Memira Anmeldelser

4,6

Jeg er helt avhengig av synet mitt men måtte vurdere å operere p g a alder og stadig dårligere syn som ikke kunne kureres med briller. Vurderte å "ta" 1 øye av gangen "for sikkerhets skyld", men våget... Se mere

Jeg hadde rundet 50 år, og var begynt med lesebriller. Tok kontakt med Memira som satte meg opp til time bare 3 uker etter henvendelsen. I løpet av 4 uker hadde jeg fått byttet linser. Profesjonelt og... Se mere

Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en... Se mere

Jeg følte meg svært godt ivaretatt hos Memira og opplevde trygghet gjennom hele prosessen. Før den fysiske forundersøkelsen var jeg usikker på om jeg skulle gå videre med operasjon, men personalet var... Se mere

1. Øjenklinik
  2. LASIK-kirurg

Om Memira

Hvorfor Memira?
Med en øyeoperasjon kan vi behandle nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. Memira er ikke bare Nordens ledende kjede innenfor synskorrigerende kirurgi, men vi er også en av de største aktørene i verden når det gjelder linsebytteoperasjoner. På grunn av vår størrelse, har vi ressurser og kompetanse som mindre klinikker gjerne savner. Våre kirurger har en samlet erfaring fra over 400 000 øyeoperasjoner. Vi har et klinisk råd og en kvalitetsgruppe som hele tiden følger og analyserer ny teknikk og nye metoder. Vi benytter noen av markedet mest utprøvde og veldokumenterte tekniske hjelpemiddel og metoder.
5 års trygghetsgaranti
Alle våre kunder dekkes av vår trygghetsgaranti. Det innebærer at du som kunde har muligheten til fri gjenbesøk hos oss i løpet av de 5 første årene etter operasjonen, fri kompletterende operasjon i 5 år etter operasjonen, vakttelefon for umiddelbar hjelp dersom noe føles feil etter operasjonen og fri mottagelse på alle våre 46 klinikker i Norden.
Fornøyde kunder
Memira arbeider systematisk med kvalitet og pasientsikkerhet. På grunn av vår størrelse, har vi ressurser og kompetanse som mindre klinikker gjerne ikke har. Vi arbeider systematisk og seier nei til hver fjerde kunde som vil operere seg – vi tar aldri neon sjanser. Alt dette gjør at vi har en fantastisk kundefornøydhet. Les gjerne historiene fra noen av alle de kundene som har ønsket å dele sin erfaring.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

144 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hyggelige personale.

Hyggelige personale gjorde at jeg følte meg godt ivaretatt. Men en lege som ikke sa ett ord, gjorde meg nervøs.

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse! Vi er glade for å høre at du følte deg godt ivaretatt av vårt hyggelige personale. Samtidig er det leit å høre at du opplevde kommunikasjonen med legen som mangelfull. Å føle seg trygg og godt informert er viktig, og vi tar med oss tilbakemeldingen din i vårt forbedringsarbeid.

Takk igjen for at du delte opplevelsen din, og ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å snakke med oss videre.

Vennlig hilsen

profesjonelt utført

profesjonelt utført og godt fulgt opp. hyggelige og flinke ansatte.

15. januar 2025

Hei,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du opplevde prosessen som profesjonelt utført og at du følte deg godt fulgt opp. Ekstra stas at du trekker frem våre hyggelige og flinke ansatte. Det betyr mye for oss!

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 😊

Vennlig hilsen,

Fornøyd!

Anbefales på det beste

Besvarelse fra Memira

Tusen hjertelig takk for din anmeldelse og anbefaling!😊

En ny hverdag uten linser og briller

Det er utrolig deilig å slippe linser og briller. En helt ny verden. Nå er det over 3 måneder siden jeg ble operert. Har ikke hatt noen plager i det hele tatt. Dette har bare vært positivt for min del.

3. januar 2025

Hei,
Tusen takk for den fine tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du har fått en helt ny hverdag uten linser og briller, og at du ikke har hatt noen plager etter operasjonen. Det betyr mye for oss å vite at opplevelsen din har vært positiv!

Takk for at du deler, og nyt den nye friheten😊

Vennlig hilsen,

Personlig og profesjonell oppfølging

En perfekt kombinasjon av personlig og profesjonell mottagelse og orientering ved både forundersøkelse og operasjon.
Følte meg trygg og ivaretatt, med et realistisk bilde av det fremtidige resultat.

15. september 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er svært glade for at du opplevde både personlig og profesjonell oppfølging, og at du følte deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er viktig for oss å gi et realistisk bilde av resultatene, så vi setter stor pris på at du fremhever dette.
Ønsker deg alt det beste videre, og tusen takk for at du valgte Memira!

Veldig fornøyd med linsebyttet

Veldig fornøyd med linsebyttet. Ser veldig bra. Lesegleden har kommet tilbake. Alt i alt vil jeg anbefale Memira. Følte meg godt ivaretatt før, under og etter.

19. marts 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med linsebyttet og at lesegleden har kommet tilbake. Det betyr mye for oss å vite at du følte deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Takk for at du anbefaler Memira!
Ønsker deg alt godt videre!

Kunds behov står inte i fokus

Kunds behov står inte i fokus, de verkar inte vara intresserade i att förstå kundens behov och kolla gemensamt på lösningar. De verkar var efter snabba, enkla kund/pengar.

17. marts 2025

Besvarelse fra Memira

Takk for at du har delt din erfaring, selv om det virker som om anmeldelsen gjelder Memira Sverige, og ikke Memira Norge. Vi forstår at du har hatt en negativ opplevelse, men vi ønsker å presisere at Memira Norge og Memira Sverige er separate enheter.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra kundene våre og jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre i Norge. Dersom du mener at anmeldelsen skulle vært rettet til Memira Sverige, anbefaler vi at du kontakter dem direkte, så kan de få mulighet til å håndtere saken videre.

Smertefri og rask behandling

Smertefri og rask behandling. Bra oppfølgning i etterkant med rask behanldling av "etterstær".
Litt problemer med tørre øyne.
Flott og slippe briller av og briller på.

19. marts 2024

Besvarelse fra Memira

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring! Vi er glade for å høre at behandlingen var smertefri og rask, og at oppfølgingen har vært tilfredsstillende. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen om tørre øyne, og vi vil gjerne minne om at vi er tilgjengelige for å hjelpe deg videre dersom du trenger råd eller hjelp med dette. Det er flott at du er fornøyd med å slippe briller og linser. Vi håper du får stor glede av resultatene!

Veldig fornøyd med ICL (linseimplantat)

Ble tatt veldig godt i mot og godt ivaretatt under hele prosessen hos Memira Stavanger. Jeg var ikke kandidat til laseroperasjon pga for tynne hornhinner og valgte derfor ICL. Fikk god informasjon om prosessen uten at jeg følte noe form for press på å gjennomføre. Legen tok seg god tid til å forklare før operasjonen og resultatet ble bedre enn jeg hadde forventet. Jeg ser bedre nå enn jeg gjorde før inngrepet. I begynnelsen opplevde jeg endel halos og noe nedsatt mørkesyn, men det har blitt betraktelig mye bedre nå 3 måneder senere. Mørkesynet er som før operasjonen. Fortsatt litt halos, men ikke plagsomt. Veldig fornøyd!

5. marts 2025

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for at du deler din erfaring med oss! Vi er glade for å høre at du følte deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen hos Memira Stavanger, og at resultatet ble bedre enn forventet. Det er flott at du ser forbedringer i synet ditt, og at bivirkninger har blitt bedre over tid. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, og vi er glade for at du er fornøyd med resultatet!

Profesjonell behandling og apparat før…

Profesjonell behandling og apparat før og under operasjonen. Følte meg godt ivaretatt og informert. Resultatet var som forventet, en tilværelse uten briller.

4. marts 2025

Besvarelse fra Memira

Takk for anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse. Det gleder oss at både behandlingen og resultatet levde opp til forventningene dine, og at du føler deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Vi er glade for at du nå kan nyte en tilværelse uten briller!

Godt fornøyd med å slippe linser og briller

Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med resultat og oppfølging etter operasjonen. Informasjonen jeg fikk på forhånd ift. hva jeg kunne forvente har stemt bra med hva jeg har opplevd. Etter å ha brukt briller i over 50 år, linser i 30 år og briller OG linser de siste 10 år så er det befriende å være uten :-)

29. november 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er godt å høre at du er så fornøyd med både resultatet og oppfølgingen. Vi vet hvor stor forskjell det kan gjøre å slippe briller og linser etter så mange år, og det gleder oss å ha vært en del av den reisen. Ønsker deg alt godt videre med ditt nye syn! 😊

Veldig god oppfølging

Veldig god oppfølging . Godt ivaretatt. Deilig og få synet tilbake. Skulle gjerne gjort igjen, men det slipper jeg 👌🏽🙏

29. oktober 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du følte deg godt ivaretatt, og at du er fornøyd med resultatet. Vi håper at du slipper å gjøre det igjen, men vi er her hvis du skulle trenge hjelp i fremtiden! :)

Alle på klinikken var helt fantastiske…

Alle på klinikken var helt fantastiske . Nærmer seg 1 år siden operasjonen . Sliter litt med tåkesyn og fortsatt ringer rundt lys ved mørke, trenger mye lys ved lesing . Men alt i alt meget fornøyd . Regner med det jeg sliter med endten går over eller lar seg gjøre noe med .

18. februar 2024

Besvarelse fra Memira

Takk for tilbakemeldingen! Vi er veldig glad for at du har hatt en god opplevelse på klinikken, og at du er fornøyd med resultatet. Når det gjelder tåkesyn og ringene rundt lys, kan det noen ganger ta tid før synet stabiliserer seg helt etter en operasjon. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss for en oppfølging, så kan vi vurdere om det er noe mer som kan gjøres for å forbedre situasjonen din. Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper at eventuelle plager går over raskt!

Kan virkelig anbefale Memira, følte jeg fikk så mye mer glede over å kunne se så bra igjen.

Kan virkelig anbefale Memira og linsebytte hos dem. Følte meg godt ivaretatt hele veien og super fornøyd med resultatet😊 Alt fra første kontroll i Lillestrøm til selve operasjonssdagen. Legen fortalte hvert eneste steg under selve operasjonen noe som var veldig betryggende. Ble gjort oppmerksom på at jeg ville se ringer rundt lys og var veldig bevisst på å ikke fokusere på disse (men juletrærne var veldig spesielle Iår😂) Jeg er så glad for at jeg gjennomførte operasjon. Smertefritt var set også🌸

11. november 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi er utrolig glade for å høre at du har hatt en positiv opplevelse med oss, fra første kontroll til selve operasjonen. Det er viktig for oss at våre pasienter føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og er fornøyd med både informasjonen og resultatet. Takk igjen for at du valgte Memira, og vi ønsker deg alt godt fremover!

Trifocal linser på begge øynene.

Jeg er brillefri takket være linsebytte hos Memira. Langsynet mitt var bra før operasjonen, men til og med dette ble forbedret.

7. november 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at resultatet har forbedret ditt langsyn, og at du er fornøyd med behandlingen. Tusen takk for at du deler din opplevelse!

Jeg undergikk linseimplantat hos Memira…

Jeg undergikk linseimplantat hos Memira Bodø og hadde en veldig god opplevelse. Jeg ble godt ivaretatt og gjennomgikk mange tester for å sørge for hvilken behandling som ville være best for meg. De ansatte var i godt humør og fikk meg til å føle meg trygg og komfortabel. Jeg fikk god informasjon på forhånd. Øyelegen var utrolig dyktig og det gikk veldig fort. Det gjorde ikke vondt, men jeg følte et stort trykk. Jeg fikk god informasjon etterpå om videre plan og de svarer raskt på mailer. Alt i alt 10/10!

30. januar 2025

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Vi er så glade for at du hadde en god opplevelse hos oss på Memira Bodø. Det betyr mye for oss å høre at du følte deg godt ivaretatt og trygg gjennom hele prosessen. Takk igjen for at du deler din erfaring, og vi ønsker deg alt det beste med synet fremover! 😊

veldig profesjonelt ☺️

ikke antydninger til press eller påvirkning for å kjøpe en operasjon, bare grundige undersøkelser og god hjelp.. veldig imponert☺️

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du følte deg godt ivaretatt med grundige undersøkelser og hjelp uten press. Det er viktig for oss at alle våre kunder får en trygg og informert opplevelse. Vi setter stor pris på at du deler din positive erfaring! 😊

Hadde +7 i styrke, nå ser jeg perf

Hadde +7 i styrke som ungdom - noe som var svært frustrerende. Tok dermed linse implant og nå ser jeg perfekt. Hvis du sitter på og vurderer om det er verdt det, vil jeg si at det er verdt det på alle mulige måter.

11. februar 2024

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for den flotte tilbakemelding! Vi er utrolig glade for å høre at linsene har gitt deg godt syn, og at du er så fornøyd med resultatet. Det betyr mye at du deler erfaringen din, og vi håper det kan være til inspirasjon for andre som vurderer samme behandling. Ønsker deg fortsatt godt syn og alt godt fremover!

Livsendrende og fantastisk

Dette er en fantastisk livsendrende operasjon! Har aldri vært så fornøyd. Det å kunne slippe styret med briller og linser er helt fantastisk! Anbefales 100%, absolutt verdt pris. De på memira var sykt hyggelige og omtenksomme.

4. februar 2025

Besvarelse fra Memira

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med resultatet, og at opplevelsen hos Memira var så positiv. Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre, og ønsker deg alt det beste videre uten briller og linser!