Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig
Prags Boulevard 49, st. indgang 9, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Trøje kommer til tiden men er desværre for lille og skal returneres. Mit ordre nr bliver ikke genkendt i systemet og jeg kan derfor ikke få en retur label.
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice uden held - har sendt en mail uden svar…

Besvarelse fra Miinto Danmark
Købte et bælte som holdt i 5 min, da spændet knækkede. Svar fra miinto var kort fortalt, at jeg ikke havde handlet med dem, men med en eller anden underleverandør, som så ville skulle håndtere reklamationen, formodet behandlingstid ca 3mdr. Det er ikke tilfredsstillende og muligvis ikke lovligt.
Jeg havde bestilt en vare og da den ikke er som forventet vil jeg gerne sende den retur. Jeg har ikke fået vedlagt en returlabel som de skriver skulle have haft været vedlagt i pakken. Jeg har heller ikke modtaget nogen returblanket, eller modtaget en på mail. Jeg har prøvet og kontakte dem, men det er noget omstændigt at komme i kontakt med miinto.
De svare ikke på mine mail, deres chat bot kan heller ikke hjælpe. Nu står jeg med et produkt jeg ikke ønsker og har ikke mulighed for at sende produktet retur.
Virkelig en dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Bestilte moonboots til min datter. Hurtig levering og alt var i tip top stand.
Virkelig dårlig kundeservice. Mangel på informationer i sager om beskadiget pakker. Vil ikke anbefale

Kære MIINTO Danmark...
Er simpelthen så ked og sååå Frustrerende over man ikke kan "snakke" med en helt almindelig dansk talende vedr. en reklamation på et par sandaler og uden besvarelse om mit forløb i denne situation, det er virkelig "op af bakke" for kunderne.. -Miinto giver 100% på de første 6 mdr. samt helt alm. 2 års forbruger-ret.
Vil I ikke tage fat på indkommende mails til infomiinto.dk?? Og kigge i Jeres indbox ;-)
De bedste hilsner
Vibeke

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg har bestilt et par lækre støvler, som jeg ikke har fået, skrev til dem, de lovede at finde ud af hvad der var sket, hørte intet så jeg skrev igen, de lovede igen at finde ud af hvad der var sket. Pludselig kom en besked fra GLS sammen med en besked om mine støvler, da var det bare for sent at hente dem, ringede til GLS i håb om at de ikke var sendt retur, det var de desværre, damen spørg hvilken mail jeg har, oplyser den og hun siger, jamen jeg kan da godt forstå du ikke har fået en mail, da det var firmaets mail der stod på min pakke 😧
Jeg skriver igen til Miinto, hende jeg skriver med lovede at hun ville tage hånd om det efter weekenden, det er nu 14 dage siden…i dag har jeg skrevet til/med dem 3 gange, der kommer ikke noget svar men det ser ud som om mine beskeder bliver slettet, kort efter jeg har sendt. Synes måske det er lidt problematisk at man kommunikere med en robot 🤖 alternativet er at skrive en mail med 5 dages respons svar.. Jeg tror desværre hverken jeg ser støvler eller penge , virklig dårlig service..

Besvarelse fra Miinto Danmark
Var temmelig nervøs for at bestille her på grund af de dårlige anmeldelser, men må sige at det er gået over al forventning. Super hurtig levering og alt i skønneste orden.
ADVARSEL – Miinto leverer ikke og svarer ikke på henvendelser!
Jeg bestilte en vare hos Miinto (ordre 8637e025-ae91-48de-002d-0000002844ac).
Der står angiveligt, at DPD har leveret pakken i Aalborg d. 19/11 kl. 12.48 med label 0525 2356 9582A.
Jeg har aldrig modtaget pakken.
Jeg har ikke engang fået en mail om, at den var sendt – ingen besked, intet trackinglink, ingen notifikation. Det er helt uprofessionelt.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange, og de ignorerer mine henvendelser. De seneste to mails har de slet ikke svaret på. De virker fuldstændig ligeglade med, om kunder får deres varer.
De bruger åbenbart fragtfirmaer, der ikke kan dokumentere levering, og Miinto tager intet ansvar. Havde det været PostNord, havde der været sms, tracking og billede af levering – men her er der ingenting.
Jeg skrev for 4 gang i går at svarede de ikke min mail ville de få en dårlig anmeldelse- det er de åbenbart også total ligeglade med
Jeg købte en taske på The Vintage Bar, som er igennem Miinto.. Jeg modtager en taske med en lynlås som er i stykker, hvilket ikke var i beskrivelsen.. Jeg bliver ikke svaret, når jeg skriver til dem, så nu får I også en skider, I håb om at blive svaret…

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg lagde en ordre d, 1/11/2025, og fik ganske rigtigt også en ordrebekræftelse kort tid efter. D 3/11 fik jeg en mail om, at min ordre nu var afsendt, og jeg kunne spore pakken 48 efter. Min pakke har ligget i Fredericia siden d 7/11, og har ikke rykket sig eller noget. Jeg skrev en mail d 11/11, hvor jeg beskrev forløbet, og spurgte om, hvad der skulle ske. Intet svar. Pakken ligger stadig samme sted. Nu undrer jeg mig over, om jeg overhovedet får min pakke.
Jeg har set flere anmeldelser af dårlige oplevelser med dem, og jeg har set Miinto har svaret på dem. Jeg vil hverken have et tak for at dele min oplevelse eller andre ord, jeg vil bare have min pakke.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Det er nu anden gang jeg har modtaget en vare som er en kopivare. Engang fungerede det godt. Men nu er der ingen kontrol med sælgere og hvem som helst sælger på miinto. Det er ikke i orden når man søger designer varer til 1000vis af kr! Ligesom alt andet fungerer kundeservice heller ikke længere. Før kunne man ringe til dem men nu har de en chatbot eller uduelige medarbejdere i udlandet. Mails bliver heller ikke besvaret!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Sælgere beskadiger selv returneringer for at undgå refusion, og Miinto er uden undskyldning medskyldig i svindelnumrene. Uanset hvor meget bevis du fremlægger, eller om du betalte via Klarna eller kreditkort, er du uheldig og kan kysse dine penge farvel. Tilsyneladende er dette svindelnummer et, der slipper gennem alle sprækkerne i vores systemer.
De fortjener ikke engang 1 stjerne!
Der er nu gået over 5 uger siden jeg har bestilt nogle sko hos Miinto - og de er STADIG ikke dukket op. Jeg har kontaktet firmaet utallige gange og de kan ikke finde ud af at give mig mine penge retur (på over 900kr) som de trak med det samme. I stedet har de “gang” i en “efterforskning” for at lede efter min pakke. De vil ikke give mig mine penge retur. Det er en l*rte firma! Og ja, jeg har skrevet en dårlig anmeldelse før- og jeg bliver ved indtil jeg får mine penge!
KØB IKKE HERFRA, MAN BLIVER SNYDT!
Har FORTSAT ikke modtaget returlabel. Så elendigt firma og service. Fik svar på min sidste anmeldelse herinde om, at jeg ville modtage returlabel indenfor 24 timer. Det er nu fire dage siden. Flot Miinto ….. Elendig service. Jeg bad om den returlabel for noget der snart minder om 14 dage siden!!!!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg bestilte et par sko den 3/11. Pengene blev allerede hævet den 6/11.
Jeg har endnu ikke modtaget noget og har nu været i kontakt med kundeservice, som fortæller, at pakken er sendt retur til butikken, da den ikke kunne leveres. De skriver, at jeg kan bekræfte, om jeg vil have min ordre annulleret, hvilket de kan hjælpe med, for derefter at skrive, at det ikke er muligt at annullere ordren, da den er sendt retur til afsender. Herudover skal jeg betale et returfragtgebyr på 59 DKK.
Jeg venter stadig på at få mine penge retur. Det er en ganske ærgerlig oplevelse og nok sidste gang, jeg bestiller herfra.

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg nu fået pengene retur for den ene levering. Men nu kan de ikke finde den anden varer jeg har sendt retur, en vare til 2100kr. Sender mail af venter svar i 3 dage, sender afventer svar i 3 dage, Meget utrygt,

😡😡😡😡😡
Jeg vil aldrig som aldrig handle hos miinto, jeg har modtaget en forkert vare, og skal selv betale for returportoen
De svare ikke tilbage når man kontakter dem
SKOD FIRMA - lad vær med at handle hos dem😡😡😡😡😡

Besvarelse fra Miinto Danmark
Jeg har købt et par løbesko 23/10, pengene blev trukket umiddelbart derefter - men har ikke fået mine varer og ej heller kan jeg komme i kontakt med dem og deres robot kundeservice svarer slet ikke på det man spørger om. Jeg er dybt forarget over så ringe en kundeservice !!

Besvarelse fra Miinto Danmark
Lad være med at handle her. Man køber sine varer samlet hos miinto og betaler fragt på kr 39. Det er helt fair at betale fragt, også uanset købets størrelse, og fragten må gerne være højere så den afspejler hvad det reelt koster. Men ved returnering skal varerne sendes tilbage til den enkelte butik og derfor betaler man pludselig et returgebyr på kr 69 pr pakke. Så hvis man har købt flere varer og man vil returnere bare nogle af dem, ender man med at skulle betale 69kr pr pakke, og man har kun betalt kr 39 i alt for at få dem leveret. I deres betingelser står der at man skal betale kr 69 i returgebyr men der står ikke, det er pr pakke. Har forsøgt dialog med miinto men de fastholder at de oplyser korrekt… jeg synes simpelthen det er at fejlinformere sine kunder. Handler ikke der igen, vil hellere handle et andet sted hvor fragten oplyses korrekt. Føler mig snydt når de ikke oplyser korrekt info!