Jeg er helt avhengig av synet mitt men måtte vurdere å operere p g a alder og stadig dårligere syn som ikke kunne kureres med briller. Vurderte å "ta" 1 øye av gangen "for sikkerhets skyld", men våget... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg hadde rundet 50 år, og var begynt med lesebriller. Tok kontakt med Memira som satte meg opp til time bare 3 uker etter henvendelsen. I løpet av 4 uker hadde jeg fått byttet linser. Profesjonelt og... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg følte meg svært godt ivaretatt hos Memira og opplevde trygghet gjennom hele prosessen. Før den fysiske forundersøkelsen var jeg usikker på om jeg skulle gå videre med operasjon, men personalet var... Se mere
Skrevet af virksomheden

Norge
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Angrer ikke et sekund på å ha operert øynene hos memira. Er så fornøyd. Anbefales!

Besvarelse fra Memira
Mottatt av trivelige og kompetente folk.
Hurtig smertefri operasjon.
Enkel etterbehandling.
Meget godt resultat.

Besvarelse fra Memira
Livet uten briller er fantastisk 🤩
Har bare positive tilbakemeldinger! Bra at de har mange lokaler, bra folk som jobber der, profesjonelle og flinke! Og resultatet ble som forventet👍

Besvarelse fra Memira
Verdt pengene til de grader😃 jeg har brukt linser og briller i mange år, og synet mitt var veldig dårlig. Nå ser jeg liten skrift, uten og ta bilde og zoome ut😬 min hodepine er borte, og den har jeg slitt med i mange år. Jeg er så utrolig fornøyd og dette her er en investering i min framtid.

Besvarelse fra Memira
Profesjonelt fra start til slutt. Meget fornøyd med resultat og lever idag uten briller og ser som en ørn.

Besvarelse fra Memira
Jeg ble invitert til en synsundersøkelse hos Memira Lillestrøm for å vurdere videre behandling. Men noen faktisk undersøkelse fant aldri sted – jeg fikk ikke engang mulighet til å snakke med en lege. Allerede i resepsjonen ble det bestemt at jeg "trengte" et linsebytte. Ingen vurdering av øynene mine, ingen sjekk av synet eller tilstanden på mine egne linser – bare en rask konklusjon: «De er dårlige og må byttes.»
Jeg hadde i utgangspunktet sett for meg en mulig LASIK-operasjon, men ble direkte frarådet dette og i stedet foreslått en nærmest dobbelt så dyr operasjon for å bytte linsen i øyet – uten at noen medisinsk vurdering ble gjort. Min synsfeil er dessuten relativt liten, så jeg undrer meg på om jeg i det hele tatt ville vært en kandidat for LASIK. Men det får jeg aldri vite – i hvert fall ikke hos Memira, hvor type operasjon tydeligvis avgjøres i døra.
Kanskje det er denne klinikkens filosofi – å fungere som en fabrikk for linsebytter. Jeg vet ikke. Men synet mitt er ikke noe jeg tar lett på, og jeg ønsker ikke å basere slike avgjørelser på løse antagelser og raske salgsvurderinger. Jeg hadde forventet en seriøs, faglig vurdering av en optiker eller øyelege. Det fikk jeg ikke.
Opplevelsen ga meg null trygghet, og jeg har ingen planer om å komme tilbake.

Besvarelse fra Memira
Alt var veldig bra og det hadde blitt 5 stjerner hvis det ikke var for "etterstær", men ifølge Memira kan det etterbehandles så da blir resultatet forhåpentlig som forventet.

Besvarelse fra Memira
De ansatte var hyggelige, og profesjonelle fra A til Å. Tok min operasjon hos Memira i Bodø. Angrer ikke et sekund på at jeg tok operasjonen, vel verdt pengene. Beste jeg noen gang har gjort for meg selv.

Besvarelse fra Memira
Helt super service og oppfølging!
Ser som en ørn og angrer ikke.
Ny hverdag. Spesielt på tur med regn og dugg på vinteren. Trening er en ny opplevelse.
Fantastisk!

Besvarelse fra Memira
Kjempefornøyd med behandlingen, resultatet og de ansatte. Utrolig deilig å slippe briller og linser! Beste avgjørelsen noen sinne!

Besvarelse fra Memira
Fantastisk oppfølging og opplevelse, deilig å slippe av og på med briller😊

Besvarelse fra Memira
Fikk god informasjon både før og etter operasjonen.
Jeg har aldrig brukt briller eller linser og hadde ikke planer om å gjøre det heller selv om synet ble dårligere. Så det å bytte linser er verdt hver krone.
Noen vil gjerne tenke at det er billigere å gjøre dette i utlandet en plass. Jeg kunne sikkert funnet et billigere land å gjøre dette i, men det er tross alt synet det er snakk om og derfor var jeg ikke i tvil om å gjøre dette her hjemme.

Besvarelse fra Memira
I løpet av en tiårsperiode ble nærsynet mitt mer og mer uskarpt. Lesebriller ble helt påkrevd til både telefon, PC, og skjermen i bilen.
Jeg visste om linsebytte hos Memira, men turte ikke... i ti år...
Når brillebruken til slutt ble for belastende, bestemte jeg meg! og jeg har ikke angret ett sekund etter operasjonen!
Den var smertefri som lovet, men det som overrasket meg mest var at når bedøvelsen gikk ut kjentes øynene mine helt normale ut! Ikke var det vondt, og ikke kjentes de sår ut en gang! Jeg var jo sikker på at dette kom til å gjøre litt vondt iallefall.
Allerede rett etter operasjonen kunne jeg lese de minste bokstavene på telefonen min uten briller. og det ble bare bedre og bedre når dagene gikk og effekten av operasjonen gikk vekk.
Jeg angrer bare på at ikke jeg gjorde dette tidligere! Da hadde jeg sluppet noen av disse årene med 30 par Nillebriller liggende overalt i huset, i jakkelommer, i bilen, på jobb...
Det eneste som nå minner meg på at jeg har gjort denne operasjonen, er at det "strølyset" vi alle får i møte med sterke lyskilder, f.eks. i trafikken, nå også har ringer i tillegg til de strålene ut i alle retninger som også var der før. Overhode ikke plagsomt.

Besvarelse fra Memira
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.