Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Anmeldelser 1.130

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 189 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Dog var nogle uenige om prisen og nævnte, at den var for høj, og at de ikke kunne forhandle renten ned på lån. Derudover oplevede nogle problemer med kontakten, hvor beskeder ikke altid kom frem, eller at de ikke kunne få fat i en medarbejder uden for åbningstid.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positiv oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den personlige og imødekommende... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice. Mange roser den professionelle, kompetente og hurtige... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Mens mange roser den professionelle, imødekommende og... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker utilfredshed med priserne. Mange kunder rapporterer om høje renter, der ligger i den dyre... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Se mere

Middelfart sparekasse har gennem snart 15 år været min faste følgesvend, først på erhverv siden med nystartet virksomhed, udtræden igen og nu som pensionist. Med pension, formuepleje etc. når dertil... Se mere

Banken Middelfart sparekasse er altid parat med gode råd og hjælpsom på alle områder og tager også imod overskydende valuta når man har været ude at rejse. Søde og rare personale og et godt service... Se mere

1. Bank
  2. Billån og -finansiering
  3. Økonomirådgiver
  4. Formuerådgivning
  5. Sparekasse

Om Middelfart Sparekasse

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

4,2

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Vi har et nærværende pengeinstitut

Vi har et nærværende pengeinstitut, som vi sætter stor pris på, og som bakker op om det omliggende samfund

4. marts 2026

Hej Hans

Det er godt at høre, at du oplever os som et nærværende pengeinstitut. Det lokale engagement er en vigtig del af den måde, vi gerne vil være til stede på.

Nihat

De ser og servicere også sådanne små…

De ser og servicere også sådanne små kunder som os.
Vi var trofaste kunder i en storbank i 30 år, men vi var bare et nummer.
I Middelfart Sparekasse er vi kunder, bliver behandlet som kunder på bedste vis, aldrig fortrudt skiftet nu på 10 år.

3. marts 2026

Hej David

Tak for din anmeldelse - og for at dele jeres oplevelse.

Det er godt at høre, at I føler jer set som kunder hos os. Det er vigtigt for os, at alle bliver mødt ordentligt, uanset størrelse.

Altid venlige og imødekommende

Altid venlige og imødekommende.

3. marts 2026

Hej Marie-Louise

Det er godt at høre, at du oplever en venlig og imødekommende service hos os. Det er noget, vi hver dag stræber efter at levere.

Nihat

Altid god og venlig kundeservice og…

Altid god og venlig kundeservice og meget effektive

2. marts 2026

Hej Chrisca

Tak for de pæne ord. Det er rigtig rart at læse.

Vi prøver hver dag at møde vores kunder venligt og få tingene løst hurtigt, så det er godt at høre, at du oplever det sådan.

God kunde betjening

Venlig og god vejledning i forbindelse med hushandel

5. januar 2026

Hej Kurt

Det er godt at høre, at du har fået en god og venlig vejledning i forbindelse med dit huskøb. Det er en stor beslutning, så rådgivningen skal også give ro i maven.

Nihat

Som så mange andre banker...

Som så mange andre banker.... Der er ikke så megen service mere ! Mange gebyrer og lave renter !

2. marts 2026

Hej Charlotte
Jeg er ked af, at du oplever, at der ikke er meget service. Alle kunder har en personlig rådgiver og mulighed for at komme direkte i kontakt med vedkommende på telefon eller mail. Derudover har vi flere kolleger i vores telefonservice, som hver dag besvarer mere end 500 opkald fra kunder, når rådgiver er forhindret i at tage telefonen.
Jeg går ud fra, at det er vores indlånsrente, du synes, er for lav. Den falder i takt med, at renten falder generelt - dog viser vores tal, at udlånsrenten falder mere end indlånsrenten.
Bjarne

jeg er ikke specielt lun på netbanken

jeg er ikke specielt lun på netbanken, men når jeg har bedt om hjælp har jeg fået en super service fra min lokale afdeling

18. februar 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse - og for ærligheden.

Det er helt fair, at netbanken ikke lige er dig. Så er det godt, at du kan få fat i os i afdelingen og få den hjælp, du har brug for.

De har lukket kassen,

De har lukket kassen, så hvis man skal have valuta eller andet skal man stå ude kulden ved automaten.Kunne de ikke åbne en kasse 2 gange om ugen.Men det går nok ud over overskuddet.

2. december 2025

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse

Hej Lars. Vi har lukket kasserne, fordi behovet efterhånden var meget lille. Du kan helt rigtigt hæve euro i vores automater, og du kan også bestille valuta og få det leveret hjem til dig, så du ikke skal stå ude i kulden. Du kan læse mere her: https://midspar.dk/privat/produkter/kontanter-og-valuta/koeb-valuta/
Vi har fortsat kassebetjening i Middelfart alle hverdage mellem 10 og 13.
Bjarne

Fantastisk kundeservice for os som nye kunder

Som nye kunder i Middelfart sparekasse i Hørning bookede vi et møde med en personlig bankrådgiver. Det var et meget venlig personligt og konstruktivt møde, hvor vi blev helt sikre på at det bliver vores bank mange år fremad.
Der var meget hjælp til overflytningen og tre uger senere ringede bankrådgiveren tilbage blot for at høre om alt gik godt og der var noget hun kunne hjælpe med.
Når vi har brug for at tale med vores bankrådgiver tager det aldrig mere end tre minutter for at komme igennem. I vores tidligere noget større bank tog det tit 40 minutter.
Super god service i en lille bank hvor man føler sig meget værdsat som kunde.

26. september 2025

Hej Gitte

Tak for den skønne anmeldelse - den blev vi virkelig glad for at læse.

Det betyder meget for os, at I har fået en god og tryg start, og at det er nemt at få fat i jeres rådgiver, når I har brug for det. Sådan skal det være.

Vi er glade for, at I har valgt os, og vi glæder os til mange gode år sammen.

Venlig hilsen,
Nihat

Lokal forankret sparekasse med dygtige…

Lokal forankret sparekasse med dygtige medarbejdere og gode produkter generelt

1. marts 2026

Hej Claus

Tak for de fine ord - dem bliver vi altså glade for.

Det betyder meget for os at være en lokal sparekasse med gode folk og ordentlige løsninger, så dejligt at du oplever det sådan.

Nihat

Nu er fusionen mellem Nordfyns Bank og…

Nu er fusionen mellem Nordfyns Bank og Middelfart sparekasse en realitet.

Der er og har ikke været andet end problemer med at logge på min netbank siden fusionen!!!

Utroligt man i 2026 ikke har styr på den slags!!!

28. februar 2026

Hej LH
Jeg er ked af, at du har problemer med at logge på netbanken. Jeg kan sige så meget, at det ikke har noget med fusionen at gøre, for der er ikke ændret på det tekniske setup i hverken Middelfart Sparekasse eller Nordfyns Bank endnu.
Hvis du havde problemer fredag, skyldes det, at MitID var nede.

total mangel på troværdighed

medarbejderne er ok, men for mig er en bank en samarbejdspartner - jeg har desværre lige oplevet, at det ikke er gengæld fra Middelfarts side. Hvis de ikke kan lide din "hårfarve", så er det ud! At de så samtidig lyver, for at få en begrundelse, gør ikke deres troværdighed bedre. Så lad dig ikke forblænde, der sidder nogle personer i hovedkontoret, som ikke kender dig, og som du aldrig kommer til at snakke med, men de slagter dig uden at blinke, hvis du "skifter hårfarve". En kunde som faktisk var glad for Middelfart, indtil "skift af hårfarve"

27. februar 2026

Hej Tommy
Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med "skift af hårfarve". Vi lever af kunderne og at lave forretninger med kunderne og har derfor ikke til hensigt at "slagte" nogen.

Perfekt behandling

Perfekt behandling. Altid personlig behandling

27. februar 2026

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse. Personlig rådgivning betyder meget for os, så dejligt at høre, at du mærker det.

Nihat

SMV Skal holde sig lang væk

Sidste år 6 marts skrev jeg til Anders, Martin B og Jette T,om min oplevelse af min bankrådgiver Anders. Det er mulig de er for storsnudet til en lille SMV virksomhed som min.
Nu har jeg endnu engang været til møde med min rådgiver. Med lovning om at komme med et svar d19 jan. Det kom ikke. Skrev til Andres d20 jan. Det magtede han heller ikke.
Så prøvede jeg FB, fik besked om han var på ferie det var d11 febr og de ville få ham til at kontakt mig. D18 febr igen. dog uden svar.
SMV virksomheder kan midspar ikke bruge. De har ihverfald ikke forstad på dem. Desværre. Vil det lokale.. Den slogan skal de nok lave om.

21. februar 2026

Hej Jakob
Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder omkring din dialog med os.
Vores erhvervskunder er i smv-segmentet, så det er faktisk vores force at rådgive kunder i det segment. Jeg kan se af din anmeldelse, at du har skrevet direkte til direktionen tidligere. Den form for tilgængelighed tror jeg ikke, man ser alle steder.
Bjarne

Det er godt at have en sparekasse jeg har tillid til…

Det er godt at have en sparekasse jeg har tillid til, og hvor jeg får en venlig og professionel betjening.
Jeg får altid den hjælp der er behov for, - hvis ikke med det samme, - bliver jeg tilbudt at blive ringet op af min mangeårige Kunderådgiver

15. januar 2026

Hej Arne

Det betyder meget for os, at du oplever både den personlige og professionelle betjening, og at du ved, vi vender tilbage, når det er nødvendigt.

Nihat

Venlig og imødekommende kundeservice…

Venlig og imødekommende kundeservice overfor helt almindelige kunder, det giver tryghed i hverdagen

25. februar 2026

Hej Dorte

Det er godt at høre, du oplever os som venlige og imødekommende - at det giver tryghed i hverdagen. Det er vigtigt for os.