Hurtig levering og okay gode priser så det var tilfredsstillende. Havde købt 2 parfumer. Den ene er i en bestemt pakke hvor parfumen er ret udsat. Der var ingen polstring i den lille pose de var komme... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Magasin.dk er Danmarks største online stormagasin. Som du kender det fra vores fysiske Magasin forretninger, forhandler vi et stort udvalg af populære brands indenfor fashion, beauty og lifestyle.
Kongens Nytorv 13, 1095, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Besvarer ikke mail, har modtaget fejlbehæftet vare

Utrolig dårlig kundeservice
Skrev 30/12 en mail med spørgsmål til gavekort.
Denne mail har de stadig ikke svaret på

Besvarelse fra Magasin.dk
Magasins webshop ALDRIG mere . Købte en vare og havde en reklamation da ikke alt var med og har da aldrig oplevet en dårligere kundeservice som efter 2 uger ikke har haft tid til at se på det. Det er den ultimative ligegyldighed når det kommer til deres kunder. FØJ

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg havde bestilt et par bukser i en størrelse Medium, og da jeg så modtager varen, viser det sig at de har sendt mig bukserne i en størrelse Xs, men med et Medium label på.

Besvarelse fra Magasin.dk
Bestilte online efter Magasin sendte en mail med at de havde gode tilbud.
Efter timer kommer der en mail med at ordre er annuleret uden forklaring.
Prøver at ringe men uden held.
Har skrevet mail men her efter 14 dage har de endnu ikke svaret

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg kontaktede Magasin, da de havde fejl pris på hjemmesiden. Dette anerkendte agenten. Jeg skrev mails og ringede for at meddele at jeg ønskede at købe produktet, men fik langsomme og ugidelige svar indtil produktet blev udsolgt.
Det bliver et nej tak til Magasin herfra. Jeg har skrevet mails med Sille og ringede til Viktoria.

Besvarelse fra Magasin.dk
Finder ofte gode tilbud på tøj. Synes hjemmesiden fungerer rigtig godt. Overskuelig, gode filters.
Hurtig levering og gode rabatter! Bestilte fredag aften kl 18:30 ca, og kunne hente mine vare mandag kl 11:30. Sparede 1.110,- på min ordre👏🏻
Jeg købte en kaffemaskine fra Sage hos dem i november, som viste sig at være defekt fra start - maskinen afgiver en høj, vedvarende pibelyd. Den blev sendt til reparation, men jeg modtog den retur i præcis samme defekte stand.
Herefter fulgte et langt og frustrerende forløb med deres kundeservice, som i stedet for at løse problemet valgte at antyde, at jeg er overfølsom over for lyde, og at jeg ikke kan forvente, at maskinen er lydløs. Dette på trods af, at de selv flere gange skriftligt har bekræftet, at de kan høre fejlen.
Først efter gentagne henvendelser lykkedes det mig at få sagen anerkendt som en reklamation. For 2,5 uge siden lovede de at sende et returlabel - det er stadig ikke sket. Jeg rykkede for 9 dage siden og har siden intet hørt.
At skulle kæmpe så længe for en åbenlys reklamation, blive talt ned til af kundeservice og derefter ignoreret fuldstændigt, er helt uacceptabelt. Det er længe siden, jeg har oplevet så ringe og uprofessionel service. Kan på ingen måde anbefales.

Besvarelse fra Magasin.dk
Elendig oplevelse. Jeg havde fået en voucher på 100 kr pga tidligere køb. Brugte voucher ved nyt køb hvor størrelses betegnelsen slet ikke passede og bluserne var så store som 4 mands telte.
Da jeg returnerede bluserne i Magasin Fields mistede jeg retten til min voucher. Den ret jeg tidligere havde optjent. Det er virkelig dårlig stil uanset om det står i deres betingelser - så lav dem da om - I lever af kunder.
Magasin har lige svaret at de er fløjtende ligeglade - flot - de får ikke flere af mine penge - elendig kundebehandling.

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg havde problemer med et onlinekøb og kontaktede kundeservice. Kundeservice vendte hurtigt tilbage og Carl gav mig den nødvendige assistance, så jeg kunne komme videre 🌟
Jeg skriver for at gøre opmærksom på en problematisk oplevelse i forbindelse med jeres Click & Collect-service.
Jeg fik mulighed for at afhente min pakke lørdag kl. 19.42 og blev i den forbindelse oplyst om, at man har 3 dage til afhentning. I dag (mandag) får jeg dog besked om, at pakken senest skal afhentes i dag kl. 11, hvilket i praksis giver betydeligt kortere tid end de oplyste 3 dage.
Jeg forsøgte at forlænge afhentningsfristen via appen, men dette var ikke muligt. Da jeg kontaktede appens kundeservice, fik jeg at vide, at det var Magasins ansvar. Herefter kontaktede jeg Magasin, hvor jeg fik besked om, at en forlængelse ikke var mulig.
Det mest ærgerlige i denne situation er, at varerne nu er udsolgt og ikke længere kan købes, hvilket betyder, at jeg reelt har mistet muligheden for at få de varer, jeg havde bestilt – på baggrund af modstridende information og manglende mulighed for hjælp.
Jeg finder det problematisk, at der både gives uklar information om afhentningsfristen, og at ansvaret placeres mellem app og butik uden en løsning for kunden. Hvis der gælder en fast deadline (fx kl. 11), bør dette kommunikeres klart og entydigt fra start.
Jeg håber, I vil tage denne feedback til jer og overveje at forbedre både kommunikationen og håndteringen af ‘Hent i Forretningen’ fremover.

Besvarelse fra Magasin.dk
Vi købte i december 2024 en Sage espressomaskine til flere tusinde kroner hos Magasin. Maskinen blev brugt dagligt og altid vedligeholdt med Sage’s egne renseprodukter.
I december 2025 gik maskinen i stykker, og vi indleverede den i Magasin mellem jul og nytår. Ved indlevering fik vi at vide, at vi ville blive kontaktet allerede næste dag med en opdatering og gennemgang af forløbet. Det skete ikke.
Efter cirka halvanden uge mødte vi derfor op i butikken for selv at følge op. Her undskyldte Magasin den manglende kommunikation og oplyste, at maskinen var sendt til reparation og ville være klar inden for en uge. Vi fik oplyst, at vi ville blive ringet op, når maskinen var klar. Det skete ikke.
Lidt over en uge senere mødte vi op igen. Denne gang fik vi at vide, at den tidligere information var forkert, men at maskinen nu ville være klar inden for to uger. Igen blev vi lovet et opkald, når den angivne tidsfrist var nået. Da fristen udløb uden, at maskinen var klar, hørte vi intet fra Magasin.
Vi mødte derfor op i butikken endnu en gang. Maskinen var stadig ikke klar, og Magasin kunne nu ikke oplyse nogen præcis dato for færdiggørelse.
Vi er bekendt med, at sælger har ret til at forsøge reparation inden for reklamationsperioden. Reparationen skal dog ske inden for rimelig tid og uden væsentlig gene. Vi mener, at vi nu har ventet længe nok, og at forløbet samlet set har været til væsentlig gene. Vi ønsker derfor en løsning nu og ikke blot at skulle afvente endnu flere uger uden en klar tidshorisont og uden tillid til, at sagen bliver løst.
På den baggrund ser vi nu kun to rimelige muligheder: enten ombytning til en tilsvarende, fejlfri maskine eller ophævelse af købet med tilbagebetaling af det fulde beløb, så vi kan købe maskinen et andet sted. Serviceniveauet har været uacceptabelt lavt for et stormagasin, der markedsfører sig på kvalitet og kundeservice. Vi vil i den forbindelse bemærke, at vi normalt er loyale Magasin-kunder og Goodie-medlemmer på højeste niveau, hvilket gør forløbet og den manglende ansvarstagen endnu mere skuffende.

Besvarelse fra Magasin.dk
Jeg har idag d. 27/01 -26 Herre afd. blev betjent af Christian i Magasin på Kongens Nytorv.
Christian var utrolig flink, imødekommende og besvarede samtlige spørgsmål med et smil. Han forsøgte ihærdigt at hjælpe og tog sig tid og hentede alt det tøj jeg efterspurgte også i deres lager. Endvidere da de ikke havde en bestemt farve ringede han til en anden butik hvor han fandt tøjet i den farve som jeg ønskede. Jeg giver ham 11/10.
Hurtigere end hurtigt - fik varen, som jeg havde bestilt -> 😊
Når man handler på Magasin online, følger der ikke længere en returlabel med.
Fragten skal man også selv betale.
Dermed er det ikke atraktivt at handle hos Magasin længere, når der er masser af andre virksomheder, som benytter returlabels med gratis retur.

Besvarelse fra Magasin.dk
Købte et par ADAX vinterhandsker til 500 kr., som begyndte at gå op mindre end én måned efter købet. Da vi forsøgte at få dem ombyttet eller reklamere, fik vi at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi kvitteringen i systemet allerede var registreret som returneret.
Jeg havde tidligere byttet handskerne til en større størrelse, men fik ikke udleveret en ny kvittering. Set i bakspejlet burde vi selvfølgelig selv have sørget for at få en ny kvittering, men vi stolede på, at medarbejderne ville have givet os én, hvis det var nødvendigt. Derfor gemte vi blot den oprindelige kvittering.
Oplevelsen i butikken gjorde situationen endnu mere frustrerende. Vi blev sendt fra kasse til kasse, da ingen kunne hjælpe med ombytningen. Efter at have stået i kø fire gange fandt vi endelig en medarbejder, som alligevel ikke kunne hjælpe eller tilbyde en løsning. Det oplevedes som virkelig dårlig service.
At have betalt 500 kr. for et par handsker, man forventede var af god kvalitet, og samtidig ikke kunne få nogen form for hjælp, er meget skuffende.
Alt i alt en dårlig kundeoplevelse, hvor vi savnede både ansvar og service.

Svindel og bedrageri.
Efter at have købt glas, der åbenlyst er skæve i bunden (står og vipper) og flere gange har måttet bytte dem, kan jeg nu se, at Magasin har givet mig de samme glas tilbage. Man har altså prøvet at narre mig.

Besvarelse fra Magasin.dk
Magen til elendig kunde”service” skal man godt nok lede længe efter.
Vi har fået et varmetæppe i julegave, som på ingen måde bliver varmt nok jævnfør beskrivelsen.
E-mailkorrespondancen har været lang og sej, og medarbejderne er ikke til nogen hjælp.
Magasin er åbenbart generelt gode til at undvige at yde en anstændig kundeservice, kan jeg læse her på Trustpilot, og vores sag er dermed nok bare standard.
De beder os sende tæppet ind til producenten, hvor - hold nu fast I der læser med - følgende “videnskabelige tekniske test” vil blive udført:
Et tæppe lægges over varmetæppet, hvormed man kan konkludere, at det så kan blive varmt nok, når varmen ikke kan stige til vejrs.
Jeg ved ikke hvilke pseudovidenskabsfolk der arbejder hos producenten, men det er jo helt hul i hovedet. Og selvfølgelig vil tæppet blive varmt nok med et tæppe henover. Det behøver man ikke en PHD i fysisk for at regne ud. Som kunde ved jeg dermed, at jeg har “tabt sagen” allerede inden jeg sender tæppet ind.
Et varmetæppe SKAL blive varmt nok UDEN at man behøver have et tæppe henover. Især når andet ikke er angivet i produktbeskrivelsen.
Jeg kommer ikke til at købe noget fra Magasin igen.
Spild af penge, spild af energi.