Maltbazaren ApS Anmeldelser

1.866

4,7

Godt udvalg og fornuftige priser. Jeg havde lidt udfordringer med at indløse et gavekort, men selvom jeg skrev en mail udenfor åbningstid kom der lynhurtigt svar og jeg kunne komme videre. TAK for hjæ... Se mere

Anmeldelser finder tilsyneladende vej til Trustpilot når man er enten meget skuffet eller meget tilfreds. For min del er oplevelserne hos MB generelt karakteriseret ved det sidste. Butikkens positive... Se mere

Vi handler et par gange om måneden, men det er begyndt at halte for Maltbazaren trods stigende konkurrence på markedet. De udnytter ikke deres butiks-plads og ofte har de ikke de gængse varer på lage... Se mere

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skal du brygge øl, vin,cider, likør, brændevin eller mjød? Vi har i Maltbazaren alt i ingredienser til brygudstyr.! Og så mener vi selv vi har den bedste service på markedet, noget vi arbejder hårdt på hele tiden sammen med dig som kunde... Vi er et dedikeret Team af bryggere der gerne deler ud af vores erfaringer, besøg os i een af vores butikker eller på www.maltbazaren.dk Vi ser frem til at hjælpe dig igang eller videre!

2 t anmeldelser

(1.866)

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Savner en dansk brugsanvisning

Savner en dansk brugsanvisning når man skal prøve noget nyt, og troede en Scooby var fast og ikke flydende?.... Føler mig ikke taget ved hånden trods det at man har købt et starter Kit !! 🤔😒

28. april 2020

Ok oplevelse

Ok oplevelse. Jeg er helt grøn i bryggerfaget og fik god service i butikken, men det er ganske umuligt at ringe Maltbazaren op efterfølgende.

22. april 2020

Aldrig varerne på lager

Aldrig varerne på lager, langsom levering. Når varerne de sender er forkert, så svarer de ikke på mail. Handler aldrig der igen.

21. januar 2020

Hej!

... Og AV! det virker til vi har klokket i den, eller ikke fået forventningsafstemt ordentligt...

Det beklager jeg, og det er jo slet ikke den oplevelse vi ønsker du, eller andre skal have.

Måske jeg kan få dig til at kontakte mig på carsten@maltbazaren.com så jeg kan få lidt mere info, ikke mindst om hvor det gik galt, det ville være en stor hjælp! Tak

Produkter sjældent på lager

Jeg har handlet her et par gange, men varerne i indkøbsvognen kan nå at blive udsolgt inden man når at få bestilt.
- Dette er sket et par gange nu.
Det er endnu ikke lykkedes mig at kunne købe alt hvad jeg skulle bruge til at komme i gang med at brygge, da produkterne hele tiden er udsolgt.
Det virker meget uprofessionelt, at “hylderne” altid står tomme.
Jeg er begyndt at handle andet steds, da det skaber flere frustrationer end glæde ved bestilling.

Der er rigtigt mange gode produkter, specielt deres eget hydrometer er ret godt, men der er flere con’s, end pro’s..
Hjemmesiden er som sådan OK, jeg har dog oplevet problemer med rabatkoder og fejl på hjemmesiden flere gange.
Der skal strammes lidt mere op, hvis jeg skal handle ved maltbazaren igen.

14. september 2019

Hej Emil,

Tak fordi du tog dig tid!

Den oplevelse du beskriver er hverken ønskelig for dig, for andre kunder og os.

Vi arbejder benhårdt på at være tilstede, ikke mindst med de rette produkter, men service er alfa omega.

Hvis du har tid og lyst til at uddybe yderligere (for jeg har et rimeligt godt indtryk af hvad du mener) er du velkommen til at skrive til mig på carsten@maltbazaren.com

Carsten

Dårlig kommunikation og ingen styr på lagerstatus

Reklamerer tydeligt på forsiden af hjemmesiden med at ordrer lagt inden kl. 12.00 bliver leveret næste hverdag. Jeg bestilte mandag kl. 10.30. Bliver ringet op tirsdag formiddag med besked om at de ikke havde en af de ting jeg havde bestilt, på trods af at det stod som "på lager". Vi bliver enige om at de bare fjerner det fra ordren og sender resten med det samme.
Ringer til dem onsdag, da jeg ikke har modtaget trackinginfo, og får at vide at ordren ikke er sendt endnu, da de nu har fundet en anden vare de ikke har på trods af at den også stod som på lager.
Måtte annullere ordre og brygdag - simpelthen for ringe!

19. juni 2019

Hej Rasmus!

ja, det er ikke godt nok!

Jeg håber med de initiativer vi har lagt på siden 1. oktober meget gerne skulle komme disse oplevelser til livs...

Der er ikke noget værre end at få spoleret sin brygdag, men har reserveret tiden og glædet sig.

Jeg håber at vi kan hjælpe dig en anden gang, og du skal være meget velkommen til at skrive til mig for uddybelse eller svar fra mig såfremt du har tid og lyst!

De bedste hilsener,

Ingen service mere.

Har været godt tilfreds med dem når man har været der inde, nu har jeg lagt en større bestilling på et bryganlæk samt tilbehør, og har i forbindelse med min ordre nogle spørgsmål. 15 opkald på 2 dage og er stadig ikke kommet i tontakt med dem, kan ikke anbefale dette sted da man ikke kan få den nødvendige information og hjælp mere. En skam, har ellers væren en fin butik før.

22. maj 2019

Hej Bo!

Der er intet værre end en kunde der har haft en dårlig oplevelse!

Vi har haft vokseværk, og har ikke været gode nok til at følge med, specielt på telefonen... Det har jeg forsøgt at rette op på ved at tilkøbe et telefonsystem således at der nu er viderestilling på såfremt den ikke bliver taget i butikke viderestilles den til lageret, dernæst til mig :)

Jeg beklager! Har du yderligere oplevelser, eller forslag til tiltag hører jeg meget gerne om dem på carsten@maltbazaren.com

carsten

Jeg har egentlig været glad for at…

Jeg har egentlig været glad for at handle i Maltbazaren, men det går ned ad bakke for dem. Hvor der før var venlig betjening og tid til den knapt så vidende, er det mit klare indtryk at der nu kun er plads til halv-professionelle med styr på fremmedordbogen. Kommunikation via mail er "en by rusland" - der svares simpelthen ikke ( og ja, jeg har checket mit spamfilter ). Anmeldelsen ender på 3, fordi det engang har været fint at handle.

10. april 2019

Hej Allan!

Vi lever af de nye kunder, give de bedste oplevelser, og af at service de eksisterende, der skal ingen forskel være på nye og øvede, og der virker det til vi har fejlet...

Mailen er en hård nød at knække, vi bruger dagligt 2-3 timer men de fleste mails er tunge tekniske udredninger, men det at du ikke får svar er helt klart ikke i orden.

Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig videre, igang eller du måske har forslag til forbedringer hører jeg gerne fra dig!

Du kan fange mig på carsten@maltbazaren.com

De bedste hilsener,

Carsten

Den bedste webshop til hjemmebryg

Hurtig levering, næsten altid 1-2 dage fra bestillingen. Sidst jeg handlede der var de desværre løbet tør for noget af det malt jeg skulle bruge, men de ringede til mig og vi fandt en alternativ løsning så ordren kunne komme afsted samme dag.

3. marts 2019

Sidste gang vi handler hos Maltbazaren

Sidste gang vi handler hos Maltbazaren
Prøvede at ringe, nummeret virkede ikke. Prøvede at skrive - de svarede 2 uger senere.
Ved afhentning skulle jeg vente 30 min, fordi min ordre ikke lå øverst i bunken - jeg var eneste kunde i butikken...
Eneste grund til de 2 stjerne er pga en fint produkt og jeg fik lov at aflevere det retur, da butikken ikke var helt åben.

21. december 2018

Fin service

Fin service, fik den vare jeg havde bestilt og blev straks informeret om den vare der var i restordre samt fik foreslået et alternativ hvis jeg ikke kunne vente på at varen var klar til afsending

26. oktober 2018

super fed forretning til rigtige øl nørder

Jeg hører til den kategori som bestiller på nettet og afhenter i forretningen på Krondalsvej i Rødovre. Jeg er vild med den forretning. De har stortset altid hvad jeg skal bruge undtagen i sjældne tilfælde hvor f.eks. en gærtype har været udsolgt men jeg har som regel altid kunnet finde alternativer. ildsjælene, som ekspederer ordrene, er altid gode for lidt sparring og et godt råd eller to som altid er velkomment selvom jeg efterhånden selv har en del års erfaring. Humle er jo generelt dyrt men deres priser ligger helt på linje med konkurenterne. Deres bland selv malt koncept er kanon og jeg nyder selv at få lov at kværne malten i forretningens maltmøllerum. Jeg giver Maltbazaren alle 5 stjerner for dem har de fortjent😄

15. juni 2018