Hvor er der dog mange trin for at ændre sin adgangskode. + Hver gang jeg logger på outlook, vil den have jeg skal logge på min anden bruger, men dette kan jeg på ingen måde få lov til på, hver... Se mere

Hej, jeg prøver at opdatere en gammel bærbar, en bærbar jeg blev tvunget til at købe grundet uddannelse. Hver gang jeg åbner datamaten, køre den uendeligt langsomt, opdateringer tager flere time... Se mere

Jeg oprettede en privat OneDrive konto og lagde et dokumentation der. Med det samme kunne jeg se at der var andre brugere der var inde over dokumentet! Det er ikke muligt at få kontakt til Micro... Se mere

umuligt at få ordentlig support. Har en privat email som ved en fejl er knyttet på en business profil. Det er åbenbart umuligt at logge ind og ændre det. Modtager konstante mails om kreditkort er ugyl... Se mere

1,2

Dårlig

4 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

TYVERI!!!!!

TYVERI!!!!!

Et spil som er købt og betalt for! men som man ikke har spillet i flere år, så kommer man tilbage og vil spille, men så har de migreret fra mojang til microsoft, og fordi man ikke har set det i tide, så er det bare ærgeligt du må KØBE det IGEN?? det kan simpelthen ikke være lovligt, så må i sat-me give pengene tilbage for Minecraft!!!

4. august 2025

Jeg har' i flere år forsøgt at opsige…

Jeg har' i flere år forsøgt at opsige mit abonnement men da min mail adresse fra indgåelse af aftalen blev hacket og dermed forsvandt kan jeg ikke opsige mit abonnement og de fortsætter med at trække store beløb. Jeg har' forsøgt med at sende besked siden september 2024

2. september 2024

Kæmpe prisstigning

Kæmpe prisstigning. Jeg ser ved et tilfældighed at Microsoft næste gang automatisk vil trække kr. 1.039 for Officepakken 365. Har sidst betalt kr. 799. Har ikke fået information herom. Det er en alt for stor stigning på 30%. Prøver at finde alternativer til Office 365.
G. Carlsen

1. august 2025

Giv op

nok det værste lrt der findes, måske lige lidt bedre en edge. min computer crashed alle hjemmesider untagen edge. fandt ud af at jeg skulle navngive dem "edge.exe" for at det kunne kører.

noget være lrt og falder ikke for propegandaen

6. juli 2025

Skulle have haft 0

Hvis jeg kunne havde jeg givet 0 stjerner, det er så umuligt og nulstille ens adgangskode og så snart man har gjort det siger den stadig at koden er forkert, så det er umuligt at komme ind på ens konto når den bliver ved med at sige det er forkert selv om det er rigtigt

26. juli 2025

Jeg har brugt Windows styresystemer i…

Jeg har brugt Windows styresystemer i mange år og jeg har også haft en del problemer med dem men nu strammer i den lidt.
Min søns bærbare bærbar pc kørte helt fint med Windows 11 pro version 22H2 i mere end et halvt år og er fuldstændig ubrugeligt nu idet i har ændret på kravene mht processor generation, Intel i5 6th generation, bliver ikke understøttet længere og derfor får den hverken eller support opdateringer mere og kan således smides i skraldespanden fordi den er for sårbar når man skal bruge den på internettet.
Jeg synes at det er virkelig under al kritik hvordan i prøver at lokke flere penge ud af folk når i lukker for supporten og ikke en gang gider at tage telefonen når man prøver at finde ud af hvordan man skal forholde sig til sådan en omgang bondefangeri her.
Jeg skal i hvert fald væk fra jeres produkter.
Jeg skifter til Apple. De er måske lidt dyrere end jer men i det mindste får man en ordentlig behandling.
Føj siger jeg bare, at I vil være det bekendt.

21. juni 2025

Nok snarere et sted mellem minus og 0.

Nok snarere et sted mellem minus og 0.
Jeg bestilte et tastatur til min nye Surface, og beskrev omhyggelig hvilken surface, det drejer sig om, og fik alligevel et produkt, der ikke fungerede sammen med surface'n.
Dernæst gik jeg på ordresiden, og kunne hurtigt lave en returnering, med en fin label (det kan måske give lidt plus)
Ifølge trackingen, har jeg indleveret pakken d.17/5, og den er landet i Tyskland 21/5.
Til gengæld har jeg ikke set skyggen af mine penge. Og de vælger at forholde sig tavse, når jeg kontakter dem.

22. maj 2025

Sikke noget skidt

Hold da kæft

Sikke noget skidt
Sad I 1,5 time med en dansktalende medarbejder, hvor vi forsøgte at installere en officepakke.
Det lykkedes desværre ikke og han sendte mig videre til en anden.
Han kunne godt høre at der var et problem, men det kunne han vist ikke løse, så han sendte mig videre til en 3. person.
Den kvinde jeg talte med, arbejde hjemmefra med skrigende unger i baggrunden og hendes Engelsk var af sådan karakter at selv kinesisk var forståelgt.
Hendes headset eller telefonforbindelsen var så elendig at det lød som om at hun talte igennem en pude.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ringe hjælp.

30. maj 2025

Skod firma

Microsoft er bare et affaldsfirma man skal gå langt udenom. Køb en Apple computer det virker bare😃🍎

23. maj 2025

Support findes ikke

Pga telefonskifte er adgangen via Authenticator til Microsoft pakken røget. Jeg kan slet ikke logge ind på mail eller filer ifm. mit firma. Deres supportline henviser til et link, hvor man skal logge ind for at få hjælp - men det kan jeg jo ikke. En enkelt gang kom jeg igennem til en inder, som sagde 'et øjeblik, jeg stiller dig om'. Efter to en halv times ventemusik var jeg stadig ikke stillet om. Opkald til hovedkontoret i DK henviser til ovennævnte muligheder. Jeg kan heller ikke afmelde mine licenser uden at logge ind. Så jeg fortsætter uendeligt med at betale til noget, som ikke har adgang til, og som jeg ikke kan få hjælp til at få adgang til. Derudover har Microsoft defacto monopol, så man ikke kan deltage i onlinemøder og fildeling med forretningspartnere, hvis man ikke har Office pakken. Der bør handles på dette fra politisk hold - den slags burde simpelthen ikke være lovligt!

30. april 2025

microsoft 365 stjæler

Jeg har lige betalt microsoft 365 personal kr 789,00. Det er dyrt men alt koster. Vi sad begge og kiggede på vores kontoer, da konen pludselig fortalte at vi har betalt d. 23/4 2025 og 25/4 2025. Så alt i alt betalt kr.1578 for mit abonnement. Går man en på Microsofts hjemmeside og mit abonnement, står der at jeg kun har betalt kr 789,00.
Jeg har så gravet på min bankkonto og fundet ud af at jeg har dobbelt betalt mit abonnement i 5 år. I alt har jeg betalt knap kr. 2500 for meget til microsoft.
Jeg har forsøgt at ringe til dem flere gange, men får bare en pc i røret, det kan jeg ikke bruge. Jeg har mailet men hører nok aldrig fra dem. Hvordan får jeg mine penge tilbage som microsoft har stjålet?
Møj firma

29. april 2025

Min konto er blevet hacket og vil…

Min konto er blevet hacket og vil derfor ha fat i kunde service. Har siddet 3 gange i kø og ventet sammenlagt 1 time. Endelig da det var min tur så lukker de samtalen med det samme og spørger om min feedback? Det 3 gang det sker ø, microsoft er noget l### der burde stoppe med at existere. F### microsoft

22. april 2025

Ulovligheder !

Får en mail denne aften 22.03.2025 kl 21.00, at prisen for abonnement er steget ca 40 % og at det er gældende fra 14-02-2025. Altså med tilbagevirkende kraft. Hvor kriminelt er det lige ?

22. marts 2025