Virksomheden har svaret
På Memira har jeg blitt veldig godt ivaretatt fra første kontakt frem til siste kontroll, og er veldig fornøyd med resultatet. Gir derfor Memira mine sterkeste anbefalinger.
Virksomheden har svaret
Jeg har hatt en utelukkende positiv opplevelse hos memira. Fra første stund ble jeg møtt med meget god informasjon, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kommunikasjonen er i en... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg tok FS-LASIK og ble underkorrigert så jeg ser ikke tydelig etter operajonen. Jeg sa i fra om dette på alle etterkontroller, men så ble jeg bare gaslightet og fortalt at jeg hadde like godt syn som... Se mere
Skrevet af virksomheden

Norge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Er mye ute i jobb og hobby og det er helt fantastisk å slippe briller .

Besvarelse fra Memira
Jeg har ikke benyttet briller siden dagen før operasjonen. Dette var over all forventning og verdt hver penny :)

Besvarelse fra Memira
Utrolig god oppfølging,informasjon rundt operasjonen og oppfølging i etterkant. Resultatet ble også super bra,og det er deilig å slippe briller. Takk for hjelpen!😊

Besvarelse fra Memira
Jeg snakket med flere som tok RLE linsebytteoperasjon før jeg gjorde det. Alle skrøt veldig av resultatet og alt var bare gull og grønne skoger. Etter at jeg selv hadde tatt operasjonen (begge øynene) og fortalte om mine opplevelser, bekreftet flere at de hadde opplevd det samme. Altså at alt ikke var bare gull…
Her kommer derfor en oppsummering av hvordan jeg opplevde det hele. Håper dette kan være til hjelp for andre som vurderer å ta en slik operasjon.
For å starte med konklusjonen. Det er nå snart tre måneder siden jeg tok operasjonen og basert på hvordan jeg har det nå, hadde jeg gjort det samme om igjen. Jeg er 53 år og er nå helt uten behov for både briller og linser.
Så litt historikk. Jeg har vært nærsynt i hele mitt liv. Ikke så mye, men nok til at jeg måtte bruke briller, og senere linser, for å kunne kjenne igjen folk på gata, og lese teksten på TV-en. Synet har vært veldig stabilt på styrke -1,5 (nærsynthet med litt skjeve hornhinner).
I de siste årene har jeg brukt natterapilinser. Altså harde linser jeg hadde på om nettene, og da jeg tok dem av om morgenen, så jeg helt perfekt. Det fungerte fint i mange år, men etter hvert ble jeg lei av alt styret med linsene, samt at de var ubehagelige å ha på. Fordelen med den formen for synskorreksjon, var at jeg holdt alderssynet i «sjakk». Jeg trengte verken briller eller linser (annet enn om nettene).
Da jeg fikk en betennelse på synsnerven (uveitt), bestemte jeg meg for å kutte ut nattlinsene. Jeg var i kontakt med Memira for å utrede muligheten for RLE linsebytteoperasjon. Etter et drøyt halvår i karantene, ble jeg, etter mange kontroller og super oppfølging av Memira, godkjent for operasjon.
Jeg var heldig som fikk kr. 10.000 i kampanjerabatt gjennom en bedriftsavtale på jobb. Det gjore at jeg «bare» måtte betale kr. 72.000 for operasjonen. Det er jo mye penger, men tatt i betraktning at jeg nå er brille- og linsefri forhåpentlig for resten av livet, er det jo ikke så dyrt like vel.
Formentlig som følge av betennelsen, hadde jeg før operasjonen tendenser til tørre øyne, særlig om nettene. Jeg ble advart mot at dette kunne bli verre som følge av operasjonen. Jeg ble også grundig opplyst om andre «bivirkninger». Mer om det senere.
På selve operasjonsdagen ble jeg godt tatt i mot. Jeg ble plassert på et mørkt rom og fikk informasjon og instruksjoner. Jeg fikk øyedråper som jeg måtte ta. Jeg ble spurt om jeg ville ha noe beroligende medisin, som jeg takket nei til. Da jeg atter satt alene og ventet på at øyedråpene skulle gi den effekten de var tiltenkt, angret jeg og ønsket jeg likevel hadde tatt i mot noe beroligende. Jeg bestemte meg for å spørre ved første anledning. Men like etter var alt klart for å treffe det supre teamet som skulle operere meg. Da glemte jeg av hele greia med beroligende. Jeg fikk utrolig god informasjon underveis. Kirurgen fortalte hele tiden hva han gjorde og hva jeg kunne forvente.
Det var på ingen måte vondt, men det var ubehagelig. Særlig med tanke på at jeg plutselig bare så veldig tåkete da kirurgen tok ut min naturlige linse. Jeg var på operasjonsstuen (en stol med masse apparater og utstyr rundt) i en liten halvtime. Etter operasjonen måtte jeg vente en halvtimes tid før jeg fikk gå hjem. Det var ingen problem å gå alene fra Majorstua til Oslo S alene. Synet var litt tåkete, men jeg så «alt».
Jeg ble informert om bivirkninger.
Tørre øyne. Det fikk jeg og det ble mye verre enn det var før operasjonen. Nå har jeg til dels stor irritasjon av tørre øyne. Jeg må derfor dryppe meg i øynene flere ganger hver natt.
Jeg ser «halos» rundt lys, særlig i mørke. Det er mye mindre irriterende nå enn i begynnelsen. Jeg kjente igjen dette fra begynnelsen da jeg brukte natterapilinser. Hjernen «filtrerte» bort dette ganske fort. Nå, etter tre måneder legger jeg bare merke til dette hvis jeg tenker på det.
Ganske raskt ble synet tilnærmet perfekt for ting på lang avstand. Altså, jeg var ikke nærsynt lenger. Det var helt herlig.
Jeg var ikke i særlig grad plaget av langsynthet, altså hadde ikke spesielt behov for lese-/databriller. Synet ble mye verre på nært hold. Særlig om morgenen når jeg våknet, kunne jeg nesten ikke lese på telefonen. Halos rundt hver bokstav og det var skikkelig plagsomt. Etter en uke var jeg på kontroll og synet var «per definisjon» som det skulle. Likevel opplevdes det ikke slik.
Gradvis ble synet på nært hold, bedre og bedre. Nå er det ganske bra, men ikke like bra som det var på sitt beste da jeg brukte natterapilinser. Jeg har et håp om at dette skal bli ytterligere forbedret etterhvert som hjernen blir vant med de nye linsene inni øynene.
Andre bivirkninger:
- dårligere mørkesyn
- mer lysømfintlig
- kunstig lys, kan «flimre» og være ubehagelig
- ubehagelig med lys fra siden
Men jeg hadde gjort det igjen. Jeg håper/tror at det fortsatt skal bli bedre og bedre. Lykke til!

Besvarelse fra Memira
De tok veldig godt vare på meg da jeg fikk en kraftig reaksjon etter operasjonen, og jeg følte meg svært trygg og ivaretatt. Det kan være en tanke at dersom man behandles for psykiske traumer, kan det være lurt å vente da dette var grunnen til at jeg fikk en sterk reaksjon jeg har snakket med flere i etterkant som ikke har hatt den type reaksjon etter denne operasjonen. Jeg satt inn et linse implantat. Jeg har også ehlers danlos og er derfor ekstra lyssky og sensitiv i disse områdene, noe som forsterket dette. De ansatte på Memira gjorde alt riktig. Anbefales på det sterkeste! Jeg er svært fornøyd med resultatet selv om jeg ser noe dårligere i mørket og plages noe med lys ringer fra blant annet lyktestolper og annet lys når det er mørkt. Men for en frihet! Jeg hadde -10 og trenger nå verken linser eller briller. Det blir noe mer uvant med tanke på hvor sensitiv man er på øynene nå uten linser, men det er det verdt. Alt dette kjenner jeg nå at jeg blir mer og mer vant til. jeg hadde absolutt gjort operasjonen på nytt med viten om det jeg vet nå.

Besvarelse fra Memira
Bare så utrolig deilig å slippe brille helvetet med alt det medførte av leting og frustrasjon på daglig basis!

Besvarelse fra Memira
Jeg hadde rundet 50 år, og var begynt med lesebriller. Tok kontakt med Memira som satte meg opp til time bare 3 uker etter henvendelsen. I løpet av 4 uker hadde jeg fått byttet linser. Profesjonelt og hyggelig personale gjorde oppholdet til en fornøyelse. Anbefales, og jeg hadde gjort det samme igjen. Er meget fornøyd og har kastet lesebrillene. :o)

Besvarelse fra Memira
Slippe briller er en fantastisk frihet. Fantastisk team avd Tønsberg som utførte fantastisk jobb før og etter . Takk!!

Besvarelse fra Memira
Edit: Nei, dere trenger ikke vite hvem jeg er og min kontaktinfo. Unødvendig å kreve det av trustpilot. At jeg ikke vil oppgi dette betyr ikke at min review IKKE er reell! Dere vet meget godt at optikeren styrer showet. Hun tok seg den frihet og mene og påstå og jeg gikk derfra med en dårlig følelse. Pga det så mistet dere meg som kunde. At en optiker skal drive med dette er meget kritikkverdig. Andre klinikker har øyelege tilstede.Dette er en operasjon ikke plukke ut briller.
Skeptisk til at du kun møter en optiker og ingen øyelege. Fikk altfor masse informasjon, masse prat som bare ble slitsomt, energitappende, og de kjører samme regler for alle, ingenting individuelt. Du føler deg som på en fabrikk. Folk er faktisk forskjellige. Må komme tilbake, ta nye bilder osv osv, frem og tilbake, kjipt når man bor langt unna, Pupille dilatering ble ikke utført heller. Mye frem og tilbake i regi av optiker, ustrukturert. Føles utrygt. Veldig rart at de lar en optiker dirigere og bestemme her

Besvarelse fra Memira
En vellykket operasjon gjorde at synet mitt ble super bra. Kan anbefale Memira på det sterkeste.

Besvarelse fra Memira
Hadde linsebytte-operasjon i 2024. Da var det kjempeservice både på første samtale og under selve operasjonen.
Så begynte jeg og få problemer med det ene øyet etter et par måneder. Ser en svart flekk mitt i synsfeltet.
Fikk med meg masse øyedråper med beskjed om at dette er helt vanlig. Blir dessverre ikke bra av dette.
I brosjyren du får med deg før operasjonen, står det:
"Gratis kontroller i løpet av de 5 første årene".
Ringer og ber om kontroll. Nei det gjelder bare hvis det er noe galt, og det jeg har er helt vanlig, fikk jeg beskjed om av hun som tar telefonen.
Veldig enig med flere her. De skal selge deg dyre operasjoner, men oppfølging er de elendige på. Styr unna Memira.

Besvarelse fra Memira
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.