Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.
I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.
Bliv kunde >>Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.
Havnegade 21, 5500, Middelfart, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
God og givende orientering. Klart inspirerende til tanker der skal gøres og tiltag der skal igangsættes efterfølgende

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
På alle måder en helt fantastisk bank, der er gennemsyret af ordentlighed og venlighed.
Fornuftige priser på produkter og grundig og kompetent vejledning.
Ingen skjulte gebyrer og pludselige overraskelser.
Det er hyggeligt at komme i Århus afdelingen -nærmest familiært og der er indimellem gode arrangementer for kunderne.
Engagerede og nærværende medarbejdere.
Det er trygt at være kunde i Middelfart sparekasse.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Dårlig service, ringe hjælp og ingen kontakt til kunderne

Danmarks bedste bank
Personligt rådgivning
Du er i centrum.
En bank der møder deres kunder i øjenhøjde

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
God kundeservice. Let tilgængelighed. Støtter lokale kultur institutioner.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
En ærlig og troværdig sparekasse, hvor man altid bliver behandlet godt og som en, der er af værdi for sparekassen.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Som kunde føler jeg mig set og hørt. Virkelig god forståelse for mine ønsker og deraf god vejledning.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Det er en Bank som er tæt på kunden. Altid nem at komme i kontakt med. Lokal. Proaktive. Pålidelige.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Er ny kunde. Personlig kontakt er ok.
Men jeres netbank er meget svær at komme ind i.
Skal bruge MitID mange gange, og hvis man er heldig, kommer man ind.
Og så er den uoverskuelig.
Overvejer seriøst om jeg skal skifte.

Anerkendelse.
Jeg roser i højeste toner min indgangsvinkel til
Middelfart Sparekasse, nemlig Marianne Mejdahl.
Hun er et fantastisk eksempel for Sparekassen !

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
I Middelfart Sparekasse bliver man mødt som menneske, og ikke som indehaver af x antal kontonumre. Man bliver talt til som kunde, selvfølgeligt, men i høj grad som menneske.
For os er det samtidigt også vigtigt at det er lokalt!

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
God personlig betjening. Altid nemt at få kontakt og svar på spørgsmål.

Kort fortalt..
Har man penge kan man få næsten alt som man vil i banken.
Da jeg havde givet mine drenge forskud på deres arv.
Og jeg og min hustru søgte om at få et lån, gik man mere op i hvad jeg havde brugt pengene til. Ok det var min fejl.
Men nå de er ikke det vær.

Fantastisk bank
Jeg har været kunde her hele mit liv og de kan varmt anbefales.
Jeg har ingen planer om at skifte overhovedet.

Verdens bedste Sparekasse.
ALTID finder Sparekassen de bedste løsninger og ALTID får vi den bedste service. Vores "bankmand" er seriøs og dygtig.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Nemt at komme i kontakt med
Overskuelig EDB systemer