Magasin.dk Anmeldelser

90.553

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 292 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere udtrykker stor glæde over at handle på platformen, hvor de konsekvent oplever hurtig levering af varer samt en venlig og yderst hjælpsom betjening fra medarbejderne i butikken. Flere fremhæver desuden, at produkterne lever helt op til forventningerne, og at hele købsprocessen generelt forløber gnidningsfrit uden større besvær. Dog nævnte nogle mennesker, at de har haft negative oplevelser med langsommelig kundeservice, manglende svar på henvendelser samt gentagne forkerte leverancer. Derudover var en række købere utilfredse med strenge betingelser omkring returnering af varer samt besværlige procedurer ved eventuel ombytning.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydig oplevelser med product. Mens nogle forbrugere er glade for de modtagede varer... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, da meningerne om hjælpen er meget delte. Mens nogle... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af order. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig levering inden for få... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet meningerne om kvaliteten er meget delte. Mens nogle anmeldere roser... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med return policy, hvor forbrugere ofte skal betale for og selv... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Hurtig levering og okay gode priser så det var tilfredsstillende. Havde købt 2 parfumer. Den ene er i en bestemt pakke hvor parfumen er ret udsat. Der var ingen polstring i den lille pose de var komme... Se mere

Bestilte en delonghi kaffemaskine. Hurtig levering - det skal de have. Maskinen er desværre defekt. Her 14 dage efter bestilling ved jeg ikke rigtigt hvad status er. Langsommelig kundeservice, d... Se mere

Købte en espressomaskine online med afhentning i butikken. Prisen var god hvorfor der gives to (små) stjerner. Varen blev placeret i en instabox i butikken. Fristen for afhentning var kun 2 dage, hv... Se mere

Hej Hvor er det dog trist at I ikke gider tale med jeres kunder pr telefon mere. Skidt tendens mange større virksomheder har pt., desværre. Min mor har muligvis glemt sin stok i Magasin Lyngby,... Se mere

1. Stormagasin

Magasin.dk er Danmarks største online stormagasin. Som du kender det fra vores fysiske Magasin forretninger, forhandler vi et stort udvalg af populære brands indenfor fashion, beauty og lifestyle.

Middel

91 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(90.553)

Perfekt!

Jeg kan klart anbefale at købe på Magasin. Alt var som det skulle være, og jeg modtog pakken virkelig hurtigt!

17. marts 2026

Magasin, privat samtale mellem ansatte

For 2. gang på 2 uger, er jeg i gang med at prøve undertøj i stueetagen i Magasin, hvor 2 meget unge Magasin-ansatte brokkede sig over deres vagter, hvordan der ikke blev taget hensyn til dette og hint og ferie og hvem de ville bytte vagter med og hvorfor. Jeg gik ud af prøverummet og sagde til dem at det var uprofessionelt af dem at tale højt og enerverende om deres arbejdsgiver og problemer, det sted jeg måske / måske ikke var i gang med at lægge mine penge og at min shoppe-oplevelse blev stresset. Det kom meget bag på dem. Og jeg kom til at tænke på bagefter, om det er helt normalt og forventeligt at stå at tale om sin arbejdsgiver og problemer og private ting sammen, med normal stemme mens man er på arbejde og en virksomhed/butik eller om det er mig der er gammeldags?

15. marts 2026

Kære Linda,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback på din seneste shoppeoplevelse hos Magasin.

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse, det er bestemt ikke dig, som er gammelsags.

Vi går selvfølgelig videre med din feedback til de relevante parter, så vi kan optimere vores kundeservice fremadrettet.

Det er bestemt ikke meningen at det skal være sådan, vi sender vores uforbeholden undskyldning for forløbet.

Mange hilsner Magasin

Kunde skal bøde for deres egne fejl

Ville købe vare på Magasin.dk.
Den kunne de ikke finde ud af at ekspedere. Ordren blev afvist. Jeg havde brugt Mobilepay. Deres system kunne ikke finde ud af at ekspedere ordren, men det kunne godt komme ind og reservere penge på min konto, som det eneste de kunne finde ud af!
Til Magasin: Det kommer I aldrig til at gøre igen, fordi jeg kommer aldrig til at handle os jer.

English:

Want to buy an item on Magasin.dk. They couldn't figure out how to process it. Order was rejected. I had used Mobilepay. Their system couldn't figure out how to process the order, but it could come in and reserve money in my account, which is the only thing they could figure out.

14. marts 2026

Kære Jens Poulsen,

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse..

Fejl i ordren

Jeg bestilte et bikini-sæt, men fik to overdele i stedet for et komplet sæt. Det er ærgerligt, at Magasins udvalg er blevet så lille, at man ofte må købe via webshoppen. Når der så sker fejl, skaber det ekstra besvær, fordi man skal til butikken for at bytte – og samtidig lægge en ny ordre, da varen ikke findes i butikken.

28. juli 2025

Kære kunde,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at du har modtaget to overdele i stedet for et komplet bikini-sæt – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi forstår godt, at det skaber ekstra besvær, når en vare skal byttes. Hvis du stadig mangler hjælp, er du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre og finde den bedste løsning.

Mange hilsner, Magasin

Jeg bestilte en varer online

Jeg bestilte en varer online, den bliver sendt indenfor en dag og jeg har den 2 dage efter, super hurtig service. Desværre var der handlet alt for hurtigt, for jeg modtager et produkt i den forkerte størrelse, hvortil jeg skrive en mail, og først 4 dage efter får jeg et svar med “den størrelse er ikke længere på lager, men hey gratis retur”, og ej hvor er det ærgerligt at det er tilgangen, for nu kan jeg ikke få varen jeg ville have, og skulle den komme på lager igen står jeg og skal betale levering for anden gang, det virkeligt ikke fair at jeres fejl skal koste mig penge.

9. marts 2026

Kære Simon,

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse og en uheldig dialog med vores kundeservice.

Mange hilsner Magasin

Gider ikke tale med jeres kunder

Hej
Min mor har muligvis glemt sin stok i Magasin Lyngby, i herrenes sko afdeling. Og nu må hun tage turen retur for at høre om den er glemt der, fordi man ikke kan ringe til jer OMG.
Ps tjek jeres pkt 2 i telefon omstillingen, burde nok slettes!

God dag

11. marts 2026

Kære Tone

Mange tak for din henvendelse.

Det er stadig muligt at kontakte vores online kundeservice telefonisk, men det er desværre ikke muligt at blive stillet direkte om til vores fysiske forretninger.

Jeg vil anbefale, at I enten ringer til vores kundeservice eller sender en mail, så sørger vi for, at Magasin Lyngby modtager jeres besked om den glemte stok i herrernes skof afdeling.

Vi beklager ulejligheden.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Jeg har købt et par Hugo boss cowboy…

Jeg har købt et par Hugo boss cowboy bukser til min kæreste for et år siden, og de er allerede lavet sligtage ved kridte. Synes det for dårligt at de er godt i stykker så hurtig til så mange penge( 1000 kr) og der er ikke noget at gøre for magasin her.

7. marts 2026

Kære Camilla,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback.

Det lyder som et rigtig uheldigt forløb, hvilket vi er enormt kede af at høre.

Jeg kan ud fra din anmeldelse ikke helt læse min frem til om din sag er kommet i orden. Såfremt den ikke er vil jeg anbefale dig, at henvende dig på online@magasin.dk og henvise til din Trustpilot anmeldelse, så vi kan hjælpe dig videre igennem sagen.

Absurd dårlig service

Får et forkert par sko tilsendt, får at vide jeg selv skal stå for at returnere dem med en returlabel fra dem som jeg selv skal printe osv og får ingen kompensation for ulejligheden. Samtidig sender de ikke engang de rigtige par sko til min hjemmeadresse men igen til en pakkeshop. Super ringe stil.

Købte på en anden ordre en bamse som erstatning for en min søn har mistet, men som slet ikke er den bamse der er på billedet på hjemmesiden. Det nægter magasin og mener det er den samme bamse. Selv min søn på 2,5 kan tydeligt se forskellen, og bamsen duer selvfølgelig ikke. Mærkerne er pillet af, så Magasin vil ikke gøre mere.

Helt ærligt, jeg troede magasin var en god og ordentlig butik med god kundeservice men det er de da godt nok ikke længere.

6. marts 2026

Kære Thea,

Tusind tak for, at du deler din oplevelse med os. Vi er rigtig kede af at høre, at din oplevelse med både skoene og bamsen ikke har levet op til dine forventninger – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os.

Vi forstår, at det har været frustrerende og tidskrævende med returneringer, og at varen, du modtog, ikke matchede bestillingen. Din feedback er meget vigtig for os, og vi tager den videre internt, så vi kan forbedre både vores processer og kundeservice fremadrettet.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage en dialog med dig direkte for at finde en løsning, så du kan blive tilfreds med dit køb. Du er velkommen til at kontakte os så hjælper vi dig videre.

Vi håber, at vi får muligheden for at rette op på situationen, og vi takker dig for at gøre os opmærksomme på dette.

Dårligt produkt og dårlig service

Har købt en dyr sweater fra Magasins eget mærke og efter en enkelt vask, hvor vaskeanvisningen blev fulgt, ændrede den fuldstændig pasform og størrelsen. Kontaktede kundeservice og fik afvisning på reklamation. Sweateren er desværre ubrugelig.

3. marts 2026

Kære Mathilde,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at vores produkter og service ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den seriøst. Vi sørger for at informere de relevante afdelinger, så vi kan lære og forhåbentligt forbedre os.

Vi håber at få mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Ønsker dig en dejlig dag.

De bedste hilsner
Magasin

Købte 2 par sko online i str.19 fik…

Købte 2 par sko online i str.19 fik leveret str. 36, så dårlige service ved kundeservice, selv om det er Magasin som har lavet en fejl.

5. marts 2026

Kære Laura,

Tak for at dele din oplevelse med vores kundeservice.

Vi er kede af, at vores service ikke lever op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi beklager fejlen med de leverede sko.

Vi tager din feedback til os og sørger for at videregive den internt, så vi kan forbedre vores service fremadrettet.

Du er meget velkommen til at skrive til os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i forbindelse med din ordre.

Mange hilsner,
Magasin

Manglende information omkring produktet

Købte en OBH blender twister go med 2 tilhørende to go flasker.
Der stod ingensteder på Magasins hjemmeside, at flaskerne ikke tålte opvaskemakine - for så havde jeg aldrig købt produktet.
Efter 1. vask i opvaskemaskinen er de nu misformede og passer ikke mere til blenderen.

Skrev en reklamation til Magasin, hvor de informerede om, at det står i brugsvejledningen at de ikke tåler opvaskemaskine - dette bør man oplyse på hjemmesiden,

Så til andre. Køb ikke OBH blender twister go, medmindre I vil vaske flaskerne op i hånden.

4. marts 2026

Kære Helle

Vi giver feedbacken videre.

retur pakke fra Magsin

Jeg returnerede en pakke d. 7.2.2026, og de har ikke refunderer indtil i dag d.2.3.2026 . Jeg synes, det er meget irriterende.

2. marts 2026

Kære Sultan,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din feedback om din seneste oplevelse i forbindelse med din returordre. Det sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din refundering. Når vi har modtaget en returpakke, kan der gå op til 10 hverdage, før den er færdigbehandlet og beløbet bliver tilbageført. I de fleste tilfælde går det dog langt hurtigere, så det lyder naturligvis ikke som den oplevelse, vi ønsker at give dig, og det vil vi meget gerne undersøge nærmere.

Vi vil derfor bede dig om at kontakte vores kundeservice med en besked. Mine kollegaer står klar til at se på din sag og hjælpe med at finde en hurtig og god løsning.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig videre, så vi forhåbentlig kan få løst problemet snarest muligt.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Ringere service eller transparens skal man lede længe efter

På jeres Website finder jeg et jakkesæt til min dreng som han måske kan passe. Det fremgår bare ingen steder om det er på lager. Vil i virkelig have vi skal køre ind til jeres butik og evt spilde tiden, fremfor et storcenter som rosengårdscenteret. Forstår da bedre og bedre hvorfor i få færre besøgende. Prøver at ringe, men ingen mulighed for at snakke med et menneske. Kun en bot der siger man ikke kan snakke med nogen eller få en lagerstatus. Så en kunde mindre hos jer i dag. Og nej, I behøver ikke svare; det er vi virkelig kede af, vores bl.a. bl.a. bl.a. er fløjtende med jeres undskyldninger.

1. marts 2026

Hæver pengene før pakken er sendt

Bestiller nogle varer online på Magasins hjemmeside d. 21 feb
D. 22 feb får jeg en mail med at ordren er på vej.
D. 24 feb hæver de pengene fra kontoen. Pakken er ikke kommet til GLS endnu
D. 25 feb skriver jeg til Magasin, hvor svaret er at pakken endnu ikke er sendt, men de forventer at pakken bliver sendt i dag,
Nu er det d. 26 feb. GLS har stadigvæk ikke fået pakken. Pengene er hævet for flere dage siden. Når man skriver at der er i strid med god markedsføringsskik, og at jeg gerne ville vide hvornår pakken bliver sendt eller have pengene retur får man pludselig ikke noget svar fra Magasin.
Så intet ansvar fra Magasin udover at de er gode til at hæve pengene for varer de ikke sender.

26. februar 2026

Kære Rikke,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår, at det kan være frustrerende, når en ordre ikke når frem til forventet tid.

Hvis du fortsat ikke har modtaget din pakke, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi står altid klar til at hjælpe og finde en løsning, så du enten får pakken eller får refunderet beløbet.

Vi håber at kunne hjælpe dig hurtigt, så du får en bedre oplevelse fremover.

Mange hilsner, Magasin

Manglende ansvar ved fejl i betalingsflow

Jeg oplevede i forbindelse med en online bestilling, at betaling med Apple Pay fejlede. Jeg blev sendt tilbage til Magasins hjemmeside med en fejlmeddelelse, og min kurv var herefter tom. Alt tydede derfor på, at ordren ikke var gennemført.

Jeg gennemførte derfor bestillingen igen.

Efterfølgende blev jeg trukket to gange og modtog to identiske ordrer.

Kundeservice oplyser, at der ikke er registreret en teknisk fejl i deres system, og at de derfor ikke vil dække returfragten på 45 kr. på den ene ordre. De henviser samtidig til, at jeg har fravalgt markedsføringsmails, hvilket efter deres forklaring er årsagen til, at jeg ikke modtog bekræftelse.

Det ændrer dog ikke på, at selve betalingsflowet på hjemmesiden viste en fejl og en tom kurv. Som kunde må man kunne forvente, at et fejlsignal betyder, at betalingen ikke er gennemført.

Sagen handler ikke om beløbet, men om princippet og håndteringen. I denne situation pålægges kunden hele ansvaret, selvom købsoplevelsen fremstod misvisende.

Det eneste jeg bad om, var et returlabel, da ingen ønsker at bestille 2 identiske ordrer, og det ville de simpelthen ikke imødekomme…

16. februar 2026

Kære Christine,

Det lyder som et rigtig uheldigt forløb, hvilket vi er enormt kede af at høre.

Vi tager feedbacken med videre.

Mange hilsner Magasin

Magasin.dk har en meget ringere service…

Magasin.dk har en meget ringere service end før …

Har modtaget varer i en beskidt æske og får ikke tilsendt ny, de henviser til butik men ikke ok, når man har købt online og spild af tid at ringe eller skrive med kundeservice … har tidligere oplevet bedre service, hvor de prøvede at løse problemet eller gav en reduktion i prisen

16. februar 2026

Magasin du Nord magter ikke at sende porcelæn forsvarligt indpakket

Bestilte et Pillivuyt lasagnefad. Fadet var isykker da jeg modtog pakken.
Jeg reklamerede og gjorder dem opmærksom på at indpakningen ikke var god nok. nogle dage efter kunne jeg så hente en ny pakke, men men til min store store frustration var også dette fad istykker og det var pakket ligeså dårligt ind som første gang. Jeg reklamrede igen og fik det svar at de ikke synes jeg skulle hente endnu en beskadige pakke, så de vil sende mine penge retur.
Konklusion: Magasin du Nord kan ikke magte opgaven med at sende porcelæn fra deres online shop.
Når de pakker en mindre kasse ned i en stor kasse og IKKE sørger for at komme bobleplast eller andet i således at den mindre kasse ikke kan hoppe rundt i den store kasse, ja så er det dømt på forhånd til at det gå galt !!

10. februar 2026

Kære Jannie,

Mange tak for din feedback.

Vi er meget kede af at høre, at din levering ikke har levet op til dine forventninger – det beklager vi naturligvis. Det er vigtigt for os, at vores varer er pakket forsvarligt ind inden afsendelse.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, og du ønskes en rigtig dejlig dag.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Har været trofast kunde i 30 år. Køber både i butikken på Kgs Nytorv og online.
Køber til mig selv og hele familien og også gaver til andre.
Jeg har aldrig oplevet dårlig service, hverken i butikkerne eller i kunderservice. Jeg har altid kunnet returnere, bytte og få penge tilbage.

17. februar 2026