Hurtig levering og okay gode priser så det var tilfredsstillende. Havde købt 2 parfumer. Den ene er i en bestemt pakke hvor parfumen er ret udsat. Der var ingen polstring i den lille pose de var komme... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Magasin.dk er Danmarks største online stormagasin. Som du kender det fra vores fysiske Magasin forretninger, forhandler vi et stort udvalg af populære brands indenfor fashion, beauty og lifestyle.
Kongens Nytorv 13, 1095, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestil ikke gaveindpakning online hos Mgasin. De markedsfører sig med følgende: Få dine gaver pakket smukt ind. Hos Magasin pakker vi altid alle dine gaver smukt ind, hvis du ønsker det. Dette gælder både hvis du shopper i vores butik eller online.
Det er løgn og latin og gælder IKKE online. Du betaler 10kr pr. Indpakning online (gratis i de fysiske butikker) og du modtager den grimmeste indpakning. En krøllet gavepose uden bånd og med blanke til og fra kort, som ellers er bestilt printet/skrevet ved bestilling. Hvad betaler du så for? Ja godt spørgsmål. Vi pakker selv gaverne ind.

Besvarelse fra Magasin.dk
Nul stjerner for kundeservice!
Kontakter den angående en bluse køber på hjemmesiden til vores søn i julegave, da det er i en anden farve/størrelse.
I dag er der gået 20 dage fra jeg kontaktede dem pr mail.
Og utroligt nok, så det ikke lullede dem på 20 dage at “kontakte deres lager”, som var det første jeg fik at vide.
Og nu “ kontakte deres revision”?! 🤦🏼
Aldrig mere Magasin, lige meget hvor billigt det er!
Blusen er nu på tilbud til 1/2pris his zalando, men med en stram budget så det umuligt at ligge de penge ud igen!

Besvarelse fra Magasin.dk
Bestilte julegaver 16. december - blev lovet levering indenfor 2 dage. Har her d. 22 stadig ikke set noget til min pakke.
Har snakket med kundeservice, der tilbyder at refundere beløbet.. Det hjælper mig ikke!
Det hjælper mig heller ikke, at I kaster ansvaret over på Instabox. Jeg har lavet en aftale med Jer, ikke Instabox.
Har lige talt med instabox - de HAR ikke modtaget pakken - selvom magasin kundesupport ellers påstår dette! Instabox kunne dog oplyse at man i sidste uge havde fået givet 5-6 paller til PostNord, der ellers var beregnet til at gå til instabox.

Besvarelse fra Magasin.dk
Forrykt personale i Magasin Aarhus!
Jeg havde bestilt en julegave gennem hjemmesiden til min bror.
Havde bestilt bl. a. 1 par Happy Socks og en 8-pack af deres egne tennis strømper.
Modtog 1 Happy Sock (mangler den anden??) og 1 par tennis sokker (mangler de resterende 7 par!)
Fejl kan ske, og sådan er det.
DOG skal det siges at da jeg tager pakken med ned i butikken Aarhus, bliver jeg mødt af personale der pænt fortæller mig at Happy Socks er udsolgt, så her får jeg pengene tilbage. Øv men OK. Her får jeg så også at vide, at de ovenpå har de resterende 7 par strømper, som jeg bare kan gå op og hente. Jeg får det ene par med op, for at vise at det er disse jeg mangler de resterende 7 par af.
Da jeg så går ovenpå, vil personalet her ikke give mig de resterende par, fordi “det er en fejl på hjemmesiden” så det endte med at jeg fik frarøvet mig det ene par jeg havde modtaget, og blev så hånligt bedt om at forlade butikken, som var jeg en tyv.
Fuldstændig uacceptabel af personalet i Aarhus!
Dog stor ros til kundeservice pr. telefon, som så kunne hjælpe med at få bragt orden i tingene. Handler aldrig igen i Magasin, og vil stærkt anbefale at man holder sig langt væk fra “Hele Danmarks Julegave hus”.. skammeligt.

Besvarelse fra Magasin.dk
Har lige været i Magasin i RC. Fandt lige den trøje jeg manglede at køb i Matinique. Men desværre var der ingen mærkat på netop denne ene størrelse og så kun denne ikke sælges. Kan du ikke tage en anden farve var den eneste hjælp.
Det var mangel på fleksibilitet som jeg aldrig før har oplevet i Magasin.

Besvarelse fra Magasin.dk
Har tidligere på måneden skrevet en anmeldelse vedr manglende plombering/ byttemærker, når man handler on line. Hvis man skal have byttemærker på, skal man møde fysisk op i butikken, jeg har 1,5 times kørsel hver vej.
Har aldrig oplevet noget så hjernedødt, så forsvinder hele ideen med on line køb.
Har fået forskellige mails og svar tilbage, som, tydeligt, bærer præg af, at man ikke taler sammen.
0 stjerner herfra.
PS: Til Magasin, spar mig for jeres autogenererede mail svar, jeg magter jer ikke.
Jeg bestilte en krukke i november måned, efter at have modtaget den 3 gange hvor produktet var ødelagt ved levering, ringer jeg ind og forklarer, at jeg gerne vil have pengene retur denne gang, det er intet problem, jeg skal blot oprette en sag online, det er gjort for 2 uger siden, og har stadig intet hørt, trods jeg har rykket dem yderligere. Man får åbenbart ikke refunderet sine penge ved Magasin.

Besvarelse fra Magasin.dk
I dag var jeg i Intersport i Magasin Aalborg og ville bruge mit gave kort. Da jeg kommer op til kassen med mine varer, får jeg af vide, at jeg ikke kan bruge mit Intersport gavekort i denne butik, fordi den er under Magasin. Samtidig hænger der en seddel ved kassen, hvor der står jeg gerne må købe et gave kort til Intersport. Meget ringe kundeoplevelse. Som kunde burde man kunne bruge sit gavekort i alle Intersport butikker.

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg købt lysterapilamp på online webshop pga vinterdepression. De angave ikke i salgsannoncen at lampen må ikke bruges af folk på medicin for forhøjet blodtryk og øjensydom. Så jeg købt den i god tro. Da jeg læste bruger vejledning fandt jeg ud af at jeg ikke må/kan bruge den. Så ville jeg returnere den. Men Magasin sender kun retur strgekoden som skal printes ud. Har man ikke en printer, nægter PostNord butik at printe den ud, men kræver istedet en QR KODE. Magasins kundeservice siger at de kan send papirreturlabel med posten Når man kender PostNord kan der gå optil 14 dage før man modtager den. Hvis blot de havde skrevet i salgsannoncen at produktet ikke er egnet for folk ned beskrevet sygedom, havde jeg IKKE købt den og sparet mig for at rende til 3 forskellige PostNord butikker plus 9 mails til kundeservice. Nu skal jeg vente til jeg modtager papirreturlabel med posten. Hvofor sender de ikke mig en QR kode? Kundeservice oplyser at de ikke gøre de. Jeg er chokeret over Magasin med sin renome ikke gør det. Jeg vil aldrig mere handel på deres wwebshop. Tak for svaret. Havde jeg mulighed for at køre til Lyngby Magazin eller kbh, havde je gjordt det og spared mig tlf opkalde og 9 emails.
De virker som om I slet ikke orienterer jer om hvad der allerede er kommunikeret og aftalt. Hvorfor skal jeg betale 45 kr for returlabel da jeg havde betalt for leveringen. Ydermere, I berør slet ikke det væsentligst, nemlig jeres markedsføring af produktet som jeg havde påpeget i min anmeldelse? Så det er en ommer - væresgo. Har idag d.22/12 modtaget papir returlabel - tak for det.Mvh

Besvarelse fra Magasin.dk
Dårlig oplevelse ved bestiling online klick og hente og dårlige service i Magasin Lyngby.
Min mand bestilte mig fødselsdag gave fra Magasin og hentet d.15.12 , en ansing cream fra Ole Henriksen ( Ole Henriksen
Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer). Og han fik chok , der han åbnede pakken, insted for den ansingcream var en tester, meget klammet og brugt. Han har skrivet til Magasin med det sammen og vi har ikke høret fra dem i 4 dager. Jeg gik selv i butikken idag efter arbejde og butiksassistenten behandlede mig næsten som criminal, og gav mig hellere ikke helt ny cream , dong pakket den foran mig, men sagde at jeg er ikke forlovet at tage pakningen med, fordi jeg må ikke returnere den. Meget mærkelig behandling. Det gav mig total ond i maven. Min mand fik endlig svar her til aften fra Magasin.dk med undskyldning, men det sidder sig ind . Jeg var glad kunde i Magasin i mange, mange år, men fremover skal jeg hadle desværre andre steder. Pass på hvad I bestiller og hvem behandler Jer i butikkerne.

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg har bestilt gavekort fra Magasin for 10 dage siden.
Desværre påstår Instabox at de ikke har modtaget varen og Magasin at de har sendt den.
Efter både mail og samtal er problemet stadig ikke løst. Magasin svarer ikke på mail på grund af tidspres.
Magasin forstår at ødelægge julen.

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg bestilte for nyligt en julegave. For at opnå gratis fragt bestilte jeg også en skjorte, der var nedsat fra førpris 1000 til nu 750. Det hele blev leveret fint på nogle få arbejdsdage.
Men tilfældet ville, at jeg kom forbi butikken på Kongens Nytorv mens pakken var undervejs. Jeg var nysgerrig på at se skjorten i virkeligheden og fandt den i herreafdelingen. Men her var nuprisen: 700.
Jeg skrev til kundeservice, som blot hævdede, at der var tale om en tidligere kampagnepris i butikken., og at jeg kunne returnere skjorten, hvis jeg var utilfreds.
Ærgerligt at det skal være så uigennemskueligt, hvad der er førpris og nupris. Det er potentielt en overtrædelse af prismærkningsbekendtgørelsen ifølge hvilken "normalprisen" er den laveste, "den erhvervsdrivende har anvendt inden for en periode på mindst 30 dage".
I hvert fald kan man ikke regne med, at priserne er de samme i hhv, varehuset og på netbutikken.
En mere hæderlig erhvervsdrivende ville have indrømmet fejlen og krediteret prisdifferencen.

Besvarelse fra Magasin.dk
Håbede min oplevelse i 2024 var en enlig svale, og gav jer et nyt forsøg, men må sige at I igen skuffer STORT.
Køber et par sko på BF, I sender en forkert størrelse. Jeg kontakter jer og på trods af, at den korrekt størrelse stadig sælges på jeres hjemmeside er I ikke i stand til at levere.
Selv forløbet med kundeservice: 4 dage efter skriftlig reklamation, må jeg ringe til jer for et svar, igen "venligst ha' tålmodighed, du hører fra os", jeg ringer igen en uge senere og igen en uge senere, nu 3 uger efter køb, så går der 2 dage og I annulerer ordren her 5 dage før juleaften. Sidste gang jeg handler online hos jer

Besvarelse fra Magasin.dk
Afleverede en elkedel fra Kitchen Aid da der var fejl på den d.5/12.2025 Rekl.nr. 21851075
Jeg bor 150 km. fra Kbh. og kan ikke lige smutte forbi og spørge til min reklamationssag.
Fik at vide at jeg ville høre noget inden for en uge. Her 12 dage efter, har jeg endnu intet hørt. Er da nervøs for, om den i det hele taget er sendt afsted til Kitchen Aid. Man kan ikke ringe til dem, eller komme i kontakt med nogen.
Virkelig ikke god service!
Der var en gang hvor Magasin havde en virkelig god service, og hvor man kunne komme i kontakt med dem. Det er åbenbart slut nu.....

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg har modtaget en pakke som desværre ikke er lukket korrekt. Det er tydeligt at fejlen er Magasins, for følgesedlen sidder klistret fast i pakkens lukning. Derfor er to varer også faldet ud af pakken. Jeg kontaktede kundeservice d 12/12 og har stadig d 17/12 intet hørt fra dem. Fuldstændig uacceptabelt især her op til jul!
Jeg er så skuffet over hvor ringe de behandler deres kunder og jeg har ellers været en trofast Magasin kunde.

Besvarelse fra Magasin.dk
Meget skuffende oplevelse og mangelfuld kundehåndtering
Jeg bestilte den 17.11 en Georg Jensen topstjerne hos Magasin og modtog ordrebekræftelse på mail. Da jeg start november stadig ikke havde modtaget varen, var jeg inde i Magasins butik i Odense for at høre, hvad status var. Her fik jeg at vide, at de var hårdt ramt af Black November-salg, og at jeg blot skulle være tålmodig – når jeg havde en ordrebekræftelse, var der ifølge medarbejderen intet at bekymre sig om.
Den 16. december, hvor julen er lige om hjørnet, skrev jeg derfor til kundeservice for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage pakken – så jeg kunne få stjernen på juletræet.
Svaret var, at pakken var bortkommet, at varen nu var udsolgt, og at man derfor blot havde refunderet beløbet.
Jeg er meget skuffet over:
• at jeg først får besked om, at pakken er bortkommet, 2 måneder efter bestilling
• at jeg gentagne gange bliver bedt om at være tålmodig, i stedet for at sagen undersøges rettidigt
• at Magasin ikke tilbyder nogen reel løsning eller alternativ, men blot en refundering – efter det er for sent at finde varen andre steder
Jeg havde specifikt bestilt varen i god tid før jul, og oplevelsen har efterladt mig uden den ønskede julepynt og med en følelse af, at sagen først blev taget alvorligt, da jeg selv rykkede.
Det lever desværre ikke op til de forventninger, jeg har til Magasin
Den har fået sagsnummer 1060627

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg handler ofte i Magasin og er goodie-kunde, men har ved det seneste web køb oplevet fraværende/afvisende fleksibilitet mht. en manglende goodie rabat på fakturaen. Magasins løsning på den manglende goodie rabat var, at jeg skulle returnerer varen og købe den på ny. En kreditnota ville være mere hensigtsmæssigt og spare miljøet for CO2 ifbm. dobbelttransport.

Besvarelse fra Magasin.dk
Indpakning var for ringe til en relativt dyr cardigan. Husk på at pakken skal kunne tåle forsendelse og stadig se pæn ud.
Det er et klart forbedringspotentiale for jer

Besvarelse fra Magasin.dk
Absolut elendig kundeservice og onlinebutik. Jeg købte to langærmede t-shirts i går. Først virkede min voucher ikke med Mobilepay, hvilket jeg fik at vide, af en medarbejder, der talte virkelig dårligt dansk. Jeg forstod dog på vedkommende, at det ikke engang var sikkert varerne var på lager på trods af, at jeg lige havde betalt for dem(!?) Dernæst kommer der ingen statusopdatering på pakken, hvorefter jeg i dag ringede ind. Her fik jeg at vide, at der måske var 7 dages forsinkelse på leverancer, hvilket der ikke stod noget om på hjemmesiden.
Det hele virker dybt useriøst og uprofessionelt. Lad være at handle der.

Besvarelse fra Magasin.dk
2 dages behandling af ordre.
Bestilte fredag og kunne afhente mandag!! Selv i december 😊
Stort udvalg og bedste netpris med Goodie medlemsskab.