Miinto Danmark Anmeldelser

15.153

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 361 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med kundeservice, som ofte var svær at komme i kontakt med og ikke hjalp effektivt med henvendelser. Der var også udbredt utilfredshed med returpolitikken og -processen, herunder korte returfrister, omkostninger ved returnering, og forsinkede eller manglende tilbagebetalinger. Flere modtog forkerte, beskadigede varer eller varer, hvis ægthed blev betvivlet, og nogle ordrer blev annulleret eller leveret ufuldstændigt. Leveringstiderne var ofte længere end forventet, med manglende sporingsinformation og i nogle tilfælde udeblev varerne helt. However, some customers also noted positive aspects, experiencing fast and problem-free delivery, selv fra internationale lokationer. Nogle anmeldere var tilfredse med produktkvaliteten, fandt varer autentiske og værdsatte gode tilbud. Derudover fandt en lille gruppe mennesker kundesupporten lydhør og hjælpsom, hvilket løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange rapporterer om defekte varer, såsom sandaler der... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen tvetydig, da mange rapporterer om annullerede ordrer, selv efter at have... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede hurtig og problemfri... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer udbredt utilfredshed med kundeservice, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med returpolitikken, hvor mange finder processen besværlig og dyr,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere

Miinto’s fragt og returneringsgebyr er alt alt for højt. Det koster 185kr i levering og det samme for returnering. Leveringen tager lang tid og det samme med returnering. Kan ikke anbefale andre at ha... Se mere

Jeg har ventet 13 dage på pakken. Gik ikke besked om det var en lang distance pakken og beløbet blev trukket på min konto med det samme

Jeg bestilte en jacquemus hoodie ( gros grain i sort) jeg går meget op i designer så jeg havde mine forventninger, da den så kommer er den fin og meget pæn, den er tyk osv. Det er indtil jeg søger num... Se mere

1. nr. 14 af de 14 bedste virksomheder i Online markedsplads
  2. nr. 107 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 56 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 68 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik
  6. nr. 136 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(15.153)

Snyd og bedrag i forbindelse med retur!!!!

Min erfaring med Miinto er mildest talt katastrofal.
Mit forløb i korte træk:
- Bestiller en Gucci solbrille
- modtager en helt anden model end den bestilte
- jeg henvender mig for en retur label og modtager svar omgående
-jeg returnerer solbrillen med ups (d.13/3) og følger pakken til den er fremme
- pakken er retur hos leverandøren d. 18/3
- jeg henvender mig for en status på tilbagebetaling af mine penge samme dag
- løbende har jeg sendt mails for en status (i alt 6 henvendelser markeret som høj prioritet❗️)
- her 1 måned senere fra leverandøren har solbrillen i hænde, har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage - ej heller hørt en lyd fra Miinto tiltrods for mine talrige henvendelser.

Det er helt urimelig kundeservice eller mangel på samme og jeg vurderer Miinto som værende et fusk firma, hvor de bruger kunden som kassekredit.

Jeg afventer dags dato stadig mine penge….

16. april 2026

Kære Christina,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din feedback på Trustpilot.

Først og fremmest er jeg meget ked af at høre om din oplevelse, især da du modtog en anden model Gucci-solbriller end den, du havde bestilt, og derefter måtte vente længe på din refusion.

Jeg forstår fuldt ud, hvor bekymrende dette må have været, efter at du havde fulgt alle de korrekte returprocedurer og sporet pakken tilbage til leverandøren. Jeg vil gerne undskylde oprigtigt for dette problem.

Refusionen er allerede blevet udbetalt, men den blev forsinket på grund af manglende registrering via vores returformular og senere på grund af et teknisk problem i vores system, som vi ikke var opmærksomme på på det tidspunkt.

Jeg forstår din frustration over manglen på opdateringer trods dine gentagne henvendelser. Dette er ikke det kommunikationsniveau, vi stræber efter, og jeg beklager, at du ikke fik rettidige svar.

Jeg sætter pris på, at du har gjort os opmærksom på dette, og jeg er virkelig ked af den ulejlighed, det har medført under hele denne proces. Vi vil tage det til efterretning for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Robert, Miinto

Den dårligste service, nærmest tyveri!!!

D. 24 marts bestilte jeg en jakke.

D. 26. marts modtog jeg en mail fra Miinto, om at de ikke kunne levere min ordre.

D. 30. marts hævede de alligevel 2504,95 kr. på min konto.

D. 31. marts modtog jeg besked om at pengene vil blive refunderet.
Men en bemærkning om at det kan tage op til 5 arbejdsdage, før pengene vises på min konto.

Den 15. april har jeg endnu ikke fået mine penge.

Jeg har siden d. 30. marts haft løbende kontakt til min bank, som afviser Miintos påstand om at det er banken der skal frigive pengene, men siger det er Miinto der tilbageholder dem.

Det er under alt kritik, da pengene aldrig skulle ha ‘ været hævet.

I får den dårligste anbefaling fra mig😡

30. marts 2026

Hej Janne,

Tak for din anmeldelse, og jeg er meget ked af at høre om din oplevelse og den frustration, det har forårsaget. Jeg forstår din bekymring, især da ordren blev annulleret, og du stadig venter på din refusion.

Du har fuldstændig ret i, at hvis en ordre afvises (dvs. den accepteres ikke til opfyldelse af vores partnerbutikker), bør du ikke blive opkrævet betaling. I sådanne tilfælde annulleres betalingsgodkendelsen normalt automatisk samtidig med ordreannulleringen.

Jeg beklager meget, at denne proces ikke har fungeret som den skulle i dit tilfælde, og at din refusion er blevet forsinket. Jeg har nu eskaleret din sag til vores betalingsteam for at undersøge dette hurtigst muligt og sikre, at alt er fuldt ud løst. Jeg har også sendt dig en separat e-mail, hvor jeg vil holde dig opdateret om status.

Venlig hilsen,
Ronni, Miinto

2 ugers leveringstid og endnu ikke…

2 ugers leveringstid og endnu ikke modtaget pakken

2. april 2026

Kære Filippa,

Tak for din feedback.

Jeg er meget ked af at høre, at du har oplevet så lang ventetid på din ordre. Dette er ikke det serviceniveau, vi bestræber os på at levere, og vi tager sådanne situationer meget alvorligt.

Da vi endnu ikke har modtaget de ordreoplysninger, som vi tidligere har anmodet om, er jeg desværre ikke i stand til at undersøge din sag yderligere på nuværende tidspunkt. Jeg vil venligst opfordre dig til at kontakte vores kundeservice og give dem de nødvendige oplysninger, så de kan hjælpe dig og få løst sagen.

Endnu en gang beklager jeg ulejligheden, og jeg sætter stor pris på din forståelse, mens vi arbejder på at forbedre vores service.

Problematisk at sende retur

Jeg kan absolut ikke anbefale nogen af handle der kan ikke komme i forbindelse med kundeservice🙄 for at sende min varer retur skulle jeg kører 40 km skulle sendes med ups. Da jeg kom til det sted hvor jeg skulle sende var deres scanner itu så jeg kunne ikke få nogen kvittering på den er sendt tilbage. Så nu håber jeg bare pengene kommer retur.

30. marts 2026

Besvarelse fra Miinto Danmark

Hej Grethe, jeg beklager virkelig den stress og den lange køretur, du måtte udholde for at komme tilbage. Jeg kan kun forestille mig, hvor frustrerende det var at finde en ødelagt scanner efter at have kørt 40 km, især uden en kvittering for at få ro i sindet.

Jeg vil også gerne undskylde, at vores virtuelle assistent ikke var hjælpsom, da du først kontaktede os. Vi arbejder konstant på at forbedre dette system, da vi fuldt ud anerkender, at intet erstatter værdien af ​​personlig støtte fra et medlem af mit team.

Jeg er glad for at kunne meddele, at din returnering er blevet godkendt, og at din refusion allerede er behandlet, så du kan være rolig med dine penge. Tak for din tålmodighed, mens jeg arbejder på at gøre disse processer mere gnidningsløse.

Lavede en ordre for snart 4 uger siden

Lavede en ordre for snart 4 uger siden. Jeg har stadig ikke modtaget pakken og trods gentagende henvendelser, så hører jeg ikke fra deres kundeservice. Det firma kan jeg absolut ikke anbefale

9. april 2026

Kære Camilla,

Tak for din feedback, og vi er virkelig kede af at høre om den oplevelse, du havde med din ordre, og den manglende rettidige kommunikation fra vores side. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været at vente så længe uden at modtage pakken eller opdateringer.

Når det er sagt, er jeg glad for at se, at vores team i sidste ende var i stand til at løse problemet for dig, og at ordren blev refunderet den 15. april.

Vi beklager igen ulejligheden, der er forårsaget under denne proces, og din feedback vil blive delt internt, mens vi fortsætter med at arbejde på at forbedre både vores leveringsopfølgning og kundekommunikation.

Uacceptable returnings og forsendelsesudgifter

Jeg synes, det er under al kritik, at man udover forsendelse på 49kr, skal betale yderligere 80 kr for returnering af en vare
Jeg betalte 130kr til ingen nytte, da jeg bestilte et par sneakers, som desværre ikke passede

5. marts 2026

Kære Charlotte,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse og forstår, hvor frustrerende det må føles at skulle betale både for levering og retur, når varen ikke passede som forventet.

Tillad mig at forklare: Miinto opkræver et returfragtgebyr for at fremme bevidst online shopping. Dette gebyr trækkes fra det refunderede beløb og gælder for hver vare, der returneres. Denne information kommunikeres til vores kunder på hver produktside samt i vores vilkår og betingelser. Denne politik hjælper ikke kun med at reducere unødvendige returneringer, men gør det også muligt for os fortsat at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af produkter, en række leveringsmuligheder og en god shoppingoplevelse.

Jeg kan se, at du skulle have modtaget den samme størrelse, som du spurgte os om, men jeg forstår fuldt ud, at det kan være skuffende i situationer, hvor størrelsen ikke passer, og jeg værdsætter virkelig, at du deler dit perspektiv. Din feedback er værdifuld og vil blive taget i betragtning, mens vi fortsætter med at arbejde på at forbedre kundeoplevelsen.

Robert, Miinto

Læs min anmeldelse derude .

Det eneste jeg ved er at deres varer er ægte og har bestilt 8 moncler t hirt og en moncler hue og moncler sommer jakke til gode priser!
da de laver 25 procent engang imellem så hold øje med jeres mails da det faktisk kan betale sig .

Det eneste der nederen er vedrørende deres fragt der ligger mellem 80 100 kr
Det en dårlig stil især hvis man kigger på noget der koster kassen i forvejen ! Forhåbenligt får de det ændret .

Levering er jeg faktisk ligeglad med så længe jeg modtager min varer så jeg tilfreds..
Selvf ik hvis der går 1 måned ..

Jer derude I skal være sikre for deres varer er ægte
Jeg tvivlede også selv i starten tro mig tog alle mine moncler tøj med i selve moncler butikken på Strøget
og fik dem tjekket ud
heldigvis gik jeg ud med et smil på læben pga jeres dårlige anmeldelser fra minto :)

6. april 2026

Kunne ikke sende pakken alligvel

1. april 2026

God ettermiddag,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Jeg er veldig lei for å høre at du har opplevd problemer med pakken din. Dette er absolutt ikke standarden vi ønsker å levere, og vi tar slike situasjoner på største alvor.

Siden vi ennå ikke har mottatt bestillingsdetaljene vi tidligere har bedt om, er jeg dessverre ikke i stand til å undersøke saken din videre på nåværende tidspunkt. Jeg vil gjerne oppfordre deg til å kontakte vårt kundeserviceteam, som vil kunne hjelpe deg videre og gi mer informasjon om saken.

Nok en gang, vennligst aksepter mine oppriktige unnskyldninger for ulempene, og takk for din tålmodighet og forståelse mens vi jobber med å forbedre våre tjenester.

Med vennlig hilsen,
Julia, Miinto

Fik ikke det jeg bestilte meget dårligt…

Fik ikke det jeg bestilte meget dårligt at prøve det 2 gange på en måned

1. april 2026

Kære,

Tak fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Jeg beklager at høre om din utilfredsstillende oplevelse. Jeg har fuld forståelse for den skuffelse, der opstår, når forventningerne ikke bliver indfriet, og jeg er ivrig efter at forbedre din Miinto-oplevelse.

Desværre mangler dit ordrenummer, hvilket forhindrer mig i at undersøge situationen. For at kunne håndtere dine bekymringer effektivt, bedes du kontakte vores Customer Success-team. Du kan være sikker på, at de er forpligtet til at tilbyde den bedst mulige løsning på din sag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Bestilte et par Birkenstock i str 42

Bestilte et par Birkenstock i str 42, modtog dem i en str 43 og blev efter trukket 79 kr for returneringsgebyr, det er helt til grin, og utroligt at man ikke får en undskyldning og pengene retur.

Kære Wilhelm,

Tak, fordi du har taget dig tid til at dele din feedback på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af at høre, at den vare, du modtog, blev leveret i den forkerte størrelse. Jeg forstår fuldt ud, hvor bekymrende det må være.

Vær opmærksom på, at hvis en returnering skyldes en fejl fra vores side, f.eks. modtagelse af den forkerte størrelse, skal du ikke betale returforsendelsesomkostningerne. Det er noget, vi meget gerne vil undersøge for dig.

Vi vil meget gerne undersøge dette for dig. Kontakt venligst vores kundeservice med dine ordredetaljer og, hvis muligt, fotos af den modtagne vare, så vi kan undersøge dette nærmere og hjælpe dig med at løse sagen så hurtigt som muligt.

Robert, Miinto

Skal man virkelig skrive her for at I…

Skal man virkelig skrive her for at I reagere på en henvendelse? Der bliver svaret i øst og vest på mail.
I har set billeder af pakken som er blevet lappet sammen. I har set billeder af en beskidt taske uden plomperinger. Men I bliver ved med at forhale sagen.
Hvor svært kan det egentlig være at give et svar på mail om videre proces så jeg kan sende tasken retur og jeg kan få mine penge tilbage.

23. marts 2026

Virkelig dårlig oplevelse med Miinto.

Virkelig dårlig oplevelse med Miinto.

Jeg bestilte et par sko og ventede først 3 uger på dem. Derefter blev pakken væk hos pakkefirmaet, og jeg måtte så vente yderligere 25 dage uden nogen ordentlig status eller løsning på sagen. Det er simpelthen ikke acceptabelt.

Jeg gjorde tydeligt opmærksom på, at jeg bare ønskede mine sko – ikke lange processer eller besvær. Alligevel fik jeg ingen reel hjælp. Endnu værre er det, at mine mails stort set ikke blev besvaret, hvilket gjorde situationen endnu mere frustrerende.

Når man handler online, forventer man, at virksomheden tager ansvar, hvis noget går galt under leveringen. Her følte jeg mig efterladt uden både varer og ordentlig kundeservice.

Kan slet ikke anbefale at handle herfra. Meget skuffende oplevelse. 👎🏽👎🏽👎🏽

23. marts 2026

Det er over en uge siden jeg bestilte…

Det er over en uge siden jeg bestilte min ordre og har intet hørt. Jeg bliver bare kastet rundt med autosvar uden at få hjælp. De virker ligeglade og der bliver ikke fulgt op. De bruger en partner butik, der ikke svarer dem, MEN MINE PENGE ER TRUKKET. Det er virkelig dårlig stil og virkelig dårlig service.

Kære Charlotte,

Tak fordi du delte din oplevelse med os - din feedback er meget værdifuld og hjælper os med at forbedre samarbejdet med vores partnere.

Jeg er meget ked af, at din ordre ikke forløb som forventet, da dette ikke er det serviceniveau, vi stræber efter at levere.

Hvad angår kommunikationen fra vores side, forstår jeg, at det kan have virket, som om der ikke skete noget. Du kan dog være helt sikker på, at vi aktivt arbejdede bag kulisserne sammen med partneren for at identificere årsagen til problemet og føre sagen videre i overensstemmelse med din anmodning.

Ud fra vores oplysninger kan jeg se, at ordren i overensstemmelse med dit ønske til sidst blev annulleret og refunderet.

Endnu en gang beklager jeg oprigtigt de ulemper, dette har medført. På trods af dette er jeg glad for, at vi kunne løse sagen i overensstemmelse med dine ønsker. Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer for at sikre klarere kommunikation og mindske risikoen for lignende situationer i fremtiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at besvare den e-mail, vi har sendt til dig - jeg vil med glæde hjælpe.

Julia, Miinto

Miinto ønsker ikke at følge dansk…

Miinto ønsker ikke at følge dansk lovgivning. Det fremgår klart af forbrug . dk/regler/fortrydelsesret at ved benyttelse af fortrydelsesret pkt. 6: "Du skal have alle dine penge tilbage – herunder de oprindelige leveringsomkostninger.". Alligevel gider Miinto ikke at tilbagebetale leveringsomkostningerne - og pålægger derudover yderligere returomkostninger, hvilket de dog gerne må.

19. marts 2026

Kære Richard,

Tak for din feedback.

Du har delvist ret - dansk lovgivning kræver, at de oprindelige leveringsomkostninger refunderes, og det er også noget, vi gør. Dog indeholder § 24, stk. 2 en klar undtagelse: forbrugeren bærer de ekstra omkostninger, der følger af at have valgt en leveringsmetode, der er dyrere end den billigste standardlevering, som vi tilbyder.

Hvad angår returfragt, er dette tilladt i henhold til dansk forbrugerlovgivning, forudsat at kunden er tydeligt informeret før købet - hvilket er tilfældet, som beskrevet i vores vilkår og betingelser.

Når det er sagt, forstår vi fuldt ud dine bekymringer og sætter pris på, at du har gjort os opmærksomme på dette. Vi vil kontakte dig via e-mail for at gennemgå din sag nærmere og gøre vores bedste for at finde en tilfredsstillende løsning sammen.

Julia, Miinto

ADVARSEL politianmeldt miinto for bedrageri

ADVARSEL: Modtager penge, men sender ingen varer – Politianmeldt!
Anmeldelse:
Jeg vil på det kraftigste advare alle mod at handle hos Miinto. Jeg har købt og betalt for tøj online, men har aldrig modtaget skyggen af mine varer.

Det er fuldstændig uacceptabelt, at et firma kan operere på denne måde. Jeg har forsøgt at få kontakt og løse sagen, men uden held. Da Miinto hverken leverer de varer, jeg har betalt for, eller tilbagefører mine penge, har jeg nu set mig nødsaget til at politianmelde Miinto for bedrageri.

Hold jer langt væk, medmindre I har lyst til at smide jeres penge direkte i skraldespanden. Det her er under al kritik og decideret fup.

18. januar 2026

Hi Masood,

Thank you for sharing your feedback, and we’re sorry to hear about your disappointment regarding this order.

We understand how frustrating this situation must feel. However, after a thorough investigation carried out together with UPS and our partner boutique, it was confirmed that the parcel was delivered correctly and in full. The boutique also verified that all items were properly packed and dispatched, and UPS has therefore rejected the claim and closed the case.

We do understand this is not the outcome you were hoping for, and we regret any inconvenience caused throughout the process.

If you have any further questions or would like us to review anything else with you, please don’t hesitate to reach out to our support team.

Kind regards,

Uhørt

Nu er det snart en måned siden jeg lavede en dårlig anmeldelse af min oplevelse med Miinto i de 2 1/2 forudgående måneder. De skrev på opslaget, du skal da bare skrive til os: det har jeg gjort, hvor jeg af deres chatbot får at vide at det her er så kompliceret at en kundeservicemedarbejder kobles på, så tjekker man sine mails i dagene efter, men har stadig ikke fået svar. Og de skylder mig ret mange penge. Det er f... for dårligt !

3. marts 2026

Kære Charlotte,

Vi beklager virkelig den oplevelse, du har haft, og vi forstår fuldt ud din frustration. Dette er ikke det serviceniveau, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback alvorligt.

Jeg har nu personligt kontaktet dig via e-mail med en fuld oversigt over dine refusioner og de relevante transaktionskvitteringer. Vi håber, at dette giver dig den klarhed, du har ventet på.

Tak for din tålmodighed under hele processen.

Ronni, Miinto

MIINTO… Dårligere service kan det ikke…

MIINTO… Dårligere service kan det ikke blive!!!
Købte en Barbour jakke da der var 20% rabat som 1. Gangskøber.
Jakken blev leveret efter 4 dage hvilket var fint. Men ved modtagelsen kunne jeg konstatere størrelsen var L, jeg havde bestilt den i medium. Sendte den retur og skrev til MIINTO at den skulle ombyttes til den rigtige størrelse. Deres AI generede svar (MIINTO har ikke personlig kundeservice i danmark) var at den ikke kunne ombyttes, men firmaet ville vurdere om jeg var berettiget til at få mine penge retur efter de havde tjekket jakken (5 dage efter afsendelse)

Herefter fik jeg (igen) et svar om at pengene ville blive refunderet og jeg var velkommen til at bestille en ny.

Da jeg nu skulle betale 600 kr mere skrev jeg til dem at de måtte hjælpe - de havde jo fejlet 100-%, og derfor sørge for at levere en ny til samme pris.

Fik blot et svar retur, at det kunne de ikke, men at jeg var velkommen til at bestille jakken igen til den meget dyrere pris.

ANBEFALING!!! Køb aldrig noget hos MIINTO, du er helt ligegyldig for dem!!!

13. marts 2026

Kære Allan,

Tak, fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, især at du modtog den forkerte størrelse og den frustration, det medførte. Jeg forstår fuldt ud, hvor skuffende det må have været, især da du havde planlagt at bytte varen og beholde din oprindelige rabat.

Desværre har du ikke angivet dit ordrenummer i din henvendelse, og derfor kan jeg ikke undersøge, hvad der skete.

Kontakt venligst vores Customer Success-team, hvis du ønsker yderligere hjælp med din sag, og jeg kan forsikre dig om, at de vil gøre deres bedste for at finde en passende løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestil ikke fra Miinto!!

Sko bestilt for over 1 måned siden, får aldrig besked om at den er sendt, Miinto svarer ikke på mail eller via chat. Bestil ikke dine varer her!!

11. marts 2026

Kære Sune,
Tak for din feedback.
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Vi vil gerne præcisere, at din første besked kom igennem vores chatservice uden for åbningstiden, og vores chatbot gav instruktioner om, hvordan du skulle fortsætte. Da vi ikke modtog en opfølgning, kunne vi ikke eskalere din sag med det samme.
Du skal vide, at vi tager dine bekymringer alvorligt og undersøger sagen. Vi holder dig opdateret via e-mail og er her for at hjælpe dig på enhver måde, vi kan. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi værdsætter din tålmodighed, mens vi arbejder på dette.
Kordian, Miinto