Miinto Danmark Anmeldelser

15.153

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 361 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med kundeservice, som ofte var svær at komme i kontakt med og ikke hjalp effektivt med henvendelser. Der var også udbredt utilfredshed med returpolitikken og -processen, herunder korte returfrister, omkostninger ved returnering, og forsinkede eller manglende tilbagebetalinger. Flere modtog forkerte, beskadigede varer eller varer, hvis ægthed blev betvivlet, og nogle ordrer blev annulleret eller leveret ufuldstændigt. Leveringstiderne var ofte længere end forventet, med manglende sporingsinformation og i nogle tilfælde udeblev varerne helt. However, some customers also noted positive aspects, experiencing fast and problem-free delivery, selv fra internationale lokationer. Nogle anmeldere var tilfredse med produktkvaliteten, fandt varer autentiske og værdsatte gode tilbud. Derudover fandt en lille gruppe mennesker kundesupporten lydhør og hjælpsom, hvilket løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange rapporterer om defekte varer, såsom sandaler der... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen tvetydig, da mange rapporterer om annullerede ordrer, selv efter at have... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede hurtig og problemfri... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer udbredt utilfredshed med kundeservice, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med returpolitikken, hvor mange finder processen besværlig og dyr,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere

Miinto’s fragt og returneringsgebyr er alt alt for højt. Det koster 185kr i levering og det samme for returnering. Leveringen tager lang tid og det samme med returnering. Kan ikke anbefale andre at ha... Se mere

Jeg har ventet 13 dage på pakken. Gik ikke besked om det var en lang distance pakken og beløbet blev trukket på min konto med det samme

Jeg bestilte en jacquemus hoodie ( gros grain i sort) jeg går meget op i designer så jeg havde mine forventninger, da den så kommer er den fin og meget pæn, den er tyk osv. Det er indtil jeg søger num... Se mere

1. nr. 14 af de 14 bedste virksomheder i Online markedsplads
  2. nr. 107 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 56 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 68 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik
  6. nr. 136 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(15.153)

382 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ringe kundeservice

Trøje kommer til tiden men er desværre for lille og skal returneres. Mit ordre nr bliver ikke genkendt i systemet og jeg kan derfor ikke få en retur label.
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice uden held - har sendt en mail uden svar…

2. december 2025

Kære Mette,

Tak fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Jeg beklager at høre om din utilfredsstillende oplevelse. Jeg har fuld forståelse for den skuffelse, der opstår, når forventningerne ikke bliver indfriet, og jeg er ivrig efter at forbedre din Miinto-oplevelse.

Desværre mangler dit ordrenummer, hvilket forhindrer mig i at undersøge situationen. For at kunne håndtere dine bekymringer effektivt, bedes du kontakte vores Customer Success-team. Du kan være sikker på, at de er forpligtet til at tilbyde den bedst mulige løsning på din sag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Købte et bælte som holdt i 5 min

Købte et bælte som holdt i 5 min, da spændet knækkede. Svar fra miinto var kort fortalt, at jeg ikke havde handlet med dem, men med en eller anden underleverandør, som så ville skulle håndtere reklamationen, formodet behandlingstid ca 3mdr. Det er ikke tilfredsstillende og muligvis ikke lovligt.

30. november 2025

Retur er alt for omstændigt

Jeg havde bestilt en vare og da den ikke er som forventet vil jeg gerne sende den retur. Jeg har ikke fået vedlagt en returlabel som de skriver skulle have haft været vedlagt i pakken. Jeg har heller ikke modtaget nogen returblanket, eller modtaget en på mail. Jeg har prøvet og kontakte dem, men det er noget omstændigt at komme i kontakt med miinto.
De svare ikke på mine mail, deres chat bot kan heller ikke hjælpe. Nu står jeg med et produkt jeg ikke ønsker og har ikke mulighed for at sende produktet retur.

Virkelig en dårlig oplevelse.

1. december 2025

Kære Freya,

Først og fremmest vil vi gerne undskylde oprigtigt for den sene besvarelse af din besked. Vi oplevede et usædvanligt stort antal forespørgsler på det tidspunkt, og selvom vi gjorde vores bedste for at svare så hurtigt som muligt, beklager vi dybt eventuelle ulemper, dette har forårsaget dig.

Angående din returnering hjalp vi dig i december ved at give dig de nødvendige returinstruktioner og etiket for at gøre returneringen lettere. Vi håber, at dette var med til at løse problemet og gjorde returneringsprocessen mere problemfri for dig.

Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke var som forventet, og vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse. Din feedback er uvurderlig for at hjælpe os med at forbedre vores service.

Weronika
Miinto

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Mangel på informationer i sager om beskadiget pakker. Vil ikke anbefale

28. november 2025

Kære Mikkel,

Tak fordi du har delt din anmeldelse.

Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må have været ikke at modtage din pakke som forventet.

Efter en grundig gennemgang af din sag kan jeg bekræfte, at situationen sidenhen er blevet løst, og at refunderingen for den manglende vare blev gennemført af vores team i slutningen af november. Vi beklager oprigtigt, at processen tog længere tid, end den burde have gjort.

Selvom det måske kunne virke som om, der ikke skete noget i en periode, skyldtes forsinkelsen de nødvendige procedurer hos transportfirmaet, som desværre kan være tidskrævende. Vi har fuld forståelse for, at manglen på synlig fremdrift kan have skabt usikkerhed og frustration.

Mange tak for din tålmodighed gennem hele forløbet. Vi beklager, at denne situation har efterladt et negativt indtryk, og vi håber oprigtigt, at vi i fremtiden får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig gerne.

Tak for din forståelse, og vi ønsker dig en rigtig god dag.

Kære MIINTO Danmark...

Kære MIINTO Danmark...
Er simpelthen så ked og sååå Frustrerende over man ikke kan "snakke" med en helt almindelig dansk talende vedr. en reklamation på et par sandaler og uden besvarelse om mit forløb i denne situation, det er virkelig "op af bakke" for kunderne.. -Miinto giver 100% på de første 6 mdr. samt helt alm. 2 års forbruger-ret.
Vil I ikke tage fat på indkommende mails til infomiinto.dk?? Og kigge i Jeres indbox ;-)

Vibeke

1. november 2025

Kære Vibeke,

Vi beklager meget den frustration og skuffelse, som denne situation har forårsaget, og vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage klar kommunikation – især når man indgiver en klage. Vi beklager virkelig, at du følte, at dine beskeder ikke blev håndteret som forventet, og at processen føltes vanskelig fra din side.

Når det er sagt, er vi glade for at se, at vi sammen med vores løsningsteam var i stand til at gennemgå din sag grundigt og finde en løsning for dig. Tak for din tålmodighed, mens sagen blev løst.

Din feedback er meget vigtig for os og hjælper os med at forbedre både vores kommunikation og supportoplevelse. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Ronni, Miinto Customer Success Team

Jeg har bestilt et par lækre støvler

Jeg har bestilt et par lækre støvler, som jeg ikke har fået, skrev til dem, de lovede at finde ud af hvad der var sket, hørte intet så jeg skrev igen, de lovede igen at finde ud af hvad der var sket. Pludselig kom en besked fra GLS sammen med en besked om mine støvler, da var det bare for sent at hente dem, ringede til GLS i håb om at de ikke var sendt retur, det var de desværre, damen spørg hvilken mail jeg har, oplyser den og hun siger, jamen jeg kan da godt forstå du ikke har fået en mail, da det var firmaets mail der stod på min pakke 😧
Jeg skriver igen til Miinto, hende jeg skriver med lovede at hun ville tage hånd om det efter weekenden, det er nu 14 dage siden…i dag har jeg skrevet til/med dem 3 gange, der kommer ikke noget svar men det ser ud som om mine beskeder bliver slettet, kort efter jeg har sendt. Synes måske det er lidt problematisk at man kommunikere med en robot 🤖 alternativet er at skrive en mail med 5 dages respons svar.. Jeg tror desværre hverken jeg ser støvler eller penge , virklig dårlig service..

7. november 2025

Kære Tina,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg er meget ked af at høre om de udfordringer, du oplevede i forbindelse med din ordre. Jeg forstår, hvor frustrerende det må have været at vente på opdateringer, mens forsendelsens status forblev uklar.

Efter at have gennemgået din sag kan jeg bekræfte, at ordren nu er blevet fuldt refunderet. Beløbet burde allerede være tilbageført til din oprindelige betalingsmetode, afhængigt af din bank eller betalingsudbyder.

I mellemtiden forsøgte vores team også at afklare pakkens status med afsenderen. Selvom det kan have virket som om, der ikke skete meget, var vi i kontakt med dem for bedre at forstå, hvad der var sket med forsendelsen. Desværre kan sådanne processer nogle gange tage længere tid end forventet, og de tilgængelige opdateringer var begrænsede.

Vi beklager, at kommunikationen under denne proces ikke levede op til forventningerne, og vi sætter pris på din tålmodighed, mens vi forsøgte at finde en løsning.

Tak igen fordi du gjorde os opmærksomme på sagen. Vi vil også gennemgå den internt, så lignende situationer kan håndteres mere smidigt i fremtiden.

Tak for din forståelse, og jeg ønsker dig en god dag.

Super hurtig levering

Var temmelig nervøs for at bestille her på grund af de dårlige anmeldelser, men må sige at det er gået over al forventning. Super hurtig levering og alt i skønneste orden.

26. november 2025

ADVARSEL

ADVARSEL – Miinto leverer ikke og svarer ikke på henvendelser!

Jeg bestilte en vare hos Miinto (ordre 8637e025-ae91-48de-002d-0000002844ac).
Der står angiveligt, at DPD har leveret pakken i Aalborg d. 19/11 kl. 12.48 med label 0525 2356 9582A.

Jeg har aldrig modtaget pakken.
Jeg har ikke engang fået en mail om, at den var sendt – ingen besked, intet trackinglink, ingen notifikation. Det er helt uprofessionelt.

Jeg har skrevet til kundeservice flere gange, og de ignorerer mine henvendelser. De seneste to mails har de slet ikke svaret på. De virker fuldstændig ligeglade med, om kunder får deres varer.

De bruger åbenbart fragtfirmaer, der ikke kan dokumentere levering, og Miinto tager intet ansvar. Havde det været PostNord, havde der været sms, tracking og billede af levering – men her er der ingenting.

Jeg skrev for 4 gang i går at svarede de ikke min mail ville de få en dårlig anmeldelse- det er de åbenbart også total ligeglade med

21. november 2025

Taske køb

Jeg købte en taske på The Vintage Bar, som er igennem Miinto.. Jeg modtager en taske med en lynlås som er i stykker, hvilket ikke var i beskrivelsen.. Jeg bliver ikke svaret, når jeg skriver til dem, så nu får I også en skider, I håb om at blive svaret…

5. august 2025

Kære Karen,

Tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og at du har modtaget en vare, der ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis skuffende at modtage en vare, der ikke svarer til beskrivelsen, og vi forstår din frustration.

Da du ikke har opgivet dine ordredetaljer (det angivne ordrenummer er desværre ugyldigt), som vi har bedt dig om, kan jeg ikke undersøge din sag nærmere. Jeg opfordrer dig dog på det kraftigste til at kontakte vores kundesupport for at få yderligere afklaring og hjælp til denne situation. De vil gerne hjælpe dig med at løse dette på en ordentlig måde.

Jeg beklager endnu en gang denne situation og takker for din forståelse.

Emilia, Miinto

Uendelig dårlig oplevelse.

Jeg lagde en ordre d, 1/11/2025, og fik ganske rigtigt også en ordrebekræftelse kort tid efter. D 3/11 fik jeg en mail om, at min ordre nu var afsendt, og jeg kunne spore pakken 48 efter. Min pakke har ligget i Fredericia siden d 7/11, og har ikke rykket sig eller noget. Jeg skrev en mail d 11/11, hvor jeg beskrev forløbet, og spurgte om, hvad der skulle ske. Intet svar. Pakken ligger stadig samme sted. Nu undrer jeg mig over, om jeg overhovedet får min pakke.
Jeg har set flere anmeldelser af dårlige oplevelser med dem, og jeg har set Miinto har svaret på dem. Jeg vil hverken have et tak for at dele min oplevelse eller andre ord, jeg vil bare have min pakke.

1. november 2025

Kære Julie,

Tak for din anmeldelse!

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og beklager dybt den ulejlighed og usikkerhed, som denne situation har medført. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det er at vente på en ordre uden klare opdateringer, og vi beklager, at vores kommunikation ikke levede op til dine forventninger.

Efter nøje gennemgang af din ordre kan jeg bekræfte, at pakken blev leveret til et afhentningssted. Da afhentningsfristen desværre udløb, blev forsendelsen automatisk returneret til afsenderen. Jeg er virkelig ked af, at du ikke modtog en besked om dette, og at returneringen skete uden din viden. Jeg forstår, hvor ubelejligt og skuffende dette må have været.

For at rette op på situationen har jeg straks behandlet en fuld refusion, og jeg har også kontaktet dig via privat e-mail for at bekræfte dette. Afhængigt af din betalingsudbyder bør det refunderede beløb snart vises på din konto.

Jeg undskylder igen oprigtigt for den manglende klarhed, det forsinkede svar og den frustration, dette har medført. Tak, fordi du gjorde os opmærksom på dette.

Tak for din forståelse, og jeg ønsker dig en god dag!

Emilia, Miinto

Kopi varer

Det er nu anden gang jeg har modtaget en vare som er en kopivare. Engang fungerede det godt. Men nu er der ingen kontrol med sælgere og hvem som helst sælger på miinto. Det er ikke i orden når man søger designer varer til 1000vis af kr! Ligesom alt andet fungerer kundeservice heller ikke længere. Før kunne man ringe til dem men nu har de en chatbot eller uduelige medarbejdere i udlandet. Mails bliver heller ikke besvaret!

24. oktober 2025

Hej N. Shah,

Jeg er virkelig ked af at høre om din frustration – jeg forstår godt, hvor skuffende denne oplevelse må have været.

Jeg har gennemgået din sag, og jeg kan se, at butikken har fremlagt den nødvendige dokumentation, der bekræfter ægtheden af ​​den vare, du har modtaget. Når det er sagt, hvis du mener, at produktet er defekt eller ikke som forventet, har jeg delt en garantiformular med dig. Da ordren er uden for returperioden, er denne formular nødvendig for, at vi kan evaluere problemet yderligere og undersøge alternative løsninger.

Når formularen er indsendt, vil vores team være i stand til at hjælpe dig hurtigt.

Tak for din tålmodighed, og vi er her for at hjælpe dig med at løse dette.

Ronni, Miinto Customer Success Team

PAS PÅ: SVINDLER!

Sælgere beskadiger selv returneringer for at undgå refusion, og Miinto er uden undskyldning medskyldig i svindelnumrene. Uanset hvor meget bevis du fremlægger, eller om du betalte via Klarna eller kreditkort, er du uheldig og kan kysse dine penge farvel. Tilsyneladende er dette svindelnummer et, der slipper gennem alle sprækkerne i vores systemer.

18. november 2025

De fortjener ikke engang 1 stjerne

De fortjener ikke engang 1 stjerne!

Der er nu gået over 5 uger siden jeg har bestilt nogle sko hos Miinto - og de er STADIG ikke dukket op. Jeg har kontaktet firmaet utallige gange og de kan ikke finde ud af at give mig mine penge retur (på over 900kr) som de trak med det samme. I stedet har de “gang” i en “efterforskning” for at lede efter min pakke. De vil ikke give mig mine penge retur. Det er en l*rte firma! Og ja, jeg har skrevet en dårlig anmeldelse før- og jeg bliver ved indtil jeg får mine penge!
KØB IKKE HERFRA, MAN BLIVER SNYDT!

12. oktober 2025

Har FORTSAT ikke modtaget returlabel

Har FORTSAT ikke modtaget returlabel. Så elendigt firma og service. Fik svar på min sidste anmeldelse herinde om, at jeg ville modtage returlabel indenfor 24 timer. Det er nu fire dage siden. Flot Miinto ….. Elendig service. Jeg bad om den returlabel for noget der snart minder om 14 dage siden!!!!

14. november 2025

Kære Nikoline,

Tak for din feedback, og jeg undskylder oprigtigt for den frustration og forsinkelse, du har oplevet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at modtage en returlabel hurtigt.

Da du først kontaktede os, havde vi ikke lovet en returlabel med det samme, da vi havde brug for yderligere oplysninger fra dig (fx dit ordre-ID) for at kunne finde din ordre og behandle den korrekt. På grund af et stort antal forespørgsler skulle din returlabel efterfølgende oprettes manuelt af vores specialafdeling, hvilket desværre medførte en yderligere forsinkelse. Jeg er glad for at se, at den blev sendt til dig den 18.11. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og beklager den ulejlighed, dette har medført.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer, så lignende situationer undgås i fremtiden. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Dårlig oplevelse m. levering og refundering

Jeg bestilte et par sko den 3/11. Pengene blev allerede hævet den 6/11.
Jeg har endnu ikke modtaget noget og har nu været i kontakt med kundeservice, som fortæller, at pakken er sendt retur til butikken, da den ikke kunne leveres. De skriver, at jeg kan bekræfte, om jeg vil have min ordre annulleret, hvilket de kan hjælpe med, for derefter at skrive, at det ikke er muligt at annullere ordren, da den er sendt retur til afsender. Herudover skal jeg betale et returfragtgebyr på 59 DKK.
Jeg venter stadig på at få mine penge retur. Det er en ganske ærgerlig oplevelse og nok sidste gang, jeg bestiller herfra.

3. november 2025

Kære Amanda,

Tak fordi du kontaktede os.

Jeg er meget ked af at høre om forvirringen omkring din ordre og den oplevelse, du har haft. Efter at have gennemgået forsendelsesoplysningerne kan jeg se, at pakken desværre ikke kunne leveres og derfor blev returneret til afsenderen, som du også nævnte.

Jeg kan også bekræfte, at ordren sidenhen er blevet fuldt refunderet, inklusive de tilknyttede omkostninger. Beløbet burde allerede være synligt på din oprindelige betalingsmetode, afhængigt af din bank eller betalingsudbyder.

Vi beklager oprigtigt den samlede oplevelse. Dette er bestemt ikke det serviceniveau, vi ønsker at levere, og vi sætter stor pris på din tålmodighed. Vi håber at få mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse i fremtiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tak for din forståelse, og jeg ønsker dig en fortsat god dag.

Julia, Miinto

Jeg nu fået pengene retur for den ene…

Jeg nu fået pengene retur for den ene levering. Men nu kan de ikke finde den anden varer jeg har sendt retur, en vare til 2100kr. Sender mail af venter svar i 3 dage, sender afventer svar i 3 dage, Meget utrygt,

13. november 2025

Kære Alma,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Jeg er ærgerlig over at høre om din oplevelse, vi ønsker bestemt at alle kunder skal have en god og tryg oplevelse når de handler hos os.

Jeg vil meget gerne kigge nærmere på din ordre, for at sikre mig at det er løst og for at forstå hvad der kan være gået galt. Desværre, har jeg ikke nok information til at identificere din ordre, jeg har derfor efterspurgt lidt flere detaljer fra dig herpå Trustpilot.

😡😡😡😡😡

😡😡😡😡😡
Jeg vil aldrig som aldrig handle hos miinto, jeg har modtaget en forkert vare, og skal selv betale for returportoen
De svare ikke tilbage når man kontakter dem
SKOD FIRMA - lad vær med at handle hos dem😡😡😡😡😡

31. oktober 2025

Kære PID,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er meget ked af at høre, at du har modtaget den forkerte vare. Det er naturligvis ikke det oplevelse vi ønskede du skulle have.

Jeg vil meget gerne se nærmere på din ordre for at sikre mig at alting er løst, og for at forstå hvad der gik galt. Desværre har jeg ikke nok information til at identificere ordren det drejer sig om, jeg har derfor anmodet dig om nogle flere oplysninger herpå Trustpilot.

Jeg har købt et par løbesko 23/10

Jeg har købt et par løbesko 23/10, pengene blev trukket umiddelbart derefter - men har ikke fået mine varer og ej heller kan jeg komme i kontakt med dem og deres robot kundeservice svarer slet ikke på det man spørger om. Jeg er dybt forarget over så ringe en kundeservice !!

23. oktober 2025

Kære Fie,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Jeg er er virkelig ked af at høre om din oplevelse, det er bestemt ikke den service vi bestræber os på at give.

Jeg vil naturligvis meget gerne tjekke op på din ordre, men har desværre ikke nok her til at identificere din ordre. Jeg har derfor efterspurgt noget yderligere information fra dig her på Trustpilot.

Clara, Miinto

Læg din ordre et andet sted

Lad være med at handle her. Man køber sine varer samlet hos miinto og betaler fragt på kr 39. Det er helt fair at betale fragt, også uanset købets størrelse, og fragten må gerne være højere så den afspejler hvad det reelt koster. Men ved returnering skal varerne sendes tilbage til den enkelte butik og derfor betaler man pludselig et returgebyr på kr 69 pr pakke. Så hvis man har købt flere varer og man vil returnere bare nogle af dem, ender man med at skulle betale 69kr pr pakke, og man har kun betalt kr 39 i alt for at få dem leveret. I deres betingelser står der at man skal betale kr 69 i returgebyr men der står ikke, det er pr pakke. Har forsøgt dialog med miinto men de fastholder at de oplyser korrekt… jeg synes simpelthen det er at fejlinformere sine kunder. Handler ikke der igen, vil hellere handle et andet sted hvor fragten oplyses korrekt. Føler mig snydt når de ikke oplyser korrekt info!

22. oktober 2025

Kære Anna,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse, og ikke synes betingelserne er tydelige nok, det er naturligvis noget vi tager meget seriøst. For en sikkerhedsskyld har jeg tjekket vores betingelser, og jeg kan se at det står noteret at returforsendelsesgebyret er pålagt per vare.

Med det sagt, ønsker vi altid at vores kunder får en god og tryg oplevelse når de handler ved os, så jeg tager naturligvis din feedback videre så vi kan få gjort det endnu mere tydeligt.

Jeg håber, at vi får en chance for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden.