Miinto Danmark Anmeldelser

15.153

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 361 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med kundeservice, som ofte var svær at komme i kontakt med og ikke hjalp effektivt med henvendelser. Der var også udbredt utilfredshed med returpolitikken og -processen, herunder korte returfrister, omkostninger ved returnering, og forsinkede eller manglende tilbagebetalinger. Flere modtog forkerte, beskadigede varer eller varer, hvis ægthed blev betvivlet, og nogle ordrer blev annulleret eller leveret ufuldstændigt. Leveringstiderne var ofte længere end forventet, med manglende sporingsinformation og i nogle tilfælde udeblev varerne helt. However, some customers also noted positive aspects, experiencing fast and problem-free delivery, selv fra internationale lokationer. Nogle anmeldere var tilfredse med produktkvaliteten, fandt varer autentiske og værdsatte gode tilbud. Derudover fandt en lille gruppe mennesker kundesupporten lydhør og hjælpsom, hvilket løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange rapporterer om defekte varer, såsom sandaler der... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen tvetydig, da mange rapporterer om annullerede ordrer, selv efter at have... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede hurtig og problemfri... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer udbredt utilfredshed med kundeservice, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med returpolitikken, hvor mange finder processen besværlig og dyr,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere

Miinto’s fragt og returneringsgebyr er alt alt for højt. Det koster 185kr i levering og det samme for returnering. Leveringen tager lang tid og det samme med returnering. Kan ikke anbefale andre at ha... Se mere

Jeg har ventet 13 dage på pakken. Gik ikke besked om det var en lang distance pakken og beløbet blev trukket på min konto med det samme

Jeg bestilte en jacquemus hoodie ( gros grain i sort) jeg går meget op i designer så jeg havde mine forventninger, da den så kommer er den fin og meget pæn, den er tyk osv. Det er indtil jeg søger num... Se mere

1. nr. 14 af de 14 bedste virksomheder i Online markedsplads
  2. nr. 107 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 56 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 68 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik
  6. nr. 136 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(15.153)

382 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt nok dårlig kundeservice

Godt nok dårlig kundeservice, jeg har købt et par sko til over 2000 kr, limen på skoene er gået op efter et par ganges brug, jeg har skrevet til dem på mail en masse gange og sendt billeder, men de svar mig ikke, jeg vil have mine penge tilbage da det drejer sig om en reklamation.

3. marts 2026

Hej Ukentdt,

Tak fordi du delte din oplevelse. Jeg er virkelig ked af den frustration og skuffelse, denne situation har forårsaget – jeg forstår fuldt ud, hvor foruroligende det må være at have dette problem med dine sko efter kun få brug, og at føle, at dine beskeder ikke blev besvaret.

Jeg har tjekket din sag og kan se, at du har været i kontakt med vores løsningsteam, som delte opdateringer og resultatet med dig. Jeg er også meget ked af, at den tilbudte delvise refusion ikke var tilfredsstillende.

Hvis du har nye oplysninger eller detaljer, du gerne vil dele, er du velkommen til at oprette en ny klage – vi vil med glæde gennemgå den og hjælpe dig yderligere.

Din feedback betyder virkelig meget for os og hjælper os med at forbedre, hvordan vi håndterer både produktproblemer og kommunikationen med vores kunder.

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg lavede den 19. februar en reklamation, da der er gået hul i min sko ved almindelig brug, og på under et år. Jeg har udfyldt deres formular, og fik en automatiseret besked om, at jeg vil få svar inden for 7 hverdage. Det er i dag den 10. marts, og jeg har sendt flere rykkere på mail, samt forsøgt at bruge deres chatbot, som bare afslutter samtalen, når jeg forklarer problemet. Det er altså helt umuligt at komme i kontakt med et rigtig menneske.

19. februar 2026

Kære Frederik,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og jeg beklager virkelig den frustration, som forsinkelsen og vanskelighederne med at nå vores team har forårsaget.
Jeg forstår godt, hvor skuffende det må have været at vente længere end forventet og ikke kunne komme igennem til en person, især når man prøver forskellige kontaktkanaler. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.
Jeg er glad for at se, at sagen nu er løst, og at alt er ordnet, men vi tager også din feedback alvorligt og vil sørge for, at den deles internt, så vi kan forbedre vores svartider og kommunikation.
Hvis der er yderligere spørgsmål, du har brug for, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam direkte, så vi kan hjælpe dig hurtigt.
Ronni, Miinto

Igen: lad være med at bruge UPS

De er fuldstændig ligeglade. Buddet afleverede pakken uden for min dør og skrev under for mig! Jeg bryder mig ikke om, at folk skriver under for mig.
Sidste gang gad han ikke gå op, skrev, at jeg ikke var hjemme, men jeg var hjemme.
Jeg har forsøgt at kontakte UPS, men de er næsten umulige at komme i kontakt med. Derfor skriver jeg her i håb om, at I vil skifte fragtfirma.

27. februar 2026

Kære Thomas,

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os vedrørende din oplevelse med leveringen af din ordre. Vi værdsætter meget input fra vores kunder, da det hjælper os med løbende at forbedre vores tjenester og sikre, at vi lever op til dine forventninger.

Jeg er virkelig ked af at høre, at leveringsprocessen med UPS ikke levede op til din tilfredshed. Vær venligst sikker på, at jeg har videresendt dine kommentarer og bekymringer til vores dedikerede afdeling, der er ansvarlig for logistik og forsendelse.

Derudover vil jeg informere dig om, at vi også samarbejder med DHL Express som en alternativ forsendelsesudbyder. Vores mål er at tilbyde fleksible muligheder, så du kan vælge den service, der passer bedst til dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

Tak igen for din værdifulde feedback. Vi værdsætter din handel og ser frem til at betjene dig bedre i fremtiden.

Kordian, Miinto

Hæver penge uden at afsende vare

Hæver penge uden at afsende vare, hvilket mig bekendt ikke er lovligt i Danmark. Efter mange rykker hvorfor vare ikke kommer, får at vide der er sket i fejl og intet er afsendt. Men vil gerne give en kompensation, som tak for jeg har ventet små 14 dage på at få de penge de uretmæssigt har hævet tilbage. Vil de gerne give mig 20 % på køb inden for 20 dage. Hvilket virker direkte komisk når de sender reklame ud med 25 % og sidst modtaget i dag på 22%. Så en kompensation der er lavere end hvad alle andre og jeg kan får i normal rabat. Utroligt man kan drive virksomhed på denne måde

5. marts 2026

Hej Claus,

Jeg beklager virkelig den frustration, denne situation har forårsaget – jeg kan forstå, hvor skuffende det må have været at vente på en vare og så opdage, at den ikke længere var tilgængelig.

Desværre opstod der et uventet lagerproblem hos vores partner, hvilket betød, at vi måtte annullere ordren og refundere betalingen. Jeg ved, at det langt fra er ideelt, især efter at have ventet.

Den tilbudte kompensation var blot ment som en lille gestus for din tålmodighed, men jeg forstår dit synspunkt og sætter virkelig pris på, at du deler din feedback med os.

Ronni, Miinto

Elendig kundeservice og svigagtig…

Elendig kundeservice og svigagtigt forretningskoncept.

Miinto sendte mig et par sko til 3.000 kr., hvor den ene af skoene helt tydeligt havde været prøvet adskillige gange i en forretning (udstillingsmodel). Da skoene ikke passede sendte vi dem retur. Miinto nægtede derefter at tage skoene retur, da “deres samarbejdspartner gik meget op i at sende varer af høj kvalitet”, og da der var lette brugsspor på prøveskoen. Miinto undersøgte ikke med samarbejdspartneren, om den ene sko - som oplyst af os - havde været med lette mærker fra prøvning, da vi modtog den (en udstillingsmodel). Miinto sendte skoene retur og kvitterede samtidig med at rive hele skotøjsæsken i stykker inden da! Da vi modtog skoene og gennemgik dem nærmere, opdagede vi, at der også var en tydelig produktionsfejl på prøveskoen i syningen/læderet. Vi lavede derfor en reklamation, da denne fejl tydeligt var en produktionsfejl, og ikke kunne være påført af os ved prøvning derhjemme. Miinto skrev primo februar, at de havde sendt en forespørgsel til deres samarbejdspartner, og at vi ville modtage svar 7 arbejdsdage derefter. Vi er nu i marts måned og Miinto har ikke svaret, ligesom de ikke svarer på mine gentagne henvendelser. Det er en voldsomt ubehagelig oplevelse at handle på Miinto, de sender brugte produkter med tydelige produktionsfejl og nægter derefter at tage varen retur. I tillæg ødelægger de æsken!! Hvis vi havde sendt skoene retur med en ødelagt æske, havde det været grund til at nægte retur. Det er rent bondefangeri! Jeg kan se herinde, at jeg ikke er den første, der oplever dette fra Miinto. Næste skridt bliver at klage til myndighederne. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og deres adfærd er dybt ulovlig.

Kære Julie,

Tak fordi du delte din feedback med os på Trustpilot. Vi sætter stor pris på dine indsigter, da de hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os for at give en bedre oplevelse for alle vores kunder.

Jeg er meget ked af at høre om de vanskeligheder, du oplevede med din returproces. Hos Miinto stræber vi efter at tilbyde en glat og problemfri shoppingoplevelse, og jeg undskylder, at vi ikke levede op til disse forventninger denne gang. Jeg forstår, hvor frustrerende det må have været for dig.

Vi tager ansvar for forsinkelsen og den måde, din sag blev håndteret på. Vær sikker på, at vi er forpligtede til at rette op på tingene og støtte dig gennem hele dit købsforløb, især ved returneringer.

Jeg har allerede kontaktet dig via e-mail for at drøfte mulige løsninger til at løse dette problem. Hvis du ikke har modtaget denne besked, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, og jeg vil med glæde hjælpe dig videre.

Tak igen for din forståelse og tålmodighed. Hvis der er noget andet, jeg kan hjælpe dig med, så lad mig det vide.

Eliza, Miinto

Til jul 2025 købte jeg en meget dyr…

Til jul 2025 købte jeg en meget dyr polo bear sweater fra Ralph lauren til min mand. Efter kun 2 brug er den begyndt at fnulre helt vildt. Jeg reklamerer til Miinto da jeg ikke mener at en trøje til 5000 kr skal være af så dårlig kvalitet. Miinto svarer ikke, og da de svarer får jeg blot et autosvar om at de har travlt. Da jeg endelig får svar fra dem, mener de at det skyldes at trøjen er vasket forkert. En antagelse jeg synes er mærkelig idet trøjen aldrig er blevet vasket. Derudover strikker jeg en del hvorfor jeg både ved at strik ikke opfører sig sådanne hvis garnet er af ordentlig kvalitet, men også ved jeg hvordan en striktrøje vaskes:)
Efter st have skrevet til dem igen, har jeg intet hørt.
Jeg går videre med sagen.

1. marts 2026

Kære Nicoline,

Tak for din feedback; det hjælper os med at forbedre vores service. Vi er kede af at høre om fejlen og undskylder for ulejligheden.

Vi kunne ikke finde din ordre uden flere oplysninger. Kontakt os venligst på info@miinto.dk med dit ordrenummer, en beskrivelse af problemet og billeder af fejlen. Dette vil gøre det muligt for os at undersøge sagen grundigt og give dig den bedst mulige løsning.

Vi værdsætter din tilfredshed højt og ønsker at sikre, at din shoppingoplevelse hos os er positiv.

Tak for din tålmodighed. Vi ser frem til at løse dette for dig.

Overholder ikke købeloven

Overholder ikke købeloven. Svarer ikke på mails.

28. februar 2026

Hej Julie,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Jeg har sendt dig en forespørgsel via Trustpilot, hvor jeg bad om flere oplysninger, så jeg kunne undersøge sagen for dig, men vi har desværre ikke modtaget et svar.

Uden yderligere oplysninger kan jeg ikke hjælpe dig yderligere. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du enten svare her med flere oplysninger eller kontakte vores kundesupportteam direkte, så hjælper vi dig gerne. Vi vil virkelig gerne løse dette for dig.

Tak for din forståelse.

Hold dig laaaaaangt væk

Jeg købte i nov/dec 2025 en taske hos miinto til en julegave, og det var en ret dyr gave. De var hurtige til af trække pengene og den kom også hurtigt. Tasken skulle byttes også kom problemerne med miinto aldrig i mit liv har jeg sendt så mange mails til dem og til sidst måtte jeg være grov også kunne det lige pludselig godt gå stærkt. Og for af få svar tilbage måtte vi skrive vildt mange gange men har nu endelig fået penge retur dog tager de et gebyr på 69kr som jeg ikke mener er iorden.
Deres bytteservice er abdolut ikke i top
Men en ting er sikkert køber aldrig noget derfra igen.

28. december 2025

Kære Anja,

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at din returproces føltes frustrerende og tidskrævende. Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det kan være, når tingene ikke går så glat som forventet, især i den travle juletid.

Vi vil gerne præcisere et par ting vedrørende din ordre: Din retur blev registreret den 28. december 2025, og returlabelen var straks tilgængelig under registreringsprocessen, samt sendt igen via e-mail i januar. Din refundering blev behandlet hurtigt, efter vi modtog den returnerede vare. Eventuelle forsinkelser i kommunikationen kan have været påvirket af det høje antal ordrer og henvendelser i juleperioden, og vi undskylder oprigtigt for den ulejlighed, det måtte have medført.

Vedrørende returgebyret på 69 kr., så er dette en del af vores standardpolitik, som fremgår tydeligt på hver produktside samt i vores handelsbetingelser. Gebyret hjælper os med at fremme bevidst online shopping og samtidig kunne opretholde et bredt udvalg af produkter og services for alle vores kunder. Vi dækker naturligvis returfragt, hvis returneringen skyldes en fejl fra vores side. I dit tilfælde, da varen var i perfekt stand, gælder gebyret.

Vi værdsætter virkelig din feedback og forstår, at processen ikke levede op til dine forventninger. Dine kommentarer vil hjælpe os med at forbedre vores kommunikation og service.

Tak for din tålmodighed, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse i fremtiden.

Tåbelig kundeservice!!!

Miinto har sendt mig en forkert vare - for gud ved hvilken gang! Har haft en "dialog" med deres kundeservice over en hel uge, hvorefter Miinto fremkommer med en helt utilstrækkelig og latterlig løsning med en minimal dekort på varen. Er der slet ingen voksne til stede i det firma!??? Er slet ikke sikker på, at det rent faktisk er et levende menneske, man skriver med.

Kom ind i kampen, Miinto, og lær at respektere jeres kunder!

24. februar 2026

Kære Anne,

Vi er virkelig kede af at høre om dine gentagne negative oplevelser hos os, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været. At modtage den forkerte vare to gange og føle, at vores løsninger ikke levede op til forventningerne, er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Som et marked, der samarbejder med en række uafhængige butikker, modtager vi ikke altid besked på forhånd om genopfyldning af varer. Det betyder, at vi ikke kan garantere, hvornår eller om bestemte varer bliver tilgængelige igen. Vi forstår godt, hvor skuffende det kan være, især når man har set frem til en bestemt vare. Samtidig modtager vi løbende nyt lager, og vores kollektioner opdateres regelmæssigt. Vi anbefaler derfor at holde øje med vores hjemmeside, da noget lignende – eller endda den samme vare – kan blive tilgængelig igen snart.

For at kompensere for ulejligheden har vi givet dig en ekstra 5% rabat oveni din eksisterende, hvilket bringer din samlede rabat op på 30%, som er den højeste rabat, vi kunne tilbyde. Alternativt kunne du have returneret varen for fuld refusion, som ved din tidligere ordre, men du valgte at beholde varen med den ekstra rabat. Vi har også refunderet forsendelsesgebyret som en yderligere kompensation.

Vi værdsætter virkelig din feedback og tålmodighed. Det hjælper os med at forbedre vores processer og den service, vi tilbyder alle vores kunder. Vær sikker på, at vi arbejder på at forhindre, at sådanne fejl sker i fremtiden, og vi håber at genvinde din tillid.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Lad være med at bruge UPS

De gider ikke gå op på 3. Sal og aflevere min pakke. Skriver bare at jeg ikke var hjemme.

20. februar 2026

Dear Thomas,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback - vi sætter stor pris på det, da det hjælper os med løbende at forbedre både vores service og samarbejdet med vores leveringspartnere.

Jeg er meget ked af at høre om din leveringsoplevelse. Jeg forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været, at pakken ikke blev leveret til din adresse som forventet. Det er ikke det serviceniveau, vi stræber efter, og vi vil gennemgå denne sag internt for at sikre, at vores leveringspartnere lever op til de standarder, vi ønsker at tilbyde.

Jeg kan se, at pakken til sidst blev afhentet fra udleveringsstedet, og at returen sidenhen er blevet behandlet med en refundering. Jeg håber oprigtigt, at sagen - trods ulejligheden - nu er blevet løst tilfredsstillende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis der er andet, vi kan hjælpe med, er du meget velkommen til at kontakte os - vi hjælper gerne.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Julia, Miinto

Forfærdelig kundeservice oplevelse

Havde problem med en vare, og jeg får beskeden:
We have completed our review regarding your guarantee claim and for this case. In order to find the best and fastest solution for you, we would like to offer you a refund of 30% of the item's value or a gift card of 50% of the item's value
Jeg ender da med at vælge gavekortet men har sidenhen aldrig modtaget det og har skrevet flere gange ind for at få svar men modtager intet. Det er nu mere end 2 uger siden 😡

30. januar 2026

Kære Andreas,

Tak for at dele din oplevelse på Trustpilot.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Vi kan helt sikkert forstå, hvor frustrerende og skuffende det er, når dine forventninger ikke bliver indfriet, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre din oplevelse med Miinto.

For at gøre tingene rigtige har jeg personligt sendt dig en e-mail med gavekortet, som blev lovet tidligere. Tjek venligst din indbakke, og hvis du har problemer med at finde e-mailen, eller hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med, så lad os det vide - vi er her for at støtte dig.

Vi håber, du vil give os en chance til og ændre din mening om vores tjenester.

Eliza, Miinto

rigtig god hjemmeside som jeg har brugt…

rigtig god hjemmeside som jeg har brugt mange gange.. har altid fået ægte vare og altid leveret inden for 24 timer selvom det altid kommer hele vejen fra italien.. tror grunden til at mange skriver dårligt om miinto's levering er fordi folk er for nærige til at betale for ekspress levering, så har man jo også selv bedt om det :D

1. oktober 2025

Som fiasko betragtet en succes

Jeg købte en vest fra CP Company i november 2025.
Ca. 2 uger efter modtagelsen oprettede jeg en reklamation da dunene faldt sammen og vesten blev misfarvet hvor dunen forsvandt. Umiddelbart efter d. 19 november modtog jeg en kvittering at klagen var sendt videre til partnerbutikken og jeg ville modtage svar inden 8 dage !!
Efter at have sendt op mod 10 rykkere, er der stadig ingen respons.
Jeg vil anbefale alle at holde sig langt væk fra dette foretagende.
Firmaets hovedejer er Bestseller koncernen, ejet af en af Danmarks rigeste - Anders Holch Povlsen - som burde have mere styr på sin forretning. Måske det ikke er målsætningen at have tilfredse kunder, frem for mere profit.
PS. Heldigvis har de tid til dagligt at sende rabattilbud, så der er nok flere på arbejde i marketing end i reklamationsafdelingen
Opdatering. Har idag d.25 marts fået respons og desværre er det stadig en meget negativ oplevelse. Har modtaget en discount på 20%, men da produktet er 100 % defekt, er det en meget dårlig løsning.
Man beder den butik som sælger varen, om at tage stilling til en reklamation og butikken føler ingen forpligtelse overfor kunden. I en fysisk butik vil man se på varen og i tvivlstilfælde sende varen til leverandøren, som i sidste ende er den ansvarlige.
Desværre er Miinto ikke interesseret i at levere anstændig service, som lever op til gældende lovgivning.
Køb et andet sted !! Der er andre som går op i god, reel kundeservice.

19. november 2025

Hej John,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse og manglen på rettidige opdateringer vedrørende din klage. Jeg kan forstå, hvor frustrerende det må have været.

Jeg kan se, at sagen blev afsluttet den 18. februar med en delvis refusion. Jeg håber inderligt, at denne løsning var tilfredsstillende og hjalp med at løse problemet med din vest.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe med eller afklare, er du velkommen til at kontakte os – vi vil gerne sikre os, at vores kunder føler sig støttede, selv efter disse forsinkelser.

Ronni, Miinto

Jeg har fået en julegave fra miinto

Jeg har fået en julegave fra miinto, grundet jul tid og hjemmesiden kun har 14 dags returret, nåede jeg ikke dette. Kontakter virksomheden for, at høre hvilke muligheder jeg har. Jeg bliver mødt med meget dårlig service! De sko jeg fik i gave var et nr for lille, derfor vil jeg bare ønske er en større. Dette var overhovedet ikke muligt, selvom jeg tilbyder selv tilbyder at betale fragt frem og tilbage….

12. januar 2026

Kære Caroline,

Tak fordi du delte din oplevelse. Jeg beklager ulejligheden og forsikrer dig om, at vi tager dine bekymringer alvorligt.

For at sikre, at vi håndterer din bekymring grundigt og kan give dig den bedst mulige hjælp, har jeg anmodet om nogle yderligere oplysninger, såsom dit ordrenummer, via Trustpilot. Det vil hjælpe os med at se nærmere på sagen og arbejde hen imod den bedste løsning for dig.

Vi værdsætter din tålmodighed og er engagerede i at løse dette hurtigt. Kontakt os endelig når som helst, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Tak endnu en gang for at gøre os opmærksomme på dette. Din feedback er uvurderlig i vores arbejde med at forbedre vores tjenester. Jeg ser frem til at modtage yderligere oplysninger og til at hjælpe dig videre mod en tilfredsstillende løsning.

Værste firma ever

Værste firma ever - tager forever for kontakt og ingen hjælp - og det er kun en latterlig chat robot - der bliver ved at skrive samme svar at der vil gå max 48 tim- ventede næsten en mdr på en retur label til et tørklæde der var defekt reklamerede 13 jan og har stadig ingenting fået - ved hver item fratækker de så 79 kr for returnering selvom defekt produkt .... har returneret et par støvler også d 19 jan - butikken har sendt pengene retur til Miinto d 23 - vi snakker nu 5 feb og ikke engang fået en mail fra dem om at returneringen er godkendt og ja ej heller pengene.....for dårligt det ikke er muligt at få personligt kontakt til så "stort" et firma.....under alt kritik deres politik og håndtering....

13. januar 2026

Kære Annika,

Vi er virkelig kede af den frustration og de gener, du har oplevet. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at vente på dine returneringer og opleve manglende klar kommunikation.

Vi vil gerne forsikre dig om, at du er blevet refunderet for alle returnerede varer. For det defekte tørklæde refunderede vi også returfragtgebyret, da dette altid dækkes, når returneringen skyldes en fejl fra vores side. Vi beklager oprigtigt, hvis processen og ventetiden har forårsaget stress. Da returgebyrer behandles manuelt som en separat transaktion, gennemføres disse refusioner inden for 5–7 arbejdsdage. I dit tilfælde blev returneringen accepteret den 10.02, og gebyret blev refunderet den 17.02, hvilket ligger inden for den forventede tidsramme.

Vi værdsætter også din feedback vedrørende vores returpolitik og forstår, at returfragtgebyret kan være forvirrende. Tillad os at forklare: Miinto opkræver et returfragtgebyr for at fremme bevidst online shopping. Gebyret fratrækkes det refunderede beløb for hver returneret vare og fremgår tydeligt på hver produktside samt i vores vilkår og betingelser. Denne politik hjælper os med at reducere unødvendige returneringer og gør det muligt for os at fortsætte med at tilbyde et bredt udvalg af produkter, fleksible leveringsmuligheder og en god shoppingoplevelse for alle kunder.

Vi er oprigtigt kede af, at du oplevede vores chat-system som upersonligt og langsomt. For fremtidige henvendelser giver det som regel den hurtigste løsning at kontakte os direkte via chat og bede om at tale med en medarbejder, eller via e-mail med en forventet svartid på cirka fem arbejdsdage.

Endelig, hvis du mener, at yderligere kompensation er berettiget, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte. Vi vil gøre vores bedste for at finde en tilfredsstillende løsning.

Vi værdsætter virkelig din feedback og beklager igen de gener, du har oplevet.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Hold jer langt væk fra Miinto

Hold jer langt væk fra Miinto. Købte en vare. Den kom frem med hul i og det har været er mareridt at få den retur. Ingen hjælp at hente. Man kan ikke ringe til dem, skriver med en bot og de har verdens længste komplicerede ordre numre. De gør alt besværligt og deres taktik er 100% at man ikke orker at sende retur.
De har endnu ikke refunderet pengene heller.

26. januar 2026

Kære Anna,

Tak fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre om din negative oplevelse. Jeg kan godt forstå, hvor skuffende det er, når ens forventninger ikke bliver indfriet, og jeg vil meget gerne forbedre din oplevelse med Miinto!

Desværre har du ikke angivet dit ordrenummer, og derfor kan jeg ikke undersøge, hvad der er sket.

Kontakt vores kundeserviceteam via livechatten, hvis du ønsker yderligere hjælp til din sag, og jeg kan forsikre dig om, at de vil gøre deres bedste for at finde en passende løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Robert, Miinto

Elendig kundeservice

Update:
Prøvede i juni at bestille 3 ting. De trækker pengene med det samme. 2 varer afsendes. Efter 7 dage rykker jeg og efter 10 dage "har de fejlberegnet deres lager" og ordren annulleres.

Oprindelige sag:
Køber en relativt dyr jakke. Efter noget tid finder jeg ud at der sidder et security-tag i jakken, da alarmen går i en butik! Jeg skriver til Miinto, der skal bruge 7 arbejdsdage på at sende det videre til partnerbutikken, der så igen har 7 dage til at svare. De svarer så, at jeg skal sende den ind til "nærmere inspektion", hvilket de så har 25 arbejdsdage til... Ender med at løse det selv med en lokal butik.

Kære Jacob,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om den ulejlighed, det har medført, at sikkerhedsmærket blev efterladt i jakken. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været, især for en vare, der blev købt i november!

Efter at have gennemgået vores optegnelser nøje, kan vi ikke finde nogen tidligere henvendelse fra dig vedrørende dette problem. Da dette er noget, der helt sikkert kræver opmærksomhed, vil jeg personligt kontakte dig inden for kort tid via e-mail for at indhente de nødvendige oplysninger og sikre, at sagen bliver undersøgt ordentligt.

Tak for at gøre os opmærksom på dette. Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at undersøge dette nærmere.

Emilia, Miinto

Forkert vare og umulig kundeservice

Modtog en helt anden vare end den bestilte. Retur koster 69kr og deres kundeservice er ikke til at komme i kontakt med. Alt i alt træls og tidkrævende oplevelse som stadig ikke er løst.

Hej Sophia,

Vi beklager meget, at du har modtaget den forkerte vare, og at din sag er blevet forsinket. Det ser ud til, at nogle af dine beskeder desværre er gået i stå i vores automatiserede assistentsystem, hvilket har forårsaget en forsinkelse i vores svar – det er selvfølgelig ingen undskyldning.

Vi har nu personligt kontaktet dig via e-mail med instruktioner om, hvordan du returnerer den forkerte vare gratis og sikrer, at din refusion behandles problemfrit. Vi håber, at dette hjælper med at løse situationen hurtigt, og vi sætter pris på din tålmodighed, mens vi har løst dette.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Ronni, Miinto Customer Success Team

Manglende refundering og ingen svar

Manglende refundering og ingen svar fra kundeservice!

Jeg har returneret et par sko til Miinto for to måneder siden, men jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur.

Miinto forsøgte at refundere via MobilePay, men da vi i mellemtiden har skiftet bank/kort, gik beløbet retur til Miintos konto (bekræftet af MobilePay). Jeg har derfor gentagne gange bedt dem overføre beløbet manuelt til vores bankkonto.

Jeg har skrevet til Miinto flere gange (bl.a. 16/12, 22/12 og 5/1), men har ikke modtaget ét eneste svar, hvilket jeg finder uacceptabelt. Det er ekstremt frustrerende at mangle sine penge og samtidig blive ignoreret af kundeservice.

Alle nødvendige oplysninger er givet. Alligevel sker der ingenting.

Jeg kan på ingen måde anbefale Miinto, når de hverken refunderer penge eller svarer på henvendelser.

16. december 2025

Hej Line,

Vi er meget kede af at høre om den frustration, denne situation har forårsaget – vi forstår fuldt ud, hvor stressende det kan være at føle, at der ikke er modtaget en refusion.

Ifølge vores optegnelser blev din refusion behandlet den 15. december via MobilePay–Visa, den oprindelige betalingsmetode, der blev brugt til din ordre. Vores kundesupport har delt en kvittering, der bekræfter denne transaktion. Bemærk venligst, at refusionskvitteringen indeholder transaktionsreferencen, som du kan give til din betalingsudbyder for at finde transaktionen. Fra vores side blev pengene sendt og blev hverken returneret eller returneret til os, så sagen blev betragtet som lukket.

Hvis du ikke har set refusionen på din konto, anbefaler vi, at du kontakter din bank eller MobilePay-udbyder direkte. Vores kundesupport giver også gerne yderligere bevis for transaktionen, hvis det er nødvendigt.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager enhver henvendelse alvorligt. Vi håber, at dette hjælper med at afklare situationen, og vi er her for at hjælpe på enhver mulig måde for at sikre en problemfri løsning.

Ronni, Miinto Customer Success Team