Miinto Danmark Anmeldelser

15.153

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 361 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med kundeservice, som ofte var svær at komme i kontakt med og ikke hjalp effektivt med henvendelser. Der var også udbredt utilfredshed med returpolitikken og -processen, herunder korte returfrister, omkostninger ved returnering, og forsinkede eller manglende tilbagebetalinger. Flere modtog forkerte, beskadigede varer eller varer, hvis ægthed blev betvivlet, og nogle ordrer blev annulleret eller leveret ufuldstændigt. Leveringstiderne var ofte længere end forventet, med manglende sporingsinformation og i nogle tilfælde udeblev varerne helt. However, some customers also noted positive aspects, experiencing fast and problem-free delivery, selv fra internationale lokationer. Nogle anmeldere var tilfredse med produktkvaliteten, fandt varer autentiske og værdsatte gode tilbud. Derudover fandt en lille gruppe mennesker kundesupporten lydhør og hjælpsom, hvilket løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange rapporterer om defekte varer, såsom sandaler der... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen tvetydig, da mange rapporterer om annullerede ordrer, selv efter at have... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede hurtig og problemfri... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer udbredt utilfredshed med kundeservice, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med returpolitikken, hvor mange finder processen besværlig og dyr,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere

Miinto’s fragt og returneringsgebyr er alt alt for højt. Det koster 185kr i levering og det samme for returnering. Leveringen tager lang tid og det samme med returnering. Kan ikke anbefale andre at ha... Se mere

Jeg har ventet 13 dage på pakken. Gik ikke besked om det var en lang distance pakken og beløbet blev trukket på min konto med det samme

Jeg bestilte en jacquemus hoodie ( gros grain i sort) jeg går meget op i designer så jeg havde mine forventninger, da den så kommer er den fin og meget pæn, den er tyk osv. Det er indtil jeg søger num... Se mere

1. nr. 14 af de 14 bedste virksomheder i Online markedsplads
  2. nr. 107 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 56 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 68 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik
  6. nr. 136 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(15.153)

382 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ingen svar på reklamation

Jeg startede en reklamation på en vare den 25/12-25. Jeg fik en mail om at sende billeder af produktet (sko) den 29/12-25, og sendte billederne samme dag. Jeg har ikke hørt noget fra dem til trods for at jeg har sendt 3 opfølgende mails!
Det er simpelthen for dårligt! Jeg står med nogle ubrugelige sko til 1800,- og ingen svar fra Miinto omkring min reklamation. Jeg håber at dette skriv kan være medvirkende til, at de vil svare mig!

25. december 2025

Kære Consumer,

Mange tak for at dele din feedback og for din fortsatte tålmodighed gennem denne proces.

Først og fremmest vil jeg gerne oprigtigt undskylde for den forlængede behandlingstid af din sag. Jeg forstår, hvor vigtigt dette er for dig, og jeg beklager enhver ulejlighed, denne forsinkelse måtte have forårsaget. Vær sikker på, at din sag er blevet eskaleret til vores dedikerede afdeling, som aktivt arbejder på den. Faktisk har de allerede kontaktet dig via e-mail med detaljerede oplysninger.

Teamet har givet dig en løsning og yderligere instruktioner om, hvordan du skal fortsætte. Jeg beder dig venligst tjekke din e-mailindbakke så snart som muligt for at gennemgå deres besked. Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, tøv ikke med at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre en glidende løsning.

Endnu en gang tak for din forståelse, tålmodighed og samarbejde. Vi værdsætter din tillid til os og ser frem til at løse denne sag til din fulde tilfredshed.

Kordian, Miinto Customer Success Team

Jeg købte to tasker som julegaver i…

Jeg købte to tasker som julegaver i december, som jeg returnerede korrekt og forsvarligt – hver for sig og i original emballage – da de ikke faldt i smag. Nu over 7 uger senere har jeg stadig ikke fået mine penge for den ene taske (4.000 kr.)
Jeg blev kontaktet med påstand om, at jeg skulle have lavet mærker på den ene taske – hvilket helt klart ikke passer, da de blev sendt retur intakte og omhyggeligt pakket.
Trods mine henvendelser har jeg stadig ingen løsning fra Miinto. Meget skuffende service, og helt urimeligt at stå uden hverken penge eller vare i så lang tid.
Undgå problemer – jeg vil ikke anbefale køb her.

31. januar 2026

Kære Helena,
Tak for din feedback på Trustpilot. Vi sætter virkelig pris på at høre fra vores kunder, da det hjælper os med at forstå, hvor vi skal forbedre os, og hvordan vi bedre kan betjene dig og andre i fremtiden.
I tilfælde som dit bestræber vi os på at identificere problemet og løse det hurtigt sammen med partnerboutiquen for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.
Vi forstår din skuffelse og er forpligtede til at rette op og forbedre din oplevelse med Miinto.
Vores dedikerede team har gennemgået din sag og arrangeret returneringen af tasken som anmodet. Vi vil holde dig opdateret gennem hele processen.
Vi håber, du vil give os en chance til på trods af denne oplevelse, da vi bestræber os på at forbedre os løbende.
Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.
Kordian, Miinto

Dårligste online platform

Dårligste online platform

Jeg købte tre par sko i en ordre. Det ene par virkede brugte, de to andre kunne jeg ikke passe. Jeg sendte derfor alle tre sko retur..da de er sendt fra tre forskellige lager enheder, er jeg derfor blev trukket 70kr per sko, dvs 210kr i alt for returnering af samme ordre.

Så bare et godt råd, køb jeres sko og tøj fra et sted hvor tingene ikke er brugt, og ikke koster en formue at returnere.

29. januar 2026

Hej Mille,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse, og jeg forstår, hvor frustrerende det må have været, især når man returnerer flere varer fra samme ordre. Vi bestræber os altid på at gøre vores returproces så klar som muligt, og vi angiver i vores vilkår og betingelser og returvejledning, at der opkræves et gebyr pr. vare, da vores platform fungerer med flere uafhængige butikker, der sender direkte fra deres lagre. Når det er sagt, forstår vi fuldt ud, at dette måske ikke var klart fra starten, og vi beklager enhver forvirring, dette har forårsaget.

Med hensyn til det par sko, du nævnte, der så ud til at være brugte, burde returnering af varer modtaget i denne stand naturligvis være gratis. Jeg ser ikke denne bekymring rapporteret til os i din korrespondance - desværre kan vi ikke hjælpe med at løse det, hvis vi ikke bliver gjort opmærksomme på et problem som dette.

Hvis du har billeder af varen eller har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os - vi hjælper dig gerne.

Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at se, hvor vi kan forbedre vores kommunikation og sikre, at vores processer er klarere for alle kunder i fremtiden.

Ronni
Miinto Customer Success Team

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice. Ingen telefon, og meget meget lange svartider - hvis man så svarer eller har indvendiger så ignorerer de bare. Havde en pakke hvor indholdet blev stjålet FØR den blev leveret (pakken. havde været åbnet og lukket med fin gennemsigtig tape igen undervejs, og de smider bare skylden på UPS som siger ansvaret overgår fordi de havde lagt den foran min dør selvom pakken var tom allerede der og svarer ikke længere (der kom 1 pakke per beklædningsgenstand bestilt og kun den ene var "tom"). Der røg lige knap 3.000kr. uden de gider svare.

7. januar 2026

Hej Patricia,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback, og jeg er meget ked af at høre om din oplevelse.

Jeg har gennemgået din sag, og jeg kan se, at den blev undersøgt i samarbejde med UPS. Ifølge transportørens resultater blev forsendelsen omdirigeret og leveret baseret på din anmodning fremsat via UPS My Choice-tjenesten, hvilket er grunden til, at kravet i sidste ende blev afvist af UPS. Jeg forstår fuldt ud, at dette ikke er det resultat, du håbede på, og jeg er virkelig ked af den skuffelse og frustration, dette har forårsaget.

Da leveringen blev håndteret og omdirigeret via UPS My Choice, og transportøren har afsluttet undersøgelsen baseret på dette, kan vi desværre ikke yderligere anfægte deres endelige beslutning.

Når det er sagt, sætter vi stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. Det hjælper os med løbende at gennemgå og vurdere vores logistikprocesser og forsendelsespartnere, og vi tager alle sådanne sager alvorligt i vores løbende bestræbelser på at forbedre vores service.

Ronni, Miinto

Umulig at komme i kontakt med

Umulig at komme i kontakt med. Forsøgt 5 gange. Fortog en ordre 23/12-26 som jeg stadig ikke har fået opdatering på.

Vær’ forsigtig med at købe her.

29. januar 2026

Hvis nul stjerner var en mulighed

Hvis nul stjerner var en mulighed, havde Miinto fået det. Hold jer langt væk

Min kone og jeg bestilte i slutningen af november en relativt dyr hættetrøje til vores søn som julegave, netop for at være sikre på, at den nåede frem inden jul. Det skete desværre ikke. Pakken blev først ikke sendt fra afsenderen, og derefter sendt rundt mellem Danmark og Holland uden nogensinde at blive forsøgt leveret til os. Til sidst blev den sendt retur til butikken.

Det viste sig at være næsten umuligt at komme i kontakt med Miinto, og hver gang vi fik svar, skulle sagen forklares helt forfra. Da trøjen var udset som julegave, bestilte vi den samme hættetrøje igen. Denne gang kom den frem, men desværre kunne vores søn ikke lide den, så vi returnerede den ved en af de første butiksåbningsdage efter jul.

Vi har fuld track & trace på begge pakker, og fragtfirmaets dokumentation viser tydeligt, at de begge er leveret retur til virksomheden. Alligevel påstår Miinto nu, at pakkerne er forsvundet, og at de aldrig har modtaget dem.

Vi har sendt utallige mails til Miinto med dokumentation og billeder fra fragtfirmaet, som klart beviser levering, men nu — over en måned senere — har vi stadig ikke fået vores penge retur. Svarene fra Miinto bliver samtidig længere og længere tid undervejs.

På den baggrund kan jeg på det kraftigste fraråde andre at handle hos Miinto.

Hej Robert,

Tak for dit tidligere svar. Jeg må dog understrege, at jeg fortsat mangler at få mine penge retur for ordre/pakke nr. ZXVKZDIR
Vi har nu ventet i omkring to måneder, hvilket jeg finder helt uacceptabelt.

Jeg forventer derfor, at tilbagebetalingen bliver gennemført hurtigst muligt og senest inden udgangen af denne uge. Jeg ser frem til din snarlige bekræftelse på, hvornår pengene bliver tilbageført.

Michael

29. december 2025

Kære Michael,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din detaljerede feedback på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre om den oplevelse, du og din kone har haft, og jeg forstår fuldt ud, hvor frustrerende og skuffende det må have været, især i betragtning af at ordren var tiltænkt som en julegave.

De forsendelsesproblemer, du beskriver, behovet for at genbestille og de efterfølgende problemer med returneringer og kommunikation er helt klart uacceptable. Jeg forstår din bekymring, især da du har fremlagt sporingsdokumentation, der viser, at begge returneringer blev leveret. Situationer, hvor returnerede pakker ikke umiddelbart kan matches eller registreres, tages alvorligt og kræver yderligere undersøgelse, men jeg forstår, at den tid, dette har taget, forståeligt nok har påvirket din tillid til os.

Jeg kan se, at refusionen for din ordre er blevet udstedt i overensstemmelse hermed, og beløbet bør derfor allerede være tilbage på din konto eller snart være det, hvis det ikke er synligt endnu. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, hvis du har yderligere spørgsmål.

Jeg beklager, at kommunikationen ikke har været så klar eller rettidig, som den burde have været, og at du har været nødt til at forklare situationen gentagne gange.

ALDRIG FLERE KØB HOS MIINTZo

Jeg må desværre melde mig i koret det ikke er tilfreds med miintos returfrist. Havde jeg læst trustpilot havde jeg ALDRIG købt hos dem.
Jeg havde købt en julegave til min søn og havde ikke set den korte returfrist. Da jeg henvender mig en sag over fristen bliver jeg bedt om at sende et ordrenummer, hvilket jeg gør, hvorefter de svarer 3 til 4 dage efter og beder om et andet ordrenummer, jeg sender fakturaen så der ikke kan være tvivl om nummeret.... IGEN er der laaaaang svartid og i dag har de så svaret at de desværre ikke kan hjælpe mig, da jeg for 20 dage siden ( da jeg henvendte mig 1 gang ) var en dag for sent.
Aldrig mere handel med Miinto, herfra.

27. januar 2026

Kære Jytte,

Tak fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre om din negative oplevelse. Jeg kan godt forstå, hvor skuffende det er, når ens forventninger ikke bliver indfriet, og jeg vil meget gerne forbedre din oplevelse med Miinto!

Desværre har du ikke angivet dit ordrenummer, og derfor kan jeg ikke undersøge, hvad der er sket.

Kontakt vores kundeserviceteam via live chat, hvis du ønsker yderligere hjælp til din sag, og jeg kan forsikre dig om, at de vil gøre deres bedste for at finde en passende løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Robert, Miinto

Fine varer, du ikke finder alle steder

Har kun fået produkter, der virker ok - nye og ægte.
Relativt kort returfrist, og det koster penge at returnere. Sjovt, at man ikke handler via kundekonto.
Har returneret flere gange, og har en enkelt gang eller to skulle rykke for pengene. Derfor kun 4 stjerner. Til gengæld blev problemet hurtigt løst via velfungerende chat, hvor man hurtigt bliver omstillet fra bot.

23. januar 2026

God pris og hurtig levering

Jeg var lidt skeptisk på grund af de blandede anmeldelser, og at jeg skulle bruge produktet 2 uger senere. Men da Miinto var den eneste, der havde produktet i min størrelse, prøvede jeg at bestille. Bestillingen gik uden problemer og varen kom efter 3 dage.

14. januar 2026

Dårlig service

Dårlig service!!!! Ingen, som i INGEN returret efter 14 dage. Brænder inde med 2 bluser som var købt i god tid som fødselsdagsgave. Størrelsen passer ikke og ombytning er ikke muligt. Ikke engang et tilgodebevis er muligt😡Virkelig skidt!

22. januar 2026

Kjære Christina,

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding på Trustpilot.

Jeg er lei for å høre om din opplevelse og forstår hvor skuffende det må ha vært å oppdage at returfristen var utløpt, spesielt når varene var kjøpt som gave.

Vår returpolicy gir 14 dager til å registrere en retur, etterfulgt av ytterligere 14 dager til å sende varene tilbake, som angitt i våre vilkår og betingelser. Jeg forstår at dette kan føles begrensende når kjøp gjøres i god tid før spesielle anledninger, og jeg beklager at dette påvirket opplevelsen din. Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr bytte eller butikkreditt, og varer i en annen størrelse må bestilles på nytt hvis de er tilgjengelige.

Jeg setter pris på at du deler opplevelsen din, og jeg beklager ulempen dette har medført.

Med vennlig hilsen,

Meget dårlig kundeservice

Jeg modtog en jakke, der lugtede kraftigt af røg efter brand på afhentningsstedet og derfor ikke kunne anses som ny. Ifølge dansk forbrugerlovgivning er det sælgers ansvar, indtil varen er leveret i korrekt stand, men Miinto forsøger at lægge ansvaret over på mig og beder mig selv kontakte fragtfirmaet.

De tilbyder kun 10 % i kompensation og har siden undladt at svare i flere dage, mens returfristen nærmer sig. Det giver indtryk af, at sagen bevidst trækkes i langdrag.

Ikke en tryg købsoplevelse.

20. januar 2026

Hej Magnus,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — og jeg beklager virkelig den frustration og usikkerhed, det har medført.

Vi har allerede været i kontakt med dig i denne sag og bekræftet de næste skridt: Du kan returnere jakken med den DHL-returlabel, som vi har sendt. Vi har også informeret forhandleren om røglugten for at sikre, at returneringen håndteres korrekt.

Hvis noget er uklart, er du meget velkommen til at svare direkte i den åbne e-mailtråd med vores kundeservice — så tager vi fat med det samme og sørger for, at sagen bliver afsluttet korrekt.

Miinto Customer Success Team

Utroligt ringe - ingen kundeservice

Utroligt ringe! Der er INGEN kundeservice

Har skrevet til kundeservice adskillige gange siden 27. December 2025 - ingen reaktion.

Så forvent ikke at der er en kundeservice, hvis noget går galt
Og heller ikke selv om jeg vel har fyret 20-30 K dk på ca 3/4 måneder - det er åbenbart ikke nok til at man gider svare på ens henvendelser !

Dybt skuffet!

Dårlig forretningsstrategi skulle jeg mene der hvor jeg kommer fra.
Må håbe at de en dag vågner op.

Tillæg den 29. Januar 2026

Har rykket på mail endnu en gang.

Stadig ingen reaktion - måske skulle man spørge forbrugerombudsmanden?

Ufatteligt ringe agtelse af sine kunder….

Order nr
8637e025-ae91-48de-002d-000000282d2b

16. januar 2026

Hej Nordholm,

Jeg beklager virkelig dette – det er utroligt frustrerende at blive efterladt uden svar i så lang tid, og jeg forstår fuldt ud, hvorfor du følte dig ignoreret og skuffet. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have hos os.

Jeg har undersøgt dette, og det ser ud til, at der var et problem, der forårsagede, at dine beskeder ikke nåede vores supportteam korrekt. Dette er nu blevet løst, og jeg har personligt eskaleret din sag, så en af ​​vores agenter vil kontakte dig snarest for at hjælpe med at få styr på det hele.

Dette undskylder selvfølgelig ikke den manglende svar, du oplevede, og jeg beklager virkelig, at du ikke fik den support, du havde brug for, hurtigere. Tak, fordi du gjorde opmærksom på dette – feedback som din hjælper os med at finde problemer og forbedre os. Vi sætter pris på din tålmodighed, selvom vi ved, at det er blevet testet her.

Ronni, Miinto Customer Success Team

STOP! Ikke brug denne webshop

STOP!! I skal ikke handle på Miinto.dk

De trækker pengene 12 dage før de har afsendt varen. De skriver at de reservere beløbet, men det er helt fejl. Det er ikke lov at trække et beløb før man har garanteret at varen er afsendt.
De anvender butikker i flere europæiske lande og jeg kunne se at min vare var afsendt fra Tjekkiet og her var der ikke sket noget fra d. 31.12.2025 - 14.1.2026, men pengene var hævet i banken d. 5.1.2026

16. januar 2026

Kære Cermila,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi beklager oprigtigt forsinkelsen i afsendelsen af din ordre. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at opleve manglende opdateringer i tracking, og det er bestemt ikke det serviceniveau, vi bestræber os på at levere.

Ifølge vores oplysninger blev pakken til sidst afsendt og senere returneret til afsenderen. Det fulde beløb er nu blevet refunderet, og sagen er afsluttet.

Derudover vil vi gerne præcisere betalingsprocessen. Når en ordre afgives, opretter banken en midlertidig betalingsreservation (forhåndsgodkendelse). Det betyder ikke, at beløbet overføres til os – betalingen trækkes først, når ordren er bekræftet som afsendt. Vi forstår, at denne forskel ikke altid er tydelig i netbank, og vi beklager eventuel forvirring, dette måtte have medført.

Da Miinto fungerer som en online markedsplads, samarbejder vi med partnerbutikker i flere europæiske lande for at kunne tilbyde et bredt og unikt produktsortiment. Derfor kan ordrer blive sendt fra forskellige lande afhængigt af den butik, der håndterer forsendelsen.

Selvom vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne fra starten, kan du være sikker på, at sådanne situationer bliver gennemgået internt, og vi arbejder løbende sammen med vores partnere og transportører for at forbedre vores processer.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Julia, Miinto

Har bestilt en taske på tilbud

Har bestilt en taske på tilbud. Får en besked om at den ikke er på lager hos nogle af deres leverandører så de desværre ikke kan levere. Samme dag er den på deres hjemmeside 500 kr dyrere end på tilbud. Sender en besked til dem omkring dette. Kan ikke komme i kontakt med andet end deres standard svar via mailbot. Lad vær og køb. Alene deres ordrenummer er jo helt i skoven.

15. januar 2026

Hej Peter,

Vi beklager den frustration, som denne ordre har forårsaget, og vi forstår, hvor skuffende det må have været.

For at præcisere, når en ordre afgives på Miinto, skal den først accepteres af partnerbutikken. Nogle gange er et produkt muligvis ikke længere tilgængeligt, eller prisen kan ikke bekræftes, hvilket kan resultere i, at en ordre annulleres. I dette tilfælde blev din ordre annulleret, og tilbageholdelsen af ​​dine midler blev frigivet med det samme.

Med hensyn til den pris, du så, er Miinto en platform, der samarbejder med uafhængige butikker i hele Europa. Hver butik fastsætter sine egne priser og kampagner, så det er muligt at se den samme vare til forskellige priser på samme tid.

Vi beklager eventuelle problemer, du har oplevet med at kontakte vores kundesupport. Vi bestræber os altid på at hjælpe kunder hurtigt, og din feedback hjælper os med at forbedre vores kommunikation.

Vi sætter pris på din forståelse, og tak for at du deler din oplevelse.

Venlig hilsen,
Ronni, Miinto Customer Success Team

Aldrig igen, miinto

Jeg er simpelthen færdig med Miinto.

Jeg har gentagne gange oplevet at modtage forkerte produkter, og senest modtog jeg tøj, der åbenlyst var brugt. Der var pletter, ingen original emballage, tøjet lugtede, og mærket var sat i på en måde, som brandet aldrig ville gøre. Det er fuldstændig uacceptabelt at sælge brugt tøj som nyt.

Som om det ikke var nok, så svarer deres kundeservice enten ekstremt langsomt eller slet ikke, når man står med et problem. Man føler sig fuldstændig ignoreret som kunde.

Det mest provokerende er dog, at Miinto opkræver fragt og returfragt, selv når fejlen entydigt ligger hos dem. Forkert vare, brugt vare – og alligevel er det kunden, der skal betale. Det er decideret dårlig kundeservice og føles ærligt talt som at blive taget ved næsen.

Efter flere dårlige oplevelser, fejl i ordrer og en kundeservice, der ikke tager ansvar, er jeg nået til et punkt, hvor nok er nok.

Jeg handler aldrig hos Miinto igen, og jeg kan på ingen måde anbefale andre at gøre det, hvis de forventer nye varer, ordentlig service og fair behandling.

Virkelig skuffende.

15. januar 2026

Kære Marcus,

Tak for din feedback.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den oplevelse, du har haft med Miinto. Vi beklager dybt, at du har modtaget en vare, der ikke levede op til dine forventninger og var i en uacceptabel stand. Dette er absolut ikke den standard, vi stræber efter, og jeg forstår fuldt ud din frustration.

Jeg kan se, at vi har været i kontakt angående din ordre og det rapporterede problem, og jeg vil gerne forsikre dig om, at returforsendelsesomkostningerne er blevet refunderet til dig, da vi fuldt ud anerkender, at fejlen var vores. Det er utroligt skuffende at høre, at du følte dig ignoreret, da vi tager kundeservice alvorligt og burde have været mere lydhøre og opmærksomme på dine bekymringer.

De problemer, du har rejst vedrørende modtagelse af brugte varer og dårlig emballage, er bekymrende, og jeg vil gerne undskylde for den indvirkning, dette har haft på din tillid til vores platform. Vi tager denne sag alvorligt, og jeg vil personligt sikre, at din feedback videregives til vores team, så vi kan tage de nødvendige skridt for at undgå, at dette sker igen i fremtiden.

Vi værdsætter virkelig din feedback, da den hjælper os med at forbedre os, og vi er dybt kede af den ulejlighed, du har oplevet. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi håber at få mulighed for at genoprette din tillid til vores service.

Jeg undskylder endnu en gang for al den frustration, dette har forårsaget. Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette.

Emilia, Miinto

Jeg har bestilt nogle sko den 29.12.25…

Min vare er sendt retur til afsender uden at jeg overhovedet har fået en besked fra jer. Det er meget utilfredsstillende

29. december 2025

Kære Søren,

Tak for din feedback. Vi beklager meget den frustration, denne situation har medført.

Efter at have gennemgået din ordre nøje kan vi bekræfte, at pakken blev returneret til butikken af UPS. Da returpakken blev modtaget, blev der udstedt en fuld refusion, og vi kan også se, at vores kundesupportteam har været i kontakt med dig angående denne sag.

Vi forstår, hvor skuffende det er ikke at modtage en vare, man har ventet på, især uden klare leveringsopdateringer, og vi beklager dybt den ulejlighed, dette har medført.

Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at forbedre den måde, vi hjælper vores kunder i sådanne situationer.

Tak for din tålmodighed, og tøv ikke med at kontakte vores supportteam, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Emilia, Miinto

Dårlig information om varen

Forkert information om varen .

13. januar 2026

Beste Kunde,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Het spijt me zeer te horen dat u problemen hebt ervaren met een artikel. Weet dat uw zorgen belangrijk voor ons zijn en dat we dit soort zaken zeer serieus nemen.

Aangezien ik uw bestelgegevens niet heb, kan ik uw zaak op dit moment helaas niet verder onderzoeken. Als u vriendelijk uw bestelgegevens kunt doorgeven of contact opneemt met onze klantenservice via info@miinto.dk, helpen wij u graag verder en streven we naar een oplossing.

Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip terwijl wij werken aan het verbeteren van onze service.

Ik wens u een fantastische dag!
Met vriendelijke groet,
Joanna, Miinto

Meget dårlig oplevelse hvor jeg den…

Meget dårlig oplevelse hvor jeg den 28/11 købte et produkt. Fik dog tilsendt det forkerte produkt. Skrev herefter til miinto og fik oprettet den som retur, det produkt jeg havde købt var i mellemtiden blevet udsolgt. Jeg venter forsat den 13/1 på tilbagebetaling, som jeg har skrevet til dem om, dog intet hørt.

13. januar 2026

Kære Isabella,

Tak, fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Desværre har du ikke angivet dit ordrenummer, og derfor kan jeg ikke undersøge, hvad der er sket, og hvad status er på din refusion.

Kontakt vores kundeserviceteam, hvis du ønsker yderligere hjælp med din sag, og jeg kan forsikre dig om, at de vil gøre deres bedste for at finde en passende løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Robert, Miinto

Jeg har nu i snart 2 måneder forsøgt at…

Jeg har nu i snart 2 måneder forsøgt at få mine penge retur for en trøje jeg sendte retur. De påstår jeg skulle have strøget den jeg har hentet pakken åbnet den prøvet den sendt den retur.
Det en trøje til over 3.000! Nu er de så stoppet med at svare. Ikke et sted jeg anbefaler

Svar.
Trøjen blev sendt i præcis samme stand som modtaget så vis den ikke lever op til standard forstår jeg ikke at i har sendt den i første omgang!

24. november 2025

Kære Michael,

Tak for din tilbagemelding, og jeg beklager eventuelle gener, det måtte have medført.

Efter en grundig undersøgelse blev det fastslået, at den returnerede vare ikke levede op til vores kvalitetsstandarder. I overensstemmelse med EU's forbrugerrettighedsdirektiv og vores vilkår og betingelser skal kunder returnere varer i deres oprindelige stand. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside accepterer du disse vilkår og forpligter dig til at returnere varer i samme stand, som de blev modtaget.

I henhold til vores politik skal hvert afvist varereturneres til kunden, hvilket vi har arrangeret; dog er pakken endnu ikke blevet afhentet. Derfor, da vores dedikerede team allerede har kommunikeret med dig via e-mail, vil vi gerne planlægge en genlevering for at få løst dette.

Vi værdsætter din forståelse for vores politikker. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance.

Kordian, Miinto Customer Success Team

Meget kort returfrist

Meget kort returfrist, kun 14 dage.
Købte en fødselsdagsgave til brug her i januar sammen med mine juleindkøb.
Jeg lagde ikke mærke til den korte returfrist, så havde jeg aldrig købt. Troede egentlig heller ikke at så kort frist var lovlig.
Nå, men bukserne var jo for små og de kan ikke returneres da fristen er overskredet.
Bestemt ikke en butik jeg kommer til at bruge igen, det er alt for stressende og med stor risiko for at brænde inde med fejlkøb.

11. januar 2026

Kære Katrine,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse og forstår, hvor frustrerende det må have været at opdage, at returfristen var udløbet, især når det drejer sig om en gave.

Vores standardreturfrist på 14 dage er i overensstemmelse med vores partnerbutikkers politikker. Som angivet i vores vilkår og betingelser og på returformularen har kunderne 14 dage til at registrere en returnering og yderligere 14 dage til at sende varen tilbage, hvilket giver i alt 28 dage til at gennemføre processen. Jeg forstår, at dette kan føles meget kort, især når køb er beregnet til senere lejligheder, og jeg beklager, at det har forårsaget stress og påvirket din tillid til at handle hos os.

Jeg sætter pris på, at du deler din oplevelse, og håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.