Advarsel - Køb aldrig noget hos Miinto.
Vi købte et par støvler til min datter, hun åbnede kassen og besluttede ikke at ville have dem, derefter returnerede vi dem og de nægtede at tage imod dem grundet at de siger de er ødelagt. De har været så søde at tage et par billeder Super tæt på støvlen hvor der ligger et sort hår i støvlen ( og pudsigt har vi ikke sort hår i familien).
Aldrig har jeg prøvet nogen der snyder så meget for et salg... Utilgiveligt

2. december 2025