Pengene bliver trukket, inden varen er afsendt. Ville ønske, at jeg havde læst op på miinto her, inden jeg bestilte. Kundeservice har ikke kunne finde ud af, hvor min pakke bliver af. Har endnu ik... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Miinto er en global modeplatform, der forbinder verdens bedst klædte mennesker med et unikt udvalg af premium, luksus og håndplukket lokal mode. Da vi er en markedsplads, ejer vi ingen produkter selv, men i stedet bliver hver ordre omhyggeligt opfyldt af passionerede mennesker, der arbejder i verdens bedste modebutikker. Føler du dig inspireret? Besøg os på www.miinto.dk Hvis du har brug for support, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig
Prags Boulevard 49, st. indgang 9, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg bestilte 1. juli et par Oakley træningssolbriller på hjemmesiden og fik besked om, at de skulle tjekke noget med deres partnerbutikker - hvad, ved jeg ikke, da solbrillerne var på lager.
Dagen efter er solbrillerne ikke til den bestilte pris på omkring 1.200 kr. men kostede nu 1950 kr. De var stadig på lager.
Herefter får jeg en beskedo om, at de "ikke var i stand til at levere varen". Det forstår jeg ikke, da produktet fortsat er på lager.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle på den hjemmeside!
Hold jer væk fra Miinto.
Når de modtager en ordre til en lav pris, annullerer de den. Alligevel fortsætter de med at have varen til salg på deres hjemmeside.
Det er min personlige oplevelse, og jeg synes, at andre kunder bør være opmærksomme på det, før de handler hos dem.
Havde en træls oplevelse med en louis vuitton taske hvor hanken knækkede efter første brug, skrev til miinto og fik svar 10 min efter, de tog sagen meget alvorligt og jeg sendte tasken retur og fik mine penge retur, det er så fin en måde at gøre en træls oplevelse god igen
Jeg havde lagt en vare i kurven til kr. 706 incl. fragt. Da jeg så vil betale med MobilePay er prisen kr. 1.388. Sikke et svindler firma. Men kurven viste stadigt jeg skulle betale kr. 706.
Ligesom Alberte, en anden kunde her på Trustpilot, oplever jeg, at pengene bliver trukket, før varen er afsendt. Jeg ville også ønske, at jeg havde læst anmeldelserne af Miinto, inden jeg bestilte.
Der stod 3-5 dages levering, men her 16 dage efter købet har jeg stadig ikke modtaget nogen forsendelse. Tracking står fortsat på første trin hos UPS: “Label oprettet – UPS har endnu ikke modtaget pakken.”
Kundeservice har indtil videre ikke kunnet give mig en konkret status eller bekræfte, om varen overhovedet er afsendt. Jeg har fulgt op flere gange uden resultat.
På nuværende tidspunkt forventer jeg enten, at varen bliver afsendt omgående, eller at mine penge bliver tilbagebetalt. Indtil da efterlader forløbet et meget uprofessionelt indtryk, og jeg forstår godt, hvorfor flere kunder kalder det scam.
Hold jer langt væk!
Sko bestilt hos Miinto.dk d. 21/6.
Tracking til forsendelse oprettet d.22/6
Pengene trukket fra konto d.24/6.
Her d.29/6 er der stadig ikke spor af at pakken er på vej fra "partner butikken". Når man henvender sig til den afdeling de kalder "kundeservice" har de ingenting de kan gøre eller rykke på. Ej heller kan de hjælpe med at få forsendelsen igennem.
Så de 1-6 dages leveringstid de reklamere med, er rent svindel.
Forfærdelig forsendelseshåndtering. Horrible kundehåndtering og ingen service at hente.
Min ordre blev returneret til sælger, fordi jeg ikke var hjemme på leveringstidspunktet. Siden da har jeg i over en måned forsøgt at komme i kontakt med Miinto, men jeg har ikke modtaget nogen tilbagemelding, og mine penge er stadig ikke blevet refunderet.
Det er bemærkelsesværdigt, hvor hurtigt de svarer, når det drejer sig om spørgsmål om rabatkoder eller køb – men når det handler om en manglende refundering, er der ingen respons.
Jeg har derfor været nødt til at oprette en indsigelse gennem Nets og håber nu at få mine penge tilbage.
Har købt 5 par sko, fik flere end 20 mails fra Miinto og UPS. Men bare ikke en faktura som jeg bedt om. Har kontaktet dem 5 gange, hvert gang er det bare en chatbot og samme svar - vi vil kontakte dig som aldrig sker. Hvor svært er det for at sende en faktura til privat person pr. mail?
Den dårlige kundeservice fortsætter uendeligt !
Lange lange svartider .
3 gang jeg bestiller et par Birkenstock, de to andre par var smalle uden at være oplyst , disse havde fået et tryk på snuden pga dårlig indpakning , men kunne ikke overskue at skulle lede igen , da de er til en gave !
Bad om rabat på dem jeg havde modtaget , og kan få gratis fragt samt 54 kr , helt til grin , og så lang lang svartid !
Varerne som jeg har købt er fine.
Jeg har lagt flere ordrer på miinto.dk i løbet af de seneste uger og har dog ikke modtaget en faktura på nogle af ordrerne.
Den ene af de bluser jeg har købt skulle returneres og de opkræver et ulovligt returneringsgebyr, som de fratrækker tilbagebetalingen. Jeg har skrevet med deres kundeservice, som fastholder gebyret og har trukket det fra tilbagebetalingen.
De har elendig kundeservice og virker ikke til at have forstået hvilke regler der gælder ved onlinesalg i Danmark.
Tidligere handlet hos Miinto, hvor jeg var tilfreds. Jeg giver 2 stjerner, da jeg nok skulle have læst på på Miinto. Bestiller 2 x Birkenstock + 1 x adidas sneakers. Bliver leveret af 3 omgange - hvor jeg skal afhente 2 af pakkerne forskellige dage. Leveringen var spredt på over en uge. Det ene par Birkenstock ankommer i en kasse, der lugter meget af mug - har haft sandalerne til luftning flere dage. Måtte returnere 1 par - synes returnering er alt for dyr - 79 kr. - lagt sammen med 49 kr. i levering, som man åbenbart betaler uanset det samlede købs størrelse. Ikke sikker på at handle her igen - besværligt og høje forsendelses/returnerings omkostninger
Aldrig køb fra miinto købte en vare d 6 juni og d 18 juni er varen stadigvæk ikke afsendt skulle bruge 2 timer på at få dem til at annullere ordrer og venter yderliger 4 dage på at få mine penge tilbage
Jeg fik ikke hjemmelevering, selv om jeg sad hjemme og ventede på pakken. UPS leverede den til en lille kiosk, som ligger langt fra min bopæl. Da jeg med stort besvær kom frem (ingen off. transport kom i nærheden af kiosken, sagde de, at de ikke havde pakken. Da jeg var kommet ud af kiosken, havde de alligevel fundet den og nåede at kalde mig tilbage, inden jeg var for langt væk- Utrolig dårlig service fra kiosken og UPS
Jeg er mega utilfreds med MIINTO.
Bestiller 4 T-shirt. Modtog 3 stk. Og pengene er trukket. UTILFREDSSTILLENDE. Når jeg skriver til kundeservice, modtager jeg det samme robot svar hele tiden.
OPDATERING: Har fået min returnering, men har betale 79 kr i returfragt på en fejl der er lavet af miinto - Fortsat UTILFREDSSTILLENDE.
Alt godt! 😍
Bestilte et par Gucci sko til en virkelig god pris!
Bestiller en vare og betaler en lidt lavere pris end i butik.
Varen havde absolut intet med det som vist på billede og beskrevet at gøre, intet passede på det lovede
Jeg modtager en beskadiget ordre, forsøger at sende den retur, men den hjemmeside man skal gå ind på siger at det er over returfristen selvom der kun var gået et par dage. Du skriver med en chatbot som ikke kan hjælpe dig med en skid, og det eneste den laver er at kører rundt i det samme og det samme igen og igen uden at konkludere en løsning. Desuden findes der ikke et telefonnummer til dem.
Rigtig fint køb både pris & kvalitetsmæssigt
Desuden hurtig og problemfri levering 👌🤩
Super tilfreds med deres service
Fin service
Flotte varer uden fejl / pakket fint
Hurtig besvarelser på mail
Mega fede tilbud
Nem retur
Alt i alt en super fin netbutik, som
er seriøs og handler der gerne, og anbefaler jer til alle med god samvittighed.
God sommer til Miinto og jeres kunder. ☺️
Bh Liselotte Clemmensen