Vi handler et par gange om måneden, men det er begyndt at halte for Maltbazaren trods stigende konkurrence på markedet. De udnytter ikke deres butiks-plads og ofte har de ikke de gængse varer på lage... Se mere

Jeg hører til den kategori som bestiller på nettet og afhenter i forretningen på Krondalsvej i Rødovre. Jeg er vild med den forretning. De har stortset altid hvad jeg skal bruge undtagen i sjældne til... Se mere

Som en uerfaren brygger, fik jeg helt grundig rundvisning om bryg verden da jeg besøgte Maltbazaren første gang. Vi fik alt som vi manglede, samt fantastisk råd til vores første cider bryg. De enest... Se mere

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skal du brygge øl, vin,cider, likør, brændevin eller mjød? Vi har i Maltbazaren alt i ingredienser til brygudstyr.! Og så mener vi selv vi har den bedste service på markedet, noget vi arbejder hårdt på hele tiden sammen med dig som kunde... Vi er et dedikeret Team af bryggere der gerne deler ud af vores erfaringer, besøg os i een af vores butikker eller på www.maltbazaren.dk Vi ser frem til at hjælpe dig igang eller videre!

4,4

2 t anmeldelser

Har både bestil fra nettet og også…

Har både bestil fra nettet og også været fysisk i butikken.
Online bestillingen var lige efter bogen. Ankom som aftalt og alt var som det skulle.
Hvis du gerne vil i gang med at brygge men er helt ny, så tag ud til dem. Du går rundt og finder det du skal bruge, og ved du ikke hvad der skal til, er der altid hjælp at hente!
Jeg fik et chok da jeg skulle betale - DET VAR BILLIGT! Jeg glæder mig allerede til at komme ud igen💪😎🤓

15. januar 2025

Virkelig dårlig service ved retursag

Jeg oprettede en retursag på en defekt vare som jeg havde fået i gave, og som var bestilt med fragt fra webshoppen. I retursagen vedhæftede jeg en video der tydeligt viser at varen var defekt.
Jeg fik relativt hurtigt den 9. august et svar fra ejeren Carsten, om at de ville sende mig en ny.

30. Aug skriver jeg en mail hvor jeg spørger hvad status er, fordi jeg ikke har hørt eller modtaget noget. Et par dage senere 1. september får jeg et svar fra Carsten som undskylder om at han ikke havde givet mig besked om at der ikke var flere på lager, men at de ville sende den tirsdag (5. september)

4. Okt kommer jeg i tanke om at jeg da aldrig har modtaget noget, så jeg skriver igen og spørger hvad status er. Jeg modtager ikke noget svar.

13. Okt ringer jeg til butikken for at hører hvad der bliver af min vare. Jeg får fat i en ansat, som fortæller at han godt kender til min retur sag, men at de vist nok venter på at jeg kommer forbi butikken med den defekte vare. Jeg fortæller at jeg aldrig har fået af vide at de ventede på at få den retur, og at jeg godt kan returnere den, men så skal det være med posten, den ansatte virker lidt utilfreds med dette, og spørger hvorfor jeg ikke bare kan kører forbi med den, hvortil jeg forklarer at jeg ikke gider bruge 1½ time på at kører ind til dem. Han siger så ok men så skal jeg selv betale for fragten (Hvilket ikke er korrekt ifølge forbrugerombudsmanden) og ellers skal jeg snakke med hans chef Carsten som først er tilbage den 17. oktober.

17. Okt ringer jeg igen og får fat i Carsten. Han giver sin ansatte skylden, og siger at han jo har sagt til den ansatte at de skal sende den, og kommer med flere andre søforklaringer, men lover at nu skal han nok sende den, og en retur label.

23. Okt har jeg stadig ikke hørt eller modtaget noget, så jeg skrive en ny mail om at jeg er ved at være træt af den her sag, som nu har kørt i 2½ måned, og at de også gerne bare må sende pengene tilbage. Denne mail er stadig ubesvaret per 26 oktober.

26. Okt Efter at have posted mit review på trustpilot og på google skriver Carsten endelig. Hans forklaring er en total ansvarsfralæggelse med flere dårlige undskyldninger her fra hans mail:
"Det seneste jeg har fået af vide i går er at vi åbenbart ikke har en returaftale med GLS og det har jeg skrevet til dem om i dag.

Det er en lidt turbulent tid vi går igennem allesammen, og at min oprindelige lagermand stoppede er selvfølgelig også en udfordring da de gamle og nye ikke har fået overleveret ordentligt."

31. Okt Carsten har fået lavet en retur label og jeg får sendt varen retur et par dage efter.

20. Nov modtager jeg en erstatnings men hvor der nu mangler en O-ring så varen er ubrugelig, jeg skriver til ham at den mangler og at jeg bare vil have pengene tilbage.

22. Nov skriver han at han nu har sendt en ny O-ring til mig med posten så jeg kan prøve erstatningsvaren.

5. Dec jeg har modtaget o-ringen og prøver varen igen, og der er præcis samme problem som originalt, så jeg skriver igen til Carsten, denne linker jeg til forbrugerombudsmanden, og skriver at jeg vil få banken til at lave en tilbageførsel hvis han ikke tager varen retur.
Carsten svarer samme dag:
"Husk det er december, julen er glæde og hjerternes tid...
Jeg får krediteret på ordren..."
(Ja glædelig jul, denne retursag har nu taget fra august til december)

2. Jan vi har stadig ikke modtaget pengene, så jeg skriver ganske kort at vi ikke har modtaget nogle penge endnu han svarer med endnu :
"Jeg får kigget på det i morgen, men jeg husker bestemt det hele er krediteret..."

4. Jan skriver han den næste søforklaring om at han har skriftet betalingsgateway, men har været inde tjekke den gamle gateway og den er krediteret, men nu har han sat DanDomain til at kigge på det...

Ca. Midt i januar kommer pengene ENDELIG, ca et halvt år efter jeg oprettede retursagen.

26. oktober 2023

Virkelig dårlig retur politik

Virkelig dårlig retur politik - 3 mdr og intet svar eller penge retur trods gentagne henvendelser

6. juni 2023

Hej Susanne!

Jeg skrev til dig i går efter du skrev til os i onsdags. (Beklager at jeg ikke så den før!)

Jeg har ikke modtaget mail fra dig tidligere, og pakken er heller ikke kommet retur hvorfor jeg ikke har været OBS på at der var et problem.

Jeg returnerede dine penge igår, på trods af at pakken ikke er kommet retur....samme dag som jeg så din mail, og kan se de er trukket fra kontoen, så jeg tænker, men det kunne være rart at få bekræftet... At de er kommet tilbage på din konto?

Jeg kan se din anmeldelse er tilbage fra 5 dage siden, men jeg modtog den først i dag :)

Ha en dejlig dag!

(Og giv gerne en melding om at dine penge er kommet retur!)

/Carsten

Varer mangler i forsendelse

Der manglede 6 varer i forsendelsen. Skrev omgående til dem. Fik hurtigt svar at de ville sende varen. Her en uge senere er der stadig ikke sendt afsted.

12. august 2023

Hej Claus!

Fejlen er min, jeg overså simpelthen at du havde bestilt 7 poser gær.

Imellemtiden løb jeg tør, men har nu fået nye friske forsyninger og som jeg kan forstå på min kollega er gæren pakket og kommet afsted.

Jeg skulle selvfølgelig have skrevet til dig om at jeg afventede nye gær!

Så din bedømmelse er helt i orden!

Jeg håber du får en god æblehøst og masser af velsmagende cider!

/Carsten

Jævnt

Jævnt, ingen udsving

16. juni 2022

Jævnt er stabilt, jævnt er godt! Tak for anmeldelsen Per! Dbh. Carsten

Hurtig expedition, bestilte varen klokken 16 og modtog varen dagen efter før klokken 12, mindre end 20 timers leveringstid, flot!

8. december 2021

Besvarelse fra Maltbazaren ApS

Det transport bud på have kørt som... :)

Tak for anmeldelsene!

Prisværdig behandling

En internethandel hos Maltbazaren ændrede sig fra en mindre skuffelse til en virkelig god oplevelse af kundepleje! De gør sig umage og går den ekstra mil for en god løsning. Det er ingen selvfølge i dag..

7. juni 2021

Besvarelse fra Maltbazaren ApS

Tak Rikke, et skulderklap er altid opløftende og glædeligt :)

Begavet håndtering af problemer

Anmeldelser finder tilsyneladende vej til Trustpilot når man er enten meget skuffet eller meget tilfreds. For min del er oplevelserne hos MB generelt karakteriseret ved det sidste. Butikkens positive evne til at løse de (få) problemer der nogle gange opstår, virker til at være rodfæstet i kulturen. De anstrenger sig mærkbart, og gør det rigtige. Mange firmaer betaler konsulenter i dyre domme for at opnå netop det. Keep it up.

9. april 2021

Hej Niels!

Ja det er en lidt spøjs ting med anmeldelser, der er mange steder og mange måder man anmelder og bliver anmeldt :)

Tak fordi du tog dig tid, og du har helt ret! Både i forhold til at jeg/vi ikke er perfekte, men det arbejder vi på! og passionen og glæden ved såvel at brygge, men også give "kunde" (dig) den bedst mulige oplevelse skal nok få os i mål... I mellemtiden tryller vi efter bedste evne, både i forhold til små bump og de udfordringer vores medbryggere måtte stå med :)

Vidende og professionelle

I de små fem år jeg har været kunde hos Maltbazaren har jeg kun oplevet en forretning med engagerede mennesker.

De er, når det er muligt, altid klar til faglig rådgivning og nørdet snak.

Reklamationer har jeg kun haft to af, begge behandlet på tilfredsstillende måde.

Jeg fortsætter som kunde i den overskuelige fremtid.

29. november 2020

Fin service

Fin service, hurtig tilbage melding med at mine varer var pakket. Fristende lille butik, hvor der lige røg lidt inspiration i kurven til modtageren af mine varer.

21. november 2020

God første oplevelse!

Jeg havde en god første oplevelse med Maltbazaren. Min ordre var pakket og klar, og at se baglokalet med råvarer tilgængelige for kunder, gjorde mig nysgerrig på at komme tilbage

15. november 2020

Hej Lars

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Du skal være meget velkommen tilbage :)

God mandag!

Carsten

Fint udvalg og hurtig levering

Fint udvalg og hurtig levering. Alt var pakket ind i en ekstra plastpose, så der ikke kunne ske noget, hvis der gik hul på noget.

15. november 2020

Hej Thomas!

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, jeg sender din anmeldelse videre til Henrik på lageret. Det er Henrik der pakker til forsendelse...

God dag!