Jeg fik Middelfart Sparekasse anbefalet i fbm at jeg ønskede at købe hus og jeg fik fra første møde bekræftet, at det er en bank der gerne vil DIG. De kiggede alle kroge og vinkler igennem, og jeg o... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.
Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.
I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.
Bliv kunde >>Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.
Havnegade 21, 5500, Middelfart, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har kun rosende ord om min sparekasse forbindelse. En sparekasse der respekterer, at vi selv har styr på vores økonomi, og ikke prøver at styre eller påføre os ekstra gebyrer, men alligevel har den årlige telefonsamtale eller henvendelse fra os. Det har altid været nemt at få en tid til samtale. God rådgivning.
Der er altid god stemning, og smilende personale i Middelfart sparrekasse Horsens.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Den bedste oplevelse nogensinde med en bank/sparekasse. Utrolig imødekommende og hjælpsom bankrådgiver. Der kan ikke “sættes en finger” på noget som helst.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Helt fantastisk pengeinstitut, altid søde og hjælpsomme og gode til at forklare hvis der er noget man ikke helt forstår 😃

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at skifte til Middelfart Sparekasse, og det skyldes i høj grad min nye rådgiver, Rie Gyldenkærne.
Fra første møde har Rie været professionel, imødekommende og utrolig kompetent. Hun har haft et stærkt overblik, været grundig i sin rådgivning og samtidig formået at gøre komplekse økonomiske forhold lette at forstå. Hele processen med bankskiftet har været tryg, effektiv og meget mere smidig, end jeg havde forventet.
Det, der især har gjort indtryk, er Ries personlige engagement og hendes evne til at skabe tillid. Man føler sig set og taget seriøst, ikke bare som kunde, men som menneske.
De varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Let at overføre penge fra en konto til en anden. Altid venlig og hjæpsomt personale.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Fantastisk bank, som er klar til at hjælpe, selv ved kort deadline og ferieperiode.
Tak til Henrik og Frank. 👌👍😉

0,0 % på indlån er ikke acceptabelt

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Vores bankrådgiver gør sit bedste for at give os en helt igennem ordentlig og professionel rådgivning som matcher vores behov.
Middelfart sparekasse er den bedste bank vi har været kunder i og vi er meget tilfredse

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Min kundekontakt til Middelfart Sparekasse i Horsens opleves altid positivt og empatisk med personlig betjening. Dette betyder rigtig meget for mig. Så jeg anbefaler gerne.

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
God service og altid flinke og imødekommende medarbejdere

Besvarelse fra Middelfart Sparekasse
Jeg er glad og tryg for min bank. Der er altid plads til spørgsmål og vejledning. Det er rart, bare at kunne ringe til vores bankmand og rent faktisk få hurtig kontakt. Jeg føler mig mødt. Det tjener sig at have et personligt forhold til banken.
Det er bare et godt pengeinstitut. Og vi har haft den samme dygtige og søde rådgiver, Gitte Stenvang, i alle de år, vi har været i sparekassen.
Kraftig anbefaling herfra!
De er de bedste og så har vi lige været inviteret i Biografen.
Super seriøs lokal bank med god kundeservice.
Telefonen bliver altid besvaret og er medarbejderen optaget ringes der tilbage.
Middelfart sparekasse støtter vores lokal område aktivt.
Er meget tilfreds med jeg er flyttet I en mindre bank, har en fast rådgiver. Kan ringe og få en snak hvis det bliver nødvendigt.
Har været kunde siden 1995 og er altid blevet behandlet godt.
Produkterne fra Middelfart Sparekasse er også i den gode ende.
Altid god kundeservice og god og fair behandling. Kan sagtens anbefale Middelfart Sparekasse 😃