Miinto Danmark Anmeldelser

15.153

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 361 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med kundeservice, som ofte var svær at komme i kontakt med og ikke hjalp effektivt med henvendelser. Der var også udbredt utilfredshed med returpolitikken og -processen, herunder korte returfrister, omkostninger ved returnering, og forsinkede eller manglende tilbagebetalinger. Flere modtog forkerte, beskadigede varer eller varer, hvis ægthed blev betvivlet, og nogle ordrer blev annulleret eller leveret ufuldstændigt. Leveringstiderne var ofte længere end forventet, med manglende sporingsinformation og i nogle tilfælde udeblev varerne helt. However, some customers also noted positive aspects, experiencing fast and problem-free delivery, selv fra internationale lokationer. Nogle anmeldere var tilfredse med produktkvaliteten, fandt varer autentiske og værdsatte gode tilbud. Derudover fandt en lille gruppe mennesker kundesupporten lydhør og hjælpsom, hvilket løste problemer effektivt.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkter, hvor mange rapporterer om defekte varer, såsom sandaler der... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreprocessen tvetydig, da mange rapporterer om annullerede ordrer, selv efter at have... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede hurtig og problemfri... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer udbredt utilfredshed med kundeservice, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med returpolitikken, hvor mange finder processen besværlig og dyr,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere

Miinto’s fragt og returneringsgebyr er alt alt for højt. Det koster 185kr i levering og det samme for returnering. Leveringen tager lang tid og det samme med returnering. Kan ikke anbefale andre at ha... Se mere

Jeg har ventet 13 dage på pakken. Gik ikke besked om det var en lang distance pakken og beløbet blev trukket på min konto med det samme

Jeg bestilte en jacquemus hoodie ( gros grain i sort) jeg går meget op i designer så jeg havde mine forventninger, da den så kommer er den fin og meget pæn, den er tyk osv. Det er indtil jeg søger num... Se mere

1. nr. 14 af de 14 bedste virksomheder i Online markedsplads
  2. nr. 107 af de 107 bedste virksomheder i Tøjbutik
  3. nr. 56 af de 56 bedste virksomheder i Butik med modetilbehør
  4. nr. 68 af de 68 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Vintagetøjbutik
  6. nr. 136 af de 136 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(15.153)

Dårlig kundeservice og levering

Lagde en ordre d. 6 … modtager 4 mails om dagen om at den er forsinket. Ingen kan give en ca. leveringsdatoen og Miinto svar er samme link som UPS sender mig 4 gange om dagen.

Anbefaler ikke Miinto til nogen så længe de bruger UPS som kurer

12. juni 2026

Dårlig kundeservice og uduelig kommunikation

Dårlig kundeservice. Bestilte bukser 28. Maj, de har aldrig forladt leverandøren. UPS har aldrig modtaget dem. Jeg vil afbestille og have mine penge tilbage. Men det er ikke muligt, de undersøger med deres shippingteam og der kan gå op til 21 dage fra den 8. Juni. Og hvis jeg får varen, kan jeg returnere den. Man jan ikke ringe til dem, man kan skrive med en robot, og nu er deres kundeservice holdt op med at svare mig. Man kan ikke give 0 stjerner, men det er det jeg mener om dem.

3. juni 2026

Urimelig afvisning af reklamation

Vi har igennem mange år handlet hos Miinto, og der har aldrig været noget i vejen med hverken leveringer, varerne eller returneringer af både varer og penge. Så 5 stjerner for det. Nu har vi så haft en reklamationssag, som Miinto har afvist.
Det drejer sig om et par UGG støvler, som blev købt den 4. december 2025 som gave til vores 15-årige barnebarn. Efter mindre end fire måneders brug konstaterede vi betydelige skader på foret i begge støvler. Der var tydelige huller i hælforet, og foret var generelt stærkt nedslidt og fladmast. Her skal bemærkes, at hendes tvillingesøster et år før fik et par tilsvarede støvler, som ikke viser samme skader! Miinto har afvist reklamationen med den begrundelse, at skaderne skyldes “overdreven eller forkert brug”. Denne påstand er ikke dokumenteret. Miinto har hverken oplyst, hvilken konkret brug der skulle have været forkert, eller fremlagt dokumentation for, at skaderne skyldes forhold, som kan tilskrives mit barnebarn, hvilket forbrugeraftaleloven ellers kræver, når fejlen er opstået så hurtigt efter købet. Hvordan kan man bruge en støvle forkert?
Vi finder det ikke rimeligt, at et par støvler udvikler huller i hælforet og omfattende slitage på foret efter mindre end fire måneders almindelig brug. Efter vores opfattelse lever produktet derfor ikke op til den holdbarhed, som man med rimelighed kan forvente. Vi overvejer derfor at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet. Derfor kun 1 stjerne, da vi er meget skuffede over afvisningen.
Videre forløb:
Sagen blev indbragt for Nævnenes hus og klageskrivelsen blev samtidig sendt til Miinto.
De tilbød herefter 50% kompensation, hvilket vi afviste. Da Miinto efterfølgende fik besked fra Nævnenes hus om at de var indklaget, har de genvurderet sagen og har nu givet fuld medhold og 100% tilbagebetaling. Det viser, at det kan betale sig at holde fast i en sag, når man mener, man har ret, og man kan dokumentere sit synspunkt.

8. juni 2026

Slut med miinto

Jeg har handlet en del på Miinto og altid været tilfreds, men nu er det slut! Aldrig om jeg skal handle der igen og vil advare alle andre, selvom det ikke direkte er Miinto’s skyld.
Jeg bestiller et par UGG sandaler som sendes fra en butik i Italien med UPS. Jeg var højgravid og gået over termin da jeg ventede pakken og ændrede derfor at de måtte sætte pakken da jeg ikke vidste om jeg evt var i gang med en fødsel når de skulle komme. Det er jeg dog ikke, og jeg er hjemme til modtage pakken da han kommer med den. Jeg tager imod den kl. 14.08 og den åbner den selvfølgelig med det samme, og til min store skræk har pakket været åben og mine sandaler er væk…. Jeg kontakter miinto prompte kl. 14.12 og beskriver sagen. De skriver at jeg ikke må gøre andet end at have kontakt med deres shipping afdeling, så jeg afventer dem og forventer at de arbejder for min sag. De skriver at de vil kontakte butikken de er sendt fra samt UPS. Så tænker jeg jo, at de bl.a. spørger butikken om de har sat tape på pakken (strimlen til at åbne kassen lå nede i den tomme skotøjsæske og der var lukket med tape efterfølgende), så de kunne konstatere at pakken havde været åbnet. Dette hører jeg intet om, blot så for jeg et svar tilbage at UPS har afvist da jeg havde valgt at få pakken leveret til døren, og der derfor kunne have været rørt ved pakken udenfor min dør. Nu er det jo bare sådan at jeg selv tog imod pakken. Miinto har lukket sagen og gør ikke mere. Jeg har læst om en lignende sag herinde og det er nøjagtig samme procedure. Næsten som om at de samarbejder om det, eller at miinto i hvert fald ikke gør en skid for deres kunder. Nu tager jeg sagen i egen hånd og giver ikke op før jeg har fået min varer erstattet. Og jeg handler ALDRIG på miinto igen!!!!!

21. maj 2026

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse.

Jeg har bestilt den samme vare to gange, og begge gange måtte jeg vente omkring 14 dage, før jeg modtog et link til levering. Forsendelsen kom dog aldrig videre end “Label Created” hos UPS, hvorefter ordren blev annulleret af Miinto med henvisning til lagerproblemer.

Det er svært at forstå, hvorfor varen fortsat er til salg på hjemmesiden, når den tilsyneladende ikke kan leveres.

Begge gange blev betalingen reserveret eller trukket med det samme, men det tog omkring tre uger at få pengene tilbage. Alt i alt en meget frustrerende oplevelse og en kundeservice, der ikke lever op til forventningerne.

5. juni 2026

Oplevelse af bevidst forsøg på snyd og…

Oplevelse af bevidst forsøg på snyd og bedrag herunder en automatisk returportal, der uberettiget påstår, at returfrist er overskredet, manglende svar på gentagne henvendelser og at sag efter flere ugers stilhed behandles få minutter efter, de bliver truet med anmeldelse til forbrugerombudsmand. Desuden ubrugelig chatbot kundeservice der synes udelukkende at have til formål at afvise kunders krav.

27. april 2026
 Miinto Danmark-logo

Besvarelse fra Miinto Danmark

Kære Line,

Tak fordi du delte din oplevelse på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre om din negative oplevelse. Jeg forstår fuldt ud, hvor skuffende det er, når dine forventninger ikke bliver opfyldt, og jeg vil meget gerne forbedre din oplevelse med Miinto!

Desværre har du ikke tilføjet dit ordrenummer til din ordre, derfor kan jeg ikke undersøge, hvad der er sket.

Kontakt venligst vores Customer Success-team, hvis du ønsker yderligere support med din sag, og jeg forsikrer dig om, at de vil gøre deres bedste for at give dig en passende løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen, Weronika, Miinto

Retur af taske gik helt fint

Jeg har bestilt en dyr taske hos Miinto, men kunne ikke lide tasken alligevel. Fik kontakt med kundeservice ret hurtigt, som sendte returlabel til mig/ Italien, og alt var ok. Jeg har betalt via Klarna-30 dage- så her tænker jeg heller ikke der bliver et problem mht retur/penge. Tak

24. maj 2026

Misfarvede sneakers

Misfarvede sneakers
Jeg bestilte et par sneakers, modtog dem rimelig hurtigt, trods det de kom fra Italien. Den ene sko var helt misfarvet, som om den havde stået ude i udstilling, nærmest lyserød. Den anden helt fin og hvid. Jeg returnerede skoene og skrev problemet. Alligevel trækker I beløb til fragt. Det synes jeg ikke er ok. Såfremt skoene havde været ok, havde jeg beholdt dem. Jeg har skrevet til jer om min utilfredshed, men I har ikke svaret, derfor skriver jeg her.

10. maj 2026

Trækker pengene før varen sendes

Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ikke modtaget information om forsendelse her 8 dage efter køb - der stod levering på 3-5 dage på siden.

16. maj 2026
 Miinto Danmark-logo

Besvarelse fra Miinto Danmark

Kære Alberte,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse. Jeg forstår fuldt ud, hvor skuffende og frustrerende denne situation må have været, og jeg beklager oprigtigt de gener, det har medført.

Selvom det måske har virket, som om der ikke skete noget, kan jeg forsikre dig om, at vi løbende fulgte op på ordren og var i kontakt med partneren. Efter undersøgelsen måtte ordren desværre annulleres og refunderes.

Denne opdatering burde være blevet givet langt tidligere, og jeg beklager oprigtigt forsinkelsen.

Jeg kan bekræfte, at refunderingen blev behandlet den 26/05. Hvis beløbet ikke allerede er synligt på din konto, bør det fremgå inden længe via din oprindelige betalingsmetode.

Endnu en gang beklager jeg denne oplevelse. Dette er bestemt ikke det serviceniveau, vi bestræber os på at levere.

Hvis noget stadig er uklart, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne.

Tak for din forståelse, og jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen,
Julia, Miinto