Magasin.dk Anmeldelser

90.553

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 292 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere udtrykker stor glæde over at handle på platformen, hvor de konsekvent oplever hurtig levering af varer samt en venlig og yderst hjælpsom betjening fra medarbejderne i butikken. Flere fremhæver desuden, at produkterne lever helt op til forventningerne, og at hele købsprocessen generelt forløber gnidningsfrit uden større besvær. Dog nævnte nogle mennesker, at de har haft negative oplevelser med langsommelig kundeservice, manglende svar på henvendelser samt gentagne forkerte leverancer. Derudover var en række købere utilfredse med strenge betingelser omkring returnering af varer samt besværlige procedurer ved eventuel ombytning.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydig oplevelser med product. Mens nogle forbrugere er glade for de modtagede varer... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, da meningerne om hjælpen er meget delte. Mens nogle... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af order. Mens nogle forbrugere oplevede hurtig levering inden for få... Se mere

Service

Forbrugere finder service tvetydig, idet meningerne om kvaliteten er meget delte. Mens nogle anmeldere roser... Se mere

Return policy

Brugere beskriver negative interaktioner med return policy, hvor forbrugere ofte skal betale for og selv... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bestilte en delonghi kaffemaskine. Hurtig levering - det skal de have. Maskinen er desværre defekt. Her 14 dage efter bestilling ved jeg ikke rigtigt hvad status er. Langsommelig kundeservice, d... Se mere

Købte en espressomaskine online med afhentning i butikken. Prisen var god hvorfor der gives to (små) stjerner. Varen blev placeret i en instabox i butikken. Fristen for afhentning var kun 2 dage, hv... Se mere

Hej Hvor er det dog trist at I ikke gider tale med jeres kunder pr telefon mere. Skidt tendens mange større virksomheder har pt., desværre. Min mor har muligvis glemt sin stok i Magasin Lyngby,... Se mere

1. Stormagasin

Magasin.dk er Danmarks største online stormagasin. Som du kender det fra vores fysiske Magasin forretninger, forhandler vi et stort udvalg af populære brands indenfor fashion, beauty og lifestyle.

Middel

91 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(90.553)

Langsom levering

Har bestilt et par sko og de er ikke engang afsendt efter 2 dage. “Ordren er under behandling” så skal man måske ikke have en webshopn men blot en fysisk butik når der går mindst 4-5 dage før varen kommer.
Kan ikke anbefale at bestille i deres webshop

29. april 2026

Kære Henrik,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback om din seneste shoppingoplevelse.

Vi er kede af at høre, at du oplevede længere leveringstid end forventet.

Hvis du fortsat ikke har modtaget din pakke, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på online@magasin.dk, så vi kan hjælpe med at finde en løsning.

Magasin

Jeg lagde en ordre hos Magasin du Nord…

Jeg lagde en ordre hos Magasin du Nord d. 30/4 om aftenen med 25% rabat.

Ved checkout forsvandt en vare (solcreme) fra min kurv uden forklaring, og jeg gennemførte derfor kun køb af én vare (hårolie). Allerede her virker deres system upålideligt.

I dag d. 2/5 står min ordre stadig som “under behandling”, selvom pengene allerede er trukket fra min konto, og jeg har betalt for levering.

Jeg kontaktede kundeservice dagen efter, d. 1.5.2026 hvor jeg blev mødt med spørgsmålet: “kan du bevise det?” – hvilket jeg finder helt uacceptabelt. Som kunde kan jeg ikke forventes at tage screenshots af min indkøbskurv sent om aftenen for at dokumentere fejl i deres system.

Samtidig står jeg nu i en situation hvor:

* Min vare ikke er afsendt
* Jeg mangler produktet
* Jeg bliver reelt stillet i en situation, hvor jeg skal betale for at komme ud af en ordre, der ikke engang er afsendt
* Jeg mister den rabat, jeg oprindeligt bestilte under.

Det virker urimeligt, at man som kunde både skal vente flere dage på en ordre, der ikke engang er sendt, og samtidig risikere ekstra omkostninger for at komme ud af købet.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse med både webshop og kundeservice.
Jeg kan på nuværende tidspunkt konstatere at selvom dette var min første gang at bestille noget fra magasin, så var det desværre også sidste gang, da det har været den værste købs oplevelse i mine 34 år!

30. april 2026

Kære DA,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at dele din feedback om din seneste shoppingoplevelse.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi beklager det uheldige forløb i forbindelse med købsprocessen samt din oplevelse med vores kundeservice. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Din feedback vil blive videregivet til de relevante afdelinger, så vi kan arbejde på at forbedre både vores systemer og kundeservice fremadrettet.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på online@magasin.dk, hvis du ønsker, at vi ser nærmere på din sag.

Magasin

Ville købe et par bukser fra Part two

Ville købe et par bukser fra Part two, hvor der stod der var 60% på. Men når man valgte strørrelse var det en anden pris?? Og det var på alle str.
Ringer til kundeservice som ville sende mail til mig. Sendte mail med billeder næste dag,da jeg ikke hørte noget. 4 dage senere, da bukser var ved at være udsolgt ingen svar??????
Flinke i kundeservice, men uden at der kommer noget ud af snakken

24. april 2026

Kære Muser,

Mange tak fordi du har givet dig tid til at dele din oplevelse med vores kundeservice.

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores hjælp. Såfremt du ikke mener, at sagen er afsluttet, må du meget gerne kontakte os igen, og så står vi klar til at hjælpe.

Vi tager naturligvis din feedback med videre.

Mange hilsner Magasin

Hurtig håndtering men får ikke afhentet…

Hurtig håndtering men får ikke afhentet pakker ofte. De pakkede ordren på samme dag som bestillingen, men sender først pakken 2 hverdage efter, hvilket undrer mig lidt med den kæmpe webshop de har. Hvorfor spare omkostninger på forsendelser med så mange leverancer de har.

28. marts 2026

For lidt over 10 år siden købte jeg 2…

For lidt over 10 år siden købte jeg 2 dyner i Magasin (Lyngby) på tilbud til en rigtig god pris. Jeg har netop købt nye dyner, men de dyner jeg købte for 10 år siden var i fantastisk kvalitet, og det har været en luksus at sove i dem.

Af og til skal vi måske også huske at dele de køb vi gør os som varer længe og som ikke inviterer til hurtigt forbrug og udskiftning ofte. Jeg har simpelthen været så glad for de her dyner, og vil bare gerne dele min oplevelse.

22. april 2026

Klage vedr. afhentning via Instabox og manglende information fra Magasin

Hej,

Jeg skriver vedrørende en meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med en ordre, jeg har afhentet via Instabox i Magasin.

Jeg købte et produkt online, som kun kunne leveres via fragt, men samtidig skulle afhentes i Magasin. Det betød, at jeg blev opkrævet 25 kr. i fragt for at afhente varen i butik, selvom det ikke var muligt at købe den fysisk i butikken.

Onsdag den 8. april kl. 17:30 modtog jeg en mail fra Instabox om, at min pakke var klar til afhentning. Fredag kl. 11:30 modtog jeg endnu en mail med besked om, at det var sidste dag for afhentning. Da jeg herefter kontakter Instabox, får jeg oplyst, at pakken skulle afhentes inden kl. 13:00 samme dag, da Magasin afhenter pakker, der har ligget i boksen i to dage.

Problemet er, at:

Pakken ikke havde været tilgængelig for mig i 48 timer fra det tidspunkt, jeg modtog besked
Ingen af de mails eller SMS’er fra Instabox angiver en konkret afhentningsfrist eller tidspunkt
Den eneste information om afhentningsbetingelser fremgår (meget uklart) af ordrebekræftelsen

Jeg finder det urimeligt, at jeg som kunde forventes at overholde en tidsfrist, som ikke fremgår tydeligt af den kommunikation, jeg modtager.

Derudover finder jeg det problematisk, at jeg skal betale 25 kr. i fragt for en løsning, hvor varen blot placeres i en pakkeboks i Magasin – uden fleksibilitet eller tilstrækkelig information.

Jeg har også været i kontakt med jeres support, som selv udtrykte undren over forløbet, men ikke kunne garantere en løsning inden fristen. Dette betød, at jeg var nødt til at forlade arbejde tidligere for at nå at afhente pakken inden 13:00, hvilket naturligvis ikke er acceptabelt.

Jeg oplever dette som meget utilfredsstillende kundebehandling, og jeg finder det urimeligt, at der opkræves 25 kr. i fragt for en løsning, der i praksis blot indebærer afhentning i butik under så uklare og restriktive vilkår.

Derudover er det problematisk, at der ikke tydeligt fremgår en konkret afhentningsfrist i hverken mails eller SMS’er fra Instabox, hvilket skaber unødig usikkerhed og risiko for, at kunder mister deres pakker.

Samlet set har denne oplevelse haft en så negativ indvirkning, at jeg fremadrettet ikke vil benytte Magasins online shop og heller ikke anbefaler andre at gøre det.

10. april 2026

Kære Katrina,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback på din seneste shoppeoplevelse hos Magasin.

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse og har haft en uheldig situation med det hele.

Vi går selvfølgelig videre med din feedback til de relevante parter, så vi kan optimere fremadrettet.

Mange hilsner Magasin

Meget dårlig leveringsoplevelse og manglende kundeservice

Jeg er desværre meget utilfreds med min oplevelse.

Jeg bestilte en vare fra Magasin, som jeg skulle bruge som fødselsdagsgave . Jeg kunne ikke selv gennemføre bestillingen online, da systemet ville opkræve fragt, selvom mit køb var over 500 kr. Derfor fik jeg hjælp af en medarbejder i Magasin til at lægge ordren.

Samtidig påstår PostNord, at de har forsøgt at levere, selvom jeg var hjemme og ventede hele dagen – noget jeg desværre har oplevet mange gange før med dem.

Pakken er nu sendt retur, og jeg har stadig ikke modtaget varen. Det er meget frustrerende, især fordi gaven nu er blevet forsinket, og fødselsdagen allerede er passeret.

Derudover var den størrelse, jeg bestilte, ikke tilgængelig i butikken, så jeg havde ikke mulighed for at købe den fysisk.

Som fast kunde hos Magasin er det virkelig skuffende at opleve så dårlig håndtering og manglende opfølgning. Denne oplevelse har gjort, at jeg fremover vil overveje, om jeg vil handle hos jer igen.

På trods af at jeg har kontaktet Magasins kundeservice flere gange, har jeg ikke modtaget et tilfredsstillende svar.

Jeg håber, I tager dette alvorligt og forbedrer både jeres kundeservice og leveringsproces.

15. april 2026

Kære Mahi Pi,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din feedback om din seneste shoppingoplevelse hos Magasin.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi beklager meget det uheldige forløb samt eventuelle udfordringer i kommunikationen med kundeservice. Det er naturligvis ikke vores intention.

Vi går selvfølgelig videre med din feedback til de relevante parter, så vi kan optimere vores kundeservice fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på online@magasin.dk, hvis du ønsker, at vi ser nærmere på din sag.

Mange hilsner
Magasin

Bestil ikke fra magasin !!!!!!!

Jeg var inde i Magasin i Aarhus, for at bestille en blazer og et par shorts, som de ikke havde på lager i min størrelse. Behandlingen gik godt, og jeg gik hjem i god tro.

Senere får jeg en mail på en ordrebekræftelse. Shortsene er bestilt i forkert farve, selvom jeg specifik bad om de henviste!

Nu har jeg modtaget en mail om, at blazeren er blevet annulleret, så jeg vil ikke modtage min vare, på trods for alt var betalt og ordnet!

Det er simpelthen uprofessionelt, at man ikke opdaterer sin lagerstatus i løbet af dagen, så man ender med at sælge vare man ikke har. Jeg er så skuffet over sådan en stor kæde kan lave så store fejl!

Jeg kan ikke kontakte dem på kundeservice, da man allerførst skal udfylde en format for at anmode om at kontakte dem. Det bøvl går jeg ikke igennem for deres fejl.

Jeg kommer ikke til at handle der igen.

9. april 2026

Kære Maja

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse. Det lyder som et rigtig uheldigt forløb, og det beklager vi meget.

Vi tager naturligvis din feedback videre til de relevante afdelinger, så vi kan forbedre vores ordrehåndtering og kundeservice fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os via vores kundeservice på online@magasin.dk, hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på din sag.

Mange hilsner

Ødelagt vare leveret

Bestilte en delonghi kaffemaskine.
Hurtig levering - det skal de have.
Maskinen er desværre defekt.
Her 14 dage efter bestilling ved jeg ikke rigtigt hvad status er. Langsommelig kundeservice, der hele tiden skal have flere informationer.
Bed nu om alt fra start og vend tilbage de dage, I siger I vil vende tilbage.
3 stjerner for hurtig levering, pris og udvalg. Men sløj og langsommelig kundeservice.

11. april 2026

Kære Rasmus,

Vi er meget kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget svar på dit spørgsmål og din reklamation angående din Delonghi kaffemaskine.

Vi er i gang med sagen vedrørende reklamationen og arbejder så hurtigt vi kan sammen med vores leverandør om hele situationen. Vi følger løbende op.

Du ønskes en god dag.

Mange hilsner Magasin

Har aldrig oplevet så dårlig service…

Har aldrig oplevet så dårlig service hos andre virksomheder som de to gange jeg har handlet på magasins webshop.
Købte et par bukser til min datter i fødselsdagsgave. Magasin sender forkert størrelse og det tager dem to uger at få undersøgt om de har den rette størrelse på lager og hvordan de skal løse det, da de endelig får styr på deres lager situation er bukserne udsolgt og det er de også på alle andre webshops.
Vi skal oveni købet bøvle med at printe labels og sende retur osv. men uden at kunne få nye.
Anden gang skulle jeg købe et sæt undertøj til min datter i gave og da pakken endelig kom efter lang leveringstid var der kun trusserne med, igen fordi de ikke havde styr på deres lager. Jeg har handlet sidste gang på magasin og vil råde andre til ikke at købe der

26. marts 2026

Kære Gitte,

Det lyder som et rigtig uheldigt forløb, hvilket vi er enormt kede af at høre.

Vi giver din feedback videre til den rette afdeling.

Mange hilsner Magasin

Jeg var i magasin i kbh i dag ,skal…

Jeg var i magasin i kbh i dag ,skal købe et par dyre solbriller, men har kun demo tilbage uden brille etui. Spørge ved kasse mulighed at undersøge om at finde en etui, fik nej! Spørge efter lidt rabat, et hardt nej! Og fik vide om jeg skulle til en anden butik købe den slags , ,og masse forklaringer som jeg stadig ikke med , det var bare hard tone hele vej, men jeg købte den alligevel, bare var ked af den service helt vej hjem. Har handlet mange år hos magasin og aldrig oplevet noget som i dag. Det værste er at da jeg sagde at jeg havde et par samme mærk i forvej, blev jeg spurt hvorfor jeg skal have to!?

8. april 2026

Kære Leah,

Det lyder som et rigtig uheldigt forløb, hvilket vi er enormt kede af at høre.

Feedbacken bliver selvfølgelig givet videre til forretningen, så vi kan optimere oplevelsen for alle kunder.

Talentløs lagerstyring.

Talentløs lagerstyring.

Jeg har nu af 3 forskellige omgange bestilt et par børnesko i størrelse 19,5. Alle 3 gange har jeg modtaget en størrelse 36. Jeg nævnte det første gang og tænkte de ville tjekke ind i problemet. Efterfølgende bestilte jeg et par mdr senere en tilsvarende størrelse 19,5, og fik endnu engang en størrelse 36 tilsendt. Jeg klagede nu endnu engang og tænkte det måtte løse problemet(eller at de i det mindste ville tage det seriøst) og bestilte nu i god tro om at problemet måtte være løst, et tredje par i str 19.5 - Suprise surprise, endnu en størrelse 36 dukkede op. Dette er nu sket over en periode på 5 måneder med 3 enkeltstående ordrer - Eneste man bliver mødt af, er en returlabel jeg så skal til at bruge tid på at sende tilbage, så jeg er færdig med at bestille sko hos Magasin.

Kære Christian,

Jeg beklager, at du har haft problemer med tre bestillinger, såfremt du ikke har været i kontakt med vores online kundeservice, vil jeg opfordre dig til at skriver til os på online@magasin.dk.

Det lyder som om, at du hr været ramt af en datafejl på Magasin.dk, det er jeg meget ked af!

Det er bestemt ikke meningen at det skal være sådan, vi sender vores uforbeholden undskyldning for forløbet.

Mange hilsner Magasin

Bestilte en Tiger of sweden gul…

Bestilte en Tiger of sweden gul poloshirt til næsten 1400kr. Lang leveringstid og da den ankom var den beskidt og krøllet. Har skrevet en reklamation til kundeservice men intet svar. Kan ikke forstå at man kan finde på at sende en beskidt og krøllet bluse ud🤬😡

1. april 2026

Kære Rikke Jennow,

Mange tak for din henvendelse og for at gøre os opmærksomme på situationen med din poloshirt.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi har under Super Bazaar forlænget vores leveringstid til 2-3 hverdage, for at sikre at alle pakker kommer frem til tiden.

Hvis du endnu ikke har modtaget svar fra vores kundeservice, vil vi meget gerne opfordre dig til at kontakte os igen enten via mail eller telefon, så vi kan få løst sagen hurtigst muligt og finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig og sikre, at du får den kvalitet og service, du forventer.

Ønsker dig en rigtig god dag.

KØB IKKE ONLINE.....forfærdelig…

KØB IKKE ONLINE.....forfærdelig oplevelse- tør ikke længere- ren pengemaskine.

1. april 2026

Kære XZ,

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse.

Vi kan desværre ikke se om din sag er blevet håndteret herfra, men du er i hvert fald altid meget velkommen til at kontakte os via vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.
online@magasin.dk

Har bestilt et par sko i størrelse 41

Har bestilt et par sko i størrelse 41. Modtager den ene sko i størrelse 41 og den anden sko i størrelse 40. Jeg skriver til Magasin kundeservice og får blot at vide at jeg kan returnere skoene. Synes godt nok det er ærgerligt da jeg har glædet mig til at modtage skoene, og nu skal jeg frem og tilbage til pakkeshop.

31. marts 2026

Kære Leila,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi sørger for, at din henvendelse bliver sendt videre til den relevante afdeling, så vi kan følge op internt.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, hvis du har mulighed for det, så vi kan gennemgå sagen og se om vi kan finde en bedre løsning for dig.

Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

De bedste hilsner

Fin kundeservice!

Jeg har handlet i Magasin hele mit liv.
For nyligt købte jeg et par bukser i et af deres forretninger men da jeg kom hjem passede de mig ikke. Jeg gik i forretningen for at finde e anden størrelse men kunne ikke finde nogen. Assistenten var meget hjælpsom med at finde en størrelse på alle Magasins lagere, da jeg ikke kunne finde min størrelse i denne butik. Bukserne blev bestil som levering hjem til mig (de var endda på tilbud!), da de var i en anden Magasin end den jeg var i. Pakken kom allerede næste dag! og uden problemer, de passede perfekt! Mange tak for den gode oplevelse Magasin! :D Vi ses snart igen.

13. januar 2026

Magasin snyder med deres gavekort

Jeg har modtaget et gavekort i julegave til Magasin.

Da jeg forsøger at bruge det til goodiedays virker det ikke og jeg kontakter derfor kundeservice som lover at hjælpe til inden tilbuddene slutter. Det sker ikke.

Nu er der gået over en måned, og Magasin insisterer på, at der aldrig har været penge på det kort, som jeg har modtaget (i original indpakning mv.). Det er nu min opgave at bevise, at der er betalt. Det kan jeg selvsagt ikke, da det er et gavekort og giveren, min 81-årige tante, mener endda at have betalt kontant.

Det er helt uhørt at en virksomhed ikke tager ansvar for en fejl som 100% kun kan være lavet af dem.

Jeg handler ikke hos Magasin igen.

Edit: Magasin skriver nedenfor, at de ønsker at hjælpe. Dette er dog ikke tilfældet: De kræver fortsat at jeg beviser købet. Uden at jeg, som modtager af en gave, kan bevise at der er foretaget et køb, vil de ikke anerkende, at gavekortet er blevet købt og betalt.

Edit igen: Magasin har nu fjernet deres første kommentar om ønske om hjælp..

Kære Christine,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback i forbindelse med udfordringer med et Magasin gavekort.

Vi tager det med videre og håber processen kan blive endnu bedre i fremtiden. Det er dog vigtigt at have en kvittering der beviser et køb hvis der er udfordringer med, i denne forbindelse et gavekort.

Tariffer på fragt

Tariffer på fragt
Der var fri fragt...men.. på betingelse af indmÆæælding
I klub med rygmærke på...DET er dog en grov grov en.
Når der så tilvælges GLS plus op i pris...
Følelsen af ..SNYDT er her.

Kære Carsten

Tak for din henvendelse.

For at modtage fri fragt skal man være medlem af vores kundeklub Magasin Goodie, hvor man kan melde sig ind uden betaling.

Vi forstår, at det kan virke frustrerende, men medlemskabet giver adgang til flere fordele, herunder fri fragt ved udvalgte omdelere ved køb over 499 DKK.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp til at blive medlem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rigtig dejlig dag til dig.

Indpakningen er ringe

Hurtig levering og okay gode priser så det var tilfredsstillende. Havde købt 2 parfumer. Den ene er i en bestemt pakke hvor parfumen er ret udsat. Der var ingen polstring i den lille pose de var kommet ned i så det var tæt på mine 2000kr var knust. Ville ønske en bedre indpakning i fremtiden.

Kære Laust,

Jeg er rigtig ked af at se/høre, at dine varer ikke var pakket ordentlig ind. Det er absolut ikke meningen, at pakkerne ikke ankommer, som de skal.

Det er bestemt en fejl, og vi går videre med dette til varelagret. Jeg er glad for, du har taget dig tid til at kontakte os, så vi kan rette op på det.

Du ønskes en rigtig god dag.

Hurtigt og effektiv hjælp

Jeg prøvede at bestille noget på nettet hvor der skete fejl og min rabat “kupon” var væk. En mail til kundeservice og dagen efter havde jeg fået den igen så jeg kunne bruge den igen :)
Tak til Clara fra kundeservice, hurtig og god service!

23. marts 2026