Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Anmeldelser 1.130

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 189 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Dog var nogle uenige om prisen og nævnte, at den var for høj, og at de ikke kunne forhandle renten ned på lån. Derudover oplevede nogle problemer med kontakten, hvor beskeder ikke altid kom frem, eller at de ikke kunne få fat i en medarbejder uden for åbningstid.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positiv oplevelser med personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den personlige og imødekommende... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice. Mange roser den professionelle, kompetente og hurtige... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydige oplevelser med kontakt. Mens mange roser den professionelle, imødekommende og... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker utilfredshed med priserne. Mange kunder rapporterer om høje renter, der ligger i den dyre... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Se mere

Middelfart sparekasse har gennem snart 15 år været min faste følgesvend, først på erhverv siden med nystartet virksomhed, udtræden igen og nu som pensionist. Med pension, formuepleje etc. når dertil... Se mere

Som nye kunder i Middelfart sparekasse i Hørning bookede vi et møde med en personlig bankrådgiver. Det var et meget venlig personligt og konstruktivt møde, hvor vi blev helt sikre på at det bliver... Se mere

Banken Middelfart sparekasse er altid parat med gode råd og hjælpsom på alle områder og tager også imod overskydende valuta når man har været ude at rejse. Søde og rare personale og et godt service... Se mere

1. Bank
  2. Billån og -finansiering
  3. Økonomirådgiver
  4. Formuerådgivning
  5. Sparekasse

Om Middelfart Sparekasse

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

4,2

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg har kun rosende ord om min…

Jeg har kun rosende ord om min sparekasse forbindelse. En sparekasse der respekterer, at vi selv har styr på vores økonomi, og ikke prøver at styre eller påføre os ekstra gebyrer, men alligevel har den årlige telefonsamtale eller henvendelse fra os. Det har altid været nemt at få en tid til samtale. God rådgivning.
Der er altid god stemning, og smilende personale i Middelfart sparrekasse Horsens.

15. februar 2026

Hej Claus

Tak for din grundige anmeldelse.

Det er godt at høre, du oplever, at vi respekterer jeres måde at håndtere økonomien på, og samtidig er til rådighed, når der er brug for sparring. Det skal være et samarbejde - ikke noget, der bliver presset ned over hovedet.

Dejligt at høre, at stemningen og mødet i Horsens lever op til forventningerne.

Nihat

Den bedste oplevelse nogensinde med en…

Den bedste oplevelse nogensinde med en bank/sparekasse. Utrolig imødekommende og hjælpsom bankrådgiver. Der kan ikke “sættes en finger” på noget som helst.

18. februar 2025

Hej Jan

Tak for de meget pæne ord.

Det er godt at høre, at du har haft en så god oplevelse, og at rådgivningen har levet op til dine forventninger. Det er den standard, vi arbejder efter.

Helt fantastisk pengeinstitut

Helt fantastisk pengeinstitut, altid søde og hjælpsomme og gode til at forklare hvis der er noget man ikke helt forstår 😃

2. februar 2026

Hej Mette

Tak for de pæne ord.

Det er godt at høre, at du oplever os som hjælpsomme, og at vi tager os tid til at forklare tingene, når der er spørgsmål. Det skal være til at forstå.

Fantastisk oplevelse med Middelfart Sparekasse og Rie Gyldenkærne

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at skifte til Middelfart Sparekasse, og det skyldes i høj grad min nye rådgiver, Rie Gyldenkærne.

Fra første møde har Rie været professionel, imødekommende og utrolig kompetent. Hun har haft et stærkt overblik, været grundig i sin rådgivning og samtidig formået at gøre komplekse økonomiske forhold lette at forstå. Hele processen med bankskiftet har været tryg, effektiv og meget mere smidig, end jeg havde forventet.

Det, der især har gjort indtryk, er Ries personlige engagement og hendes evne til at skabe tillid. Man føler sig set og taget seriøst, ikke bare som kunde, men som menneske.

De varmeste anbefalinger herfra.

13. februar 2026

Hej Rune

Tak for din grundige og flotte anmeldelse.

Det er rigtigt godt at høre, at du har haft en god oplevelse med skiftet - og at Rie har gjort en forskel. Grundighed, overblik og evnen til at gøre tingene forståelige er vigtigt i rådgivningen, og det er godt at vide, du har mærket det i forløbet.

Jeg giver din ros videre til hende.

Nihat

Let at overføre penge fra en konto til…

Let at overføre penge fra en konto til en anden. Altid venlig og hjæpsomt personale.

13. februar 2026

Hej Helle

Det er godt at høre, at det fungerer nemt i hverdagen, og at du oplever en venlig og hjælpsom betjening.

Fantastisk bank

Fantastisk bank, som er klar til at hjælpe, selv ved kort deadline og ferieperiode.
Tak til Henrik og Frank. 👌👍😉

9. februar 2026

Hej Martin

Tak for de pæne ord.

Det er godt at høre, at I fik den hjælp, der var brug for - også selv om det var med kort varsel. Jeg sørger for at Henrik og Frank får rosen.

0,0 % på indlån er ikke acceptabelt og uanstændigt

0,0 % på indlån er ikke acceptabelt

10. februar 2026

Hej Kunde
Renten på almindelige indlånskonti er faldet i takt med, at renten i Nationalbanken er faldet de seneste år. Vi tilbyder en rente på 0,75 procent på MS Opsparing 3 måneder, hvor du skal binde beløbet i tre måneder for at opnå forrentningen.
Bjarne

Professionelle og ordentlige

Vores bankrådgiver gør sit bedste for at give os en helt igennem ordentlig og professionel rådgivning som matcher vores behov.
Middelfart sparekasse er den bedste bank vi har været kunder i og vi er meget tilfredse

10. februar 2026

Hej Rasmus

Tak for jeres anmeldelse.

Det er godt at høre, at I oplever rådgivningen som ordentlig og professionel - og at den passer til jeres behov. Det er den måde, vi gerne vil arbejde på.

Altid god service

Altid god service

28. januar 2026

Hej Gitte

God service skal være en selvfølge - dejligt at du oplever det sådan.

Nihat

Personlig og empatisk kundebetjening.

Min kundekontakt til Middelfart Sparekasse i Horsens opleves altid positivt og empatisk med personlig betjening. Dette betyder rigtig meget for mig. Så jeg anbefaler gerne.

6. februar 2026

Hej Jens

Det er godt at høre, at du oplever en positiv og personlig kontakt i Horsens. Den måde, vi møder vores kunder på, betyder noget - så det er rart at læse. at du mærker det.

Nihat

God service og altid flinke og…

God service og altid flinke og imødekommende medarbejdere

3. februar 2026

Hej Karen

Tak for de pæne ord.

Det er dejligt at høre, at du oplever en god service og bliver mødt af flinke og imødekommende medarbejdere. Det er noget, vi hver dag prøver at leve op til.

Det er bare nemt og hurtigt

Det er bare nemt og hurtigt

5. februar 2026

Hej Jesper

Det er dejligt at høre det bare kører som det skal. Det er sådan vi gerne vil have det skal være.

Nihat

Jeg er glad og tryg for min bank

Jeg er glad og tryg for min bank. Der er altid plads til spørgsmål og vejledning. Det er rart, bare at kunne ringe til vores bankmand og rent faktisk få hurtig kontakt. Jeg føler mig mødt. Det tjener sig at have et personligt forhold til banken.

4. august 2025

Super seriøs lokal bank

Super seriøs lokal bank med god kundeservice.
Telefonen bliver altid besvaret og er medarbejderen optaget ringes der tilbage.
Middelfart sparekasse støtter vores lokal område aktivt.

3. februar 2026

Middelfart Sparekasse 👍👍👍

Har været kunde siden 1995 og er altid blevet behandlet godt.
Produkterne fra Middelfart Sparekasse er også i den gode ende.
Altid god kundeservice og god og fair behandling. Kan sagtens anbefale Middelfart Sparekasse 😃

1. februar 2026