Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig
Prags Boulevard 49, st. indgang 9, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg er i chok over, jeg fortsat intet har hørt i forhold til min returnering som i har modtaget d. 23 december ordre nummer Ordre:
8637e025-ae91-48de-002d-000000286609
Jeg tænkte jeg skulle have tålmodighed og bare afvente, da det er jul og i helt sikkert har travlt.
Jeg vil gerne kontaktes vedr. min returnering tak

Besvarelse fra Miinto Danmark
Virkelig dårlig service.. umuligt at komme i kontakt med, og utrolig dårlig service i form af hjælp og returnering. Anbefaler ikke brug af denne hjemmeside.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Købte en north face taske, som kun kunne fås på miinto i den ønskede farve. Var skeptisk pga anmeldelserne, men man kan godt være heldig! Jeg fik tasken indenfor en uge og den er hverken fake eller med fejl. Farven er en smule anderledes end billedet, men jeg et meget tilfreds :-)
Mega lang leverings tid og jeg har endnu ikke modtaget min vare. Ingen svarer når jeg skriver og der er intet tlf. nummer. Det er ikke første dårlige oplevelse så jeg handler der aldrig igen! PS: pengene blev selvfølgelig trukket med det samme

Besvarelse fra Miinto Danmark
God information og hurtig levering trods helligdage.
Jeg har flere gange købt dyre varer fra Miinto og varen blev leveret rigtig hurtigt via DHL og jeg er meget tilfreds.
Mega lang leveringstid, omkring 2 uger. Det er for lang tid. Derudover kundeservice varetaget af robotter samt intet telefonnummer. Svartid på mail: 5 dage. Næste gang handler jeg et andet sted. Jeg er så træt af robotkundeservice.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg har fået et par sko af min kæreste i julegave, som han havde købt på Black Friday. De er for store og jeg ville gerne have lavet en ombytning til en anden størrelse, det er så ikke muligt...
Hvilket vil sige, at jeg skal betale 70 kr. for at sende dem retur, og ovenikøbet ligge en ny bestilling, fordi ombytning ikke er en mulighed. Det vil sige, at jeg ikke får dem til det tilbud, som han havde købt dem til.
Jeg synes godt nok det er ringe at man i det mindste ikke kan lave en ombytning, blot til en anden størrelse.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Kunne jeg give 0 havde jeg gjort det.
Jeg har trods utallige forsøg ikke været i kontakt med nogen, udover en robot og et standardsvar, der ikke svarer på mine spørgsmål. (Og det er mange!)
-Skal stadig returnere den købte julegave, til dobbelt fragtpris ift pris for levering.
-Skal stadig genbestille den vare jeg ombytter (samme vare, men til en anden str.) nu til fuld pris, (samt fragt igen) ALDRIG oplevet så dårlig service og vilkår før. Umiddelbart heller ikke handelsbetingelser der opfylder dk lovgivning. Det er så piv ringe!!!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Burde have 0 stjerner hvis det var muligt. Købte Adidas Stan Smith (Artikelnummer FX5500) hos Miinto i følge produktbeskrivelse på Miintos hjemmeside af skoen er overdelen lavet af læder, hvilket var en vigtig detalje for mig som kunde. Ved ibrugtagning opdagede jeg at oversiden ikke var som beskrevet lavet af læder og konstaterede at Skoen som jeg har modtaget bliver markedsført på Adidas hjemmeside som en ren vegan sko dvs.. uden dele af animalsk oprindelse. Så faktum er at jeg har modtaget en sko uden overdel (som lovet i beskrivelse) forarbejdet i læder men derimod med syntetisk overdel og dermed solgt under falsk varebeskrivelse på Miinto`s hjemmeside. Jeg føler mig derfor snydt af Miinto.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg fik aldrig min varer. Miinto påstod at jeg havde fået den. Da jeg klagede og bad om dokumentation , hørte jeg aldrig mere fra dem. De har totalt negligeret min klage og senere rykker . Sagen er nu videresendt til Forbrugerklagenævnet.
Jeg kan derfor kun advare på det kraftigste mod at købe gennem dette firma. Deres “kundeservice” er desuden en chatbot, så man kan ikke komme igennem og tale med en person.
Hej
Jeg købte en Parajumpers så får jeg en mail at denne vare ville komme inden for et par dage og så har jeg lige modtaget en mail hvor de skriver at produktet ikke kan komme mega dårlig service og handler aldrig ved dem igen efter mega dårlig service. Det virker næsten som om når man tilføjer en rabat kode ved dem så annullerer de den.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Varen jeg bestilte var den forkerte okay med det!!! men da jeg så endelig modtog pakken så var det en forkert vare. Da jeg så ville returnere vare ser jeg at jeg heller ikke får det fulde beløb retur køber der aldrig mere. Jeg har nu fået penge retur men som jeg har skrevet tidligere har jeg ikke fået det fulde beløb tilbage. Jeg er virkelig uforstående over den behandling da jeg ikke ser det som en fejl jeg har lavet

Virkelig elendig kundeservice.
Jeg har som mange andre købt julegave, der nu ikke kan returneres pga. de kun tager retur 14 dage.
Sindssyg dårlig service! Og kun skrive mulighed med kundeservice som er et robot svar, der bliver ved med at spørge om de kan hjælpe med en returning
Elendigt firma der ALDRIG bruges igen!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg har haft en ekstremt frustrerende og langvarig sag med Miinto, som stadig ikke er løst efter over to måneder.
• 16. oktober 2025: Jeg bestiller en C.P. Company-jakke hos Miinto
• 17. oktober 2025: Jeg modtager jakken og konstaterer straks en tydelig defekt (hul i højre ærme)
• 26. oktober 2025: Jeg indsender reklamation med billeder og dokumentation
• 27. oktober 2025: Miinto opretter returneringen i deres system, jeg sender jakken samme dag.
Ordrenummer:
#8637e025-ae91-48de-002d-00000028150a
Returnerings-ID:
00079623-0001-002d-9a57-40ed992032e2
Varen returneres herefter korrekt via Miintos eget retursetup.
• Start november 2025: Returforsendelsen forsvinder hos UPS i Tyskland
• 17. november 2025: Miinto oplyser mig om, at UPS har igangsat en undersøgelse af forsendelsen
• Slut november 2025: UPS oplyser, at en undersøgelse kan tage op til 15 arbejdsdage
• Slut december 2025: UPS har fortsat ingen afklaring, og Miinto nægter at refundere beløbet. Ansvaret placeres i praksis hos mig som kunde, og Miinto følger ikke proaktivt op med mig.
I hele denne periode har jeg gentagne gange kontaktet Miinto. Jeg har dog udelukkende modtaget standardsvar om, at sagen er “forwarded to the relevant team”, uden konkrete deadlines, aktiv opfølgning eller reel løsning. Samtidig er udmeldte tidsrammer gentagne gange blevet overskredet.
Jeg har nu haft mine penge ude at hænge i over to måneder, selvom jeg har fulgt alle instruktioner og returneret varen korrekt.
Det mest kritisable er, at ansvaret for den mistede returforsendelse i praksis placeres hos mig som kunde, selvom der er tale om en dokumenteret defekt vare, og returneringen er oprettet og håndteret via Miintos eget system.
Konklusion:
Jeg har betalt for et defekt produkt, returneret det korrekt, og står stadig uden både konklussion og penge. Sagen har taget urimeligt lang tid, og Miinto tager ikke ansvar, når returprocessen går galt.
Denne anmeldelse kan opdateres, hvis sagen løses hurtigt og professionelt. Indtil da kan jeg ikke anbefale Miinto, og fremtidige kunder bør være opmærksomme på risikoen ved returnering af defekte varer.
Opdatering:
Efter denne anmeldelse er sagen langt om længe blevet løst, og beløbet er blevet refunderet. Det har taget urimeligt lang tid og krævet gentagne henvendelser, men problemet er nu afsluttet. På trods af det meget frustrerende forløb vil jeg samtidig nævne, at Miinto fortsat har nogle af de klart mest konkurrencedygtige priser på markedet, hvilket er årsagen til, at jeg oprindeligt handlede der. Processen omkring reklamation og returnering bør dog forbedres markant, så lignende sager ikke trækker unødigt ud for fremtidige kunder.
Super dårlig oplevelse hos Miinto.
Netop modtaget en julegave, som jeg desværre ikke kunne passe. Det var et par solbriller som blev købt i dagene omkring Black Friday. Jeg forsøgte at oprette en returnering, så snart jeg modtog gaven her til jul. Desværre fik jeg blot af vide, at det ikke var muligt fordi fortrydelsesfristen på de 14 dage var overskredet. Der er så dårlig kundeservice. Når man får en julegave som er købt op til jul fra en online butik, må man som minimum forvente at man kan bytte sin gave i dagene efter jul. Simpelthen en ommer!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Fin service da der blev kontakt via chat. Også forsøgt kontakt til kundeservice via mail, men der gik en uge uden svar, så derfor kontakt via chat og det hjalp så.
Jeg har returneret en vare i slut november. Den er modtaget retur den 28. November 2025. Har ikke modtaget nogen kvittering for modtagelse af returneringen. Har skrevet til kundeservice, som den 12. December lovede at jeg ville blive kontaktet efter senest 5 dage. Har her den 23. December endnu ikke hørt noget. Det er meget utilfredsstillende. Vil klart overveje om det er et sted man bør handle.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Fantastisk service. Skulle bruge en kvittering til vores forsikring, varen var et år gammel. Miinto var utrolig hjælpsomme så alt i alt super god service 👍😊
Jeg havde bestilt en t-shirt, men ville efterfølgende gerne bestille en t-shirt mere, men havde ikke lyst til at betale dobbelt porto, så jeg skyndte mig at skrive til jer, og jeg blev hurtigt sendt videre til en medarbejder, der skrev at hun ville annullere ordren, så jeg kunne lægge en ny ordre - nu har jeg så modtaget den t-shirt/ordre, der skulle have været annulleret - dvs. 2 af den samme t-shirt. Ikke så fedt, når man regnede med at medarbejderen ville annullere ordren.