Godt udvalg og fornuftige priser. Jeg havde lidt udfordringer med at indløse et gavekort, men selvom jeg skrev en mail udenfor åbningstid kom der lynhurtigt svar og jeg kunne komme videre. TAK for hjæ... Se mere
Anmeldelser finder tilsyneladende vej til Trustpilot når man er enten meget skuffet eller meget tilfreds. For min del er oplevelserne hos MB generelt karakteriseret ved det sidste. Butikkens positive... Se mere
Jeg hører til den kategori som bestiller på nettet og afhenter i forretningen på Krondalsvej i Rødovre. Jeg er vild med den forretning. De har stortset altid hvad jeg skal bruge undtagen i sjældne til... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Skal du brygge øl, vin,cider, likør, brændevin eller mjød? Vi har i Maltbazaren alt i ingredienser til brygudstyr.! Og så mener vi selv vi har den bedste service på markedet, noget vi arbejder hårdt på hele tiden sammen med dig som kunde... Vi er et dedikeret Team af bryggere der gerne deler ud af vores erfaringer, besøg os i een af vores butikker eller på www.maltbazaren.dk Vi ser frem til at hjælpe dig igang eller videre!
Krondalvej 9C, 2610, Rødovre
- info@maltbazaren.com
- www.maltbazaren.dk
Maltbazaren er et amatørforetagende
Maltbazaren er et amatørforetagende. Ledet af fjolser. Ejeren gemmer sig på sin bopæl - og lader blot sine medarbejdere tage slæbet. Bestilte varer for 3 uger siden, uden respons fra forretningen. Herefter tog jeg kontakt til Maltbazaren igen. Beskeden var - "vi har ikke haft tid til at tage produktet hjem"?
Til kommende kunder vil jeg sige "find en anden forretning at handle i".
Super service og fair priser.
Super service og fair priser.
Jeg har handlet en del ved Maltbazaren og kan kun anbefale andre, at gøre det samme.
Keld Torp
Agersbæk Mikrobryggeri
Måske en ok forretning
Måske en ok forretning, - det er blot helt i skoven at betale 45,- i fragt for at sende et brev tørgær på 11 g. Se dog at skifte til en billigere og hurtigere leverandør :-| . Det afholder lige præcis mig fra at handle hos Maltbazaren.
Der er ikke styr på det i den…
Der er ikke styr på det i den forretning. Ligeledes er priserne i den høje ende. Oplever at de siger noget i tlf og gør noget andet i bestillingen. Har fortrudt jeg handlede hos dem
Det halter for Maltbazaren...!
Vi handler et par gange om måneden, men det er begyndt at halte for Maltbazaren trods stigende konkurrence på markedet. De udnytter ikke deres butiks-plads og ofte har de ikke de gængse varer på lager. Priserne er heller konkurrencedygtige længere. Vi køber humle andre steder nu. Butikken er rodet og det fylder med varer overalt. De tager sjælent tlf.
Ejeren må stramme op hvis han ønsker os som kunder fremadrettet.
super service
Bestilte en ny ordre for et par dage siden, og modtog den dagen efter, desværre var det en forkert vare jeg modtog. Jeg kontaktede dem da jeg opdagede fejlen og inde for 5 minutter havde de løst problemet med den forkerte ordre og sendte en ny til mig.
Dejlig, hurtig og behagelig service.
Kan klart anbefale dem.
glimrende øludstyr
Godt sted at handle, har næsten alt til håndbryggere, er venlige og vidende om brygning.
God service, godt udvalg - eneste anke er at de ikke er super skarpe på prisen, men det koster selvfølgelig at have så mange ansatte osv osv. Man kan også benytte deres prisgaranti, hvilket jeg har gjort flere gange uden problemer, så det går jo nok.. Har personligt fået mange gode råd, og lært meget af at snakke med personalet, det har jo også stor værdi, og kan måske retfærdiggøre at man betaler "lidt mere"
Elendig amatøragtig kundeservice.
Elendig amatøragtig kundeservice.
Retfærdigvis skal det siges, at der tidligere har været en mere moden og seriøs betjening, men måske er succes ansporende til ligyldighed.
Rigtig god service
Rigtig god service. Har bestilt 2 gange hos dem og fået hurtig service og levering begge gange. Fik god hjælp da jeg ringede med spørgsmål til den øl jeg skulle brygge. Handler helt klart her igen.
Dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig betjening og levering.
Efter megen læsning om hvad jeg skulle bruge til at håndbrygge min egen øl, kom det til at fremskaffe det nødvendige udstyr. Maltbazarens hjemmeside skabte et dejligt overblik, og da bestillingen gik igennem gik der ikke lang tid før jeg fik en bekræftelse af ordren og senere en bekræftelse på at varerne var sendt, dagen efter havde jeg varen. Det er sådan det skal være!
Fantastisk service
Fik gode råd, og ingen forsøg på oversalg, da jeg skulle købe bryggeri til min mand, som en overraskelse.
Vi kommer helt klart tilbage, når der skal købes ekstraudstyr.
Top kvalitet
Har fået levet nogle gærespande 12,6 samt 21 L. De er perfekt kvalitet. Plast er støbt med runde bløde hjørner så skidt og urenheder ikke sætter sig fast! Kvalitet i top og billigst på DK marked.
Super tilfreds
Nem., og overskuelig side. Nemt at bestille. Hurtig levering.
På hjemmesiden forløb det let, mine varer kom til tiden. Så kort fortalt fremragende.
Altid præcis levering
Har handlet ved maltbazaren både i deres butik og over nettet flere gange. Får altid en præcis og professionel indpakket levering
hurtig levering fine vare
hurtig levering og varerne var ok, god brugsanvisning
Fin service, gerne lidt hurtigere ekspedition
Udvalget var tip top. At vi som nr. 4 i køen skulle vente 25min var lidt mere end forventet.
Ikke til at komme uden om for hjemmebryggere
Vel sagtens danmarks bedste butik inden for hjemmebrygning af øl. Især butikken i Rødovre er et slaraffenland med stort udvalg af råvarer og grej. Og man får god hjælp til sammensætte sit næste bryg.
Topkarakter herfra!