Hvor er der dog mange trin for at ændre sin adgangskode. + Hver gang jeg logger på outlook, vil den have jeg skal logge på min anden bruger, men dette kan jeg på ingen måde få lov til på, hver... Se mere

Hej, jeg prøver at opdatere en gammel bærbar, en bærbar jeg blev tvunget til at købe grundet uddannelse. Hver gang jeg åbner datamaten, køre den uendeligt langsomt, opdateringer tager flere time... Se mere

Jeg oprettede en privat OneDrive konto og lagde et dokumentation der. Med det samme kunne jeg se at der var andre brugere der var inde over dokumentet! Det er ikke muligt at få kontakt til Micro... Se mere

umuligt at få ordentlig support. Har en privat email som ved en fejl er knyttet på en business profil. Det er åbenbart umuligt at logge ind og ændre det. Modtager konstante mails om kreditkort er ugyl... Se mere

1,2

Dårlig

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mistet adgang til mail efter 15+ år

Har mistet adgang til min mail og adgang er blokeret fra den ene dag til en anden uden varsel eller noget. Ingen mulighed for at genåbne konto, selvom jeg kender koden og har kontaktet Microsoft flere gange. Helt håbløst - der bliver ikke købt flere MS produkter i vores familie.

3. marts 2025

største skuffels af et it firma

største skuffels af et it firma

mest uduelige supporte
hvis forbindelsen stoppe bliver du bed om at trykke på deres link der send dig tilbage til den samme samtale du bare ikke læger i kø og hvis du starter en ny samtale bliver du vist tilbage til den samme som du har lukket ned og du ikke hjælp du bliver bare smidt rundt

benytter du dig af hotmail/outlook ville jeg bede dig om at glemmer alt om det før du har læst det her

dit lager for mail og sky lager er kode sammen og hvis du fylder det ene er det andet fyldt og til og med hvis du sletter filer fra onedrive er de ikke slette

codpilot kan til og med se hvor meget lager du bruger kan dog ikke, sige den selv se hvad du har i dit lager, med den kan tydeligt for tælle dig dit lager er fyldt, hvis du spørger den

6. marts 2025

Microsoft family safety er sku noget…

Microsoft family safety er sku noget skrammel, det duer aldrig. Den blokerer alle hjemmesider, endda selveste chrome.com, pinterest osv.

Jeg håber godt nok de opgraderer systemet.

Jeg har prøvet at logge ud af microsoft family safety, men det kan jeg åbentbart ikke, da den hele tiden blokerer de hjemmesider jeg går ind på. MØG IRRITERENDE

1. marts 2025

Det ender med hjerteskærende tårer

Det er det værste mareridt og største fupfirma i IT branchen nogensinde. Først ville min OneDrive ikke tage back ups , og så kunne jeg ikke få hjælp anden end lange mails om troubleshooting som endte at alle mine fotos og videos forsvandt, og slettede microsoft pludselig min konto og fjernede alt lagerplads som jeg har betalt for den 1.feb 2024 for en 3 årig periode. Nu bedes jeg om at abonnere forfra :(( Der bør være grænser for hvor slemt man behandler kunder som lider i forvejen. Telefon service besvares af en robot der aldrig fatter hvad man og den kan ikke høre noget så man råber højt som en retardo. Det er at betale for et mareridt uden lige

28. februar 2025

Umuligt at logge på sine købte produkter

Det er komplet umuligt at komme gennem Microsofts systemer når man downloader et af deres produkter eller forsøger at logge på et af sine egne.
Nu har jeg forsøgt det meste af dagen at logge på OneDrive og lige meget hvad jeg gør så ender det hver gang op i, at jeg får følgende besked: Der var problemer med at logge dig på.
Det er lige så umuligt at komme i forbindelse til deres support

25. februar 2025

Goddag til Linux

Windows XP var super godt. Windows 10 måske endnu bedre. Men altid har Outlook/Mail været fyrtårnet for, hvordan MS kan ødelægge gode ting. Nu Windows 11. Læste om dårlige oplevelser rundt om på nettet og nu også her. Nu slutter supporten for Windows 10. Windows 11 kan ikke installeres på min ellers velfungerende og hurtige Dell med i5 CPU, da den 'mangler' en TPM chip. Mange tusinde tons PC-udstyr blir' dermed komplet ubrugelig. Windows 11 er kommet men erstattes snart af Windows 12 med KÆMPE hype af kunstig intelligens ombord. Minimumskrav er også 16gb ram så dem der kører Windows 11 i dag vil få en sløv oplevelse. Jeg er færdig med Windows. Jeg er i gang med at installere Linux Mint 22 som er ganske gratis og kun opdaterer når DU vil. Den sjove er, den er mere sikker end Windows, selv uden omtalte 'manglende' chip, TPM.
---------------------
Har nu kørt Linux i 3 måneder uden bøvl, CoPilot, Recall eller andet gøgl som kun blir' værre og værre.. næste skridt blir' sletning af min outlook email.

16. februar 2025

Microsofts W11 er forfærdelig

Microsofts W11 er forfærdelig. Det er umuligt at finde ud af hvor man finder de forskellige sider hvis man vil f.eks lave noget om i opsætningen. W10 var nogenlunde men siden man gik fra W 64 er det kun gået op ad bakke. W 11 er så p..... irriterende med alle deres ting man skal betale for. Så tag da hellere penge for programmet i stedet fir det l... som de har lavet nu. Jeg skifter enten til Linux eller Apple. Det her ubrugelige Windows gider jeg ikke mere.

12. februar 2025

Sådan noget sh*t

Sådan noget sh*t. Jeg kan ikke komme ind på min mail. "Der kræves korrekte login oplysninger"
Ja tak, hva fan*en hjælper det, når man ikke kan svare på 1/3 af alle de tåbelige sikkerheds spørgsmål.

Jeg kan ikke komme i kontakt med nogen som helst firmaer osv. Jeg kan ikke se når en pakke er på vej, jeg kan ganske enkelt ikke komme ind og se noget som helst.

Hva fan*en gør jeg nu..

8. februar 2025

Microsoft holder dine ting som gissel

Microsoft holder dine billeder og dokumenter som Gissel indtil du har godkendt at de forhøjer din betaling med op mod 50%
De tager dine ting som Gissel indtil du har godkendt betingelser du ikke er enig i.
Hold dig langt fra Microsoft der er gode alternativer

28. januar 2025

Min hotmail er blevet hacket og derfor…

Min hotmail er blevet hacket og derfor låst. Har nu sendt adskillige formularer for at få den åbnet - får svar at de er sendt til vurdering og hører så ikke mere.

2/1-2025 opdatering
Har nu opgivet at få åbnet/gendannet min hotmail.
Jeg har vigtige mails gennem de sidste 20 år, som er uundværlige.
Jeg er ikke den eneste der har det problem med Microsoft og vil nu kontakte "Kontant" måske det er noget de kan undersøge nærmere.

18. december 2024

Det er dybe frustrererne T Micro

Det er dybe frustrererne T Micro. Ikke svarer efter utallige henvendelser.
det er ændring at lock in kode det drejer sig om.
De skal ha en masse oplysninger, det er så ok.
De sender så en mail at der vil komme en godkendelse/afvisning inden for 24. timer.
Dette har jeg prøvet 4. gange men ingen tilbagemelding efter 24. timer.

10. december 2024

ADVARSEL

ADVARSEL
Vi har igennem lang tid læst rigtig mange anmeldelser på trustpilot, hvor man tror at man har kontaktet Microsoft pr. tlf.
MEN DET HAR I IKKE!
Dem I har haft kontakt med er svindlere, som benytter sig af, at man som forbruger netop IKKE kan få kontakt med Microsoft.

SVINDLERNE DUKKER OP PÅ INTERNETTET I PERIODER OG NÅR DE OPDAGES LUKKER DE NED IGEN.

Deres annonceringer er oftest meget troværdige!!

Er uheldet ude skal du vide, at det kan koste dig mange penge.
De første 7000 kr. som svindlerne har fået, skal du selv dække.
En politianmeldelse fører heller ikke til noget, men husk ALTID alligevel, at anmelde det af hensyn til statistikken.
Politiet har formentlig en medvirkende årsag til, at hjemmesiderne fjernes👍

Hvis uheldet er ude er det også meget vigtigt, at du sørger for at fjerne de cookies, som de kriminelle har installeret på din enhed.
Kan du ikke selv må det gøres professionelt.

Microsoft er et stort problem at have, når der ingen muligheder er for at få personlig kontakt med dem - deres chatrobot er også fuldstændig uduelig.

Vi overvejer stærkt at skifte til et andet system, men i skrivende stund er vi eksempelvis ikke klar over om Apple er lige så besværligt.🤔

I sommer blev vi selv snydt for 7300 kr., hvoraf de 300 kr. blev dækket.
Vi havde et outlook problem, som vi troede vi fik hjælp til af Microsoft.

19. juli 2024