McAfee Anmeldelser

3.461

1,3

Købte abonnementet og det virkede ikke. Prøvede at kontakte kundeservice men man kommer kun igennem til AI support hvilket ingen forstand har på noget som helst. Nu er der trukket penge fra mit kort j... Se mere

Det er jo fuldstændigt frygteligt at det firma ikke bliver sagsøgt! De har lige hævet 839 kr. på min bankkonto uden tilladelse, det er ikke første gang. Hvor får de min konto numre fra ? Jeg fik nyt... Se mere

Firmaet kører med automatisk fornyelse som standard - vær OBS på det. Det er samtidig praktisk talt umuligt at komme i kontakt med en fysisk person, og man kan ikke sende en mail eller besked til firm... Se mere

Det er umuligt at få slettet min konto og mine data hos dem permanent. Jeg har en gammel konto jeg forsøger at få slettet men det er umuligt - AI chat beder mig downloade deres app og bruge en ik... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(3.461)

spammer

spammer, man er åbenbart ikke sikke hvis man ikke bruger dem, mindst én mail om dagen, men de sender jo fra en Us konto, så skal de jo ikke leve op til EU reglerne. så kan man jo selv overveje hvad det firma er værd

28. april 2023

Jeg får samme aggressive mails som…

Jeg får samme aggressive mails som understående. Jeg har aldrig købt antivirus program hos dem og alligevel kommer der ca to mails pr dag.
Jeg ville afvise betalingen i banken eller få mig et nyt dankort, hvis ikke de kan forstå at man ikke er interesseret i deres produkt.
Telefon nummer har jeg heller ikke fundet.
Utrolig agressiv måde at køre en forretning på.
0 stjerner fra mig.

24. april 2023

Useriøst firma

Useriøst firma, som 17 gange skriver at det er sidste chance for at forlænge antivirusprogram. Programmet har aldrig været installeret!!!!!

17. april 2023

Den 30 mart træk på mit kreditkort 629…

Den 30 mart træk på mit kreditkort 629 kr tros jeg har sat x ikke fornye fik penge retur 3 dage efter og sager slette mig og min kortoplysning totalt ved jer
Og her til morger den 11 april 2023 kun har igen trukken 629 på min kunto i bedes straks sende penge retur og skrevet de ikke vil politi anmoder for misbruget kort oplysning med bedrageri samt vil anmelder jer til den styre kreditkort i Danmark den her sag er tomhed for frækhed først engang og nu kun 12 dage efter gør i det igen
Og nu tænker på om jeg oprette en Facebook gruppe med afvarsler mod jeg Mcafee
Kvittering for faktura kr.629.00

Købsdato:
10. april 2023
Startdato for abonnement:
10. april 2023
Slutdato for abonnement:
10. maj 2024 CS3249989531

Raadhusgrillen konto som ikke jan komme ind på i bedse bekræfte i har slette alle oplyning på mit kreditkort at der ikke går 12 dage igen så trække igen håber i tager dette alvorlig og slette mig i jeres komputter så den ikke igen trækkke fat det
Leif Lanfeldt Mikkelsen

11. april 2023

jeg får popp up advarsler gang på gang…

jeg får popp up advarsler gang på gang om at min computer er inficeret med farlig virus osv., men mit norton program viser der ingen fejl er, og det er umukligt at komme af med de fake opslag fra dem, virkelig et firma uden service, kan desværre ikke give muindre end en stjerne selv om det burde være 0

8. april 2023

Ulovlige og uønskede pop ups

Har købt en computer i efteråret, med windows. Jeg har nu fået popups i mange måneder med at "mit McAfee abonnement er udløbet" (som jeg aldrig har købt) og at jeg er ubeskyttet. Det er jeg ikke. Men jeg kan åbenbart ikke undgå disse spam popups, da Mcafee åbenbart har købt sig til at kunne fodre mig med disse agressive reklamer. Agressive reklamer plejer at betyde et dårligt produkt, så jeg kommer aldrig til at købe deres antivirus program, men kan åbenbart ikke undgå deres (formentligt ulovlige) pop ups via Windows.

27. marts 2023

Hvis i ikke promte tilbagebetaler hvad…

Hvis i ikke promte tilbagebetaler hvad i har hævet på min konto, bliver i politianmeldt. Jeg har forgæves over 1 mdr forsøgt at få penge tilbage i har trukket uberettede. For 5 år siden oprettede jeg et virus program, men har aldrig accepteret løbende opdatering. Det jo helt umuligt at ophæve jeres falske " aftaler med kunden" Har aldrig oplevede noget så sygt og dårlig kundeservice. I har mulighed for et svare her, hvordan jeg ikke skal bruge dage på at få penge tilbage og i slettede mine kontooplysninger. Til alle jer andre hvis dette "firma" ikke reagerer positiv på jeres klager, så må vi gå videre med dette sammen.
Der er altid pressen, politianmeldes og forbrugerrådet.

9. februar 2023

Findes supporten egentligt?

Oplevede udfordringer med produktet.
Ledte i lang tid efter telefonnummer for at få support. Telefonen blev aldrig taget, prøvede flere gange. Prøvede også at ringe til den svenske support med samme resultat.
Endte med at benytte chatten....Denne blev heller aldrig svaret.
Dagen efter modtager jeg en mail og at der var fejl på chatten og hvis jeg ikke reagerede indenfor 48 timer ville min serviceanmodning blive slettet.
Hvordan skal jeg kunne reagere på en support der tilsyneladende ikke findes?

9. marts 2023

Uanset fornyet abonnement fremsendes advarsel.lres abonnement men…

Vi har fornyet vores abonnement, men McAfee bliver ved med at informere os om, at vi ikke længere er beskyttet. Vi kan se abonnementet er korrekt udvidet et år. At firmaet ikke kan finde ud af at registrere et abonnement og stoppe med ukorrekte meddelelser er ikke betryggende. Hvad er der ellers firmaet så ikke kan finde ud af? Anmeldelserne her på siden er bestemt ikke opmuntrende.

5. marts 2023

Servicehjælp via chat i top.

i forbindelse med fornyelse af abonnement kunne jeg ikke finde ud af at downloade den nye version, her igennem chatten kunne de hjælpe mig med at få styr på det hele, ganske hurtigt og enkelt.
selve virus programmet har hjulpet upåklageligt de sidste par år og servicen må også siges at være i top.

19. februar 2023

Verdens ringeste service

Verdens ringeste service - efter have trukket tre gange beløb for antivirus i september sidste år har jeg stadig ikke fået refunderet mit udestående - på trods af x antal rykkere til dem!
Desværre kan man ikke give nul stjerner - så havde MacAfee fået det!

11. september 2022

rigtig dårlig service

rigtig dårlig service. jeg kan fortælle dig en ting og det er at deres hjemmeside ser fancy ud og det ligner som om de udrydder virus fra din computer, men tro mig du får aldrig dine penge tilbage selvom du har 30 dages returret

31. januar 2023

Hold jer langt væk..

Jeg har lige fået refunderet mine penge, efter lang tids søgen om kontakt info.. Jeg ringede derind, på dette nr.
35 258 321, og der kommer en masse snak som er meget meget svært at forstå, men bliver man i røret så kommer der altså et menneske og snakker med dig, efter et lille stykke tid.. Der var ingen problemer, og jeg fik mine penge efter 3 hver dage..
Men absolut ikke noget der kan anbefales at bruge, deres produkter sløvede min computer så meget at vi ikke kunne kommer på nogen som helst sider, før efter ca 15 -20 min. og det var selvom vi var på internettet.. Så hold jer langt væk fra det..

24. januar 2023

Selskabet er ikke til at komme i…

Selskabet er ikke til at komme i kontakt med. Gidder ikke tale med deres kunder. Ingen kontaktdetaljer på deres hjemmeside.

McFees anti-virus software har en dårlig vane med at hijacke ens PC og udskifte google søgemaskine med sin egen søgemaskine. Igen og igen selvom man sletter den.

29. december 2022

Hold jer væk fra det firma.

Efter at have nulstillet min bærbare er den jo ikke længere beskyttet mod div vira, men det er totalt umuligt at komme i kontakt med firmaet, så jeg finder et andet firma man kan stole på. Pengene vil de gerne have men man skal selv sørge for at der bliver skannet oma.

24. december 2022

Jeg har lige købt ny bærbar og bliver…

Jeg har lige købt ny bærbar og bliver ved med at blive spammet af McAfee, og vil gerne vide, hvordan jeg kommer af med dem. Har prøvet at gå ind og ville fjerne programmet, men jeg har det slet ikke installeret. Hvordan kommer man så af med det? På forhånd tak
Glædelig jul

20. december 2022

Hvordan slipper man af med MCAfee?

Jeg har ved gud aldrig downloadet noget fra mc afee, men uvist hvorfor får jeg nu spam fra MC afee som jeg ikke kan slippe af med. Hvis nogen ved hvordan jeg blokerer deres konstante reklame der vælter ind på notifikationer på min telefon hver 3 minut er jeg dybt interesseret.

10. december 2022