Har fået en Melitta Barista ts i gave pris ca. kr. 8.000 - Har problemer efter ialt 400 kopper med at kaffen løber i bakken som skulle i koppen: Prøver at få kontakt med Melitta Danmark - Helt umul... Se mere
Altså Jeg kan se at de ikke svar på de andre kunder ned der så forventer jeg heller ikke noget. Jeg vil bare sige til alle , lad være med at købe en Melitta, maskine er noget rod og service findes i... Se mere
lige akkurat under 2 uger efter de 2 års reklamationsret er udløbet, går min Melitta mælkeskummer i stykker. Varmelegemet virker ikke mere. Ved henvendelse til "kunde service" modtager jeg et ko... Se mere
Skomagergade 13 , 1. tv, 4000, Roskilde
- www.melitta.dk
Køb aldrig Miletta kaffe maskiner
Har fået en Melitta Barista ts i gave pris ca. kr. 8.000 -
Prøver at få kontakt med Melitta Danmark - Helt umuligt - så køb aldrig Melitta - ganske enkelt Utrolig dårlig service - under alt kritik
Hvor er deres kundeservice?
Bestilte 8 kg. kaffebønner som deres fragtfirma smed væk. Absolut håbløst at komme i kontakt med deres kundeservice...eller mangel på samme! Kun mail og når man får svar er det uden et navn og person som vil tage ansvar. Har nu kæmpet i 2 uger på at få den ordre jeg har købt og betalt for.
Købte en Melitta Avanza juni/24-…
Købte en Melitta Avanza juni/24- tidligere haft Jura produkter som var dyre men perfekte i brug, denne Melitta et stor fejlkøb -umulig at servicere - clean- descale fungerer ikke korrekt - laver utrolig mange lyde og kundekontakt fungerer ikke - spild af tid/penge
lige akkurat under 2 uger efter de 2…
Ved henvendelse til "kunde service" modtager jeg et kort skriv, hvor i de beklager sig, men at garantien desværre er udløbet.
Man kunne måske godt kunne have udset sig noget mere forståelse eller kulance.
Næste indkøb bliver ikke en Maelitta. Jeg må på Temu eller Aliexpress fremadrettet.
Kaffemaskine konstant i stykker! Ingen hjælp at hente hos Melitta, kun tomme løfter!!
Jeg købte en dyr Melitta kaffemaskine som har været i stykker 4 gange inden for 2,5 år. Det er samme problem hver gang. Jeg er blevet kastet rundt mellem Skousen.dk og Melitta, som ikke engang selv kan finde ud af, hvem der skal hjælpe mig. Jeg bliver lovet en ny kaffemaskine, men nu vil de pludselig have over 4000 kr. for at reparere den!! Det er under al kritik, Skousen.dk har behandlet mig elendig under forløbet og jeg står stadigvæk uden kaffemaskine. Handler aldrig hos jer igen
Elendig service, ikke bæredygtigt
4 Melitta kaffemaskiner købt, alle har holdt 25 til 28 måneder så går sikringen, Mellita vil ikke sælge sikringerne separat, bundpladen er sat fast med specialværktøjer istedet for 3 skruer så man selv kunne skifte sikringerne. Det er IKKE bæredygtigt at Melitta indbygger i sine maskiner at de skal kasseres efter under 3 år.
Vi har købt 2 Melitta aroma signature…
Vi har købt 2 Melitta aroma signature kaffemaskiner...
Der er afkalknings program i maskinen... den lyser konstant... også når den er ny afkalket... der er et lys i vandbeholderen som skal tænde når der kommer vand i.... den lyser også konstant...
JEG FORTRYDER vores køb BIG TIME... Det er et irritationsmoment HVER gang man bare kigger på dem.. Så kan HELT KLART IKKE ANBEFALE Melitta...🤮😡
Dårlig kvalitet eller dårlig service 🤔
Min ret dyre, fuldautomatiske kaffe/espressomaskine gik i stykker i stort set samme sekund som garantien udløb. Stort set hele indmaden skal udskiftes og prisen løber op i knap halvdelen af maskinens pris.
Melitta vil slet ikke forholde sig til om det er forventeligt at maskinen kun holder et par år - eller forholde sig til den uforholdsmæssigt dyre reparation - kun at det ikke er omfattet af garantien.
Jeg kan ikke anbefale Melittamaskiner fremover - enten pga. Dårlig service eller dårlig kvalitet. Hvilken af delene finder jeg så ikke ud af.
Køb en anden maskine
Jeg har haft en Melitta Purusta Silver (series 300) i et års tid. Selvom rengøringsintervaller og procedure er overholdt danner der sig mug inde i maskinen som ikke er til at gøre rent. Deres service afviser det er en design fejl og tilbyder kun at sende den til reperation. Det vil ikke rigtigt hjælpe noget... Køb en anden maskine
Elendig kvalitet og kundeservice. Min kaffemaskine virker ikke efter 1 mdr.
Har købt en Epos kaffemaskine til 2.300 kr. Efter 1 mdr. virker den ikke, vandet løber ikke ud af filterholderen.
Sender en reklamation.
De har tidligere lovetcat sende en fragtlabel til returnering, men forhaler processen.
De bliver ved at bede om et serienummer som de påstår står under maskinen. Dey gør det ikke. Der står et serienummer og et typenr. som jeg har sendt dem.
Elendig kundeservice og elendig kvalitet.
Spar dig selv for en dårlig oplevelse og køb din kaffemaskine hos en anden producent.
Melitta 5
Melitta 5. Fik maskinen marts 2021 og har forsøgt at benytte 1`-15 gange. Resultat: Dårlig kaffe uanset om det er til få kopper eller mange. Dårlig vandtilførsel betyder, at kaffen ikke udnyttes. Resultat: tynd kaffe/udrikkelig kaffe.
Har sendt klage dd 28/7-2022. Er spændt på om der kommer svar med en løsning.
Skønt når en Melitta kaffemaskine går…
Skønt når en Melitta kaffemaskine går istykker 9 dage efter garanti udløb.
Så køb ikke Melitta. Dårlig holdbarhed.
Dårlig maskine…
Har for en måned siden købt en excellent 5.0. Troede, det var en god maskine, men nej. Den er hurtig - alt for hurtig. Vandet suser igennem bønnerne, og de bliver slet ikke ordentligt udnyttet. Kaffen smager ikke godt. For at få bare en nogenlunde drikkelig kaffe, er jeg nødt til at bruge 1½ gange så mange bønner.
Jeg har fortrudt købet, og skal ikke have Melitta igen.
Miljøskadelig virksomhed
For ca. 4 år siden købte vi en kaffemaskine til vores sommerhus, men den er nu blevet utæt. Vandet løber underud, og der er sandsynligvis tale om en utæt slange, der let ville kunne udskiftes. Melitta har dog i sin miljøskadelige genialitet sikret sig mod reparationer, ved at bruge specielle skruer, så kaffemasikinen ikke kan repareres med brug af almindeligt værkstøj. Vi giver dog ikke op, så når vi finder eller selv fremstiller det rigtige værktøj vil vi reparere maskinen, men et er sikkert, vi vil aldrig nogensinde købe et Melitta produkt igen, og vi vil anbefale at ingen andre gør det. Støt for alt i verden ikke virksomheder, der handler uansvarligt og miljøskadeligt.
Ikke super silence,men super larm
Vi har haft en melitta kaffemaskine med kværn før, vi skiftede den ud alene fordi den larmede rigtig meget. Derfor skiftede vi den ud med melitta purista 300 kaffemaskine alene fordi der stod at den var super silence. Den larmer ikke så meget som den gamle, men må ærlig talt indrømme at vi er en del skuffet over dens larm. De påstår at man kan brygge kaffe mens børnene sover, men her hjemme fungerer den mere som en morgen alarm.
Don't buy it !!!!!!!!!!!!!!!
Altså Jeg kan se at de ikke svar på de andre kunder ned der så forventer jeg heller ikke noget. Jeg vil bare sige til alle , lad være med at købe en Melitta, maskine er noget rod og service findes ikke.
Ich kann also sehen, dass sie den anderen Kunden dort unten nicht antworten, also erwarte ich nichts. Ich möchte nur allen sagen, kaufe keine Melitta, die Maschine ist ein Chaos und es gibt keinen Service.
Jeg har købt en kaffemaskine for ca 1…
Jeg har købt en kaffemaskine for ca 1 år siden, som allerede er gået totalt ned den reagere ikke på noget og lyser ud af alle mulige huller.
1500 lige ud af vinduet.. billig **** skov EPA
Sindsygt dårligt produkt OG SERVICE
Utrolig dårligt produkt OG SERVICE. Melitta espressomaskine ( til 5000 kr ) der kun holder 2 år. Jeg havde den til reparation fordi den smed vand ud under bunden - og tog kaffen ind i maskinen .. da jeg fik maskinen tilbage - (det tog vildt lang tid) var garantien udløbet, og maskinen kunne ikke engang tænde... så ned i butikken igen og ikke noget at gøre... dårlig service! KØB ALDRIG MELITTA -produktern holder ikke PLUS der bliver ikke taget ansvar for at de har dårlige produkter.
Hvis man sender noget til reperation…
Hvis man sender noget til reperation skal man være ualmindeligt tålmodig. Fik en espressomaskine der gik i stykker efter 2 måneder, og må så forvente at de skal bruge 5 uger på reparation, da de ikke har reservedelene hjemme, og derudover skal tillægges transporttid.
Det er ualmindelig dårlig service.
Ikke eksisterende kundeservice
Ikke eksisterende kundeservice, har nu flere gange prøvet at ringe til dem på det nummer de opgiver på deres hjemmeside, dog bliver der bare lagt på når man forsøger at ringe. Har desuden også forsøgt at kontakte dem både på mail og via deres kontaktformular, har dog aldrig fået noget svar fra dem.