McAfee Anmeldelser

3.461

1,3

Købte abonnementet og det virkede ikke. Prøvede at kontakte kundeservice men man kommer kun igennem til AI support hvilket ingen forstand har på noget som helst. Nu er der trukket penge fra mit kort j... Se mere

Det er jo fuldstændigt frygteligt at det firma ikke bliver sagsøgt! De har lige hævet 839 kr. på min bankkonto uden tilladelse, det er ikke første gang. Hvor får de min konto numre fra ? Jeg fik nyt... Se mere

Firmaet kører med automatisk fornyelse som standard - vær OBS på det. Det er samtidig praktisk talt umuligt at komme i kontakt med en fysisk person, og man kan ikke sende en mail eller besked til firm... Se mere

Det er umuligt at få slettet min konto og mine data hos dem permanent. Jeg har en gammel konto jeg forsøger at få slettet men det er umuligt - AI chat beder mig downloade deres app og bruge en ik... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(3.461)

Jeg har slået automatisk fornyelse fra

Jeg har slået automatisk fornyelse fra, ignoreret deres mails om fornyelse mv. og alligevel har McAfee i dag trukket 999 kr på mit kort. Jeg køber mindst muligt hos amerikanske virksomheder, for etikken er ofte helt i bund.

Mvh

4. juni 2023

Spam hver dag fra McAfee

HVER eneste dag må jeg slette ca. 10-15 mails fra nogen der kalder sig McAfee , nogle gange med ukorrekt sprog og andet. Hvad kan man dog gøre for at slippe for at skulle bruge 5 minutter hver eneste dag på at slette disse syge spam-mails???

3. juni 2023

Jeg har i dag fået 25 spam mails fra…

Jeg har i dag fået 25 spam mails fra McAfee har aldrig haft dette virusprogram og skal aldrig have det, syntes det er for meget når man blokkere dem og anmelder dem at de kan blive ved med at sende disse spam mails og nogle af dem med truende besked og de 25 spam mail er kun her til lidt over kl 13 er meget træt af deres mails, de skal have 0 stjerner da de er så frække med alle deres spam mails der er fuld af løgn da mange aldrig haft deres virus program og så alle deres trusler de skulle skamme sig

1. juni 2023

STOP DETTE FIRMA MED AT SENDE TRUSSELS SPAM

Der må være nogen der griber ind NU. Dette firma sender SPAM i et væk. Uanset at jeg blokerer kommer der bare fra ny mailadresse. Jeg har ALDRIG brugt eller haft kontakt med dette firma. Hvem kan stoppe dette firma i at sende op til 10 SPAM mails om dagen.

1. juni 2023

Skod virksomhed.

Jeg kan desværre ikke give minus stjerner til dette spam skod firma.
Jeg modtager en til tre fire mail om dagen, jeg afmelder hver gang, og de forsætter, har endda modtaget på tysk. De er så fatte dumme, at de tror jeg vil købe deres skidt. De bliver alle slettet med det samme.Overskriften MacOgFed slet.
Jeg ved ikke, hvordan jeg stopper deres spam.
Det er mange år siden jeg smed MacOgFed i skraldespanden, det kan jeg ikke bruge til noget.

31. maj 2023

Jeg har aldrig tilmeldt,bestilt,købt. !!!

Jeg har ikke, og har aldrig haft noget fra ovennævnte firma... Hverken deres anti virus eller noget.
Alligevel kan jeg blive ved hver dag at slette, anmelde dem, uden det hjælper. !!!!
Prøver jeg at blokere McAfee fra min indbakke kommer den med det samme tilbage...
De bliver aldrig velkomne hos mig....

30. maj 2023

McAfee svindler stadig - hver dag

Det firma er totalt SPAM. Uagtet man framelder sig fortsætter mængden af daglige mails. Samtidig, meget mærkeligt, kommer der mængder af spam mails fra underlige afsendere. Gad vide om McAfee sælger mailadresser på negative kunder til andre underlødige firmaer. Hvis det fortsætter tænker jeg at alle med 1 eller 0 stjerner må gå sammen om en politianmeldelse. Eller er der andre muligheder for at stoppe?

27. maj 2023

Aggressiv og truende.

Aggressiv og truende.
Modtager fortsat mange mails, der heldigvis opfanges af spamfilteret. Opsagde abonnement for flere år siden. Heldigvis ingen penge i klemme. Brug aldrig McAfee!

26. maj 2023

Ingen andre har spammet min mailbox som…

Ingen andre har spammet min mailbox som dette firma! Trods utallige frameldinger bliver de ved med at sende mig flere daglige anmodninger om fornyelse. Een ting er sikkert: hvis jeg nogensinde skal have et andet antivirusprogram end det, jeg har nu, så bliver det ikhe McAfee!

27. maj 2023

Det er det største scam i denne verden…

Det er det største scam i denne verden - blev afkrævet 1265,- for antivirusprogram efter at det var udløbet på min nyindkøbte pc. Kunne ikke komme i kontakt med dem - kunne ikke få min bank til at stoppe betaling - måtte skifte kreditkort. Nu oplever jeg kun problemer selv om jeg har stofa surf - de er for vilde. Undgå dem for hver en pris. Der kommer tre daglige spammails fra dem når du stopper abonnement

25. maj 2023

Har aldrig haft Mcafee

Har aldrig haft Mcafee, trods bombaderer de mig med at min program er udløbet,de mailer 2-5 gange daglig. skulle fjernes helt fra overfladen, skulle have 0 stjerner
:-(

25. maj 2023

Jeg meddelte MCAfee sidste år at jeg…

Jeg meddelte MCAfee sidste år at jeg ikke mere ville havde deres program, kan desværre ikke finde min afmeldelse. Hvad sker Der ?? i går d 10 maj kl. 12,31 trækker de 999,00 kr. fra min konto hvad dækker dette beløb???. jeg prøvede at få min bank til at få penge tilbage men nej. Jeg har nu skiftet konto, således at de ikke fremover kan trække,. Jeg har idag talt med en venlig dame, som meddelte mig at pengene vil komme retur, jeg venter spændt.

11. maj 2023