Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig
Prags Boulevard 49, st. indgang 9, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg startede en reklamation på en vare den 25/12-25. Jeg fik en mail om at sende billeder af produktet (sko) den 29/12-25, og sendte billederne samme dag. Jeg har ikke hørt noget fra dem til trods for at jeg har sendt 3 opfølgende mails!
Det er simpelthen for dårligt! Jeg står med nogle ubrugelige sko til 1800,- og ingen svar fra Miinto omkring min reklamation. Jeg håber at dette skriv kan være medvirkende til, at de vil svare mig!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg købte to tasker som julegaver i december, som jeg returnerede korrekt og forsvarligt – hver for sig og i original emballage – da de ikke faldt i smag. Nu over 7 uger senere har jeg stadig ikke fået mine penge for den ene taske (4.000 kr.)
Jeg blev kontaktet med påstand om, at jeg skulle have lavet mærker på den ene taske – hvilket helt klart ikke passer, da de blev sendt retur intakte og omhyggeligt pakket.
Trods mine henvendelser har jeg stadig ingen løsning fra Miinto. Meget skuffende service, og helt urimeligt at stå uden hverken penge eller vare i så lang tid.
Undgå problemer – jeg vil ikke anbefale køb her.

Dårligste online platform
Jeg købte tre par sko i en ordre. Det ene par virkede brugte, de to andre kunne jeg ikke passe. Jeg sendte derfor alle tre sko retur..da de er sendt fra tre forskellige lager enheder, er jeg derfor blev trukket 70kr per sko, dvs 210kr i alt for returnering af samme ordre.
Så bare et godt råd, køb jeres sko og tøj fra et sted hvor tingene ikke er brugt, og ikke koster en formue at returnere.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Super dårlig kundeservice. Ingen telefon, og meget meget lange svartider - hvis man så svarer eller har indvendiger så ignorerer de bare. Havde en pakke hvor indholdet blev stjålet FØR den blev leveret (pakken. havde været åbnet og lukket med fin gennemsigtig tape igen undervejs, og de smider bare skylden på UPS som siger ansvaret overgår fordi de havde lagt den foran min dør selvom pakken var tom allerede der og svarer ikke længere (der kom 1 pakke per beklædningsgenstand bestilt og kun den ene var "tom"). Der røg lige knap 3.000kr. uden de gider svare.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Umulig at komme i kontakt med. Forsøgt 5 gange. Fortog en ordre 23/12-26 som jeg stadig ikke har fået opdatering på.
Vær’ forsigtig med at købe her.
Hvis nul stjerner var en mulighed, havde Miinto fået det. Hold jer langt væk
Min kone og jeg bestilte i slutningen af november en relativt dyr hættetrøje til vores søn som julegave, netop for at være sikre på, at den nåede frem inden jul. Det skete desværre ikke. Pakken blev først ikke sendt fra afsenderen, og derefter sendt rundt mellem Danmark og Holland uden nogensinde at blive forsøgt leveret til os. Til sidst blev den sendt retur til butikken.
Det viste sig at være næsten umuligt at komme i kontakt med Miinto, og hver gang vi fik svar, skulle sagen forklares helt forfra. Da trøjen var udset som julegave, bestilte vi den samme hættetrøje igen. Denne gang kom den frem, men desværre kunne vores søn ikke lide den, så vi returnerede den ved en af de første butiksåbningsdage efter jul.
Vi har fuld track & trace på begge pakker, og fragtfirmaets dokumentation viser tydeligt, at de begge er leveret retur til virksomheden. Alligevel påstår Miinto nu, at pakkerne er forsvundet, og at de aldrig har modtaget dem.
Vi har sendt utallige mails til Miinto med dokumentation og billeder fra fragtfirmaet, som klart beviser levering, men nu — over en måned senere — har vi stadig ikke fået vores penge retur. Svarene fra Miinto bliver samtidig længere og længere tid undervejs.
På den baggrund kan jeg på det kraftigste fraråde andre at handle hos Miinto.
Hej Robert,
Tak for dit tidligere svar. Jeg må dog understrege, at jeg fortsat mangler at få mine penge retur for ordre/pakke nr. ZXVKZDIR
Vi har nu ventet i omkring to måneder, hvilket jeg finder helt uacceptabelt.
Jeg forventer derfor, at tilbagebetalingen bliver gennemført hurtigst muligt og senest inden udgangen af denne uge. Jeg ser frem til din snarlige bekræftelse på, hvornår pengene bliver tilbageført.
Michael

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg må desværre melde mig i koret det ikke er tilfreds med miintos returfrist. Havde jeg læst trustpilot havde jeg ALDRIG købt hos dem.
Jeg havde købt en julegave til min søn og havde ikke set den korte returfrist. Da jeg henvender mig en sag over fristen bliver jeg bedt om at sende et ordrenummer, hvilket jeg gør, hvorefter de svarer 3 til 4 dage efter og beder om et andet ordrenummer, jeg sender fakturaen så der ikke kan være tvivl om nummeret.... IGEN er der laaaaang svartid og i dag har de så svaret at de desværre ikke kan hjælpe mig, da jeg for 20 dage siden ( da jeg henvendte mig 1 gang ) var en dag for sent.
Aldrig mere handel med Miinto, herfra.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Har kun fået produkter, der virker ok - nye og ægte.
Relativt kort returfrist, og det koster penge at returnere. Sjovt, at man ikke handler via kundekonto.
Har returneret flere gange, og har en enkelt gang eller to skulle rykke for pengene. Derfor kun 4 stjerner. Til gengæld blev problemet hurtigt løst via velfungerende chat, hvor man hurtigt bliver omstillet fra bot.
Jeg var lidt skeptisk på grund af de blandede anmeldelser, og at jeg skulle bruge produktet 2 uger senere. Men da Miinto var den eneste, der havde produktet i min størrelse, prøvede jeg at bestille. Bestillingen gik uden problemer og varen kom efter 3 dage.
Dårlig service!!!! Ingen, som i INGEN returret efter 14 dage. Brænder inde med 2 bluser som var købt i god tid som fødselsdagsgave. Størrelsen passer ikke og ombytning er ikke muligt. Ikke engang et tilgodebevis er muligt😡Virkelig skidt!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg modtog en jakke, der lugtede kraftigt af røg efter brand på afhentningsstedet og derfor ikke kunne anses som ny. Ifølge dansk forbrugerlovgivning er det sælgers ansvar, indtil varen er leveret i korrekt stand, men Miinto forsøger at lægge ansvaret over på mig og beder mig selv kontakte fragtfirmaet.
De tilbyder kun 10 % i kompensation og har siden undladt at svare i flere dage, mens returfristen nærmer sig. Det giver indtryk af, at sagen bevidst trækkes i langdrag.
Ikke en tryg købsoplevelse.

Utroligt ringe! Der er INGEN kundeservice
Har skrevet til kundeservice adskillige gange siden 27. December 2025 - ingen reaktion.
Så forvent ikke at der er en kundeservice, hvis noget går galt
Og heller ikke selv om jeg vel har fyret 20-30 K dk på ca 3/4 måneder - det er åbenbart ikke nok til at man gider svare på ens henvendelser !
Dybt skuffet!
Dårlig forretningsstrategi skulle jeg mene der hvor jeg kommer fra.
Må håbe at de en dag vågner op.
Tillæg den 29. Januar 2026
Har rykket på mail endnu en gang.
Stadig ingen reaktion - måske skulle man spørge forbrugerombudsmanden?
Ufatteligt ringe agtelse af sine kunder….
Order nr
8637e025-ae91-48de-002d-000000282d2b

STOP!! I skal ikke handle på Miinto.dk
De trækker pengene 12 dage før de har afsendt varen. De skriver at de reservere beløbet, men det er helt fejl. Det er ikke lov at trække et beløb før man har garanteret at varen er afsendt.
De anvender butikker i flere europæiske lande og jeg kunne se at min vare var afsendt fra Tjekkiet og her var der ikke sket noget fra d. 31.12.2025 - 14.1.2026, men pengene var hævet i banken d. 5.1.2026

Besvarelse fra Miinto Danmark
Har bestilt en taske på tilbud. Får en besked om at den ikke er på lager hos nogle af deres leverandører så de desværre ikke kan levere. Samme dag er den på deres hjemmeside 500 kr dyrere end på tilbud. Sender en besked til dem omkring dette. Kan ikke komme i kontakt med andet end deres standard svar via mailbot. Lad vær og køb. Alene deres ordrenummer er jo helt i skoven.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg er simpelthen færdig med Miinto.
Jeg har gentagne gange oplevet at modtage forkerte produkter, og senest modtog jeg tøj, der åbenlyst var brugt. Der var pletter, ingen original emballage, tøjet lugtede, og mærket var sat i på en måde, som brandet aldrig ville gøre. Det er fuldstændig uacceptabelt at sælge brugt tøj som nyt.
Som om det ikke var nok, så svarer deres kundeservice enten ekstremt langsomt eller slet ikke, når man står med et problem. Man føler sig fuldstændig ignoreret som kunde.
Det mest provokerende er dog, at Miinto opkræver fragt og returfragt, selv når fejlen entydigt ligger hos dem. Forkert vare, brugt vare – og alligevel er det kunden, der skal betale. Det er decideret dårlig kundeservice og føles ærligt talt som at blive taget ved næsen.
Efter flere dårlige oplevelser, fejl i ordrer og en kundeservice, der ikke tager ansvar, er jeg nået til et punkt, hvor nok er nok.
Jeg handler aldrig hos Miinto igen, og jeg kan på ingen måde anbefale andre at gøre det, hvis de forventer nye varer, ordentlig service og fair behandling.
Virkelig skuffende.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Min vare er sendt retur til afsender uden at jeg overhovedet har fået en besked fra jer. Det er meget utilfredsstillende

Besvarelse fra Miinto Danmark
Meget dårlig oplevelse hvor jeg den 28/11 købte et produkt. Fik dog tilsendt det forkerte produkt. Skrev herefter til miinto og fik oprettet den som retur, det produkt jeg havde købt var i mellemtiden blevet udsolgt. Jeg venter forsat den 13/1 på tilbagebetaling, som jeg har skrevet til dem om, dog intet hørt.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg har nu i snart 2 måneder forsøgt at få mine penge retur for en trøje jeg sendte retur. De påstår jeg skulle have strøget den jeg har hentet pakken åbnet den prøvet den sendt den retur.
Det en trøje til over 3.000! Nu er de så stoppet med at svare. Ikke et sted jeg anbefaler
Svar.
Trøjen blev sendt i præcis samme stand som modtaget så vis den ikke lever op til standard forstår jeg ikke at i har sendt den i første omgang!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Meget kort returfrist, kun 14 dage.
Købte en fødselsdagsgave til brug her i januar sammen med mine juleindkøb.
Jeg lagde ikke mærke til den korte returfrist, så havde jeg aldrig købt. Troede egentlig heller ikke at så kort frist var lovlig.
Nå, men bukserne var jo for små og de kan ikke returneres da fristen er overskredet.
Bestemt ikke en butik jeg kommer til at bruge igen, det er alt for stressende og med stor risiko for at brænde inde med fejlkøb.