Voldsom sur chauffør på 124'eren fra Aarhus mod Herning 28. juni. En fyr med løbehjul, som ikke forstod dansk, blev råbt temmelig højt ad, da han ikke hurtig nok fik flyttet sit løbehjul fra midtergan... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Midttrafik er et nyt trafikselskab, som dækker Region Midtjylland. Midttrafik er en fusion mellem Århus Sporveje Trafikselskabet, Viborg Amts Fælleskommunale Trafikselskab (VAFT), dele af Vejle Amts Trafikselskab (VAT) og de tidligere Ringkøbing og Århus amter.
Sørens Nymarksvej 3, 8270, Højbjerg, Danmark
- +45 87 40 82 00
- www.midttrafik.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
313 Dårligste chauffør og usympatiskes.
Trådte ind i bussen og mens jeg er…
Trådte ind i bussen og mens jeg er igang med at swipe mit rejsekort til på appen, siger kontrolløren det for sent, selvom bussen ikke er kørt fra stoppestedet endnu. Jeg sagde jeg bare lige glemte det inden jeg stod på, men havde ingen gang sat mig endnu før han sagde det for sent. Jeg synes simpelthen de er så udulige mennesker uden medmenneskelighed eller sund fornuft. Jeg kører aldrig uden at swipe mit rejsekort og kunne ligeså godt lade vær, siden det åbenbart ikke har noget at sige. Det blev så til en bøde jeg ihvertfald ikke betaler, dårlig stil midttrafik
Stået og ventet i 20 min
Jeg har nu stået og ventet i 20 minutter på min bus. Da den så endelig kommer, så kører den direkte forbi mig. Jeg synes at det er sindsygt dårlig kundeservice….
Jesper - 113 mod Silkeborg
Jesper, buschauffør, 113 mod Silkeborg i dag cirka kl. 14:00. Jesper sørgede for, at jeg nåede samt kom afsted med den rigtige bus. God service. Tak.
Forsinkelser
Jeg kommer lige med, et surt opstød her fra morgenen af, som har ødelagt HELE min morgen. Jeg skal op 05.30 VÆR DAG, for at kunne nå mit tog til mit uddannelsessted hvor jeg møder kl. 08. Jeg formået så alligevel, at blive hele 2 timer forsinket, fordi at i ikke kan finde ud af at kører jeres offentlige transport. Den ene bus kom aldrig, og ventet på at gå til en anden bus som også åbenbart skulle være over 20 minutter forsinket dvs. at jeg misser 2 toge også. Flot Midttrafik, det er SÅ til grin. - tak for at lade mig, løbe rundt som en forvirret kylling, i over en time kl 06. Om morgenen 😐
Elendig Kina urin bus som i sender en…
Elendig Kina urin bus som i sender en gruppe unge mennesker afsted til Amsterdam i. Intet virker hverken toilet eller aircondition. 1 stop fra Amsterdam til DK er simpelthen heller ikke nok.
Jeres buschauffører fatter ikke for 5kr…
Jeres buschauffører fatter ikke for 5kr blandet! Tit oplever jeg, at bussen kommer før tid, men grænsen er kraftedeme nået, når jeg står og venter på bus 123, og den så bare kører direkte forbi mig. FRISK OP, MIDTTRAFIK!!
Ændre stoppested
Ændre stoppested, uden at skrive det i appen eller ved stoppet. Sket 2 gange nu.
Fuldstændig ubehagelig kontrollør
Fuldstændig ubehagelig kontrollør, ingen menneskelighed. Var lige trådt ind i bussen. Var ved at logge ind. Havde glemt at logge ud af forrige tur så loggede ud mens kontrolløren stod lige bag ved og så det. Det var gyldigt var ved at logge ind og så vælger han alligevel at give bøde selv om han så det hele. Virkelig ubehageligt menneske. Håber ikke andre oplever samme nummer
Prisen skifter fra dag til dag .
Prisen skifter fra dag til dag .. på 5 dage kan priser koste fra 24 op til 26 . Kan i snart finde ud af det eller hvad ... desuden så ændres prisen for den samme tur alt efter hvem chaufføren er . Svindel og humbug
værste offentlige transportfirma
værste offentlige transportfirma
kommer aldrig til tiden, ofte aflyste busser (??) forsinkelser, jeg kunne blive ved
De giver jo en service og tilbud som…
De giver jo en service og tilbud som ingen ville købe hvis der var et andet valg møgvarme busser uden aircon er ingen salgsvare
Busser kører forbi en ved højlys dag. Ingen kompensation
Oplever flere gange at busserne vitterligt bare kører forbi en ved højlys dag. Ingen kompensation.
Blev fortalt at jeg kunne stige ud af…
Blev fortalt at jeg kunne stige ud af bussen hvis jeg var utilfreds med dårlig kundeservice.
Det væreste busselskab jeg nogensinde har kørt med.
De holder hånden over deres chauffører og kan ikke modtage konstruktiv kritik.
Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort dette.
Tror ærligt aldrig bus 200 har kommet…
Tror ærligt aldrig bus 200 har kommet til tiden, den er ALTID forsinket og noglegange kommer den slet ikke selvom der står den skal komme på rejseplanen…
Akut.
Hej. Det er mig hvis søster der blev fløjet ud af hendes sæde i bussen. Okay, så jeg har fundet ud af at busnummeret er 804. Bus nr 5a mod tangkroen. find gerne ud af buschafførens navn og kontakt mig gerne.
Exceptionel dårlig information
Der spærres af i Århus ved overtagelse af EU formandsskab - ikke deres skyld. Men deres information om hvordan man så skal komme omkring med den offentlige transport er forfærdelig. I stedet for at ændre nogle stop i deres live app, så den midlertidige alternative rute er synlig, vælger de at skrive nogle vejnavne i en lang besked i stedet. Det er ikke alle, det kan alle vejnavne I Århus i hovedet, hvilket kræver at man skal slå flere steder op for at finde ud af hvad der er bedst.
Når jeg så stiller mig ud ved Harald Jensen plads i dag og nr. 100 kommer, så fortsætter bussen ufortrødent - og det var ikke fordi den var fyldt. Jeg prøver at få øjenkontakt med buschaufføren, da jeg fornemmer den måske vil fortsætte, men han sidder bare og stirrer fremad...
Jeg havde brugt tid og besvær på at finde ud af hvor den stoppede, og når jeg så tager derhen, så stopper den ikke alligevel.
Jeg er så nødt til at hoppe på 5A, der kommer kort efter den, for at nå hvad jeg skal. Der er ingen notifikation om omlægning i appen, men alligevel så kører den op forbi storcenter nord i stedet for at fortsætte ad sin normale rute.
Udover det, så står der på deres hjemme, at letbanen kun påvirkes mellem 15:30 og 18:00, men jeg må indrømme at jeg ikke stoler på midttrafik fra tidligere erfaringer, så jeg undersøge videre, hvir det så viser sig, at den slet ikke kører længere ind, end østbanetorvet i centrum i det hele taget, så jeg kunne ikke komme på arbejde på den måde heller.
Det er dybt utilfredsstillende og dybt uprofessionelt.
Få nu styr på det møg firma få nu nogen…
Få nu styr på det møg firma få nu nogen der fatter noget og kan finde ud af at køre bus I stedet for 80åri gamle fatsvag mand der brager rundt rammer lasterbiler og kantsten og kommer 40 minutter for sent hver dag og køre 50km/t i en 80 zone og ik nok med det falder de i søvne i bussen så de ikke engang kommer afsted
Kommer ALDRIG til tiden
Kommer ALDRIG til tiden - altid ca 10 minutter forsinket uanset hvornår jeg skal tage bussen. Elendige chaufføre